Új privát üzeneted érkezett!

Én is épp diétázom:
Kép
Vendég

Hello!

Az elöbb kaptam be 400g-os oriás Tobleronét, tesoméknak vettük nyuszira!!!!!Kép
Igy jártak!!!Kép

katus78

Vero!

Irtam mailtKép

katus78

Gabó!

Cigizel egyébként?
Kép

Eszti!

Akkor ugye ezek nem tűzoltó slagok voltak?KépKépKépVagy?Kép

Kép

katus78

Gabó!

Cigizel egyébként?

Eszti!

Akkor ugye ezek nem tűzoltó slagok voltak?KépKépKépVagy?Kép

katus78

Katus!
Akkor te értessz engem!Kép
Majd te tojsz nekik....KépKépKépKépKép(a nyuszi helyett)
Bocs ismét disznó voltam.Kép

KépKép
eszti76

Na megőrült a babanet!!!Kép

katus78

Katus!
Oltották a tűzemet.KépKépKépKépKépKépKép
A slagukkal.Kép
Ismét disznó voltam.Na asszem ez a nap már így fog telni.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Csak nehogy meglepődjenek mekkorát, fogok t...ni.Kép

Hát az jó dolog, ha a slagúkkal oltották, igaz mással sem rossz....
Na nem részletezem.Kép
Disznó az, aki rosszra gondolKép
Kép
Nem értem mi rossz van a tűzoltásban, szép nemes cselekedetKépKépKép

katus78

Ugye Katus!
Csak ha egy lány sokat veszi igénybe a "tűzoltást"nem biztos,hogy szép jelzővel illetik.Pedig nekünk is kell nem?
Találtam a neten egy minislagot és mivel ma már disznó vagyok így is úgy is felteszem a képet.Kép
Ez persze csak slagocska!Kép

KépKép
eszti76

Tetszik a slagocskás kép!
Gondoltam keresek egy slagosat is, de meggondoltam!Kép
Szerintem, aki jelzővel illeti az embert, annak vagy több slag van a füle mögött Kép, vagy egy satrafa, akinél senki nem hajlandó oltani!Kép
Mindenki le van tojva!Kép

katus78

Hajráá!Katus az emberem!
Mindíg tudtam,hogy jó fej vagy!Kép
Más.Máté,hogy van?Köhög még és küzd a Dart Vaderes hangjával?Kép

KépKép
eszti76

Máténak oroszlán az ascendense is!!!
KépKép

Kicsit sokáig tartott mert 6 éven aluliknak nem számolja ki az az oldal amit én tudtam. Ez a másik meg olyan süket egy oldal volt, mindent a szájába kellett rágni.

(Ez csak akkor helyes, ha 6:45 azt jelenti hogy reggel)
Vendég

Vero!
Szonjáét is meg tudod nézni?Õ 14.43-kor született.
Köszi!Kép

KépKép
eszti76

Dart Vaderem, most dobott egy aknát, ma már harmatszor!
Szívat, 3 percel elötte cseréltem pelust nála.
Teljesen meggyogyultKép

katus78

Köszi Vero!

Igen reggel!

Na ez most jó nekem?Utánna olvasok milyenek az oroszlánok!

katus78

Szióka! Kép

Ági,
és miért utáltál oviba járni? Emlékszel? Én azt hiszem szerettem... Kép
És abban a sok ablakos házban tényleg nem volt egy hely sem szegény Jimnek?? Kép De kegyetlen vagy! Kép

Vero,
tök jó az a telefon, még ha nem is működött! Kép Gondolom adott egy hangulatot a helyiségnek. Kép

Gabi,
én még nem néztem meg a szavazós oldalt, mindjárt megteszem! Kép De az írottakból sejtem, hogy akkor ott látható/olvasható az is, hogy Levi másik neve Bence? Mert ez lett volna a következő kérdésem... Kép
Ja, és emlékeztetnélek, hogy épp tegnap cseréltünk telefonszámot Kép, szóval ha hétvégén lebabázok, akkor írok ám neked is, nem maradsz le semmiről, csak azért, mert nincs a közelben net! Kép

Katus,
hát, bele is bolondulok, ha még májusban is 2in1-ben lennék! Kép Dorka nem cseszhet így ki velem! Kép
Szerintem hétvégén még nem szülök, legalább is nem érzem, hogy készülődne. Õ tök nyugis, csak a család türelmetlen már picurit... Kép

Eszti,
na a slagos témátokhoz nem is tudom mit szóljak... Kép Hogy jutott eszedbe a slagról egy pasi?? Kép Olyan hosszú volt, vagy olyan vékony?? Kép Kép Kép
He-he-he... Kép
A nutella jöhet ide is, bár én ma reggeli után benyomtam 2 db olyan pici csokit, ami a Celebrations csomagban van. Jött még volna több is, de ott ült velem szemben Gábor, nem akartam befalni az egészet... Kép
Megnéztük mindkét fűrészt, holnap bepakolom, aztán max hazahozom és várlak titeket szombaton! Kép Mármint nem a fűrésszel várlak titeket, hanem a dvd-kel! Kép

Tűoltáshoz: Hááát, erre sem tudom mit írjak... Kép Nem is értem hogyan keveredhettem ide ennyi sok erkölcstelen nő közé... Kép Csak szemlesütve olvasom az irományotokat... Kép

Ma vagyok 39 hetes!! Kép Na most már elég volt! Kép Hol a lányom?! Kép

nadine81

a tűoltást tűZoltásra helyesbítem... Kép

nadine81

Megvan a szavazós oldal!! Kép Tök jók a képek a pasijainkról! Kép Elvileg még én is tehetnék majd fel... De szerintem ahhoz még nagyon picurka lesz, hogy esélyes legyen... De csakazért is felteszem, rajt lesz a VILÁGHÁLÓN!!! Kép Bár, ha jobban belegondolok, ha csak ide teszem fel nektek, akkor is rajt van... Mindegy!! Kép

És ez milyen szavazás lesz? Olyan, hogy egy gépről egy nap csak egyszer lehet? Vagy egyáltalán egy gépről csak egyetlenegyszer?

nadine81

Vero,
te egészen pontosan hányadik hétben vagy? Még a végén annyit ráhúzok (te meg picit előbb), hogy találkozunk a gyermekágyas osztályon... Kép

nadine81

Viol!
Fűrész,slag!Rólad egy új horrort lehetne forgatni.Képzeld el A várandós slagos,fűrészes vandál!Na,milyen?Kép
Szombato,alvás után megyünk!Pajzsal,tőrrel és mindenféle védekező eszközzel.KépKépKép(KondommalKép)Mondom,hogy disznó vagyok!

KépKép
eszti76

Katus!
Puszilom a kis aknavetőt!Kép

KépKép
eszti76

Viol, ha már így a neten sem találkoznánk akkor holnapra és a következő pár napra sok szerencsét!!!!!!!!!!!Kép
A lányok biztosan megírják ha valami babás híred vanKép
Ugye?????????????????, mert mi is utazunk.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Hova utaztok?Kép
Érezzétek jól magatokat!

Én holnap a kórházba utazom a tüdőre ellenőrzésre!Siráááály!

KépKép
eszti76

Amica!
Ha megadod a tel.számodat én informállak!Az email címem://szonja2003@freemail.hu//
Egyébként az én tel.számom:06-20/200-50-76 ha valakit érdekel.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Ezt most a tűzoltoknak küldted?KépMármit a tel számot?KépKépKép

Kiváncsi vagyok hányan fognak hívni, majd ird ám meg.

Viol!

Elküldhetem a tel. számomat?Én nem merem kiirni, annyi perverz van, 20 éves koromban zaklattak több mint egy évig telefonon.Kép

katus78

Eszti,
ha gondolod, hozhatsz kamerát is, leforgathatjuk a várandós, fűrészes, slagos filmet! Kép
És a gumit mire akarod felhúzni? A fűrészre vagy a slagra? Kép Ha a fűrészre, akkor vigyázz, mert abban az esetben már nem biztonságos! Kép
Ez a telcsiszám-feltétel szerintem is bátor volt! Kép Ne is tagadd, hogy tényleg tűzoltókat vársz!! Kép

Amica,
köszönöm a jókívánságokat! Kép A többiek biztosan értesítenek téged is!
(Jujj, ez olyan izgalmas, hogy mindenki itt ronyózik velem együtt! Kép)

Katus,
természetesen elküldheted te is, sőt, küldheti mindenki, aki még szeretné.
Nekem a következő emberkék száma van meg: Vero, Eszti, Nici, Gabi, Erika.
Azt nem ígérem, hogy mindenkinek írok mindenről, hisz a többség fel tud majd jönni ünnepek alatt is, de aki nem lesz netközelben, annak mindenképpen! Kép

nadine81

Jesszus, és Renié is megvan!! Kép
Elfelejtettem, bocsika! Kép Kép

nadine81

Jessszus, milye van meg a Reninek?KépKépKép

katus78

Eszti!

Milyen ellenőrzésre mész?Évente kell a munkahelyed miatt?Nekem is kéne mennem az allergiám miatt, de már lassan 2 éve nem voltam.

katus78

A telefonfülke kép a mostani szobánkba készült!!!!

A Csepel nincs már meg, de a "fülke" (inkább fülkebélés) jött velünk!!

Most vagyok: 34 hetes + 3 napos
Kép
Vendég

még 39 nap...
Vendég

Ez jó neked, Katus!
Az oroszlánok jó fejek.
Igaz kissé akararosak, de nagyon bujósak (kisfiúba is!).
Az enyém pl mindig meg is véd, ha valaki valamit szól rám mondjuk anyu.
Megmondja neki: Az én anyukám nem is olyan!!!
Vendég

Katus!
Én aszthmás és allergiás vagyok!Ezért fél évente ellenőrzésre járok ugyanis csak akkor vagyok jogosult a göthös gyógyszerekre.Így is kurv@ drága mert havonta 5000 ft.Ez az örökségem az öcsémmel együtt.Ezért izgulunk a kis trónörökös miatt!!!

KépKép
eszti76

Eszti!

Az rossz, nekem az allergia van, de abból is a fulladásos, kicsit asztmás jellegű.
Elhiszem, hogy izgultok, én is remélem, hogy Máté nem lesz az.
Szonjának nincs?
Megadnád, a tel számukat, nekem is kell mennem, mert Pécsre küldik felszólításokat állandóan, de már itt van az állandó lakcímem, és át kéne kérnem a kartonomat ide, meg persze elmenni, röntgenbe stb.....Kép

katus78

Katúúúúús!!! Kép
Hát a telefonszámaaaaaaa!!!! Kép

Vero,
a mostaniba?? Kép Nem baj, akkor is király! Kép
A 39 nap azért még tőlem messzi van, akkor nem muszáj együtt szülni! Kép Azt hittem kicsit közelebb vagyunk..

Én férjecském is oroszlán! Kép És bújós is! Kép

nadine81

Katus!
Írtam Kép-t

KépKép
eszti76

Éhes vagyok. Megyek vacsizni.

nadine81

Eszti!

Én is írtam
Kép-t.

katus78

Viol!

Én is éhes vagyok!!!!!!!!!

katus78

Katus!
Írtam emailt!
Én is éhi vagyok de hősiesen ellenállok!!!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Viol!JÓ étvágyat a vacsihoz!Kép

KépKép
kola2

Milyen szavazós oldalról beszéltek?

KépKép
nicika

Ja már megvan! Szóval ha nem bánjátok akkor mi is nevezünk! Kép

KépKép
nicika

Jó éjt mindenkinek,Ágiéknak pedig szép napot!

KépKép
eszti76

Én is elköszönök!

Szép álmokat!

Kép

katus78

Szép álmokat mindenkinek!

KépKép
nicika

Helloka!

Eszti!Az tök jó lenne ha oda tudnátok jönni.6-ra kell mennünk nem cigizek,de azért kimegyek.Nagyon korán kezdtem és sokáig is szívtam.Elég volt.Nyolc éve hagytam abba.Az 5-évesen mikor bevoltam rúgva teljesen rágyújtottam,de rosszul is lettem.ez a tűzoltósdi micsoda?Én is voltam aszmás sokat voltam a gyerekszaniba,de kigyógyítottak belőle.Apa is aszmás meg allergiáas is ezért már kérdeztem a dokinőt,hogy mennyi az esély,hogy az lesz a husi azt mondta 50%.

Katus!Holnapra nagyon jó utat és vigyázzatok magatokra és érezzétek jól magatokat.Anyudnak jobbulást apud vigyázzon magára.

Nicika!Miért haragudnánk.Kis butus.

Nadine!Tényleg te is tudsz üzenni.Képet pedig te is nyugottan tehetsz fel majd a bébiről.Had nézegesse a világ milyen szép kiscsajszi lesz.

Amica!Nektek is jó utat kívánok és ti is vigyázzatok magatokra.

Vero!Lassan visszaszámlálás következik.De izgi.Én ma melegszenyót eszek az Áll az alkú alatt.Nyami!KépKépKépKép

Akkor holnap már nem sokan leszünk a neten.

Én is megyek a fiúk mindjárt végeznek a fürdéssel.

Mindenkinek szép estét kívánok.Holnap jövök.Kép
Vendég

Eszti!
Haza és a férjem szüleihez megyünk. Majd szombat reggel és hétfőn jövünk.
Nem arról volt szó, hogy JJJJJÓÓÓÓL használod ki ezt a hetet?
Elmentem a számod, küldöm az enyémet.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Nem ám mindenki elhúz alukálni!!
Én kajáltam, no de nem annyit, hogy csak azért jöttem volna ilyen későn! Kép

Azért még Gabinak leírom, hogy a tűzoltósdi honnan indult. Ha emlékszem egyáltalán... Mert hogy hogyan jutottunk el idáig!! Kép

Szóval nekem volt egy óvodás sztorim, fejbevágtam egy lányt egy slaggal. Erre Eszti írta, hogy amikor majd jön hétvégén, reméli nincs slagunk. Akkor írtam rá, hogy nem kell félni a slagunktól, mert sima mezei, falusi, zöld, vékony slag. Erre Eszti vissza, hogy találkozott ő más sok slaggal, de azoknak pasi volt a végén... Kép
És akkor Katussal beindultak, hogy slagok, pasik, tüzek, tűzoltások, stb. Kép
De nem hiszem, hogy nagyon magyaráznom kéne neked, akit otthon Apa nimfonak hív! Kép

Akkor lehet, hogy lépek én is, nézem az ÁLL (!!!) az alkut. Katus, Eszti figyeltek?! Kép ÁLL az alku! Kép
Utána pedig a Peacemaker. Csak nehogy valakinek leálljon tűzoltás közben a szíve! Kép

No, akkor jóccakát Mindenkinek, holnap jelentkezek. Vagy hazaérkezés után itthonról netről, vagy bentről valakinek írok "sömöst".

Helloka! Kép

Viol és Dorka 39+0 Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?