Szilbee,
köszönöm a szíves invitálást!
Bár nem sok időm van máshova is írni, de mivel itt vannak a miénkkel egyidős babák, lehet, hogy majd kérdezek tőletek, vagy segítek, ha tudok valamiben.
Igazság szerint, ha tudtam volna, hogy vannak korosztályos topikok, egyből ide jöttem volna tavaly nyáron, de előbb találtam rá a kórház topikjára és ott ragadtam, de ez nem panasz, mert nagyon jó kis társaság van ott is! (Ezt most azért írtam, hátha olvassa valaki közülük!
)
És notórius képfelrakó vagyok, ha esetleg nem bírok magammal, akkor szóljatok!
Mindig olvasgatom, hogy kinek mit csinál már a babája, nem mintha verseny lenne, csakhát érdekel, hogy a korához képest jó ütemben haladunk-e. De gondolom, ezzel mindenki így van.
Mi tegnap voltunk 8 hónaposak, 1-2 hete mászik Livi, ha megkapaszkodik bennünk, akkor fel is áll, de nem tud még sokáig úgy maradni. Az egyedül üléssel még hadilábon áll, pedig nagy segítség lenne, ha nem kéne órákig fogni őkisasszonyságát, ha ülhetnékje van.
Egész nap dumál (ede, ide, dádá, baba és egyéb beazonosíthatatlan hangok), szerencsére barátságos és kommunikatív gyerkőc.
Kanalat nem lehet még a kezébe adni, mert megfordítja és ledugja a torkán a kis lüke.
Két foga van kint alul, de mostanában már a felső ínyéhez nyomja a játékokat, úgyhogy úton van(nak) ott is a fog(ak).
Délelőtt 1 órát, délután kettőt alszik ált., éjjel meg 8-at egyben, három hónapos kora óta (mióta nem szopizik
).
Jól rátok zúdítottam a sok infót, bocsánat!
Még csak annyi, hogy Kispesten lakunk, ha van valaki még onnan szóljon!
Sziasztok!