Sziasztok!
Hát nálunk is gyorsan eltelt a húsvét. Tibi nem dolgozott szo-v-hétfőn, így tök jó volt, családias
Szombat-vasárnap Baján voltunk, apósnál, hétfőn délelőtt locsolók jöttek Virágomhoz (nagyon boldogságos és izgatott volt), délután mentünk Töltésre.
Türrnél mi is voltunk szombaton sétálni, teljesen kiakadtam a játszótér elhanyagoltságán, ugyanis én még Virággal sokat jártam oda, amikor készült. Hát hogy most hogy néz ki, szégyen...
A bébikomp nagyon tetszik Ákosnak, bár a lakásban ritkán használjuk, mivel állandóan mászik. Inkább kint használom az udvaron a betonon. Ott viszont nagyon jó szolgáltatot tesz. Ma is kint teregettem, söprögettem stb. addig Ákos kompozott.
Csajok! Ti beadattátok a gyerekeknek az agyhártya-gyulladás elleni szurit? A napokban hallottam erről a tv-ben, hogy be kellene adatni, én még nem tettem meg...
Ákoskának jön a második foga, még nem tört át, de már csak pár nap. Elég nyűgös szokott lenni (jó ráfogjuk a fogára), de egyébként nincs rá panasz, jó kisfiú. Egy bajom van. Most már kapaszkodva feláll ahol tud, leginkább ágynál, garnitúránál, de állni biztosan még nem tud, sem lépegetni, úgyhogy ha nem vagyok ott mögötte, akkor hanyattvágódik, de úgy ám, hogy a fejét beveri a földbe. Úgy sír, hogy levegőt sem vesz. Nem tudok vele mit csinálni. Eltelik 2 perc, újra kapaszkodik és áll. Szóval most ez a sláger nálunk.
Ildi: Oli napszemüvege csúcs szuper. Amikor megláttuk akkorát nevettünk Tibivel (nem kinevettük!), nagyon cukros!
Ja, képzeljétek, Ákos nem nagyon akar szopizni. Nem tudom mi van vele, lehet, hogy leválasztja magát. Reggel szépen szopizik, de napközben csak épp 1 percig, amíg nagyon jön, aztán már fordul is hasra. Ha meg visszafordítom, erősködök vele, akkor meg sír, hogy hagyjam már békén. Sőt, ma pl nem is akart szopizni délután. Odafeküdtem mellé, tukmáltam, de nem kellett neki. Szóval kicsit szarul érint, tudom, hogy nem kell ezen agonizálnom, de mégis olyan rossz érzés, főleg hogy 5 hónapig cicikirályfi volt
Most hirtelen más nem jut eszembe, meg Tibinek kell is a gép, dolgozik ezerrel egész nap.
Andi: boldog névnapot!
Teszek egy képet a borulósról: