Sziasztok!
Nálam a súlly egész érdekesen alakult: Zsolti előtt 174 cm-hez voltam 59 kiló, 12 kilót híztam(a munkahelyemen 9 hónapos terhességet sem vettek észre.)-két héttel mentem el hamarabb pihizni.
Majd kijött a baba és lement a hasam.
Még puha volt a felszíne egy darabig, de 3.hónapra minden rendben lett, s soványabbnak néztem ki, mint előtte.
Aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni későbbiekben. Ettől rövid időn belül, majd 20 kilót szedtem fel.
Mikor rájöttünk ettől van, kimutatták érzékeny vagyok a hormonális készítményekre, pedig alcsony hormontartalmut szedtem.
Mikor abba hagytam az első 3 hónapban 6 kiló lement, majd a következő 4 ben még 9 kiló.
Újra kezdtem jól érezni magamat a bőrömben.
Eljártam tornázni is az utolsó pár kilót ez is segítette.
Majd munkahely váltás és nem evés következett. Miközben dolgozok nem tudok a kajára gondolni. Nem vagyok nagy evő, se nem édesség evő. Inkább gyümölcs-zölségevő, de abból sokat.
Minden lédúsat szeretek, s az utóbbi terhességnél még jobban kívántam a gyümiket, mindent meg is ettem.
A mostani terhességnél 65 kilóról indultam és 16kilót híztam. Elevitet is szedtem, míg első babánál nem, ez nem tudom jelent-e valamit.
Mikor kijött a baba, lejjebb ment a hasam( most nagy volt, de februárig nem látszott) most viszont maradt, s azóta sem ment le.
Csak már nem puha..
Amíg szoptatok nem is akartam evvel foglalkozni, de zavar, s itt a nyár..mit vegyek fel, nem fogom magamat takargatni..mit tehetek? Első persze a baba.
Azt hallottam, két típus van: akinek szotatástól megy le a feles kiló.
akinek szoptatás után csak.(én is idetartozok)
Floci: ha még kell: légzésfigyelő írj.
A pelenkázást már 7 hónapos kora óta az ágyon oldom meg, másképpen nem menne.
Szép napot, és mindenkinek és gratulálok a babáitokhoz!
Sziszi.