Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Csak egy gyors bekukk!

ZsókuciKép
A barnázás még nem a mensi első napja, csak ha megjön a Niagara,akkortól kell számítani. Nekem ezt a BMC-ben is elmondták és itthon is. És este 6 óra után 0.napnak számít.

Puszi Mindenkinek!!!

Drukkok, babanövesztők, mensihozók, babatapasztók mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok!

Egy gyors bekukkantás!

ZsókuciKép
A vérzés számít, nem a barna!

MotKép
Minél jobban idegeled magadKép annál később jön meg. Hétvégén menjetek virágot szedni és szerelmezzetek, ne gondoljatok egyáltalán a vérzésre!! Tuti megjön!!!
Egyébként pedig a ciklus a vérzéstől számolódik, vagyis a stimut csak akkor kezdik, ha mensiztél! Szóval nyugi. Nem akarlak elkeseríteni, de én csináltam 53 napos ciklust, amikor "kicsit" ideges voltam! Lehet, hogy ebben az őrült idegeskedésben nem is volt - esetleg még - peteérésed. Tudod, a mensi a peteéréstől számított 14. nap körül jön meg! De a peteérést az idegeskedés befolyásolhatja.
juc81

Sziasztok Csajok! Kép

Chesti drága,
Egyszerűen megvoltam tegnap zuhanva estére. Fáradt voltam nagyon, és nagyon leterhelt szellemileg a napi munkám is. Kép
De persze ma már sokkal jobban vagyok! Kép
Mennek a Picur-növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mot kedves,
Kitartás! Nyugi, nemsokára jön piri meglátod, és minden a lehető legjobban fog alakulni! Kép

Monyo,
Köszönöm. Tényleg Te is XVIII. Kerületi vagy? Ez nagyon szuper!!! KépKépKépKépKép Merre laktok? Mi a meteorológiától nem messze Kép
A vizsgálatokból már csak a HSG van hátra, és elvileg utána már a stimu következik! Kép (Ha a sors is úgy akarja)

Juc,
Nagyon köszi a választ! Kép

Manda drága!
De jó, hogy írtál! Kép
Na, akkor most jól megszívtam, mert akkor ez nem a 2.cn, hanem még a 41. cn Kép
Amúgy mivel nekem nincs (vagy nagyon ritkán van) peteérésem, így nagyon ritka az, amikor nem barnázás van - van mikor hónapokon keresztül csak barna van, rendes mensi meg sehol Kép

Akkor most mit tegyek? Nagyon tanácstalan vagyok!!!!Kép Segítsetek!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Amúgy most megint nagyon elkenődtem...
Úgy érzem sosem jutok már el a stimuig, meg a transzferig. Nem tudom, hogy egyáltalán van-e erőm ezt csinálni. Lehet, hogy bele kellene törődni a sorsomba...KépKépKépKépKépKép Egyszerűen nem hiszem el, hogy január óta nem sikerült a vizsgálatok végére érnem KépKép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Zsókuci drága késő este fáradtan depis hangulatban nem szabad ilyenekre gondolnod. Nézz ki süt a nap, csiripelnek a madarak, menjetek Zozo-val sétálni és élvezzétek a tavaszt. Már ott vagy a célegyenesben ne idegeld magad, gondolj arra lehet a sors akarja, hogy a lehető legjobb időben kezd majd a stimut Kép Úgyhogy csak nyugi, nem szabad elkenődni, és butaságot meg ne beszélj, mi az hogy bele kell törödnöd a sorsodban? Itt vagyunk neked fel a fejjel.
Ne haragudj, hogy nem tudtam tanácsot adni, de én nemtom mi az a barnázgatás, de most már kezdem sejteni.

Mot hát neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha nagyon rágörcsöl az ember, hogy megjöjjön akkor tuti késik. Jucnál jobbat nem is tudok jobbat mondani Kép

Kiscsillag örülök, hogy ti is a startnál álltok Kép Áprilisban betellik a táblázat látom én már Kép Tele leszünk kis szivecskékkel Kép

Viki mi van veletek, szegény sok a melód Kép Tudni már mikor kezdődik a stimu?

Manda Kép Mikor indultok? Várod már gondolom Kép Remélem képekkel is elkápráztatsz majd minket Kép

Lányok hát mindenkneki nyugodt kellemes hétvégét kivánok, legyetek jók puszi Kép

Kép

chesti

Esperansa!

Bocsi, hogy csak most írok, de ritkán nézek ide hozzátok. A barátnőmet megkérdeztem, de neki régi már a bontott Puregon(novemberi), ezért már ki is dobta tegnap. Sajna elfelejtettem, hogy neki fagyasztott petesejtből hozták össze a babót ezért most nem is volt szükség rá.

Korábban ez volt nálatok téma azt hiszem, hogy ennek van-e értelme, ezért megírom a barátnőm most 13 hetes terhes. Ez nem fagyasztott embrió volt, hanem fagyasztott petesejt, annyira új még ez, de ebben is lehet mostmár reménykedni.
Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok! Tudjátok! A reményt pedig nem szabad feladni!!!
klimon

Sziasztok!

Chesti,
köszönöm drága, a szavaid jól estek nagyon! Kép
Már nem vagyok annyira megzuhanva, csak nagyon távolinak tűnik még nekem a babaprojekt, és emiatt szomorú és rossz kedvű lettem nagyon Kép
Hétfőn felhívom W.ügynököt, megkérdezem, hogy mit tanácsol. Szerintem megint azt javasolja, hogy irassak fel Norcolutot, és utána ha elmúlt menjek HSG-re... remélem ez már összejön. Bár annyiból jó is, hogy így alakult, hogy legalább van időm teljesen meggyúgyulni, mert sajna még mindig nem vagyok - múlt hét óta - teljesen jól: még köhögök, és a nózim is el van dugulva...

Gyönyörű hétvégét mindenkinek, ebben a csodaszép, napsütéses időben Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Látom, mindenkinek van jobb dolga, mint a gép előtt ülni Kép - nagyon helyes Kép

Kép További jó pihenést mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kép

Kép
lucia1

Kép

Kép
lucia1

Lucia,

gyönyörűek ezek a képek! Kép
A repülőről készültek? Pontosan mit látni rajta? Kép

Pusza! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kép

Kép

Szép, és nyugodt hétfőt mindenkinek! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt lányok Kép

Zsókuci Kép Üditő látni mennyire jó kedved van Kép
Gondolom a hétvége jól telt Kép Neked is hasonlókat kívánunk Kép

Lányok átléptem a bűvős 12-őt Kép Ünnepelünk Kép

Kép

Szuszi, Dedina mi van veletek? Hol vagytok lányok?

chesti

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Pénteken W. doki megvizsgált (ultarhang) minden okés, ha megjön piri, jöhet a szuri. Otthagytunk 55 e ft-ot a gyógyszertárban. Ötödik ciklusnapon kell visszamenni, négy napi szúrás után (egy pocakba, egy popsiba) hurrá... Szóval ötödik napon UH és kiválthatjuk a 27 e ft-os gyógyszert is...

Remélem piri a héten már jönni fog....cici már fáj rendesen...

Szóval bizakodva várjuk a hetet...
mot

Sziasztok!

ChestiKép
Persze hogy ünnepelünk!!!!!KépKépKépKép
Múlt hét csütörtökön kezdtem a decapeptylt, 20-án kell visszamennem UH,vv., aztán jön a merionalKép
azt nagyon utálom.
No, ez van.

Mot,
Most a decap. is 5000 Ft-tal többe került mint tavaly, akkor valószínű a merional árát is megemelték?
Te miket fogsz most kapni?

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Gyógyszeradagok: Kép

Puregonból 100-as adag 2-5 ciklusnapig. Merionalból fél ampulla ugyanezen időszak alatt.

5. nap UH és meglátjuk hogyan tovább.
mot

Sziasztok!
Húsvétkor jön piri, aztán 18-a körül megyek BMC-be, és remélem kezdődik a szurikúra. Számításaim szerint május 2-án inszem. Kép Kép Kép
esperanza

EsperanzaKép
Akkor lehet, hogy találkozunk, mert nekem máj.2-a körül már lehet, hogy transzfer lesz.

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

nviki:
De jó!!!!
Örülök!
KépKépKép
esperanza

Sziasztok!

Chesti(mami),
Ezer millió gratula, hogy átlépted Picurral a 12. hetet!!!! KépKépKépKép
Kép
Ez aztán tényleg ok az ünneplésre! Kép
Mi legyen Picur-növesztőkkel? Azért még küldjem? Vagy mostmár ellesztek nélküle is? Kép
Most még azért küldök:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Mot, Viki, Esperanza,
Ezek szuper hírek! Kép Végre! Sok sikert a stimuhoz mindenkinek!!!! KépKépKép Babásodjatok, kell Chesti mellé még sok-sok kismami! Kép

Velem a helyzet:
Ma hívtam W. ügynököt, sajna tényleg nem számít a barnázás (ami azóta már rég nincs), úgyhogy beszéltem a saját nődokimmal is újra, szerdán megyek a Norcolut receptért (persze előtte kell teszteljek a biztonság kedvéért), aztán ha jól számolom, akkor piri 04.24-e körül fog érkezni, az azt jelenti, hogy május első hetére tervezhetem a HSG-t, utána meg már nagyon bízom benne, hogy jöhet a stimu...(elvileg máj. közepe környékén)
Szóval még bő egy hónap akkor is, ha minden eszerint a terv szerint alakul- de persze ember tervez...

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!!! Kép

Piri sehol, mellem feszül, de már nem stresszelek.... a torkom viszont fáj....alig bírok beszélni...láz nincs...remek....de a héten tuti megjön....
mot

Jó reggelt lányok Kép

Esik az eső be van borulva, és ne legyen jó kedvűnk? Kép Kép Kép

Mot akkor ezekszerint te is beleestél ebbe az influenzás bigyóba. Valószinű az tolja ki pirit.
Sok sok méz teával és citrommal Kép

Zsókuci Kép Kép

Köszönjük Kép csüt megyek megnézem miújs Picurral, és jön Zo is, kiváncsi leszek mit szól majd a kalimpáló Picurhoz Kép
Szerintem már nem kellenek a nővesztők, mert a végén óriás bébink lesz Kép Kép Viszont köszönjük, hogy eddig is küldted nekünk Kép Hamarosan viszonozhatom Kép

Mot, Viki, Esperanza Kép Sok sikert az induló stimukhoz Kép Szurkolunk minnél több, és szép kis petécske növögessen bennetek Kép

Puszi mindenkinek Kép

chesti

Chesti! Kép

Drága vagy!!!!! Vigyázzatok magatokra !!!! Kép
mot

Mot:
Én is a hétre várom "pirit" .
Talán szombat, vagy vasárnap, vagy ki tudja.
Nagyon kihalt mostanában a fórum, mi van veletek csajok?
Dedina és a többiek? Írjatok!
esperanza

Esperanza Kép
Akkor mi majdnem együtt indulunk a köv. inszemre. Igaz én ma vagyok 6. napon és a hétvégén már UH-ra megyek!! Kép Nagyon izgulok!! Remélem most több tüszőcském lesz, mint az elsőnél!! Küldöm neked télapót!! Kép

Chesti Kép
Remélem jól vagytok és minden rendben!! Sok-sok pusszit küldök!! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt Csajok! Kép

Piri sehol, viszont torokgyulladás az van! Kép

Egy kérdés:

Jól értelmezem, hogy a PUREGON 300 NE-ből ha 100-as adagonként kell beadni, akkor az három alkalom??? A fiolán 480ml van feltüntetve!! Egy újabb dilemma!!!!
mot

Jó reggelt Kép

Mot mivel most várakozó időszakon van szinte mindenki, igy érthető, hogy annyira nem forog a topik, na majd amikor kezdődnek a stimuk figyeld meg mennyit fogtok csiripelni Kép
Remélem pihensz és iszod a sok teát, kívánom, hogy minnél hamarabb meggyógyulj.
Én úgy emlékszem a 300as puregonból 400at lehet kisajtolni, de volt akinek töb bis sikerült asszem.

Kiscsillag Kép majd küldjük neked a tüszőnővelőket Kép Kép Tiszta izgalmas, hogy mennyien vágtok most neki Kép Bebabásodunk májusban Kép

Dedina, Szuszi merre vagytok mi van veletek?

Kép

chesti

Chesti! Kép

Kicsit megkavartál! Napi 100 egység van felírva. És a tájékoztató is egységeket említ. Nem ml-ert. Visztont a fiolára ml-van írva!!!
mot

Mot Kép

Az ok hogy 100asával kell adnod de a 300asból 400at lehet kisajtolni Kép
Szóval az a 3 alkalom kibővül 4 alkalomra. Érhető voltam vagy még mindig nem ? Kép

chesti

Chesti Kép

Okés, ha 100-ra állítom a tollacskát, akkor három után még marad benne...

Köszönöm!!!
mot

Több oldali munkaundoromra megoldást keresek!

Javaslatokat várom: ITT.Kép

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki:
JÁTSSZ A NETEN!
www.jojatek.hu
KépKépKép
esperanza

EsperanzaKép
KösziKép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki Kép

http://www.kvizpart.hu/nagy_kvizek.kviz?reszlet=1&katid=5

vagy rengeteg kviz témában is elszórakozhatsz

chesti

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak éppen rabszolgát csináltak belőlem... A munkaidőm szabadon vett fordításban reggel 8-tól este 8-ig tart, plusz az ügyeletek. Küldtem is képet, szép, nem? Valahol a Svájci Alpok, leginkább a Jungfraut akartam beleképzelni, persze lehet hogy nem az. Múlt hét végén készült. Azóta csak és kizárólag dolgozom. Szegény férjem néha már táviratot kér.

Chestikém, látom szépen gömbölyödsz. Ha betöltötted a 91. napot, akkor családi adókedvezmény is jár, kell kérned a terhesgondozáson igazolást, és a könyvelőtöknek odaadni, nem nagy összeg, asszem 3000 Ft/hó.

A többieknek mennek a közeljövőre a drukkok!!

Azért majd néha benézek, de legtöbbször este már annyira fáradt vagyok, hogy eszem és alszom. Nem tudom meddig bírja ezt az ember, főleg mert egetverően túl is vagyunk fizetve, nagyon gondolkozom, hogy otthagyjam ezt az egészet. Na mindegy, reméljük ezt a természet (és a Konc dr) a közeljövőben megoldja. Addig meg jó is, hgoy sok a munka.

Kép
lucia1

Sziasztok lányok!

Én is kicsit eltűntem, ennek magánéleti okai vannak, Zozónak a cégével voltak problémák, de ezt mára sikerült lezárni, és újból sikerült egy jó nagyot csalódni az állítólagos barátainkban (10 éves barátság volt...), de mostmár lassan túl leszünk ezen lelkileg. Az elmúlt 2 nap elég kritikus volt, magunk alatt voltunk rendesen, de ma végérvényesen pontot tettünk a végére. KépKépKépKép

Az én melóhelyemen is zajlottak az események, és sajnos a főnöki felelősség súlyát ma megéreztem elég rendesen KépKépKépKép De lassan ezen is túljutok.

Amúgy ma voltam nődokinál, megvan a Norcolut receptje, holnap reggel tesztelnem kell a bizti kedvéért, aztán kezdődik a gyógyi-kúra. Amilyen kis hülye vagyok, most még ennek örülök, hiszen ez is valaminek a kezdete lehet, remélem piri után már tényleg nem lesz semmi akadálya a hsg-nek.

Mot drága,
türelem, biztos hozzád is hamarosan bekopogtam piri (utána pedig a gólya Kép). A torokgyuszi nem jó, úgyhogy mielőbbi gyógyulást kívánok!

Chesti,
oksi, akkor nem küldök több Picur-növesztőt, mert a végén óriásbébid lesz, aztán majd engem szidsz szülésnél KépKépKép

Mindenkinek millió puszi, legyetek jók! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt lányok!

Lucia de jó látni Kép Köszönöm a segitségedet ezt nem tudtam, hogy ilyet lehet kérni. Ha bármi olyan dologról tudtok amivel pénzt lehet kapni állambácsitól kérlek irjátok már le Kép
Az nagyon brutál, hogy ennyire széthajtanak a munkahelyeden. Vigyázz magadra.

Zsókuci drága, nem is tudom mit mondjak, mert tudom mit érezhetsz. Velünk is megtörtént az amikor kiderül a barátok csak addig azok, mikor kiderül a bajban is szükség lenne rájuk. Tudom nem vigasztal, de mint mindent ezt is csak az idő fogja feledtetni.
Legalább a norcolut recept már a kezedben, és ahogy irtad ez már fogható jele annak nem sokára jön piri, majd hsg, utánna meg repülsz majd az eseményekkel Kép

Mot remélem már jössz ki a náthából. Gyógyulj meg mihamarabb.

Többieknek is kellemes napot kivánok Kép

chesti

Jó reggelt Mindenkinek!

A torokgyuszit antibiotikum nélkül kell megoldani. Ma beköszönt piri Kép Kép jelek a reggeli pisinél, akkor most ez az első nap ugye???

Hivom W. dokit, néhány villámkérdés miatt aztán szuri !!!! Kép Kép

Húsvét hétfőn működik a BMC????
mot

SziasztokKép

Mindenkinek puszi!!!

ChestiKép
A családi adókedvezmény én úgy tudom, már 2006.évtől nem jár (talán ha 4 gyerek van). Ezt törölte el a mostani kormány és építette bele a családi pótlékba.
Örülök, hogy jól vagytok és már egy lépcsőfokkal közelebb a célhoz(szülés).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

ZsókuciKép
Sajnálom, hogy csalódnotok kellett, sajna az életbe többször előfordul az ilyen. Fel a fejjel! Hisz ti ott vagytok egymásnak és ez a legfontosabb és a család!!!!Kép
Bocsi, az Messenger miatt, de muszáj volt dolgoznom, mától már könyvvizsgálat, remélem jövő hét végére már túl leszek rajta.
Bízom benne, most már végre túl lehetsz a HSG-n!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MotKép
Én ki tudtam sajtolni anno a Puregonból 420 egységet is, de már a 400 is tök jó!!
Drukkolok!!!

EsperanzaKép és VikiKép
Olvasok mindig mindent és megy nektek is a drukk 1000-rel az inszeminációhoz és a lombikhoz!!!!

Ha kihagytam valakit, sorryKép

Pusszancs!!!

manda

Vagy ma vagy holnap van az 1. cn!!! még kiderül
Kedden kell BMC-be menni, UH és újabb szuri kezdődik ha minden igaz.

Felgyorsulnak az események!!!

A lényeg, hogy 100-asra kell állítani a tollat ugye????
mot

Mot:
Én is kedden kezdem.KépKépKép
esperanza

Esperanza Kép

Már nagyon izgulok! Nagyon felgyorsulnak az események, ebben a ciklusban már beültetés....
mot

Mot igen a tollat 100-ra állitsd Kép Tök jó, hogy megjött piri Kép

Manda Kép Kép Már tiszta hiányérzetem van hogy nincs mindenhéten Uh. A héten sem volt, azutánin sem hanem köv.hét. Kép Persze nődokim még mindig nincs. Kép
Jól tudtad tényleg nincs már ez a kedvezmény Kép

Esperanza Kép hajrá csajok mennek a drukkok Kép

Puszi

chesti

MandaKép ChestiKép
Köszi a drukkot, rámférKép

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Ma világosban hazaértem!! Kép Kép Kép

Lenne egy sürgős kérdésem. Ma megjött, kis késéssel. De nem az igazi. Vérzek is meg nem is, jóval kevesebbet mint szokott. Inkább csak akkor csöpög, ha pisilni megyek, amúgy meg nyúlós. Szerintetek akkor ez az 1. nap????? Bocsi ha ilyet írok, de nem nagyon tudom kitől megkérdezni, most lenne csak időm telefonálni, de a BMC-ben már nincsen senki. És hát a Konc azt mondta, hogy a 3. napon (+/- 1 nap) menjek vissza vérvételre. Most akkor mit csináljak? Bemenjek holnap?????

Amúgy nem is írtam, GENETIKA TÖKÉLETES!!!

Zsókuci, fel a fejjel, hülyék mindig vannak!! Az én egyik legjobb barátnőm pl. 7 hónapos terhes, legutóbb mikor beszéltem vele, mondta, hogy ne legyek elkeseredve, legfeljebb örökbefogadunk egy babát. Még csak haragudni sem tudok rá, a másállapot MÁSÁLLAPOT. Saját terhességén kívül jelenleg más dimenziót nem ismer. Ez nem baj, sőt!! Csak hát nekem nem biztos, hogy jót tesz. Mert még hosszú az út, ami előttünk áll.

Lányok, nem nagyon tudom követni, hogy kivel mi van, valahogy a táblázat sem segít tájékozódni, de azért megy a drukk mindenkinek!!!

Na puszi, aztán ha van vki a neten légyszi válaszoljon!! Menjek vagy ne menjek holnap???? Vagy szombaton is van BMC???

Kép
lucia1

Lucia:
Szerintem menjél holnap, mert a kedd már késő lesz. Hacsak nem lesznek ott húsvéthétfőn.
Ezt nekem is jó lenne tudnom, mert lehet hogy akkor kellene mennem, de ma egész nap nem vették fel a telefont. Kép
Ha valaki esetleg tudja, hogy HÚSVÉT HÉTFÕN ott lesznek-e az válaszolhatna.
Valahogy nagyon kihalt mostanában ez a fórum.Kép
esperanza

Jó reggelt!

Szerintem nincsenek hétfőn. W. dokival tegnap beszéltem és kedden tudok csak menni.
mot

Lucia,
Szerintem is még ma menjél be, mert ma biztosan vannak. Húsvét hétfőn gondolom csak ügyelet lehet max. Nem? Vagy nemtom.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Maryről tudtok vmit?
Hallóóóóóóóóóóóóóóóó

Riának tegnap előtt volt inszem????????
Ha igen, akkor ezt neki küldöm: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Lucia hát sajna eléggé áll a fórum egyenlőre még senki nem tud semmi biztosat, valaki pirire vár vagy hasonló. Sokan nem jönnek igy a táblázat most annyi infot nem ad, csak kb tudjuk áprilisban kezdődnek e stimuk.
Jó hír, hogy genetikailag minden ok Kép

Ria is rég volt már, az utolsó infója az volt ápr.12 inszem, ha igy volt akkor mennek a drukkok Kép

Kép

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?