Új privát üzeneted érkezett!

Vero!De tök jó!Hú,de régen láttam ilyen telefont!Nem semmi a férjed.De ez tök muris lehet.

Katus!Nincs fent Máté!Miért?Elkülted mégegyszer?Én az emil címünkről küldtem el nem a FREE-ről.Jól le is lettem érte baszva.
Baromira nem találom hol lehet szavazni.Végig nyomkodtam mindent és nem jöttem rá,de még egyik babának sincs szavazata.
Vendég

Legyen mind a kettő.Bár én értelmetlennek tartok két nevet adni nálunk is csak azért van két neve,mert apa így akarta hát beadtam a derekam.
Vendég

http://www.miraviz.hu/4images/categories.php?cat_id=1&sessionid=5513b5941390cf4f faa34a66304cff3a

Nem tudom elküldeni, segítség!!!!
Feemailra meg nem reagálnak!!!!
Ki b@szott le???

katus78

Én még mindig nem találom a babaszépségversenyt! Segítséééég!

Mi a Levi másik neve?

Csepel:

Kép
Vendég

Vero!Megjött a számod köszi szépen!4KépKépKép

Katus!És ha emil címről küldöd?Én arról küldtem és a freemailt adtam meg.Nem tudok szavazni.Hogy a francba kell!!
Vendég

ÁÁÁÁÁ megvan, kösz Katus!!

Szóval Bence! Nagyon édi név!!!
Vendég

Katus!

Kész a rajz! Patrik ma be tudná vinni! Na?

KépKép
nicika

Vero!

Telefon nagyon tetszik!!!Kép

Motorról nincs?Biztos tuti jó!

Kép

katus78

Hát ez rohadt jól néz ki.Ez már ős darab.Bence a másik neve.
Mira-baby babaszépségverseny vagy amit a Katus írt.
Vendég

És ha valakinek átküldenéd a képet és ő próbálná meg elküldeni?Csak akkor az emilbe be kell írni,hogy te nem tudod feltenni így más rakta fel,de a te címed lesz megadva.
Vendég

Na közben látom a mocit, nagyon szuuuuuuuper!!!

katus78

Megoldódott a rejtély:

Főoldalon található info: http://www.miraviz.hu/4images/index.php?sessionid=5513b5941390cf4ffaa34a66304cff3a

szavazás 2006. június 1.-

Kép
Vendég

Nici!

Jaj az szuper, ha kész a kép!!!Kép
Sajna egy fillér sincs itthon, holnap délelött nem tudná behozni, vagy, mi holnap megyünk délután Pécsre Lövőn keresztül.
Amelyik nektek jobb.
Hogy legyen?

katus78

Küldd át nekem én felteszem!

veronikabertha@citromail.hu
Vendég

Katus!
Kép

KépKép
nicika

Húúú,de rohadt szép.Májusba ha megyek haza több napra nekem is tudnátok csinálni?

Akkor csak Júni 1-től lehet szavazni?ezt nem is figyeltem
Vendég

Vero!

Tiszta hülye vagyok, még olvastam is!!!!
Ez már súlyos, agykárosodás jele!!Kép

katus78

de jóóóó!!!!! a rajz mármint!!!!!!!!!!!!

Agykárosodás! Az nekem is van néha!!!!!
Vendég

Mit csináltok Pécsen? Nem mentek véletlenül az Árkád felé?

KépKép
nicika

Gabó!

Légyszi írd le részletesen, hogy csináltad, miket írtál, mert kicsit analfabéta vagyok!!
Kép
Köszi

katus78

Gabó! Persze!

KépKép
nicika

Hát tudod megyünk Húsvétólni a nagyszülökhőz!!Kép
De megyünk az Árkádba szombaton, szeretnél valamit?

katus78

Vero!

Mármit az agykárosodásom jóóóóóóóóóóóó?Kép

katus78

már odaírtam hogy mi jó, nézd meg Katus!

(Lehet utóleg szerkeszteni a hozzászólást, jobb oldalt kell rákattintani a kis papírra a ceruzával és úgy!)
Vendég

Katus!
Van egy 50%-os C&A ruhavásárlási kuponom amit jó lenne felhasználni! Szóval tudnál hozni rajta valami szép kis rucit a lányomnak?
1 db ruhát lehet rajta kedvezményesen venni. Gondolom valami szettre is be lehet váltani. Én egy 68-as melegítő szerű csini rucira gondoltam. Szóval jó lenne ha segítenél! Kép
Holnap délután meg beugorhatnátok akkor a képért!
Na?

KépKép
nicika

Gabó!

Szerintem nagyon jó hely a Fehér Rózsa, nagyon jó a kaja.
Mi is a közelben lakunk a Füredi sétányon, de sajna nem leszek itthonKép

Viol!

Ha szülsz a jövő héten, vagy előbbKép akkor be tudok mégis menni hozzátok látogatóba, ugyanis nem maradok otthon a Mátéval, majd csak májusban.
Addigra meg remélem, már csak kibújik a Dorka.
Ja még nem is írtam, nekem a Dorka név nagyon tatszik, ha kutya, ha macska, akármilyen állat van így elnevezve, akkor is!Kép

katus78

Hát tényleg agykárosodásom van, nem néztem feljebb, hogy mennyi mindent irtatok, aztán így kimaradt egy oldalKép

Nici!

Nagyon szuper a kép, holnap hívlak, ha indulunk Sopronból.
Természetesen veszek valami rucit.Kép

Vero!

Küldöm a képet , meg a szöveget, köszi.

katus78

Akkor elküldöd a Veronak a képet?Mert akkor nem írom le.Miért nem maradsz a Mátéval otthon?Nem úgy volt,gogy egy hétig maradtok?
Vendég

Katus! Köszi! Kép
Majdakkor hívj!

KépKép
nicika

Gabó!

Anyukámnak kétodali arcüreg gyulladása van, és a hörgői is nagyon be vannak gyulladva.Kép
Húsvétkor is szájmaszkban fog közlekedni, Mátét nem fogja nagyon fogdosni.Kép
Úgyhogy sokat leszünk az anyoséknálKép
Majd ha meggyógyult, akkor megyünkKép

katus78

Vero!

Elküldtem, köszi!Kép

Gabó!

Neked is köszi.Kép

katus78

Vero!

Most hol van az a moci?
Telefon müködött is ott a falom, vagy csak dísz vol?

katus78

És akkor meddig maradtok?
Vendég

Vero!És ezt a telefont honnan szedte?
Vendég

Gabó!

Hétfőn délután jövünk vissza.
Majd ha tudod ti mikor jöttök hosszabb időre Sopronba, írd meg, nehogy pont elkerüljük egymásat.

katus78

Vero!

Köszi a tegnapi levelemre most irtak, már nem kell elküldeni!!!!!

katus78

Oké!Már most tudom,hogy 24.-én lesz a husi szülinapja az szerdai nap valószínű azon a héten megyünk,mert anyunak meg 25.-én lesz és otthon is meg kell ünnepelni a husikát nemcsak itthon.
Vendég

De aztán lehet,hogy majd hozzád igazítom.
Vendég

Jaj ott van már a Máté!!!!!!!!!!!!!!!!Juhéééééééééj!KépKépKépDe édi!Zabálni való kis popója van.
Vendég

Beraktam kedvencbe.
Vendég

Gabó!

Köszi!

Mi valószínű áprl 29től megyünk.
Az pont jó is, mert akkorra már itthon leszünk, mire ti jöttökKép

katus78

Nercsi,Nici.Ti nem teszitek be a lányokat?Az akkor minden képpen jó lesz.
Jaj olyan izgatott vagyok már milyen lesz a tali.5-éve nem láttam senkit kivéve a Gyöncikét.Ja és azt mondta apa addig maradok amíg akarok,persze nem reggelig.Nem szoktam ám engedéjt kérni csak így,hogy otthon leszünk és ő délután 4-től nélkülem lesz gondoltam megkérdezem hátha jól esik neki.Majd csinálok sok képet.Otthon nincs net úgyhogy ha Viol a hétvégén szülne üzenjetek.
Vendég

Nektek is szokott olyan lenni,hogy nem engedi a képeket feltölteni?A figurásokra gondolok.Most próbáltam v. 6-ot és nem engedi mindíg kiírja,hogy Távoli kiszolgáló bla bla bla...!!KépKépKépKép
Vendég

Gabó!

Most lépek, jött egy szerelő, majd jelentkezemKép

katus78

Oké!Otthon is szar idő van?Itt megint feltámadt a szél,beborult az ég,hideg van.Pedig be kéne mennem a temetőbe meg a barátnőméktől elkérni a kocsit a hétvégére.A tököm kivan már ezzel a szar időjárással.
Vendég

Halihó! Kép

Most csak annyit írok, hogy basszus, mennyit írtatok!! Kép
Mindjárt befalunk valami ebédet, aztán amikor a Gábor indul dolgozni, én kimegyek a strandra, megnézem a kollégákat, aztán hazajövök, és visszaolvasok rendesen, és írok is. Annyit már láttam, hogy Máté képe nagyon jó, volt valami telefonfülkés kép is, rájöttetek, hogyan lehet szavazni, stb! Kép Figyelmes voltam, mi? Mondjuk tegnap én is amikor beírtam a keresőbe a Mira-baby-s dolgot, akkor nem igazán talált semmit, de látom, ti már ráleltetek.
Szóval majd jövök valamikor! Kép

Helloka! Kép

nadine81

Sziasztok!Én is búcsúzom elkészítem a Husit aztán nyakunkba kapjuk a hegyet meg a várost.Olyan hideg van,hogy elő kell vennem a kezeslábasát.Szörnyűűűűűűű!!
Vendég

Sziasztok csajszik!

Katus!
Vero nevében válaszolok,a telefon nem működik.Amikor még együtt éltünk az öcsémmel az már megvolt.Egyszer csak ott termett.Vero lehet,hogy erről többet tud.Kép
Te is betetted Máté képét a szépségversenybe?Õrá is szavazok ám!
Érezzétek jól magatokat otthon,anyudnak meg javulást!Remélem apud jól van!

Gabó!
Ez az idő tönkretesz.A szó szoros értelmében ugyanis hiába csinálom meg reggel a hajamat 1 perc alatt a szél újra formázza.Csak az vígasztal,hogy mindenkié ilyen.Kép
Szóval,szombaton én is bemegyek Sopiba és ha rádcsörgök ki tudsz jönni cigizni a Fehér Rózsa elé.Majd megpróbálok Veroval egyeztetni és akkor nem kell 2szer cigizned.Kép
Biztosan jól esett apának,hogy megkérdezted.Az apáknak ez jól szokott esni.Kép

Viol!
Nem félek ám a slagtól.Találkoztam már párral csak azoknak a végén egytől egyig férfiemberek voltak.KépKépKépKépKépés nem zöld volt.Bocs a disznóságomért de ezt kihagyhatatlan poénnak gondoltam.KépKép

KépKép
eszti76

Csajok!
750g Nutella van a kezemben és ebből nagyon sok kerül a számba is.Nem bííííííííííírom ki,hogy ne zabáljak be belőle.Ugye értitek miről beszélek?A vonzás hatalma.Pedig a Szonja és az apja kapta.Kép

KépKép
eszti76

Jaj, a kedvenc Máté képem raktad be, a popósat!!!
Kép

Eszti,
Én sem tudom honnan van a telefon, majd megkérdezem.Kép
a mocit már eladta azóta...
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?