Krisszi,
nagyon köszönöm a programok leírását, engem a 6-ostól érdekel (kivéve a rendellenességekről szóló előadást), szülőszobán azért vacillálok, hogy nem túl ijesztőek-e a ketyerék, de azért persze furdal a kiváncsiság... Te mindegyikre mész? Egyeztessünk majd, ahogy látom, a fontosabbak már akkor lesznek, mikor nem dolgozom
Napraforgó,
nekem sem volt hányingerem, csak az álmosság... Az a méhsúszás szerintem már a bébik
Érdekes, mikor a 4D-n voltam, utána sokkal jobban éreztem a bébiket, most ritkábban - asszem, ennek lelki okai vannak; akkor jobban rájuk hangolódtam... vagy az UH aktiválta őket? Most, ha a tenyeremet a hasamra teszem, érzek egy finom rezgést, mindkét oldalon - és tudom, hogy ezek ők
Munka: én 25 km-re dolgozom a lakhelyemtől, úgyhogy az a tizenvalahány télleg nem sok...
Képet már megcsináltam a hasamról, már csak a férjem kell, hogy leszedje, megvágja stb. Szerintem holnap lesz belőle...
Iza,
mensi
Akkor most már jöhetsz gyakran
Su,
egyáltalán nem picik az ikrek - általában 2 kiló körül születnek, és gyakori, hogy az egyik "sokkal" többel, mint a másik - ahogy az nálatok is történt. Jobbulást neked - szörnyű lehet ez a makacs nátha
Dorka,
gratula a kisfiúhoz
Ügyetlenség: vigasztal, hogy más is ilyen kétbalkéz
Érdekes, a kajákat (még) nem rontom el, edényt se törtem, de aztán ez a maximum, amit elmondhatok
Szerencsére a videó kiszáradt és megjavult
Jót kertészkedtetek? Hogy bírod a hajolgatást?
Macifülke,
örülök, hogy jól bírod a melót. Azért ez az este hét zordul hangzik (persze kérdés, mikor kezdesz...) Mozgás
Gyere mihamarabb!
Melinda,
nagyon örülök, hogy jól vagytok
Nem most utaztatok volna el Egerbe?
Ahogy olvasom, a különféle szurkálások, húzódások a második trimeszter slágerei (ahogy az elsőé a hányás/émelygés volt). Nekem is szokott húzódni a hasam, és múltkor pont akkor, amikor a dokinál voltunk. Azt mondta, nem kemény egyáltalán. Akkor biztos nőtt
Simigabi,
védőnő kábé két hónapja látott utoljára. Anyu, aki két hete (illetve ma is), aszonta, most híztam combra. Nem csoda, rém sok édességet eszem az utóbbi időben. Farcsont: nekem ülésnél fáj, néha annyira, hogy fel kell állnom és járnom egyet... Ezt a széket használom pár éve, és régen nem volt ilyen...
Nagyon aranyos képeket töltöttetek fel.. Akartam egyébként feltenni én is szép képeket, húsvéti üdvözleteket, de olyan kétoldali számítógépundorom volt, hogy be se kapcsoltam. Ehelyett tegnap a kertben heverésztem, virágot szedtem, olvastam, főztem... ma meg családlátogatás. Holnap viszont dolgozunk délelőtt, és majd akkor megkérem a férjemet, segítsen be egy kicsit képügyben
És így visszamenőleg is Boldog Húsvétot kívánok nektek