Új privát üzeneted érkezett!

¤orange{most kipróbálok valamit}

nadine81

hehehehehe nem sikerült! Kép

nadine81

Vero!

Igen, van film is a Mockingbird-bol. James Stewart jatsza a foszerepet. O Atticus Finch. Egyebkent a Jason azt akarta egy idoben, hogy legyen meg egy kutyank, az meg legyen Dill. Kép De aztan inkabb lett ket gyerekunk helyette. Kép
Ez a motoros meg telefonos lakberendezes szerintem olyan tini korban nagyon "cool", de most mar nem neznem szivesen. (Meg Morrisont sem, pedig szeretem a Doors zenejet Kép) Nekem nagyon nem tetszene, ha a Jason bele akarna szolni abba, hogy mit hova teszek, hogyan rendezek be. Kép (Mondom en, hogy fonok szeretek lenni. Kép) O egyebkent nyilas (dec 4). Ennek a jegynek mik a jellemvonasai? En semmit nem tudok az asztrologiarol. Egyebkent ezt a telefont honnan szerezte a Lacko? Lecsavarozta? Kép Ilyen telefonnal telefonaltunk anno ugy, hogy pillanatragasztoval beleragasztottuk a 10 ft-ost, es aztan ingyen lehetett beszelni barhova a vilagban. Kép

Gabi!
Azert nem jarhattam kozepsobe, mert ugye a mi korosztalyunk volt a demografiai hullam csucsa (1972-1973-as szuletesuek). Szoval rengetegen voltunk akkor gyerekek, es az ovodakban tulzsufoltsag volt, ezert, ha valakinek az anyja otthon volt, akkor nem vettek fel az oviba. En mondjuk nem bantam. Nem tudom miert utaltam annyira az ovit. Azt tudom, hogy a nagycsoport masodik felet mar nem utaltam annyira, de kiscsoportot vegig bogtem. Kép

A mai napi termes megint elegge tetemes, habar sok egysoros hozzaszolas is volt. Sokszor olyan volt mint amikor suketnemak beszelgetnek. OLyan jokat rohogtem, mert teljesen eldumaltatok egymas mellett.

Akkor holnap nem lesz senki? En holnap kalacsot sutok, meg megfozom a sonkat elore, mert szombaton dedizunk, (a Jason nagyszuleihez megyunk), es nem akarom vasarnap csinalni. Itt a husvet hetfo meg nem unnep.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Eszti ha mész a kórházba kérnél időpontot a Lacinak, mert ő úgysem fog soha és neki is lejárt már a vizsgálat "érvényessége". Mindjárt hívlak is!

A Mockingbirdből volt egy régebbi film is asszem Gregory Peck-kel, nem tudom biztosan de mintha.

Telefon nekem tetszik...
Én amúgy is túl komoly vagyok, ezért működik a kapcsolatunk jól Kép A Laci semmit sem vesz komolyan, mindig jó kedve van és fülig ér a szája és tojik mindenre, főleg hogy valamitől rossz kedve legyen. Szerinte nekem minden "armageddon" bármi baj van (kicsit igaza van ebben, én hajlok a pesszimizmusra sajnos),és ettől meg ahogy megmutatja milyen arcot vágok Képjó kedvem lesz!!!
Ha lenne akkora házunk a Csepelt is megengedném, nem akarom én elnyomni a kis Képszemélyiségét!!

Szóval különbözőek vagyunk, én elképzelem milyen házasságom lenne egy hasonló emberrel mint én Jééééééééééééézusom!KépKép

Nyilas jegy tűzjegy, ami azt jelenti hogy energikus, tevékeny, indulatos, (nagyszájú) stb...
Ugyanakkor a Nyilas bolygója a Jupiter tehát filozofikus is, szerencsés ember, kicsit nagyotmondó is lehet, intelligens, és ez a saját megállapításom a Nyilasok szeretnek enni és főzni is, mégha fiúk is!

Persze, nem 12 féle ember van, tudni kéne minimum az ascendenst (rejtett én), holdjegyet (érzelmi élet) Vénuszt és Marsot. Ezek mind befolyásolják a személyiséget plusz ha az 1. házban van bolygó, vagy átnyúlik egy másik jegybe...
Szóval ez nem ilyen egyszerű, de azért főbb vonásokban mutatja az alaptermészetet a napjegy is (az a jegy amit mindenki tud magáról)

Például én Vízöntő vagyok...
Ezért elvileg marha hidegnek és távolságtartónak kellene lennem a kapcsolataimban DE!
Halak az ascendensem amitől nagyon érzelmes lesz egy emberke és ragaszkodó és házias...
Ugynakkor a Halak ascendens lagymatag, konfliktus kerülő viselkedést jelentene, DE! az első ház (az ascendens "lakhelye" nálam "átlóg" a Kosba és ettől leszek ám HARCIAS!! Kép Kép Kép + a hold a Nyilasban még egy kis tűz...

Na valahogy így alakul ki egy ember személyisége a horoszkóp szerint. Tehát hiába vagyok Vízöntő nem feket-fehér a dolog! (Jelezném hogy azért sokban illik rám a Vízöntő FÕLEG aki felszínesen ismer), de partnerkapcsolatban bonyolultabb a helyzet.
Kép

Ja, a tesóm sem mehetett oviba 4 éves koráig, mert anyu otthon volt velem (ő 74-es mármint a tesóm) és úgy nem vettek be senkit. Anyu szerint ezért lett antiszociális!!!! (Persze ez csak vicc, akkor mondja ezt ha a tesóm dilis éppen)

Én leszek holnap, de nem biztos hogy jövök is!!
Vendég

Áginak: kicsit hosszú bocs mindenkinek akit nem érdekel...

Personal Traits

Sagittarians are positive people.They have a bright outlook on life, are enterprising, full of energy and vitality. Versatile, adventurous and eager to expand their range beyond the comfortable and familiar. They enjoy travel and exploring, and their minds are continually searching for new experiences. They are ambitious, optimistic folk, and nothing seems to get them down.
They are idealists, and this seems to keep them going even when thereare disappointments which smash their plans. They have a tendency to get over zealous when they are interested in something. They are believers, and what they believe in, they are willing to fight for. They are both loyal and independent at the same time. They manage to balance both traits.

Sagittarians are usually modest and often spiritual, with strong values. They like rituals. They are profound thinkers, and are gifted with foresight and good judgment. They are avid learners, love to initiate new projects and make great researchers.

They study quickly with keen minds. They have an expectant attitude and a penchant for new experiences, which may account for the fact that Sagittarians are noted for their longevity. They are often intuitive and original thinkers. Better at adapting than inventing, they work well in collaboration with others. A strong-will and good organization ability combined with their other talents usually bring any project they undertake to a successful conclusion.

Positive Traits

They are generous by nature, but are quite resourceful in caring for and balancing their resources. Sagittarians are ardent, sincere and straightforward in relationships. They are generally conventional and in control of their sexual natures.In friendship they are reliable, and can be counted on.

Because of their independent nature, maintaining a close personal relationship is difficult. They prefer a solid home base, but as a place to return to when they have completed a particular travel venture. They have a compelling need to feel free, and sometimes make this choice at the expense of even a family.

Main positive traits: Honest, open-minded, staight forward, ethical, charitable, generous, good sense of humor.

Negative Traits

Sagittarians have a quick temper and a biting tongue, often speaking before giving forethought to the full effect of their words. Their rage may pass quickly, but the stinging of their comments often remains. They are quick to jump on inadequacies of others while expecting full recognition of their own efforts. they can be exacting, and inconsiderate in their work life, while boastful and extravagant in their private lives.

There is also a side of the Sagittarian that is quite superstitious.Sagittarians can also be very restless people wanting to know everything that is going on around them and wanting to go everywhere. They become bored when they are surrounded by people or situations they are not interested in. They have a tendency to be unconcerned or seem unaware of the thoughts and feelings of others.

Main negative traits: exaggerating, blunt, impatient, pushy, tactless, talks too much.

The Sagittarius love of sports often leads to an indulgence in dangerous pursuits. Many centaurs are prone to accidents due to a tendency of taking too many risks. They are more inclined to suffer from rheumatism and in their latter years by sufferings of teh nervous system.

Origins in Mythology

Centaurs belong primarily to Greek mythology. They combine a savage and untamed animal nature with an ancient wisdom of human culture. The wisest, and in some references, oldest of the centaurs was Chiron. Rather than selfishly retain this knowledge, Chiron tutored the great heroes of Greece. Among his charges were non less than Achilles, Acteon, Jason Kép and Hercules.

In a tragic irony, Chiron was wounded with a poisoned arrow by his student and friend, Hercules. Being immortal, the centaur's agony was unbearable. Chiron forsook his immortality, and gave the mantle to Prometheus. Zeus set Chiron's image in the night sky to honor the memory of this noble teacher. To this day we recognize his form as the constellation of Sagittarius.

Famous Sagittarians

Michel de Notre Dame 'Nostradamus'
(December 14, 1503)
French Doctor, Astrologer, Legendary Prophet
Akbar (December 3, 1542)
Indian Mogul Emperor
Tycho Brahe (December 14, 1546)
Danish Court Astrologer to King Frederick II
Credited with refining planetary calculations.
John Milton (December 9, 1608)
English Poet
William Blake (November 28, 1757)
English Poet, Painter, Visionary
Ludwig von Beethoven (December 16, 1770)
German Music Composer
Jane Austen (December 16, 1775)
English Author
Mark Twain (November 30, 1835)
American Author, Satirist, Humorist
Winston Churchill (November 30, 1874)
English Prime Minister
Khalil Gibran (December 6, 1883)
Lebanese Spiritual Author, Poet
Charles De Gaulle (November 22, 1890)
French Commander-General and President
Walt Disney (December 5, 1901)
American Storyteller, Animator
Naguib Mahfouz (December 11, 1911)
Egyptian Novelist, Playwright
Frank Sinatra (December 12, 1915)
American Singer, Actor
Kirk Douglas (December 9, 1916)
American Actor, Director
Dick Clark (November 30, 1929)
American Television Host
Jane Fonda (December 21, 1937)
American Actress
Tina Turner (November 26, 1938)
American Singer, Actress
Bruce Lee (November 27, 1940)
Chinese Martial Arts Master, Actor
Richard Pryor (December 1, 1940)
American Comedian, Actor
Harry Chapin (December 7, 1942)
American Singer-Songwriter, World Hunger Activist
Steven Spielberg (December 18, 1946)
American Film Director
Caroline Kennedy (November 27, 1956)
Author, Daughter of President, John F. Kennedy
John F. Kennedy Jr. (November 25, 1960)
Publisher, Son of President, John F. Kennedy
Brad Pitt (December 18, 1963)
American Actor
Vendég

Jó reggelt!

Ma megyünk haza!Kép

Kép

katus78

Jó reggelt!

Jó hazamenést!! Jó utat! Jó nyuszit!
Kép
Vendég

Nadine!Így már minden világos!Ja és nem csak nimfónak hív hanem szexulpatának is.Ez vagyok én!!!!!KépKépKépKép

Ági!Így már ezt is értem.Bocsika,de nekem néha így el kell magyarázni dolgogkat,mert nem midíg vagyok ép elmélyű.Anyukádék ilyenkor csomagot szoktak küldeni a fiúknak?Az ovit én szerettem csak aludni utáltam azóta sem vagyok jó alvó.Hosszú évek óta nem aludtam át egy éjszakát.Talán el kéne mennem egy alvás szakértőhöz.Bár ilyen nincs is v. van?Nem tom.

Vero!Nekem is megnéznéd ezt az asztrológiai dolgot?Június 16.-án születtem.
Vendég

Katus!Mikor indultok?
Vendég

Eszti!Elküldöd a számod?Vagy már elkülted?Ha a Rózsa felé jártok párszor csörgess meg aztán kimegyek.
Vendég

Szia Gabó, Vero!

Hát kb. 3 körül indulunk.
Ti mikor indultok?
Izgi vagy már?Össze csomagoltál már?Ezt utálom csak a hazamenetelben, hogy annyi mindent kell csomagolni.Kép

katus78

Gabó az nem elég:

Melyik év júni 16?
Hány órakor? (Minél pontosabb annál jobb, félóra csúszás lehet hogy fals eredményt ad Kép)
Melyik városban?

Csak így lehet pontosan kiszámolni...

Eszti,
gyere be ha jössz a Rózsába a Gabóhoz, aztán kimegyek én is...
Vendég

Vero!

Én is biztos megengedném, a mocit a lakásban, de ez a telefon is nagyon tetszik, nálunk mind ketten önfejűek és akaratosak vagyunk, Jocó ugyan úgy beleszól, mit vegyünk, milyen bútort,stb...
Néha én engedek néha ő, de szerintem ez így jó, tudunk kompromisszumot kötni.Kép
Az a lényeg, hogy tudom a trükköt, hogy lehet meg puhítani és elérni, amit akarokKép Csúnya vagyok!Kép de ő is tudja.Kép

Oviról, én három oviba is jártam, az első megszűnt, azt szerettem, másodikba belöktek a medencébe, persze akkor, amikor nem volt benne víz, és természetesen fejjel érkeztem, kicsit berepedt a buksim, szóval azóta van agylágyulásomKép
Oda nem voltam hajlandó többet menni, de sokáig még vittek, arra emlékszem, hogy a tesóm 6 évvel idősebb nálam (72-es) és neki nyárszünet volt a suliba, és ő jött velem az oviba, egész nap ott volt, másképp nem voltam hajlandó ott maradni.Kép
Gondolom nem vettek át rögtön egy másikba, de majd megkérdezem anyutól, milyért kellett még oda járnomKép
A harmadik ovit nem szerettem, kiközösítettek, nagyon rossz gyerek voltamKép
Úgyhogy összességében utáltam oviba járni.
Csak két ovis jelemre emlékszem, karóra és hóvirág.

katus78

Vero!1979.06.16 Sopron délután 16:00
A Levi 2005.05.24 Nagykanizsa 15:10
Előre is köszi4KépKép

Katus!Mi holnap reggel 9-körül.Levi felkel megreggelizik aztán nyomás.Kiváncsi leszek,hogy fogja bírni,met utoljára akkor voltunk kocsival mikor még picur volt és átaludta az egész utat.Most biztos nézelődni fog.Majd este pakolok egyenlőre csak összeírom mit kell vinni főleg a husinak.Ezt a részét én is utálom.Legalább 3* végig kell néznem nem marad-e itthon valami neki.Na az a fejes szép lehetett.Legalább meghupáltad aki belelökött?Nekem csak kellemes emlékeim vannak.
Vendég

Katus!

El sem tudom képzelni rólad hogy rossz gyerek voltál!
Kép

Ki lökött be a medencébe? Csak nem a Viol? Kép
Vagy azért nem volt víz mert elromlott a slag? Kép

Én nagyon szerettem oviba járni, én is a Borsmonostoriba jártam (akkor még Enzbrudernek hívták) és utána Hunyadis lettem. De a suli nem tetszett ezért suli után visszaballagtam az oviba és közöltem az ovónővel hogy anyukám azt mondta hogy itt lehetek egész nap! Kép
Szegény anyám meg apám egész délután kerestek, mire rájöttek hogy hol vagyok!!!!!!

Hűű de kikaptam!!!!!
Vendég

Vero!Ejnye-ejnye.Kis csalafinta!!Kép

Mit kapnak a gyerekek a nyuszitól?
Vendég

Vero!

Most igy átgondolva, a Viol tehet mindenrőlKép
Akkor te is jó kilány lehettélKép

Gabó!

Nem hupáltam el, de ami késik nem mullik Viol vigyázzzzzzzzzzzzzKépKépKép

katus78

Gabó:

napjegy: Ikrek
ascendens: Skorpió (ááá a kis nimfo!!)
hold: Halak

többi nem olyan lényeges...

itt a rajz ha érdekel:Kép
Vendég

Kis Husi:

Nap: Ikrek
Ascendens: Mérleg
Hold: Nyilas (mint nekem, de jóó)
Vendég

Nekem is vannak ám sérüléseim!Egyszer össze kellett varrni a fejem,mert mentünk az utcán anyu fogta a kezem én mégis bele estem egy gödörbe.Aztán van egy heg az arcomon bele estem egy kőbe"ez a szexepilem"bár ahogy múlnak az évek egyre jobban halványodik aztán foci közben átesett a labda a mami szomszédjához és én ugye nagykislány révén majd átmászok hozzáteszem olyan volt a kerítés,hogy dárdák áltak ki a végéből,de hát ugye én voltam akkor a jani és a térdem belecsúszott a dárdába nyomait azóta is viselem.Asszem ennyi.Ja és gyerekkoromba nem mentem hanem rohantam így ütöt el majdnem a busz.Anyám jól el is piccsantott a buszon.Nagy élmény volt.
Az oviba soha nem bántotam senkit és engem sem bántottak.Ott még szeretett mindenki.Én is szerettem a kis Balázst meg ő is engem.
Vendég

Katus!

Én oviba jó kislány voltam későbbre tartogattam a fogaim fehérjét!!!!!!!!!!!
Kép Kép
Vendég

Húú én ezen nem tudok kiigazodni,de azért köszi aranyos vagy.
Vendég

Gabó!

Azért írtam ki külön a fontosabb jegyeket! Kép
Vendég

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy nincs-e felesleges Pampers vonalkódotok számomra?
Midi 3-as Óriáscsomag és Jumbó csomag, valamint Maxi 4-es Óriáscsomag és Jumbó csomag vonalkód kellene.

Köszike! Niki és Szinti

KépKép
nicika

Nekem Newborn kódom van az is csak 1 db! Az nem jó??
Vendég

Miért van netán valami játék?Én már a LEvi születése óta gyűjtögetem,de eddig még nem volt semmi.
Vendég

Vero! Az sajnos nem jó! Kép

Gabó! Van új játék! A 2005. okt 1. és 2006 márc. 31 között született babák vehetnek benne részt!

KépKép
nicika

Én is szeretnék játszani mert szuper ajándékok vannak!

KépKép
nicika

Ilyet szeretnék Szintinek:
Kép
Barátnőméknek van ilyen és nagyon szuper! Kép

KépKép
nicika

Nicika!

Mi Huggist használunk jelenleg, mert a Panpersből állandóan kifolyt a pisi.
Az előző méretek jók voltak, de sajnos én nem gyűjtöttem a vonalkódokat.Kép

katus78

Katus! Kár! Kép De valahogy muszály összegyűjtenem rá a kódokat! Annyira szuper az a játék és boltban annyira drága! Kép

KépKép
nicika

Nicika!

Hétvégén fogunk ilyen bödönt venni a Máténak, szuper a keresztlányomnak van.
Négy nyelven tudja mondani a számokat stb...
olyan édes, megnyomod az orrát, és azt mondja szeretlekKép
Több helyen néztünk a környéken, de nem láttunk semmit, pécsi játékboltban viszont vanKép

katus78

Katus! Én is odavagyok érte! Kép Ilyessz meg: Mennyibe kerül?

KépKép
nicika

kb mennyibe kerül?Ezt szeretnénk a mamiktól Húsvétra.

katus78

Katus!Kép

KépKép
nicika

Na ezt egyszerre írtuk, az árát sajnos nem tudom, csak annyit, hogy a kislány karácsonyra kapta a nagynéniétől.
Én meg mondtam a keresztlányom anyukájának, hogy kérdezze meg a sógornőjét, hogy hol vette, mert mi nem kapunk sehol sem, na és úgy az árát nem kérdezhettem megKép
Remélem érthető voltamKép

katus78

Katus! Értem! Én sem tudom az árát mert barinőm babája is Karácsonyra kapta!

KépKép
nicika

Nicika!

Remélem még most is lesz a boltbaKép
Ez a Jézuska nagyon ügyi voltKép
Szerintem 5 és 10e között van, de inkább az 5 felé gondolomKép
Majd megírom.Kép

katus78

Nicika!De szemetek.Mielőtt nem volt a husi állandóan volt játék gyűjtögetem ezerrel és most csak ezek a babák vehetnek részt.Ez undokság.Majd utánna nézek hátha nekem van és haza viszem magammal ha van úgy néz ki találkozozk a Veroval és Esztivel nekik tudnám odadni ha za jó lenne neked.A Levi is ilyet kap a nyuszitól.
Vendég

hol van ez a játék?
neten?
Vendég

Katus! Akkor majd írd meg!

Gabó! Ha gondolod postán is megoldhatjuk. Ha kell válaszborítékot is küldenék! Kép

KépKép
nicika

Gabó!

Mennyibe került?Kép

katus78

1200ft.ez négyzet alakú.
Nicika!Nekem mindegy ahogy gondolod,de este megnézem van-e egyáltalán jó?Aztán majd megírom.
Vendég

Vero!
www.pampers.hu
Az újdonságok menűben el tudod olvasni.

KépKép
nicika

Gabó! Oké!

KépKép
nicika

Nicika!
Nekem van egy rakás vonalkódom, csak azt nem tudom melyik milyen csomag volt. Még mindig van macifigura rajta? Mert annak a számából talán vissza lehetne következtetni...

Most mennnem kell, fogdokihoz megyek délután és romokban a konyha. Gyerekek alszanak, ma pizzát dagasztottam nekik, de rettenetesen rosszak voltak. Nagyon kifárasztottak!

Viol, talán már elfoglalhattad a helyed...

Kép
Kép
Kép
amica

Csajszik!
Violt bentfogták a kórházban!Holnap megyek hozzá.Üzentek vagy jöttök ti is?Még nem szül csak üdül egy picit.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Indulunk!
Küldje el valaki légyszi a Viol számát, irnék neki!
Mindenkinek kellemes nyuszit!
Sziasztok!!!!!Kép

katus78

Basszus ma fél 11-re mentünk a tüdőre és kb 20 perce értünk haza.Iszonyú lassan termeltek ma.Kép

Vero!
Sajna most olvastam csak el az üzidet és nem szóltam a Lackó ügyében.Kép
Már csak májusra van időpont de ha szóltok én megpróbálok intézkedni.

Gabóca!
Írtam üzit a telcsidre.

KépKép
eszti76

Ok, szólunk próbálj meg lécci, májusban már talán baba lesz, és ha nem b@sztatom nem megy el!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?