Halihó csajok!!!
Visszajöttem a húsvétolásból. Egy nappal hamarabb!!!
Krisztikém!!!! Ne haragudj!!!! Tudom, hogy megegyeztünk, de vissza kellett jönnünk. Bocsánat: lécci lécci lécci!!! Legközelebb remélem összejön
Rambóka!
Ezt nevezem! Ez benne van a Furst féle farmában is, és a használati utasításon is nagy része az infoknak. Persze még azt is írják, hogy terhességben és szoptatáskor ellenjavalt!!!
De már ez utóbbi kettő úgy tűnik megbukott.
Lányok én nem akarok senkit sem meggyőzni. Valóban tudni kell minden infot a gyógyszerről, és mivel magyarországon nincs törzskönyvezve a PCO kezelésére ezért minden nő, kimondottan és csakis saját felelőségére szedi!!!!
De nézzünk csak jobban magunk köré! Egészségesek vagyunk.
Persze jó tudni a mellékhatásokat, de .... Nem kell megriadni!!!
Ha minden egyes gyógyszernek megnézed a használati utasítását, és azért megriadsz, akkor soha semmilyen gyógyszert nem szedne az emberiség!!!
Példa erre a fogamzásgátló tabletta. Bármelyik!!! Vagy a legegyszerűbb Algopyrin lázcsillapító, hogy ezek mit tudnak okozni....
Ami a magzatra vonatkozó káros hatásokat illeti. Nem készült vizsgálat, mert terhes anyákat nem vesznek be gyógyszer kísérletekbe, de világviszonylatban rengeteg nő szedte már és szedi, teherbesett és egészséges újszülötett hozott a világra. !!!!
Meséltem, hogy kb két hete a reggeli referálónkon bejött egy gyógyszer forgalmazó kiscsaj, és ő is pont ezt mondta, amit Rambóka is: növeli a PCOsok teherbeesés esélyét.
Látjátok itt van Norka és az ő általa emlegetett "brancs" sok csajszi a Metformin szedés után vált stimulálhatóvá. Itt van Kandi! Mikor volt utoljára PÉje???? És milyen mennyiségű hormont kapott eredménytelenül......
Andem!
Szerintem nekünk dokiknak nehezebb döntéseket meghozni, mert egy mellékhatás 0,01%os valószínűségétől is félünk. Egy doki nehezebben veszi rá magát egy műtétre, vagy bármilyen invaziív beavatkozásra, mint egy olyan ember, akinek smmi köze az EÜhöz.
Norka!
Csúnya feltételezés, de nem lehetséges, hogy ez a doki valamilyen "magán" tanulmányt folytat arra vonatkozólag, hogy Metformin vagy anélkül esnek e könnyebben teherbe a nők. És van egy saját maga által kitalált beválogatási kritériuma. Uram bocsá', lehet, hogy tévedek..... De nekem valahogy rögtön ez jutott eszembe. Õ is hall és olvas sok mindent, és saját beteganyagán akarja látni!
Kincsecske!
Nyugodtan emeld az adagot. Legfeljebb ráájulsz a kliensre
Na jó vicceltem
De ha úgy érzed bírod akkor hajrá!!!! Én 3 naponta emeltem az adagot. Kb 2 hétig tartott az a kellemetlen érzés, de mindig csak délután
Aztán elmúlt
Rejóka!
Vigyázz Pocaklakóra. Óvatosan.
Köszönöm, hogy egyetértesz velem.
Nyugi van nálam. Most április 25én jár le a három hónap.
Metformin szedés
Májusban bevállalok egy Clostyt....
Úgy néz ki, hogy április 24-től mentős tanfolyamon vagyok Bpén. Ez azt jelenti, hogy 3 napig ott vagyok
Alice!!!
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!!!! Érezzétek jól magatokat.
Valahogy a melóval én is úgy vagyok. Alig bírom megszokni a tempót és utolérni magam??? Arról már nem is álmodozom
Csakegy!!!
Gyere vissza!!!
Lécci!!!!!
Hiányzanak a hozzászólásaid
Komolyan!
Gabika!
Valamikor össze kellene hozzunk egy találkát!!!
Csak hozzuk szinkronba a melót
Tudod a februári szülés???? Mikor is kellene teherbe esni????
Mi van a bacikkal? Milyen kár, hogy a testünkre nem használhatjük a domestoszt: Milliónyi baktérium fog elpusztulni...
Na de jó az antibiótikum is
Lányok kellene egy két kismami áprilisra!
Csóközön!
Kavics- aki holnap is lesz
(16 cn.)