Új privát üzeneted érkezett!

Tiko!
Nekem is van bent egy baromi nagy munkám aminek igazábólmár a vége felé járok, de még van belőle én is szeretném mindenképp a lombik előtt befejezni, mert ha sikerül már nem szeretnék dolgozni, csak tényleg annyit amivel az utolsó szálakat elvarrom 3 évre. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Edináról nem tud valaki valamit? Ha felébredtek a fagyibabái akkor szerintem a jövő héten neki is tesztelni kellene, remélem minden rendben van vele. Ha valaki tud valamit tegye közzé. Köszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nekem 21 mérleget kell megcsinálnom, kieg.mell. és tánya bev, plusz vagy 30 ip.űz. bev., negyedéves és havi áfák. Nem tudom hogy érek a végére. Gondolkozom kéne vmi segítség, gyerek mellett ezt nem lehet csinálni.

Tiko

tiko

Tiko!
Ez nem semmi....
Te úgy gondoltad gyerek mellett is dolgozgatsz? Én nem sőt eddig mindig mindegyik lombikra úgy mentem el hogy félbe voltak hagyva a munkák (amik ráértek) hogy majd mikor jövök befejezem. Most úgy akarok eljönni, hogy semmim ne legyen félbe hagyva nehogy ezen múljon. Babonás vagyok de nagyon. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nem szeretnék, de nem fogom tudni úgy megoldani. Azért akarok vkit, hogy csak minimálisat kelljen a munkával foglalkoznom.

Jó ötlet, tessék mindent befejezni bent Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Én elteszem magam holnapra, illetve előtte még elmosogatok és megfürdök, aztán irány az ágy, de még fél szemem a tv-n. Kép

Szép álmokat.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Neked is szép álmokat!!!

Tiko

tiko

Szépséges Kép mindenkinek!!! Kép

Zsebi Kép
Nagyon szép lett a tábla, nekem nagyon tetszik!! Kép

Kavicska Kép
Õszinte részvétem. Kép A drukkok továbbra is mennek, huu, de izgi már csak 2 nap!! Kép

Fannika Kép
Érted is izgulok nagyon, de nagyon!!! És szorítok a vérvételhez!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kép
Szép napot mindenkinek!!!
FAnniKép
Remélem sikerült kipihenni magadat, és újra szépnek látod a világot!Kép NAgyon szorítok, hogy holnapután jó hírekkel gyere!Kép

KAvicskaKép
NEked is ezerrel mennek a drukkok!KépSok erőt kívánok neked a rátok váró ügyintézéshez.Puszillak!

ZsebiKép
Szép letta tábla, de szerintem is jobb lenne, ha csak a teszt-oszlop lenne sötétebb kék. Az sem baj, ha így marad, legalább majd jobban igyekszem feljebb kerülni egy sávval!Kép

TikoKép
Mi is csak akkor mennénk, ha minden teljesen rendben van odabenn, és persze nem is messzire. Augusztus végére már túllennék a bűvös 12. héten.Kép De erről még ráérünk gondolkodni, sajnos.Kép
NEkem sem esik túl jól a babanézés, de egy fél óra után már múlik a keserű szájíz!Kép

KiscsillagKép
Na, mi lett a hétvégi menü?Kép

Mi tegnap egy óriási kirándulással ünnepeltük meg a házassági évfordulónkat! Gyönyörű idő volt, és nagyon szép helyeken jártunk!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Merre jártatok? Mesélj!! Kép Egyszerű menü volt, húsleves és rakott krumpli. Vasárnap meg sült csirkemell, zöldségköret. Grillezni akartunk, de nagyon feltámadt vasárnap a szél. Virágokat ültettem egész hétvégén, na meg epret. Nagyon elfáradtam, de kellemes volt! Főleg utána a látvány. Kép
Ma tudom meg mikor kell első UH-ra mennem. Már nagyon izgulok!! Kép Bár nem annyira, mint az elsőnél. Te pénteken mész ugye jól emlékszem?

*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép!
Megnéztük Gorsiumot Szfehérvár közelében. Ez egy i.sz.46-ból származó római teelpülést feltáró szabadtéri, régészeti park. FAntasztikus, miket építettek már akkor az emberek!Kép Ma nem tudunk olyan minőségű, tartósságú épületeket összehozni!Kép
Aztán megnéztük Székesfehérvárt, majd hazafelé Pákozd mellett a forradalmi emlékhelyet egy hegy tetején. Gyönyörű onnan a kilátás a Velencei tóra.Kép Sőt, van ott egy arborétum is.Kép
Szóval gyönyörű országban élünk.Kép Persze azok a részek a szebbek, amikbe még nem nyúlt bele ember!

Mi emeletes házban lakunk. NAgyon irigyellek a kertészkedésért, és a grillezésért.KépKép
MA be kell telefonálnod? VAgy hogy derül ki? Igen, én pénteken megyek UH-ra, addig győzködöm a petefészkeimet, hogy kicsit menjenek szabira!Kép Persze csak egy pár napra!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Nahát Boris! Az tényleg jó kis kirándulás lehetett! Kép Ilyen szép helyeken jártál! Igen-igen egyettértek veled, hogy az érintetlen területek a legszebbek. Csak sajnos már egyre kevesebb van belőlük. Kép
Nem is adnám a kertemet még 2 lakásért sem! Kép Mi is imádjuk, főleg ilyenkor, na meg nyáron! Kép Valami szuper! Kép Télen egy kicsit gáz, de kilehet bírni. A tavasz, meg a nyár kárpotól a télért. Kép
Igen, ma kell telefonálnom kicsit késöbb, de a héten még fel kell mennem, mert elfogyott az Adimetem. Kép Hajrá petikék!!! Kép Ja, neked most fordítva kell!! Na, most már értem! Kép Akkor neked hajrá (még egy kicsi) szabi, nekem meg hajrá petécskék!!! Kép Szedem a Clostit, csütörtökre el is fogy!! Kép
Ma sem dolgozol???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Csoda, ha nem érti a szervezetünk?Kép Mind a ketten babócákért nyomulunk, te stimulálod a petefészked, én próbálom leállítani.Kép Petefészek legyen a talpán, amelyik ebbe nem bolondul bele!KépKépKépKép
MA délutános vagyok, csak 2-től dolgozom este 7-ig. VAn egy kis elintéznivalóm előtte, de kb. 11-ig itthon vagyok.Kép Telefonálhatsz addig? MIkor lehet meg kb. az inszem, ha minden rendben most az UH-n?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Most elmegyek a postára, de szerintem 11-ig megtudom. Remélem ha minden jól megy, megint úgy 20-a körül meglehet az inszem. Kép Neked mi várható pénteken? Fogsz tudni már konkrétumot?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Nem állíthatnám, hogy már nem vagyok durci-morci, de azért benéztem.

Kavicska Kép
Sajnálom a nagypapit. Remélem, szép kort és életet élhetett meg.

Köszönönet mindenkinek a drukkokért, még 2 napig feltétlen kérem szépen! Köszi!

Fanni

U.i.: Nálam semmi tünet továbbra sem, ami elszomorít, de mostmár hamarosan minden kiderül. Kép Kép Meglátjuk.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Durci FAnniKép
Örülök, hogy alakul a hangulatod, és újra be tudtál kukkantani ide. Kép Tudom milyen nehéz az utolsó pár nap, alig lehet kibírni. De már csak 2 nap van hátra, és holnapután ilyenkor már majdnem tudni is fogod mizújs.Kép
Tüneteket pedig ne keress, túlzottan korai lenne még bármit is találni!KépNAgyon szorítok, és kérlek ne tűnj el. Együtt könnyebb a várakozást is kibírni!Kép

Kis*!
Péntekre én azt várom: hogy a dokim azt mondja, hogy nincs cisztám,
a petefészkek szépen leálltak,
még egy hétig kb. szedem a fogigátlót, aztán megvárjuk a mikut,
és kezdjük a szurizást!
Ez a legoptimálisabb verzió szerintem!Kép Aztán meglátjuk mi a valóság!Kép
Várom a híreidet!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Köszi Kép
Nekem az előző alkalommal volt tünetem... de miután azt mondják, minden terhesség más... talán most nem is kell, hogy legyen. Azért jól kivagyok, mondjuk legalább aludni tudok, de minden gondolatom ekörül forog, sajna.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsi Kép
Megtudtam, azt, hogy még nem tudok semmit. Kép Csütörtökön derül ki az igazság. Tudod most a húsvét miatt, itt figyelem, hogy doki is bent legyen, de még ő sem tudja, hogy lesz bent. Szóval nem egyszerű na. Kép Úgyhogy most még lógatva a téma. Kép Drukk neked, hogy úgy legyen!! Kép

Fanni Kép
Én is örülök, hogy jobban vagy!!! Pont azért gondoltam én is azt, hogy most majd nem fogok jönni, hogy ne minden gondolatom a dolog körül forogjon, mert az nem túl jó. Kép Én küldöm a drukkokat, már csak 2 nap!! Kép Reméljük a legjobbakat!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok!
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha jövök, ha nem jövök a topikra, úgyis a baba-projekt körül járnak mindig a gondolataim.Kép Viszont ha leírom őket, nem egyedül rágódom a bajomon. Nekem ez nagyon sokat segít!Kép

FanniKép
Már értem, miért keresed a tüneteket!Kép De úgy van, ahogy írtad. Minden terhesség más....Kép

KisKép!
Most hiába szeded a clostit, a húsvét miatt kicsit halasztódik az akció? Ezt most nem igazán értem!

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok,
megint jönnék a hülye kérdéseimmel! Kép Még mindig az info (és bátorság) gyűjtés fázisában...

A neten találtam, hogy a bp-i Kaáliban van Bernard Artúr nevű doki is. A topicos táblázatban viszont úgy látom, egyikőtök sem jár hozzá. Õ nem vállal senkit v. már nincs is ott?

Még valami! Hány órától hányig lehet menni az intézetbe, ill. hívni őket telefonon (pl. belelentkezés céljából Kép)?

Előre is köszi, ha vki válaszol! Kép

Sok sikert Mindenkinek! Kép

angel37

AngelKép
Én úgy tudom, hogy fél8 körül már mindig van benn valaki, és délután kb. 4-ig lehet őket hívni. A nővérek veszik fel a telefont, és ők adnak időpontot is.Kép
Bernard Artúr dolgozik, sőt ha jól tudom ő a vezetője a bp-i intézetnek. Szerintem vállal is betegek még. Bár én úgy hallottam, hogy elég keményen bánik a betegeivel. Személyes élményem nincs vele persze, csak egy nővér súgta meg az első stimum alatt.Kép

Szívesen látunk a továbbra is a "hülye" kérdéseiddel.Kép Mikorra akarsz bejelentkezni? Mire vártok még?

Borsi

Borsi
borsókás

Angel37

a hivatalos nyitvatartási idő 8-16 óráig van, ekkor biztosan el tudod érni őket telefonon.

Fanni

szerintem örülj, hogy nem érzel semmit, én ui. a tesztelés előtt 2 nappal már határozottan éreztem a menszis tüneteket. az elsőnél amúgy mit éreztél?

Lányok,

szombaton kérdeztem Zsebit (de utána már nem válaszolt rá), aki tudjon segítsen a genetikai vizsgálattal kapcsolatban. Kötelező-e a 3. lombik után, vagy csak javasolják? mennyi ideig kell várni a vizsgálat eredményére? konkrétan miket lehet vele pl. kimutatni?

Kép
zsuzsi73

Kavicska : fogadd őszinte részvétem Kép
továbbra is nagyon drukkolok !!

Zsebi : de jó, most olvasom, hogy újra belevágsz Kép Kíváncsi vagyok Mágusunk milyen stimut fog most kitalálni. Mondjuk tök mindegy,csak meghozza a babát Kép
A táblicsku tök jó, hogy megújult színben pompázik Kép

Kiscsillag : képzeld, most nem tudtam kiváltani a 120 szemes Adimetet, mert a doki 3x1 adagot írt rá és a gyógyszertár szerint ezt így nem írhatja fel. Még jó, hogy van pár napi adagom...
Drukkolok a clostis stimuhoz ! (te nem vagy rosszul a clostitól ?)

Hétvégén kigyomláltam a sziklakertet és ültetgettem még növényeket. Imádom, hogy ilyenkor kint lehet kapirgálni a kertben Kép
Na jó, este nem bírtam felkelni az ágyból, mert a derekam bizony gyakran beáll a hajlongástól Kép

mniki

Borsi, Zsuzsi,
köszi! Kép

Egyszer láttam a tv-ben, akkor szimpatikus volt, de ha keményen bánik, akkor köszönöm nem! Kép Azt hiszem Krizsa dokit fogom választani.

Lehet, hogy hülye vagyok Kép, de most megvárom, míg megjön, vagy esetleg nem... (bár tudom, gyakorlatilag esélytelen vagyok). Amint ez bekövetkezett (kb egy hét múlva), akkor elkezdek intézkedni. Gondolom júni elejére tudunk egy időpontot kapni.

Párom is addig befejez egy komoly munkát, elmennénk egy kicsit nyaralni, és addigra a közjegyzőt is meg tudnánk ejteni! Kép

angel37

Zsuzsi Kép
Én az elsőnél úgy éreztem, hogy meg fog jönni. Komoly hasgörcsöm és mellfeszülésem volt! Ezért írtam Neked, hogy ettől a tünettől ne félj... az már más kérdés, hogy Neked sajnos tényleg megjött Kép
Volt egy másik is. Nem tudtam lemenni a lépcsőn, szóval valamiféle lábgörcsöm volt. Szerencsére felfelé tudtam menni, de lefelé lábremegés és egy lépés sem ment. Gondolom magnézium hiányom volt. Mondjuk most szedek a vitamin mellé 2x1 magneB6-ot is...
A hasfeszülés és szúrkálás nálam csak hetekkel később kezdődött, de Kavicskánál azért ez nagyon bíztató tünet! Meg az is, hogy úgy érzi, talán lakik bent valaki. Emlékszem, hogy anno Kriszta is épp ezt írta!
Én nem tudom és mostmár nem is találgatok. Az viszont biztos, hogy eddigi életem legnehezebb 48 órája előtt állok! Remélem utólag mosolyogni fogok az egészen!
Sajnos a genetikával kapcsolatban nem tudom a választ, egyszer már én is kérdeztem, de nekem sem válaszolt senki Kép

* Kép, Borsi Kép
Aranyosak vagytok Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsi Kép
Az akció nem tolódik, csak az UH, de az sem, mert szombaton leszek 9.napon. Tehát semmi sem fog elveszni!! Csak max. az UH lesz késöbb és nem pont a 9.napon. Érted??

Angel Kép
Neked is sok sikert, erőt, bátorságot!! Tudom milyen nehéz az első lépés. Én is így voltam ezzel, de ha babát akarunk muszáj. Kép Szánd rá magad emeld a telefont és hajrá!! Kép Ajánlom neked a blogomat, olvasgasd!!!

Mniki Kép
Ne idegesíts!! Kép Mi az, hogy nem adták ki a gyogyiban?? Nekem is pont most fog elfogyni valamelyik nap megyek a receptért, de miért nem adják ki? Hát ha 3x1-et kell, akkor azt kell ráírni nem? Nem értem mi volt a baj?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,
köszönöm! Kép
Belenéztem a blogodba, ha lesz időm, végigolvasom! Kép A HSG-s részt elolvastam. Az nálam igazán érdekesen alakult Kép Kép

angel37

Kiscsillag : a gyógyszertár csak úgy adhat ki 1 hónapnál nagyobb adagot, ha a doki naplószámmal, stb. ellátja a receptet - ezt mondta a patikus - vagy az adagolás ne 3x1 legyen !
Mondjuk nekem múltkor minden probléma nélkül kiadták, úgyhogy ez is gyógyszertár függő (ma kiderül.. Kép) Ne aggódj, legfeljebb kapsz 3 x 30 szemes dobozzal.

mniki

Sziasztok!

Köszönöm a részvéteket!
Mostmár jobban vagyok,de holnap lesz a legnehezebb nap,utána minden jobb lesz.

Vasárnap aláírtuk az adásvételi szerződést,szóval majd intézhetjük a hiteleket.

A hasam továbbra is fájdogál,de nekem csak a 2.3.4.nap szokott fájni,előtte nem.A cicim nem fáj csak esténként,de akkor rá sem lehet nézni.....
Szóval remélek.Alig várom a szerdát.Vagy nem is?Kép

Na most megyek dolgozni,de még lehet hogy benézek.

Puszi mindekinek!és mégegyszer köszi!
kavicska

Kavicska Kép
Nem akarsz holnap menni vérvételre? Neked 1 nappal korábban volt az ET, mint nekem, így a holnapi Neked már a 12. nap!
Ha nekem olyan tüneteim lennének, mint Neked, egészen biztos lennék magamban! Komolyan!
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok!

FAnni, Kavicska!

Nagyon izgulok és drukkolok nektek. Szörnyű ez a várakozás, én is tudom, de sajna ezzel nem lehet mit kezdeni. KItartás, már lassan eltelik a 2 nap és lesz eredmény. Én drukkolok addig is, hogy minden rendben legyen!!!

Kiscsillag!

Tudod már mikor lesz az inszem? Mikor kell menni UH-ra?

Angel!

Szerintem egy konzira megéri elmenni, nincs semmi kötelezettség, utána még meggondolhatod magad. Legalább felmérnéd a terepet, az orvost...

Tiko

tiko

Fanni!

Sajna holnap más programunk leszKép,így nem érek rá,de egyébként is nekem azt mondta Krizsa doktor,hogy 12-én mehetek vérvételre, vagy 14.napon tesztelhetek.Lehet hogy 12.napot szeretett volna mondani,de szegény olyan KO=fáradt volt ,hogy tisztára félre beszélt.A gyógyszereimet is össze-vissza keverte....,még jó ,hogy előtte már nagyjából tisztáztuk a menetet. Kép

Szóval úgy vagyok vele ezt a + egy napot féllábon is kibírom valahogyKép

Én azért nem bízom el magam,csak reménykedek, hogy nem kamu az egész.

Egyébként azt mondják,ha valahonnan el megy valakiKép -oda jön valaki Kép.Ja és a sógorom valamit álmodott,és megnézte az álmoskönyvben....és aszerint is születni fog valaki a családba.Én vagyok a soros...... Kép
kavicska

Lányok, aki szedett Suprefactot!

Nem voltatok rosszul tőle? Hányinger, fejfájás, ilyesmire gondolok.
Előre is köszi a választ! Kép

Kavicska!

Sok erőt kívánok a holnapi naphoz!!! Legyen a sógorodnak igaza. Kép

Tiko

tiko

Zsuzsikám!
Ezek szerint elkerülte a figyelmem a kérdése, ne haragudj. SZóval nem volt kötelező a genetika, de én kértem és mondta hogy mehetek. A genetikán igazából azt nézik meg hogy mindkettőtök genetikai állománya rendben van-e, illetve ha a családban már (bármelyikben) volt konkrétan valamilyen fejlődési rendellenesség akkor arra rákeresnek, de ha semmi nem volt akkor csak ennyit néznek. Kép

Kavicsak!
Igazán jól hangzik az álom és a tünetek. NAgyon drukkolok neked.

Fanni!
Benned is nagyon bízom. Valahogy most nekem is olyan hosszúnak tűnik a ti két hetetek, pedig másor oly gyorsan repül az idő.
Drukk hegyek mennek. Kép

Bocsi, hogy most másnak nem írok, de nincs jó kedvem. Semmi extra, csak úgy magam alatt vagyok. Kép
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Nekem semmi bajom nem volt a sprefactol. Remélem neked se lesz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Remélem nekem sem lesz, köszi.

Mi a baj? Pedig egész jó idő volt.

Tiko

tiko

ZsuzsiKép

Kavicska
Részvétem a papa miattKép
A lakáshoz viszont gratulálok.
Drukkolok, hogy az új házba már hárman mehessetekKép

Fanni
Neked is nagyon szorítokKép

Zsebike
Jól eltüntemKép
Látom a kocsit még mindig nem sikerült eladniKép
SajnálomKép
Lehet, hogy olvastad az örökbebabás topikon. Vettünk egy lakást kiadás céljából. Sok teendő volt körülötte. Szépen berendeztük, most mutogatjuk a jelentkezőknek. Remélem most már kicsit több időm lesz.Jelentkezem.
Ma nekem is ilyen napom vanKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ma 8 hónapos a határozatunk.

Edina (ha olvasod)
Lassan kicsúszunk a "koraszülöttségből"Kép

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Megyek alukálni, jó éjt lányok!!!

tiko

Kavicska!

Az Imi foglalkozik lakáshitellel. Csak szólj nyugodtan,és segít nektek.

Timi
latimi

Sziasztok Lányok Kép!

Ma voltam uh-n, pénteken kezdjük a suprefact kúrát. Elég ijesztő a fecskendők mennyisége, de a cél érdekében bátor leszek. AIDS szűrésre nem küldött a doktornő, csak a Chlamydiat és a rákszűrést csinálta meg. Holnap meg megyek vérvételre a teljes vérképhez.

Van valakinek tapasztalata laparoszkópiás műtéttel kpcsolatban? Már 2x volt, hogy pozitív tesztem és vérvételem volt, de nem sikerült a megtapadás. Ezért gondolkodom a műtéten, hátha látnak vmit, amit uh-val nem, de igazából tanácstalan vagyok. Persze a legjobb az lenne, ha elsőre sikerülne a lombik, akkor megoldódna a kérdés.

Kavicska, Fanni! +++++++++++++++++++++++++++ Nagyon drukkolok! Járjatok elő reménytadó, követendő példákkal lécci! Már csak kettőt kell aludni! Délelőtt mentek vérvételre?

Jó éjt / jó reggelt!
Andi

Kép
bandika

Fannika Kép Kavicska Kép
Kép
Nagyon, de nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép
Nagyon aranyos vagy, köszönöm!

Tiko, Bandika, Renoca, Zsebi - nagyon köszi!

Továbbra is no tünet, tegnap gondolkodtam rajta, hogy ma felmegyek, de ebben a csúnya időben nincs kedvem.

Tiko Kép
A Suprefact semmilyen tünetet nem okozott nekem. Remélem, nálad sem lesz gond.

Bandika Kép
Laparaszkópiáról nem tudok nyilatkozni, de ha most nem járok sikerrel én is megcsináltatom. Meg a genetikát is.

Szép napot mindenkinek, még ha szomorú, esős is az idő!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi Kép
Remélem ma már jobban vagy és elmúlt a rosszkedved!!! Milyen kocsitok van és mennyiért?? Jöhet privátba is!!

Tiko Kép
Még nem tudok semmi konkrétat. A hétvégén biztos meglesz az UH és remélem 20-22 körül az inszem is. Kép Te hol tartasz??? Piri megjött már???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Bandika

a laparaszkópia egyáltalán nem vészes, nekem utána alhasi fájdalmaim egyáltalán nem voltak. Csak az volt kellemetlen 1-2 napig, hogy ugye felfúnjak levegővel, és az nem távozik teljesen, beszorul ide-oda és emiatt párszor nem kaptam levegőt. meg a vállamban kb 2 hétig nagyon erős izomlázam volt.

Fanni, Kavicska,

én már halálra izgultam magam miattatok. nagyon-nagyon drukkolok!!!!
Fanni, én meg azon gondolkodom, hogy a hysteroskópiát kellene megcsináltatni, erről tudtok valamit? Azt olvastam régebben, hogy Wishnek is ajánlottátok, hogy csináltassa meg.
Ilyen műtétje volt már itt valakinek?

Zsebi, köszi a választ, még annyit írj már meg léci, hogy mennyi idő, amíg meg van az eredménye + azt, hogy neked ezt a genetikát a Kaáliban csinálták, és ha nem, akkor kellett -e beutaló.

Tiko

én sem voltam rosszul a Suprefact-tól. A múltkor már beszéltük, hogy a fogigátló helyett van a Suprefact. És akkor a Decapeptyl mi? mert én a másodiknál ezt kaptam és én azt hittem, hogy ez van a Suprefact helyett, viszont ha ez így van, akkor nem értem, ui. fogigátlót is kaptam.

Kép
zsuzsi73

Jó reggelt !

Fanni, Kavicska : nagyon sokat gondolok rátok KépKép

Tiko : nekem semmi bajom nem volt a Suprefactól, max. annyi, hogy a szúrás helye kicsit viszketett az első két alkalommal, utána semmi.

Tegnap lehetett valami a levegőben, mert én is nagyon depis lettem estére Kép

Lányok, ha valaki tudna segíteni... van egy eladó nyerges kamion vontatónk, amit magunknak hoztuk, de végül máshogy alakult az életünk Kép
Viszont nagyon el kéne adni, eddig nem sok sikerrel hirdettük. Ötlet, hogy merre induljak el ezzel ???

mniki

Sziasztok!

Sünike!
Köszi!
De jó téged újra látni!
Én is nagyon remélem hogy 3-man költözünkKépKépKép

Fanni!
Holnap lesz a mi napunk...Rágondolok és a gyomrom görcsben...
Remélem minden rendben lesz mindkettőnknél,mert nekem most nem hiányzik még valami rossz...

Latimi!
Az az igazság,hogy mi már az OTP-t irattuk az adásvételi papírra,így oda kell mennünk,az meg is lesz 3 hónap alatt, de a Kórházi hitel ami 1 milla nem tudom meg lesz-e 90 napon belül,mert addigra utalnunk kell.Mondjuk az is OTP-n keresztül megy....de nem tudom miért ilyen hosszadalmas az intézése(csak azt mondták a kórházban hogy az bő 3 hó).Ha van valami ötleted akkor beszélhetünk.És akkor majd emilben megtárgyaljuk a részleteket.
Köszike!
kavicska

ZsuzsiKép
Pont jókor írtad a hiszterót, mert tegnap csinálták meg nekem.
Nekem minden doki akivel beszéltem, azt montda, hogy ha lenne valami eltérés az látszódna az uh-on, de azért tulajdonkáppen csináltassam meg.
Szóval megcsináltattam. Nem találtak semmit.
Maga a "műtét" kb 15 perc. Altatásban csinálják, utánna picit véreztem és görcsöl a hasam, de nem vészes. Ha van még kérdéséd nyugodtan írd meg.

wish

Wish

de jó, hogy válaszoltál. én meg épp ma mentem el az itthoni nőgyógyászomhoz, és megkérdeztem tőle, hogy neki mi a véleménye erről. és azt mondta, hogy a Kaáliban UH-val tuti, hogy látnák, ha valami nincs rendben, és akkor eleve ők javasolnák nekem, hogy csináltassam meg.
Csak tudod én is úgy vagyok vele, hogy nehogy épp ez legyen az akadály, hogy van bent esetleg valami és amiatt nem tud megtapadni. Én pedig szeretnék mindent megtenni, amit lehet.
Mostmár akkor efelől is nyugodt lehetsz, hogy minden rendben. Tegnap haza is jöttél a kórházból?
És mikor lesz a következő lombikod?
rögtön, ahogy lehet, vagy vársz?
az örökbe fogadást elindítjátok? (tudom írtad, hogy nem vagytok összeházasodva) vagy csak akkor, ha nem sikerül esetleg az 5-ik?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Kavicska!

Az Imi majd este válaszol neked, hogy mire kell odafigyelni, mert az OTP néha komoly meglepetést okoz az embereknek.

A kórház meg az OTP egymásnak oda-vissza jelezget.

Aki a honvédségnél vesz fel munkáltatói hitelt, azt is megfingatja az OTP.

Azt viszont nagyon rosszul tettétek, hogy beleírtátok a szerződésbe az OTP-t. Ugyanis, ha fent a központban nem mondanak áment a hitel kérelmetekre, akkor köthettek egy újat.

Timi
latimi

Lányok!
Nem akartam mégsem átgörcsölni egy éjszakát azzal a szörnyű mély belső ürességgel, amit éreztem, úgyhogy felmentem a Kaáliba délben. Azt mondták, hogy csak holnapra lesz eredmény, de most hívott a dokim, ezek szerint mégis megcsinálták.
Sajnos nem sikerült. A lelkem mélyén tudtam az ereményt. Kép

Kavicska!
Remélem, Neked sikerült.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?