Sziasztok!
Jó híreim vannak!
Jók lettek a vérvétel eredményei!!!!!!!!!
Még csak telefonon beszéltem a prof.úrral, de megnyugtatott, hogy minden rendben, majd csütörtökön megyek be hozzá a leletekért és akkor megbeszéljük kell e még menni. Gondolom kell, csak nem olyan sűrűn.
A tegnapi vérvételt nem tűrte valami jól. Engem elhívtak az adatait bediktálni, apa maradt ott vele. Egyszer csak azt hallom, hogy sír, de nagyon. először azt hittem a szokásos esti balhé, mert 18:15 volt, még csodálkoztam is, hogy az apja hagyja így sírni, mert ez általában a cumizós időszak, attól kicsit megnyugszik.
Megyek vissza, látom nővér, apa, gyerek, tű, vér...jajj mondom. Szegény gyerkőc annyira kapálózott, hogy 2 helyen szúrták meg, nem jött sok minden. Én meg mondtam nekik, hogy lassan kaja idő van, megszoptatom és utána kezdjék újra.
Először nem nagyon tetszett nekik, de én büszke vagyok, mert mégis nekem lett igazam. Hamikázott, kicsit megnyugodott, és a 3. szúrást kicsit jobban viselte és jobban is jött a vér, mert kicsit felhígult. Úgyhogy a nővérek is mondták, hogy tényleg jót tett a tejcsi. A tejcsi mindenre jó!
Szegénykém jól kimerülhetett, mert azóta alszik, csak enni kelt fel.
Remélem, egy ideig nem kell mennünk!
Ildikó,
örülök, hogy ilyen jól megúsztátok az oltást, remélem most már Artúrka is megkaphatja, mert a 2 hónapost még nem kapta meg.
A csípőszűrésre ma rákérdezek a dokinál.
Örülök, hogy jól érzed magad Velünk, én is jól érzem magam ám Veletek!
Majd meg kell köszönni a doktor úrnak, hogy így összehozott minket...
Anna,
úgy látom, mindenkinél hasonló problémák vannak az elején.
Tudom, hogy nem mindig cselekszik helyesen az ember, de nálunk is volt, hogy ha kocsival mentünk valahová, és jöttünk hazafelé elaludt a hordozóba. Én megmondom őszintén volt, hogy a hordozót odatettem az ágy mellé és hagytam benne aludni, addig tudtunk mi is egy kicsit pihenni. A babakocsiban nekem is jót alszik, de miután hazaérünk rögtön felébred, úgyhogy abban csak a séti alatt alszik.
Ha itthon vagyunk én mindig megpróbálom az ágyába tenni, mégiscsak az a legbiztonságosabb neki.
De elaludni nem nagyon alszik ám el magától, szinte mindig rajtam alszik el büfi közben. Aztán mikor már teljesen bekómált, beteszem az ágyába. Õ nagyon szeret hason aludni, tudom, hogy nem helyes, de ha a hátára fektetem, vagy az oldalára olyan nyugtalan. Úgyhogy én alataom hason, persze csak a kiságyában a bébiőr felügyelete mellett.
Ez a kire hasonlít a gyerkőc nálunk is mindig vicces.
Ha velem van rám hasonlít, ha az apjával akkor rá.
Szerintünk egyikünkre se.
Bár ha grimaszokat vág, akkor azt mondják, hogy tiszta anyja...
Nincs valami jó fényképarcom, ez még talán a jobbak közé tartik:
Csak pár percre hagytam apával egyedül:
Ez is kedvenc: