Sziasztok!
Norka!
Természetesen én is hozzájárulok, de mindenképpen szeretném, ha a dolog a forrás megjelölésével történne, nehogy félreértés legyen a dologból, és azt higgye vki h. saját ujjamból szoptam!
Igyekszem további cikkeket is fordítani, ha ráérek!
Hogy van a csípőd és a medencéd?
Ja és mi van a vizsgával?
Sosem felejtem el a gyógyszertan vizsgámat: az első társaságot 80%-ban kivágták, én a második időpontra mentem, 2 hét komolytalan és 2 hét komoly felkészülés után a vizsga reggelén arra ébredtem, h. még anyám nevét sem tudom, nem hogy a tételeket!
Minden tételt csak egyszer tudtam átnézni, ismétlésre nem volt idő! Kavicsék tudják, a többiek kedvéért: a gyógyszertanköny kiválóan alkalmas növénygyűjtemény préselésére ill. önvédelmi célokra
, de az a 4 hét rémálmaimban ne jöjjön vissza!!!!!
Reggel a párom rugdosott be az egyetem kapuján, szivem szerint kitámasztottam volna az ajtóban mint a kutyánk az állatorvosnál, de már nem volt menekvés! Leültem a gyógyszertan előtt és vártam, fél kilenckor elővettem a tételeket és átnéztem az elejét, kilenckor megjött a vizsgáztató és nézett rám, mint borjú az új kapura! Kiderült, h. mivel mindenki más elmenekült ( átrakatta a vizsgaidőpontját), ő viszont vmiért 2 főben minimalizálta a vizsgázók számát, a számítógép egyszerűen kidobott!!!! Csak erről engem senki nem értesített!
Mondtam neki, h. ha most elküld, én belátható időn belül vissza nem jövök, mert mégegyszer nem lesz erőm hozzá!!
Leszalasztott a tanulmányiba vizsgalapért, beültünk, húztam tételt. Kihúztam az 1-est (öt perce néztem át!!!
) és a legdurvább tételt amit előző este a biztonság kedvéért mégegyszer átismételtem!!!! Oda-vissza megkérdezte, de 5-öst adott!
A többiek szerintem máig arra gyanakszanak, h. bunda volt, pedig nem!!! Szerintem azzal nyertem meg h. nem menekültem el, pedig lehetett volna!!!
Egyébként teljesen természetes h. semmi nem jut eszedbe, ahogy a párom mondta mindig, az a lényeg, h. majd a vizsgán eszedbe fog jutni!!!!!
Andi!
Boldog névnapot! Sok drukk megy!!!!!!!
Csakegy!
Asztalszilvát tejcsivel próbáltad már?
Nekem még az aszalt sárgabarack is bevált!
Én pillanatnyilag az aranyerem kiújulása ellen harcolok a segítségükkel, de sajnos tudom h. eleve vesztésre vagyok ítélve a terhesség miatt
.
Tudsz ajánlani vmi homeopatkós gyogyit algériára( allergia
)? Ma reggel is rongyosra fújkáltam az ormányomat!
Csak az a baj, h. ha jól tudom nem szabad mellettük mentolosat használni, a fogkrémem viszont ilyen!
Hólyaghurutosok!
Van vmi szuri (talán Gynevac-nak hívják, ha jól emlékszem, és lactobacillusokat tartalmaz???), amit meddőség ellen is ajánlanak, de erről megoszlanak a vélemények, az egyik nődokim viszont annó a visszatérő gombára javasolta. A tűfóbiám miatt nem vállaltam, helyette egy darabig egészen jól bevált a Diflucan kapszula, eleinte elég volt 1 kapszula, később 2, aztán úgy használtam, h. ha vmi miatt antibiotikumra szorultam, akkor előtte 1 + utána 1. Amikor már ez sem volt elég, akkor Klion D-100.