Sziasztok!
Rolex, szerintem a kutyorgás még nem a baba, bár, kit tudja? Állítólag a 16. héttől szoktak általában bugyorgás-félét érezni a mamik, de az elsőszülők még nem tudják, hogy ez AZ.
Úgy tudom, napozni nem tanácsos a terhesség alatt, nem csak a májfoltok, hanem az esetleges vérbőség-fokozódás miatt sem.
Kávé - a 12. hétig rosszul voltam a szagától, most viszont napi egyet meg KELL innom, mert kivánom és hiányzik.
Na, ez kicsit perverznek hangzott...
Egy-két kávé nem a világ vége!
(Mondok jobbat: a baránőmnek azt tanácsolta a dokija, hogy inkább szívja el azt a napi EGY-KÉT szál CIGIT, mintsem egész nap idegbajosként szenvedjen... Azzal többet árt a babának. Hmmm. Ez azért erős, nem?)
Boróka, én szeretem a Mekit, tudom, hogy nem ez a mintaétrend kismamáknak, de havonta-kéthavonta engedélyezem magamnak. MEa culpa. Szeretem
A fagyi viszont mindenütt hízlal
Amúgy nálunk is ráírják a kalóriatartalmát a mekis kajáknak, egy BigMac csak 560 kcal. Tudom, hogy sokak szerint "szemét", de honnan tudhatnám, hogy például a munkahelyi menzán mit etetnek velem? Nem akarok ezen parázni, mert beleőrülnék.
Állandóan számítógép előtt ülök, fülemen a mobiltelefon. WLAN van az irodában, stb. stb. Ez nem a XIX. század, amikor a mezőn élünk és nincs ózonlyuk meg légszennyezés meg elektroszmog. No para
Kata, ez az AFP... no comment. Nekem 15+4 hetesen 2,1 lett a MOM, 16+0 hetesen pedig 1,4.
Az az egy biztos, hogy a 16. héten kell levenni, nem előbb, nem később, az eredmény viszont kétséges.
A genetikai UH-n faggattam a dokit, ő is azt mondta, hogy nem kell vele törődni. Én így működök. Köszi. Akkor minek csinálják?
Jadey,ne aggódj a genetikai UH miatt, hanem jelentkezz be a Praxisba. Egyébként valszeg Lindtner doki csinálta az UH-t az istenhegyin. azért nem 25 éves
Jóképű, fekete, kedves, nem?
Onnan ismerem, hogy ő egyébként a SOTE II-n van, de magánrendelése van az istenhegyin.
(a 18. heti UH-n a SOTE-n a kb 3 perc alatt, amit ott töltöttem, semmit sem mondtak, nem hiszem, hogy részletesen megnézték a babát. akkor már inkább nézzét át tüzetesen és mondják el, ha bármi gázra gyanakodnak.)
Menj el a Praxisba is, de főleg: ne aggódj!!!
Nekem teljesen jók az istenhegyis uh tapasztalataim, egy kb 40 éves, nagyon visszafogott, nagyon alapos doki vizsgált 30 percen keresztül, minden kérdésemre megnyugtató választ adott. Ehhez képest a klinikai rendes, nem fizetős "genetikai" uh-m egy bohózat volt. 3 percben.