Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak ma olvastam kicsit vissza!

Zsebike!
Gratulálok a jogsidhoz!!!!

Ami engem illet,padló fokozat.
Rengeteget jár az agyam...
Az a legszörnyűbb az egészben,hogy nekem kell eldöntenem,hogy hogyan tovább....az eszem azt diktálja(és kicsit a szívem is)hogy elég volt!...de sajnos úgy érzem,hogy a párom anyukája mást vár tőlem,és ettől bezizzenek.Persze tegnap éreztettem vele hogy mit gondolok a "de ugye még próbálkoztok " mondatáról,és úgy éreztem vette is a lapot,de akkor is óriási nyomást érzek miatta.....
A párommal még képtelen voltam beszélni erről az egészről ,ami most velünk történik...,mert amint hozzábújhatok,egyből zokogok,mint a hülye.... képtelen vagyok megszólalni.....

Ne haragudjatok,hogy itt rontom az egyébként is ingadozó hangulatot...és reményt....de valahol ki kellette ezt adnom magamból.
kavicska

Kavicska!

nyugodtan bőgd ki magad a párod vállán. Ebben a szar helyzetben ez normális.
A legfontosabb, ne más érzéseivel foglalkozz!
Olyan nincs, hogy mást várnak tőled.

Ne felejtsd, mindent beszéljetek meg a lombikkal kapcsolatban, mindent, ami bánt benneteket.

nagyon soknak összejött a baba, amikor bejelentkeztek a nyílt örökbefogadásra. Itt látják a folyamat végét.
Szerintem jelentkezetek be. Ilyenkor beindul a tervezési folyamat, és segít az ember lánya lelkivilágán.
Amikor összejön a baba, nem kell elfogadni az öris babát.
Ha elfogadjátok, lesz ilyen is, olyan is.

Nagyon szurkolunk, hogy legyen saját babátok.

Olvastad az Imi irományaát a hitellel kapcsolatban?

Timi
latimi

KavicskaKép
Sajnos tudjuk min mész keresztül. Ha rám hallgatsz, ez most igenis a sírás ideje és aki mást mond, azzal most nem kell találkozni, beszélni stb.
Sírd ki magad. Pihend ki magad. Nyugodj meg. Ha ez két hét, akkor két hét, a két hónap, akkor két hónap. Majd ha úgy érzed feldolgoztad, csak akkor kell gondolkozni a hogyan továbbon. És ezt másoknak is meg kell mondani, mert baromira nem tudják, hogy mennyire tud fájni ez az egész.
Szerintem nem rontod a hangulatot, és a reményt sem. Most ilyen vagy, mi is voltunk már ilyenek, elmúlt. Pont az a jó, hogy ha valaki padlón is van, akkor is vannak olyanok a topikban, akik már szerencsére nincsenek, viszont megértik és ez sokat tud segíteni. A remény meg ott van. Hidd el benned is ott van, csak legfeljebb még mélyen. Mindenkinek sikerülni fog, vagy így vagy úgy. Vagy így is és úgy is Kép
Simi-simi és puszik.

wish

Lányok, sajna nincs időm írni...

Nagyon sajnálom a sok sikertelenséget... Kép

Kavicska!! Te nem bízol abban, hogy még az Adimet rendezheti a PCO-dat és spontán teherbe eshetsz??? Kell ennek a gyógyinak egy kis idő, sokszor 1 év is, de hatni szokott!!!

Norka
s_norka

Huhh, lányok azért jöttem, hogy kicsit feldobodjak nálatok,és elfeledkezzek a saját gondjaimról, mert itt mindig olyan optimista és támogató a hangulat. Sajnálom, hogy kudarc-hullám van, mondanám, hogy fel a fejjel, de elég közhelyes lenne. Ha fáj a lelketek azt igenis ki kell beszélni, akármennyire is nehéz. Minél többször, hogy ne belülről egyék az embert a fájó kérdések. Ez a fórum erre is jó, nem csak a tapasztalatcserére, meg a tanácsadásra, hanem, hogy kis megkönnyebbülés az, ha az ember leírja a gondját, egy kicsi súllyal kevesebb ül a szívünkön. Bár gondolom biztos van aki el tudja rendezni magában, de ők vannak kevesen.
Most, hogy visszaolvastam, ez így elég bénára sikeredett, de nekem meg ezt esett jól leírni.....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi, Borsi, Kiscsillag, Mindenki!

Köszi a bíztató szavakat, ma már optimistább vagyok. Ebben nektek nagy szerepetek volt, úgyhogy köszönöm!!!

Kiscsillag!

Én egyet értek Borsival. Szerintem sem old meg mindent, ha nem beszélünk róla. Sőt, az még rosszab, az ember csak belülről emészti magát. Semmiről nem akarlak lebeszélni, te tudod, te érzed, hogy neked mi a jó. De én úgy érztem, csak ártanék magamnak, ha nem jönnék, nem beszélnék meg veletek mindent.

Loislane!

Hasonlót gondolok én is, le is írtam. És tényleg, ez a fórum erre is van...

Borsi!

Te mikor mész UH-ra?

Tiko

tiko

Kavicska!
Csak az előttem szóló lányokat tudom ismételni, hogy nem rotnod a közhangulatot. Igen is hozzá tartozik az életünkhöz az hogy nem sikerül egy-egy nekifutás és azt meg kell tudni élni. Ahogy Wish is írta ez az idő mindenkinél más. Hidd el vissza fog jönni az "életkedved a lombikhoz" és akkor már nem fogsz gondolkodni azon hogy hogyan tovább. Az hogy a csalódás után egy nappal úgy gondolod, hogy soha többé teljesen normális én a harmadik sikertelenség után azt modnta soha nem megyek vissza, de igen is visszamegyek mert küzdök. Megint csak Fanni idézete jut eszembe A győztesek soha nem adják fel mert akik feladják soha nem lesznek győztesek.
Kívánom hogy minél előbb sikerüljön erőre kapnod és megtalálni a lelki békédet. a pároddal meg hidd el idővel meg fogjátok tudni beszélni az érzéseiteket.

Kép Neked küldöm ezt a hatalmas ölelést.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Bocsi, hogy most csak Kavicskának írtam, de annyira fáradt vagyok majd leragad a szemem és még a táblát is fel szerettem volna tenni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Juj de furi, hogy én vagyok az első. Meg ijesztő is, de tetszik!

Igyexem majd eggyel feljebb kerülni. Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
Vigyázz, mert beelőzlek!! KépKépKép Kívánom, hogy mindannyian menjünk eggyel feljebb a táblában. Kép

Lányok, hétfőn lesz az UH. Remélem a nyuszi szerencsét hoz most mindenkinek!! Kép Szerintem jövőhéten meg is lesz a dolog, de majd ha pontosan tudom megírom azt is.

Ezúton kívánok mindenkinek Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket!! Kép Boldog nyulat!! Kép

Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok!
Szép húsvétot, megnyugvást, mosolyt, reményt kívánok mindenkinek!
Szeretettel,
Fanni
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép
Ez nagyon édes! Kép Olyan ennivaló! Kép Neked is minden jót!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

LányokKép
CSak nekem vacakolt a Babanet? Bár akkor lennének itt bőségesen üzenetek. De nincsenek.Kép
Én azért elmesélem, hogy ma voltam UH-n, és a doki szerint minden jól halad.Kép Ápr. 23-ig szedem még a fogigátlót, és 28-tól kezdjük a szurizást.Úgy örülök neki.Kép
Röviden ennyi!Kép

KiscsillagKép
Mennek a drukkok az UH-hoz! De jó neked, hogy a jövő héten már meglehet az inszem!Szorítok nagyon!

TikoKép
Azért vagyunk itt, hogy gatyába rázzuk egymást, ha kell. Én is rosszabbul bírnám nélkületek, az biztos!Kép

Holnap reggel elutazunk, csak hétfő este jövünk haza. Mindenkinek nagyon szép húsvétot, jó pihenést és jókedvet kívánok!Kép
A nyuszi már úton van, és tele a kosara!!!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Szuper hírek. Kép Nekem is vacakolt egész délután a babanet. Hihetetlen volt. Kép
Jó utazást. Kép

Kiscsillag!
Neked is nagyon izgin alakulnka a dolgok drukk hétfőre. Kép

Tiko!
Akkor úgy nézem Kiscsillag eléd fog most kerülni, de nem sokáig mert hamar tulmegy a köv. táblába és máris te leszel megint a tetején.

Holnap reggel mi is elutazunk, így én is szeretnék mindenkinek Boldog húsvétot kívánni, jó pihenést.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska, FanniKép

ZsebikeKép
KöszönömKép Vácon van a lakás, már meg is találtuk albérlőnket egy fiatal mérnök személyébenKép

Hír Edináról:
"Nálunk nem volt meg a beültetés, mert nem volt jó a ciklus, de ha most
minden jól megy, akkor kb. két hét múlva meglesz!
Ha jársz a babaneten elmondhatod a lányoknak, ezt nem túl jó, na de
nem is olyan rossz hírt.Én nem tudom mikor tudok jönni legközelebb!"

Mindenkinek szép húsvétot kívánok!
Kép
Süni
süni_renóca

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat a lányomhoz! Kép
Tettem fel képeket a babás topicba! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Zsebike

Ha legközelebb frissíted a táblátKép
Légyszíves írd át:
Sünireni 95
Petyaanya 148
Latimi pontos számát nem tudom sajnosKép Valszeg 146.
Köszönöm.
Süni
süni_renóca

Kedves Lányok!

Április 11-én 12.38-kor megszületett Hanna baba, 3200gr, 53cm. A babásba tettem fel képet.

Puszi nektek!

reno
renoka

Süni!Kép
Szuper, hogy már ki is tudtátok adni a lakást. Kép

A táblában javítttam a számokat, igen akkor Latimi ponots száma 146. Tök jó hogy mostanában ilyen sűrűn tudjátok hogy mennyi is az annyi. Kép

Köszönjük Edináról a híreket, mennek neki a drukkok mond meg légyszíves. Kép

Unique, Reno!
Megyek mindjárt oda és meg is vizsgálom a kis hölgyeket.Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

*!
Remélem tegnap az uh-n jó híreket kaptál és már az inszem időpontja is megvan. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike!

Most tudtam meg: Latimi 143Kép.

Szép napot Nektek!
Süni
süni_renóca

Jó reggelt!Kép
Újra itthon! Hogy teltek az ünnepek? Remélem mindenki kipihenten és feltöltődve vág neki ennek a csonka hétvégének. (Nálunk egész héten szünet van!Kép)

Kis*!
MI volt tegnap az UH-n? Melyik nap lesz meg az inszem? Várom a híreket, ja és persze drukkolok ezerrel!!!!Kép

TikoKép
Hogy bírod a szurikat?

Borsi

Borsi
borsókás

Mindenkinek gyönyörűséges Kép!! Kép

Borsi Kép, Zsebikém Kép
Megvolt tegnap az UH. Jaj, de nagyon izgultam! Képzeljétek 4 tüszőcském van!! Kép Jobb és bal oldalt 2-2, szépek, gyönyörűek. Kép Várom a csütörtököt, akkor kell visszamennem és akkor már remélem megtudom a napját is az inszemnek. Kép

Tiko Kép
Te nem csütörtökön jössz reggel?? Akkor lehet, hogy talizunk?? Kép De jó lenne!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jaj, majd elfelejtettem!!

Unique Kép Renoka Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép!
Ezek fantasztikusan jó hírek! 4 gyönyörű tüszike több mint elegendő egy csodaszép babóhoz!Kép
Én is úgy emlékszem, hogy Tiko csütörtökön reggel megy, biztos fogtok tudni találkozni!Kép
Lehet, hogy már a hétvégén meglesz odabenn a nagy randevú? Legutóbb is ennyi tüszikéd volt? Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Igen, nagyon nagyon jó. Én is olyan boldog vagyok!! Kép Várom a csütörtököt nagyon!! Kíváncsi leszek mennyit nőnek addig. A múlkor sajnos csak 1 szép volt a baloldalon a jobboldalon pedig 2 kicsi. Ez most nagyon nagyon jó!!! Kép Te hol tartasz?? Mikor kell menned??

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Akkor most sokkal jobb esélyekkel indultok, mint az elsőnél!!!Drukkolok, hogy a folytatás is ilyen jól alakuljon!Kép
Én múlt pénteken voltam a dokimnál: még szedem a fogigátlót vasárnapig, aztán a jövő hét pénteken indul a szurizás. Már nagyon türelmetlenül várom! Vissza majd csak május 3-án kell mennem, amikor már mennek a szurik, hogy megnézzük hogyan nőnek a tüszikék.

Szakértő Lányok!Kép
Szükségem lenne egy kis megnyugtatásra. KIcsit barnázgatok-pirosazgatok pár napja, pedig szedem a fogigátlót, és még csak 15. napon vagyok. Normális ez? Nem fog később zavart okozni?
Vagy ez pont annak a jele, hogy kezd leállni a petefészek-működés?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Köszi a drukkokat! Kép Viszont drukk a tüszikéidnek!! Kép Én most nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépek és sokan vannak! Kép A kérdésben nem tudok segíteni sajna. Kép Jó neked, hogy nem dolgozol!! Pihizzél sokat!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Borsi!
Nem fog zavart okozni esetleg telcsizz be. Nekem is így votl és emelték egy fél szemmel az adatot mert kevés az egy szem a szervezetnek, de azt modnták ha nem szedek többet sem baj.

Kiscsillag!
Ezek nagyon angyon szép eredmények és külön örülök, hogy teli van mosolygó fejjel a leveled. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Köszi szépen, lehet hogy betelefonálok, ha nem áll le a dolog holnapig.Kép
Úgy látszik túl sok időm van, ráérek aggódni mindenen!KépTe dolgozol?

Borsi

Borsi
borsókás

Minden Andinak Kép
Kép
Szeretettel:
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Lányok!

Unique, Renoka, gratulálok!!!

Zsebi, Borsi, Kiscsillag!

Nyomom a szurikat, már nagyon megy! Kép Csütörtökön reggel UH, Kiscsillag, én is reggel megyek, tuti talizunk. Kép Kép Kép
Egyedül az aggaszt, hogy miku még nem látogatott meg, amilyen szerencsém van pont akkor fog és hát az elég kellemetlen lesz. De mind1, ez van.

Borsi!

Nekem nem volt ilyen, inkább telcsizz be. Juj de jóóó, te is mindjárt kezdesz. Kép

Zsebi!

Mikor is mész konzira?

Tiko

tiko

ZsebiKép
Boldog névnapotKép

KiscsillagKép
Jó látni, hogy jó kedvű vagyKép

Puszi mindenkinek

wish

Tiko

még mindig csak a suprefact-ot adod magadnak?
nagyon drukkolok neked, meg be-be nézek, most egy kicsit visszafogtam magam, de úgy látom ezzel Fanni+Kavicska is így vannak.

Zsebi

Boldog névnapot kívánok (ugye jól emlékszem?)

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Igen, még azt. Csüt Uh-n fog kiderülni, hogy meddig. De ha addig nem jön meg, sztem akkor még suprefact marad. De majd kiderül. Kép

Tiko

tiko

Minden Andinak(Zsebi, Bandika...és a többiek) boldog névnapot kívánok!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Andik!

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!

Tiko

tiko

Borsi!
Igen sajnos én doglozom. Kép
Ma épp rohanni akartam a jogimat intézni, de hát az okmányiroda itt Újpesten ma egész nap zárva volt, pompás. Hogy hogy utálom ezt a bürökráciát. Kép

Tiko!
Holnap megyek konzira. Kép Már nagyon várom azért kíváncsi vagyok a hogyan továbbra. Kép

Köszönöm szépen a névnapi köszöntést mindenkinek. Kép Aranmyosak vagytok. Kép

Ma dobok később táblát jó?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Minen Andinak én is nagyon sok boldog névnapot kívánok. Kívánom, hogy ez legyen az utolsó baba nélküli névnap. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Nem igazán értem, miért nem voltak nyitva, mikor ma már teljesen normális munkanap volt. Õk megtehetik!!!Kép
Holnap már konzira mész? NAgyon izgi, főleg ilyen hosszú kihagyás után! Én is nagyon kíváncsi vaygok, mit mond majd a dokid.Kép
Rögtön kezdenél is? VAgy kell még egy kis erőgyűjtés?

(Én is minden ilyen fontosabb dátumhoz, pl. legutóbb a házassági évfordulónkhoz hozzáteszem, amit te az utóbbi üzidhez.Kép Legyen úgy!Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Akkor jól emlékeztem, hogy mostanában kell menned. Nagyon izgi, örülök nagyon és kíváncsian várom, hgy mi volt. Remélem megosztod velünk!!!

Tiko

tiko

Borsi!
Úgy gondoltam talán a következő hónapban. Most megbeszéljük, hogy milyen papír kell még (rákszűrés, stb.). Én igazából most izgulok is egy kicsit valóban rég jártam feléjük, na meg amire nagyonkíváncsi vagyok az az hogy milyen protokollt választ nekem a doki.Kép)

Ne igzulj már mi három éve mindent úgy csinálunk hogy most lesz utoljára kettesben.

Nekem ez a mai nap egy kicsit szomorú, mert tavaly pont ilyenkor derült ki hogy nem sikerült a 2. lombik. Nem volt egy szép nap. Pont beszéltük is a párommal hogy ha az sikerült volna már milyen nagy lenne a manócska. Hát ez van.....

Tiko!
Persze hogy megírom hogy mi a helyzet, remélem már semmi vizsgálat nem kell a szokásoson kívül. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!!!!

S.O.S!!!

0619-s nyomtatványról mit tudsz??? Most hozták rám a fársz...

Bocsi lányok a témáért!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Én nem tudok róla semmit mert én nem könyvelek csakolyan sulit végeztem.
Biztos jön valaki aki tud segíteni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Akkor rosszul emlékeztem, azért köszi!

Tiko

tiko

Jó éjszakát, úgy látom ma már mindenki mást csinál.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!
Kép

ZSebiKép
Nagyon szép lett a sárga tábla, így hogy már Laura és Hanna is látható benne! Két héten belül 5 ilyen gyönyörű baba, nem semmi teljesítmény!!KépJó lenne, ha az alsó sárga részben is gyarapodnának a kis UH-képek, vagy legalább a zebrácskák.
Mi is 2 éve, kb. az esküvőnk óta vagyunk a projekten.Kép HA úgy alakult volna minden, ahogy terveztük, már szaladna a manócskánk!Kép
De fel a fejjel! Meglesz majd az a nap is, amihez a leggyönyörűbb emlék kötődik majd. Minden más negatív dátumot kitöröl majd!KépCSak rossz emlék lesz ez a 3 év kinlódás rövidesen!Kép
Szorítok a konzihoz, remélem elmúlik tőle a maradék félelmed is!

TikoKép
Suprefact után mi jön és meddig? Mikor lehet a punkciód körülbelül?
Sikerült kitalálni mi ez a nyomtatvány?

ZsuzsiKép
Jó, hogy bekukkantottál! Jobban van már picit a lelked? Küldöm neked a gyógyító pozitív energiákat!++++++++++++++++++++++++++

Kavicska, FAnniKépKép
Ne tünjetek el!Hiányoztok mindketten innen nagyon!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko

küldtem emilt a 0619-ről.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Írtam választ! Kép

Borsi!

Köszi, megoldódott! Kép
Végre meglátogatott a miku. Kép Holnap UH. Gonal-t fogok kapni, de nem tudom milyen adagban és hány napig. HOlnap okosabb leszek. Te mit fogsz kapni?

Kavicska, Fanni!

Igaza van Borsinak, ne tűnjetek el!!!!

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?