Na, most jövök kicsit bővebben is, aztán húzok az ágyba, álmos vagyok.
Tünde!
Biztos klassz volt a kirándulás, jók a képek!
Zita meg nagyon aranyos a hintában, én is azt akartam kérdezni, hogy élvezi-e? Mert Bendegúznak is van a nagyiknál egy állványos hinta, de annyira nem látszott rajta, hogy élvezné, inkább csak szemlélődött.
Nekünk meg van egy ajtóra szerelhető, rugózós hinta, egyszer kipróbáltuk, akkor még kicsi volt hozzá, nem tudott jól ülni. De most már talán élvezné, holnap kipróbálom.
Egyébként Bendegúz nem szenved annyira, néha felsír álmában, de napközben egyáltalán nem nyügi, egy kis tündér volt otthon is a hétvégén. És már két kis csipkéje kint van a bal oldali fogának, csak az egyik jobban látszik.
Mi már kiváltottuk a tízórait és az uzsonnát gyümölcsre kis babapiskótával, Bendegúz már megeszik majdnem egy üveggel, ha éhes. Ha nem annyira éhes, akkor hamarabb abbahagyja, de hát én sem eszem mindig ugyanolyan jó étvággyal. Meg a rendes gyümölcsből is egész rendes adagokat eszik.
És gyakorlatilag az ebédnél is alig szopizik utána, ott is majdnem egy üveg lecsúszik, ha szereti. Ha nem annyira szereti akkor félüveg, és többet szopizik. Változó.
Viszont néha tök keveset reggelizik, szopizik mondjuk 140et, és nem hajlandó utána tápit enni. Pont múlt héten panaszkodtam, hogy újszülött adagokat szopizik. De ha nem kell neki több, nem fogom megtömni.
Manka!
Bendegúz is nyújtja a kezét felém néha, amikor másnál van, és olyan jó érzés, amikor odabújik.
De nem hisztizik másnál se, csak van hogy inkább én kellek.
És este szopi után mindig úgy alszik el, hogy hozzámbújik, nekidől a mellkasomnak, és pár percen belül alszik. Olyan édes, alig bírom lerakni, annyira jó érzés, amikor ott szuszog.
A tesóm pont most olvassa angolul az Egy gésa emlékiratait, és is el fogom olvasni, csak inkább magyarul.
Én nem voltam moziban nyár óta.
Miért lenne ciki??? Tök jó ez a kék aláírás egyébként!
Még rakok fel két hétvégi képet, ezt a járgányt kapta Bendegúz a Tesómtól, annyira szuper, dudál, meg zenél, és lehet tolni, van hosszú nyele. Meg persze ha nagyobb lesz a gyerkőc saját maga lökheti magát. Jó kis séták lesznek
. Bendegúz még csak ismerkedik vele, először nagyon meg volt illetődve amikor ráültettük, de aztán a végén már mintha élvezte volna.
A másik kép a kertben készült Keszthelyen, kiraktuk a hintát, és ott levegőztünk Bendegúzzal séta helyett, annyira jó idő volt ma. Bezzeg vasárnap esős. Szombaton meg migrénes-hányós, katasztrófa volt, semmit nem tudtam enni egész nap.