Sziasztok!
Ági:
Nem felejtettünk el, többször is kerestünk, gondoltunk Rátok. Örülök, hogy jól vagytok, Dorka szép baba.
Edit:
Férjem volt a Puskásnál, levetetett két anyajegyet, (egyiket a fejéről!) rendes volt, persze nem is volt olcsó.
Lola:
Sok ajándékot kapott Soma, nálunk is hasonló a helyzet, pedig nem is voltunk locsolni.
Megbetegedtünk, mind a négyen, Benedek a legjobban. Még a szemére is ráhúzódott. Lázasak voltak, piros a torkuk, folyik nagyon az orruk. Valami vírus. Ezért nálunk elmaradt a locsolás, pedig Bálint nagyon készült. Majd jövőre.
Két oviban voltunk nyílt napon, az egyik nem tetszett. Mentünk a kiírt napon, és a vezető ovónéni kitessékelt mindenkit, hgoy csak szülői lesz délután. Valamit mondott, hogy a takarítónők nem lettek kész, de hát ez kit érdekel. Gyerek készült rá, várta, én meg megszerveztem, hogy Lábatlanról jöjjenek vigyázni Benedekre. Másnap már a másik oviba mentünk, ott nagyon aranyosak voltak, beszélgettek a gyerekekkel, játszottak velük(szünet volt a többi gyereknek), az ovi is nagyon szép, a délutáni szülői is nagyon tetszett.
Egy tiszta kiscsoport, és egy vegyes indul, mind a négy gondozónőt, két dadust bemutatták, beszéltünk is velük.
Pénteken még visszamentünk abba az oviba, ahonnan szerdán elkűldtek, mert az lenne hozzánk nagyon közel. Az ovónénik itt is aranyosak voltak, de nem tudtak mondani semmit. A vezető ovónő is kijött, de ő sem mondott semmi. Erre volt a szülői, mondhatják, de ha olyan kevés a gyerek, akkor 3 percet beszélhetett volna az oviról, hogy kedvet kapjunk. Kérdeztem, hogy ki lesz a kiscsoportos ovónéni, azt még nem tudja. Szóval nem volt túl segítőkész. Így nem is lesz nála több gyerek. Ennek az ovinak még az is hátránya, hogy forgalmas helyen van, út mellett. Azért még előfordulhat, hogy mégis ide kell járni, Bálintnak mindkettő tetszett, most azt mondja, hogy mindkettőbe szeretne járni, egyik nap az egyikbe, másik nap a másikba. Én bánnám.
Ti voltatok? Megvan, hogy Soma hova fog járni?
Lívi:
Én rendeltem pelenkát, nincs jó véleményem róluk. Persze kipróbálhatod, én csak egy vagyok a sok közül.
Lilla, Lola: Én is írtam a
nojecs@freemail.hu címre, nekem is válaszolt. Nem ő tartja, ő is csak résztvevő lenne. Én szombatra szavaznék.
Angi:
Ha nem találkozom addig Lívivel, akkor odaadnám Neked a dvd-t. Köszi szépen előre is.
Cirmike:
Bálint is azt mondta az oviban, hogy mi haza is mehetünk, mert ő játszik, este menjünk érte.
Képzeljétek, Benedek tisztán mondja, hogy: BÁJINT
Nem apa, nem anya, vagy mama, papa. MÉg mondogat szavakat, szótagokat, mam-mam-mam, bau-bau, tetete, baba stb.
Tök jó idő van, mi meg nem mehetünk sehova.
Levegőzni lehet kicsit, de állatkertbe akartunk, az meg sok lenne.