Új privát üzeneted érkezett!

A görbém:KépEz a legújabb pé időpont,de adta már meg a 8.,16.,19.,25.napot is.

KépKép
takido

Ja és egy nappal elörébb vagyok,vagyis a 35.-en,csak valahogy eltüntettem az első napomat.a márc.11-et ekkor kezdődött a mensim

KépKép
takido

Hát szerintem elképzelhető, hogy a 28. napon volt a PÉ... azelőtt viszont nem volt szex... tehát onnantól számítva meg kéne jönnie 14 napon belül... ha az valóban PÉ volt... bár ez a napokban úgyis kiderül (hogy fenn marad-e a hőd)... előbb teljesen valószínűtlennek tartom, hogy lett volna...
Ja... nekem még a 30. nap is sanszosnak tűnik... és előtte még szex is volt...

Szóóóval... Kép

Ja.. nem használsz LH tesztet? Szerintem érdemes lenne... (ha tojásfehérje akkor tesztelni).. (mondjuk jellemzően én is pont akkor nem tesztelek amikor utána feljebb megy a hőm, úgyhogy...Kép)
csakegy

Helló Lányok!

Ma reggel megcsináltam a második tesztemet és ezen már határozottan ott a másik csík is!
Annyira boldog vagyok!!!!!
Jövő héten megyek a dokihoz ultrahangra.

Puszi NektekKép
beács

Sziasztok!

A babaprojektben írkálok.Szeretném ha valaki mondana nekem valamit a görbémmel kapcsolatban.Még a "közép idöben" vagyok.Márc 27.-én volt az első mensi nap,de csak elsején kezdtem el mérni.
Nekem miért nem jelöli a pé-m?Pedig tesztet csináltam és szerinte van,volt...
Köszi előre is!
Kép

málna2162

Beács: hip-hip-hurráKép Gyönyörű ez a görbe... mindenki ilyenről álmodik Kép

Málna: a Ferty csak a 3. dpo után szokott PÉ-t jelölni ha jól emlékszem... bár ha a 17. napon volt akkro már kellett volna jelölnie... talán majd holnap bejelöli...
csakegy

Csakegy!
Úgyis lehetségesnek tartod a 28.,vagy 30.napot,hogy álatlában 28 naposak a ciklusaim?

KépKép
takido

Takido: nekem ez a csík az ami fura... tehát a halványan pozitív teszt... mert a görbéd alapján nem gondolnám, hogy terhes vagy... vagy ha igen, akkor marha korán kellett lennie a PÉ-nek (8. nap körül) és akkro most már marha erős 2 csíkosnak kéne lenned... na ez az én dilemmám...

de nem vagyok szakértő, csak azokra a görbékre alapozok amiket a Fertyn láttam...

Miért nem mész el dokihoz? Õ vérből azonnal megmondja, mi a helyzet...
csakegy

Beács!
Gratulálok!!
Mikor volt az első halványcsíkos teszted?Hányadik napon?
És mennyi idő után láttad rajta a halvány csíkot?
Csak azért kérdem,mert én is hasonló cipőben járok.

KépKép
takido

Csakegy!
Köszi.Lehet,majd az lesz.
A 16.-a szerinted kizárt?

KépKép
takido

Ja Takido: a tesztet asszem pont 5 percnél kell megnézni.. sokan mondják, hogy előtte-utána nem biztos, hogy jó az eredmény... holnap reggel (első vizeletből) nem akarsz újat tesztelni? És pont 5 percnél megnézni (vagy ami rá van írva a csomagolásra)
csakegy

(ja... nálam mondjuk soha nem lett halványan pozitív, akármikor is nézegettem a tesztet...)
csakegy

Takido: ha a 16. nap előtt néhány napon át meg voltál fázva akkro keményen sanszos... ha nem, akkor nem tartom valószínűnek... de mondom, hogy én nem értek hozzáKép
cs1

Tényleg... korábbi görbéid nincsenek? Mert ha korábban sem volt egyértelműen kétfázisú (de volt PÉ) akkor simán lehet, hogy ilyen típus vagy...
csakegy

cs1

Köszi.Aztnem tudom még hogy a tuning-ban a beállításoknál mit állítsak be.Összevissza jelölget ,mindegyiknél mást mutat...

málna2162

Málna: hát... az olyan nagy baj, ha holnapig nem jelöli a PÉ-t?Kép A lényeg, hogy volt... Utána úgyis fogja.. egyébként meg beírod a napot és azt a hőmérsékletet ahol szerinted a vonal van... (néha nem állítja arra sajna)
csakegy

Csakegy!
Volt egy torokfájásos időszakom akörül..
A tesztel még nem tudom mi less,kaptam ötleteket a másik topikon,ahol irogatok,hogy milyet vegyek,de még nem döntöttem el,hogy mikor fogom megcsinálni.

KépKép
takido

Takido: hát van valami nagyon érzékeny Qupidonak vagy minek hívják ha jól emlékszem... keress rá szerintem a neten...
csakegy

Csakegy!
Köszi.
Arra még kíváncsi lennék hogy a tuning-ba mit kell jelölni.Nekem mindegyiknél mást mutat...

málna2162

Igen,ez volt az egyik,amit ajánlottak.

KépKép
takido

cs1
bocs ezt bedupláztam,az elöbb még nem láttam fent a kérdésem...

málna2162

SZiasztok!

Zsazsóka,
gratulálok a HSG-hez! Kép
Remélem a doki valóban kavart vmit, mert nálunk csak két nap maradt ki azután a borzalom után is! Kép

Kriszta,
Miért június? Kép
Mert addigra már összeszedem magam! Kép Meg a dokihoz kb 6 hétre előre lehet időpontot kérni (ez a jövő héten meg fog történni). Addig elmegyünk nyaralni, párom befejez végre egy óriási munkát, elintézzük a közjegyzőt, és szeretném ha addigra meglenne a soron következő citológia (május közepe-vége) eredménye is.

Beebey,
pco Kép Kép
Hogyan tovább?

Monyó,
Kép Kép Kép
De miért csak prolaktint néznek? Ha már van egy vérvétel, miért nem nézik a többi hormont is?
Ugye elmész a másik dokihoz?

Takido,
ez jól hangzik, és bár nem vagyok egy gyakorlott tesztelő, a kedved meg plána nem akarom szegni, de a múltkori tesztem papírjában benne is volt, hogy biz. idő eltelte után ha megnézed, már nem megbízható az eredmény. De ne így legyen, és drukk! Kép

Beács,
GRATULÁLOK! Kép

angel37

Takido!
Én a 32. napon csináltam az első tesztet reggeli első vizeletből, ekkor már halványan látszott a csík. A második tesztet pedig a 37.napon és ez már erőteljes.
A teszten az volt, hogy 3 perc múlva látszüdik az eredmény, de nekem kb az első perc elteltével már látszódott.
Remélem neked is sikerül!!!
beács

Beács!
A halvány csíkra írtad,hogy első perc után látszódott?

KépKép
takido

"Egy régi húsvét fényénél borongott
S vigasztalódott sok tűnt nemzedék,
Én dalt jövendő húsvétjára zsongok,
És neki szánok lombot és zenét.
E zene túlzeng majd minden harangot,
S betölt e Húsvét majd minden reményt.
Addig zöld ágban és piros virágban
Hirdesd világ, hogy új föltámadás van!"

Juhász Gyula: Húsvétra

Szép Ünnepeket mindenkinek!

Junko
Vendég

sziasztok!

Beács

Gratula!Kép

Kriszta és Angel

A lombik esetében az átalg sikeresség 20 % felett van, a Káliban ennél is jobb (35 %).Tehát minden 5. sikeres átlagban még a legrosszab hatékonyságbál is,ezért támogat ennyit a TB. Kép(én legalább is így számolom...)
Egy volt középiskolai oszt társam-egyetemi évfolyamtársam ott dolgozik KépKép...

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Anyapoc,
köszi, én is vmi ilyesmit tudtam! Mármint, hogy 20. A 35 az meg kifejezetten jól hangzik!

Ha úgy vesszük nem több az esély egy természetes hónapban sem! Kép (Senki ne csüggedjen, csak magamat biztatom! Kép)

Ki az ismerős? Ha nem titok, megírod priviben? Kép

angel37

Takido!

Szerintem a 28-30. nap esélyes, és még mindig ajánlanám, hogy állítsd vissza a Ferti-t "advanced"-re...

Málna!

Neked is csak azt tudom mondani, hogy hagyd "advance"-en, mást se változtass ott (hagyd Yes-en, mert akkor pl. az LH tesztet, amit jelöltél, figyelembe fogja venni), én elolvasgattam őket, és nem véletlenül azt ajánlják. Még akkor is, ha most még nem adott pé-t. Kell neki pár nap magas hő, és akkor 16-18. nap körülre fogja valószínű tenni (szerintem a 16. napra).

KépKép
KépKépKép
beszti

Helló lányok!
Mi volt ez a szünet délután??Vagy csak nekem nem sikerült megnyitni az oldalt?

Beács!
Hajrá! KépOlyan jó ilyen híreket olvasni végre!! KépOlyan szép ez a görbe is!

Kép
katica_75

Beszti!
Én csak azért nem értem a 28.-30.napot,mert ilyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaim.Csak a mult hónap volt kivételesen 35 napos.

KépKép
takido

Katica!
Nálam sem volt babanet délután.

KépKép
takido

Takido!
Szorítok neked hogy erősödjön az a második csík is ám! Kép

Bali
Kösz hogy fent vagyok a táblán, sajna nem a 34.cn. hanem a 4. Csütörtökönként szoktál frissíteni?- igyekszem időben tudósítani majd Kép

Kép
katica_75

Ja!És a 28.-ai hőm nem igazán mérvadó,mert elöző este buliba voltunk,és kb.3 órát aludtam,vagyis normál esetben szerintem magasabb lett volna aznap.

KépKép
takido

Katica!
Köszönöm szépen.Én is bízom benne,bár azért túlságosan nem élem bele magam.

KépKép
takido

Beács
Nagy grat!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Takido
Vmelyik nap egy csinálj egy újabb tesztet!Drukk,hogy erős kétcsíkos legyen!

Anyapoc
Iskolában tanították(2000-ben),mint etikai problémát(5-t finanszíroz,és átlag 7-ből 1 baba).Hát lehet,hogy tévednek?!
A 5-ből 1 mindenesetre jobban hangzik!Kép

Málna
Sztem a 16-17 nap az esélyes p.é.-re!Kép

KépKép

KépKép
okr

Takido!

Értem én, az ember reménykedikKép. És bármi lehet.
De a te görbéd nem mutat igazi kétfázisosságot, ezért nem bír a Ferti sem vele mit kezdeni, ezért teszi a pé-t mindig tovább. Biztos, hogy korábban mindig volt pé-d? Csak azért, mert az nem igaz, hogy pé nélkül nem jöhet meg időben. Nekem volt olyan ciklusom, amikor UH egyáltalán nem mutatott pé-t, és 28 napra mégis megjött. Ha nem lett volna UH, akkor azt is gondolhattam volna, hogy hű de tökéletes ciklus.
Lehet, hogy ezért haragudni fogsz rám, de szerintem ez alapján a görbe alapján még nem érdemes tesztet csinálnod, csak stresszeled magad vele.
Türelem, méregesd szorgalmasanKépKép, pár nap múlva többet fogsz tudni,és akkor a tesztet is megpróbálhatod.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi az őszinteséged.
Ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni,ugyhogy nem igazán tudok a pé.-vel kapcsolatban mit mondani.
Igazából csak nem értem,hogy akkor miért késik.de mindegy,egyszer csak megjön.

KépKép
takido

Beszti
Jó,de hogy lehet akkor halvány csíkos a teszt?Honnan a HCG?

Megirigyeltem az aláírásotokat,és én is csináltam.Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr
Szerinted sem biztos,hogy vol pé-m?

KépKép
takido

Kriszti!

Takido is írta, hogy nem tudja, mennyi idő alatt lett csíkos. Ha a gyártó által írt max. időből kifutott, akkor azért is lehet sajnos, szerintem nem véletlenül írják rá. A múltkor olvastam, egy Pregimax teszten ezt nagyon erősen kihangsúlyozták, hogy lehet így halványan pozitív. Szerintem akkor már nem a HCG miatt poz.
Én nem azt írom, hogy nem lehet terhes, miért kívánnám ezt neki?
Legyen!KépKép
De várjon a teszttel!

Takido!

Nem, legyél babás, és azért NE jöjjön meg!KépKép
Nem elkeseredni.
Azt sem írtam, hogy nem volt pé!

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Oké értettem,és várakozó álláspontra helyezkedem.

KépKép
takido

Beszti
Nem úgy értettem,hogy nem szeretnéd,ha babás lenne!Ha ezt sugalltam volna ,bocsika!!!Kép
Csak azért értetlenkedem,mert már túl vagyok jónéhány negatív teszten,és volt ,amit másnap is megnéztem,hátha..,de soha sem volt halvány csík,csak egy erős(kivéve egyetKép )

Takido
A 28.napi nekem nagyon p.é. gyanús.Csak akkor meg a DPO kevés a pozitív teszthez.Hát nem tudom!Kép

KépKép

KépKép
okr

Mindenkinek köszönöm az észervételeket,pár nap múlva csak kiderül.
Ha nem haragszatok,én most elköszönök,és megyek aludni.

KépKép
takido

Sziasztok!
245 uzenet egy oldalon,nem semmi!Kicsit hosszura hagytak!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Beacs! Kép Kép Kép
GRATULALOK A BABASODASODHOZ ES KOSZIKE A GYONYORU GORBET!
Ilyet mindenkinek!!! Kép

Takido: Kép
Hat ez a gorbe annyira furi nekem de nem ez a lenyeg, a gyengecske csik is csik azert ez bizakodasra ad okot, par nap mulva csinalj megegyet es akkor kiderul addig ne mond le arrol hogy esetleg babas vagy. Kép Remenykedni jo dolog. Kép

Kriszti: Kép Neked nincs gorbed?
Nekem meg nincs, egy nap sem mertem meg de nagyon az elejen vagyok, holnaptol merem mert apa ram is szolt hogy azert ne hanyagoljam a homerot.

Malna: Kép
Szerintem a 17. vagy a 18. nap lesz a nyero. Kép

Angyal: Kép
Jo az a juni. nincs az olyan messze! 5-ot tamogat a TB es ugy "tamogatva" kerul ilyen sokba??? Akkor mi van ha nem tamogat?

Junko: Kép Nagyon szep a versike, koszi! Kép

Kepzeljetek az Uram azt mondta hogy jovore beinditjuk a kislanyprojektet ugyhogy nem tudom lehet hogy en meg leallok a boszorkanyosdival vegulis marcsak "par" honap. Kép
Azert ezt a honapot mar nem adom fel ugy beleeltem magam. Kép A tobbit meg majd meglatom, attol felek hogy mi van ha nem is jon az ossze olyan konnyen es jovore elkezdjuk aztan ki tudja mikorra sikerul.
Majd megalmodom mihez is kezdjek! Kép

Jo Ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Ha mar most sikerulne JOVORE szuletne!De ez mar egy eleg nagy dolog a ferjedtol szerintem!Vagyakozik o is a babara,csak meg lehet hogy maganak sem vallja be!Kép

Drukk:
Kép

Most mar megyek en is aludni!
Kép

Jo ejszakat,szep almokat!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Beacs!Kép
Gratulálok a teszthez!KépKép

Tontica!Kép
Úgy látom, férjed is lassan vágyik a babára!Kép
S ha most sikerülne, jövőre érkezne a baby. Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Kriszta

Nemtom,hogy melyik satisztikát vették alapul KépKép!Nekem ezt A biológusKép mondta.Vagyis az eredményességet,én abból számoltam.Mert ha kb 20 %-os az eredményesség,az azt jelenti,hogy minden 5. sikerül,nem?És ha azt vesszük,h a Káliban még ennél is jobb(na jó,annak is megvan az oka...),akkor pláne jó a helyzet!Kép

Halvány csíkos teszt:Ahogy Beszti is írta,ha időn túllpéve(amit a gyártó javasol) előfordul,hogy a kontoroll anyag átszivárog oda,ahol elvileg a HCG-s csíiknak kéne lenni,így lesz egy halvány + teszt.
Ami most nem jelent semmit Takido esetében,mert én is remélem,hogy minden okés,de ha azt írják,hogy 1 perc,vagy 5 perc,akkor 10 perc után felesleges megnézni,mert az lehet hamis eredmény!

Minden esetre drukk megy Kép!
Puszi,Anyapoc

anyapoc

Skacok... szívás... hajlani 5-kor arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam... hólyaghurutKép Akkor most légyszi szurkoljatok, hogy 2-3 napon belül NE legyen PÉ-m... köszi!!!! (a helyzet már jobb... hajnalban főztem egy bödön medveszőlőlevél teát így sikerült megint elaludnom és msotanra elértem, hogy már csak akkor iszonyú, ha pisilni kell mennem és közvetlenül utána... egyébként meg OK...)

Ja. A hőm ennek megfelelően kiértékelhetetlen. 5:30 körül 35,8 volt. Most 10-kor (5:30 és 6:30 között szenvedtem és teát főztem így a 7:20-as mérés helyett tovább aludtam) meg 36,5 volt már. Mit kezdjek ezzel? Beírok 36-otKép

Szívás a köbön.

Ja kérés: ha valakinek esetleg még van VIP funkció az FF-jén megtenné esetleg, hogy újraszámoltatja az 5:30-as eredményemet? A Data menüpontban van valami correcture. Ott az usual time 7:20, a hőmérséklet 35,8 a wake-up time pedig 5:30. Örök hála! Kép
csakegysokadnick

(ja... és most hála a jó égnek nincs az a "teli hólyag" feeling... csak egyszerűen fáj ha wc-re megyek... de hajnalban még iszonyú volt... szóval medveszőlő levél tea rulez!!!!Kép)
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?