Sziasztok Lányok,
Nicol, Annácska
Nagyon köszönöm a gratulációkat!
Szerdán jöttünk haza, egy gyönyörű, formás kislánnyal a kezünkben! Olyan boldog vagyok, hogy azt leírni nem lehet!
Csak ezt tudom kívánni mindenkinek!
(szombaton reggel 9.20-kor született)
Van egy picike kis asszimetria a csípőjében (tőlem örökölte), de remélem, korrigálható. Nem vészes. Kb. 1-2 hét múlva kell elvinnünk ortopédiára, kontrollra, de addig is jó széles pelust adok rá, hátha kikorrigálja magát
Egyébként teljesen egészséges. És beindult a tejem is (annyi, hogy szopizás után még kb. 150-et fejhetnék a kettőből...). Iszom a Laktoherb teát is. Az segített. Meg a mindennapos madártej és édesanyám gondoskodása (minden nap külön főz nekem és hozza akajcsit, ami a tejnek segít).
Szüléstörténetet később írok!
Laura "hivatalosan" 3400 g-al született és 3.390 g-al hoztuk el a kórházból. De már nagyon elegem volt az ottani életből!
Kérdésem lenne viszont, kérlek, segítsetek nekem! (ha tudtok)
Laura hasfájós lett, nagyon sok gázt termel. Igazából részben sajna az én hibám is, mert nagyon sok tejcsit adtam neki (amikor sírt és a szájába kapkodta a kezét, mindig etettem, de persze nem kellett volna... most már mindegy)
. Már beállt a ritmusa 3-4 óránkénti szopira, de borzasztóan gyötrik a görcsök, alig tudunk mással foglalkozni, mint őt nyugtatgatni, ez szinte az egész napot elviszi... (az éjszakákról ne is beszéljünk).
Szóval mostanság 60-akat eszik kb. 15 perc alatt, majd be is alszik (persze keltjük a büfizéshez!), elalszik, majd kb. 1 óra múlva indul az aréna... Olyan vígasztalhatatlan, megszakad a szívem és nem bírok vele mit kezdeni.
Segítsetek: mit lehet tenni ilyenkor vele?
Nem is alszik olyan mélyen, nem tudom, meddig bírja így szegénykém...
Puszi és köszönöm,
Unique
Stella
Fantasztikusan gyönyörűek a srácok! Hihetetlen, milyen szép, formásak és az arcuk is milyen gyönyörű! Úgy látszik, ez most ilyen időszak, Laura arca is olyan nagyon "babás" lett