Szia Pogi!
Akkor vigyázz nagyon magatokra, hogy minél tovább bentmaradjon ez a kicsi fiú. Sétálgatnod sem lehet? Költözésnél is vigyázz, inkább majd szülés után megcsinálgatod apránként, bár tudom ilyenkor az ember annyira szeretne mindent rendben tudni. Megkérdezhetem, hogy mi a gond amiért feküdnöd kell?
Szombati költözés, izgi nagyon. Mekkora lesz a lakás?
Donát a Rákóczi úton levő óvodába jár, összességében azt mondanám, hogy meg vagyok vele elégedve, vannak kisebb gondjaim, de gondolom más ovikban sem lenne ez másképpen. Az óvónénik nagyon aranyosak, néhány gyerek elég lökött, a szüleik pedig "érdekesek", de ebből van a kevesebb. Bárhova is fogod vinni a gyereket, ha eljön az ideje, fogsz hallani róla jót is rosszat is, csak hogy legyen min bizonytalankodnod. Szerintem a 8. kerületről már eleve mindenkinek rossz a véleménye.
Sajnálom, hogy nem lesz netetek egy darabig, mindig örülök, ha sikerül a neten összefutni egy közelben élő mamival és gyermekével.
A Köztársaság téren van egy nagy játszótér, mostmár hogy jó idő van minden nap kimegyünk délelőtt, Bernát most érezte meg a szabadság ízét, állandóan menne valamerre, eddig meg itthonról alig lehetett kirángatni. Donát amíg oviba nem ment, szinte a játszótér volt az otthona, annyira szeretett ott lenni és szerencsére akkor igen jó társaság jött össze. Úgyhogy majd ajánlom figyelmedbe. A délelőtti csapat a kultúráltabb, és szellősebb is az élet olyankor, délután elég zsúfolt és akkor már akad mindenféle ember. De a gyerekeknek is nagyon jó, hogy gyerektársaságban lehetnek.
Teszek a gyerkőcökről képet.
Bernát
Õ pedig Donát
Itt pedig együtt a két "rosszcsont"
Dino