<font color="ff6000">Amandi!
Ne aggódj!
Én nem voltam ilyen légző-tamfolyamon, de a szülésznő mondta szülés közben, mit tegyek, és úgy ment, mintha mindig ezt gyakoroltam volna. Egy a fontos! Ezt fogadd meg, és menni fog: Mindig azt tedd, amit a szülésznő meg a doki mond!!!!!!!!! Ezt nekem is úgy mondták, és ha nehéz is volt néha, de követtem az ő szavukat, és tényleg úgy volt jó! Pl.:én mindig hangosan akartam nyomni. Kétszer szóltak, hogy ne, (ez is erőt vesz el, és kevesebb erőm lesz nyomni) és utána már tudtam, és tényleg könnyebb volt úgy.
A kutyafajtánál nem fontos, hogy gyermekszerető legyen, ha úgy van nevelve. A snaci is például "egyemberes" kutya, és örző.védő. tehát más a temperamantuma. És én vagyok neki az isten, de mivel úgy volt nevelve, ezért mindenkit szeret, és mindenkire ugyanúgy hallgat. És bármelyikünkért megtenne mindent. A babámért is!!!
Odex!
Nem lehet, hogy előtte is vett levegőt, csak kisebbet?? Vagy csak ti nem hallottátok, mert esetleg nem azt figyeltétek éppen? Utána viszont figyeltetek, és ezért is hallottátok.
Én is parázok, de elég kevés babánál áll fenn az esély, és majdnem mindegyiknél bejelez egyszer-kétszer. Nem azért írom, mert nem hiszek neked!!!!!!!!!! És tényleg én is parázok. Nem is tudom, miért nincs nekem???!!!???!!!
Tundike!
Hát igen! Most lesz 12 éves, és soxor olyan lüke, mint pár hónapos korában. Abból veszem észre a korát, hogy már nem tud annyit futkosni, soxor lusta is, hamar el is fárad. De ha velem játszik!!!
"Kis" hülye....
Ha tényleg akartok légzésfigyelőt, én is a megvételt ajánlom. Majdnem annyit (vagy ugyanannyit) kifizettek, mintha bérelnétek, ráadásul utána eladhatod, akkor olcsóbba van, mintha bérelted volna. Ha meg nem adod el, akkor jó lesz a következőnek is, vagy a családon belül is jó másnak is.
Várandósok!
Most jut eszembe!!
van egy kelengye-listám. Rajta van minden, amit be kell szerezni egy babához indulásnak. Illetve 1-2 dolog is még, ami csak később fog kelleni pár hónap múlva. Ha valakit érdekel, szívesen átküldöm mail-ben.
Én is egy másik topikból kaptam, és nagyon jó hasznát vettem, mint első babás anyuka.
További jó pocakosodást!!!!!!</font>