Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Nekem nem volt merszem ilyen kerek-perec kimondani, hogy mit gondolok a kitűzőről, de Liv tökéletesen megfogalmaztaKép KÖSZI LIVKép
Én sem tennék ki semmiféle ilyesmit.

AnitaKép
Nyugodtan gyere.

VirgiKép
Én is drukkolokKép

Pusz, most lépek,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Sajna a gépem ingen csak rakoncátlankodik. a gép müködik,de a net nem indul el, hiába van hálózat. Megpróbálok, majd esténként benézni.

Nem tudom odaérek-e 3/4-re, de majd igyekszem.

Holnap utalok Tonyónak, amennyi van a számlán, és persze később is, ha még érkezik utalás.

A kitüzővel én sem értek egyet. Szerintem úgy is megtaláljuk egymást, mert már páran találkoztunk a talikon.

Most mennem kell.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Sziasztok...

Lassan, de biztosan közeledik Lau temetése, ami miatt néha nagyon feszült vagyok...Gyerkőcökkel minden rendben, de van még mit tanulnom gyereknevelésből.Néha sztem türelmetlen vagyok velük,de majd kialakul.

Aki jönne a temetésre, egy picit előbb legyen ott, kb . 15 perccel sztem, mert mittomén, hogy zajlik.

Először kicsit féltem írni a topicba, nem tudtam, hogy kiönthetem e azt, ami bennem van, aztán rájöttem, hogy ilyen "közegben" sok más mellett ez is belefér.

KÖSZÖNÖM, LÁNYOK!!

Tonyó
lau

Sziasztok'

Tonyo, nagyon jo, hogy irtal. Neha en is ugy erzem turelmetlen vagyok, de aztan alszom ra egyet. Van segitseged? Meg nem irta senki, hogy vannak-e nagymamak...

Sajnos, mint mar tobben irtak, nem vagy egyedul. Masok is veszitettek el parjukat, szuleiket...De akkor is a temetes napja nehez lesz. Sokan ott leszunk, de nem biztos hogy veled tudunk beszelni. Gyere majd ide es irjal nyugodtan a gondolataidrol, kerdeseidrol....

csengo
Vendég

Tonyó!
Gyere, amikor tudsz, és írj azt, mai a szívedet nyomja!
Nagyon sok élményt, érzést, gondolatot osztunk itt meg egymással, Neked is itt a helyed!
Türelmetlenség miatt ne aggódj, ez mindannyiunkkal előfordul, és nincs is olyan teher a vállunkon, mint Neked, most...

Kitűző:
csak egy ötlet volt, ami azért merült fel bennem, mert amikor Csirkesznél voltam az első talimon, csak kapkodtam a fejem, ki, kicsoda? Azóta is él bennem az élmény, hogy volt, akihez azért nem szóltam, mert nem tudtam a nevét, nem tudtam melyik gyerek kihez tartozik...szóval nem volt jó.
Gondoltam könnyítenénk azok dolgán, akik először találkoznak egymással. Ha nem, hát nem, megértem az ellenérzéseket is ezzel kapcsolatbanKép

Inimma hívott, mivel korán lesz a temetés nem tudja megoldani a gyermekfelügyeletet, Csaniért menni kell az oviba, Csongit sem hozná, és bébiszittert sem tud így fogadni, mert Csaniért pont fél 1-1 körül kell menni, bébiszitty nem hozhatja el...Sajnálja nagyon, de nem tud jönni.

Moszi
Biztos fog érkezni később is utalás, például az enyém...

Mindenkinek szép estét!

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Én sem tudok elmenni a temetésre, a kicsi+pici együttesen eléggé helyhez köt, nagyon sajnálom.

Mi megvagyunk, csak nagyon kimerült vagyok, mostanában valahogy sikerül a fiúknak úgy intézni, hogy amikor az egyik elalszik, akkor a másik ébred, és fordítva. Mondjuk az se piskóta, amikor a kettő egyszerre üvölt, én meg nem tudom, milyen sorrendben végezzem a kárelhárítást. Levente egyre többet van ébren, azt az időszakot meg ugye kézben szeretné eltölteni, nekem meg leszakad a kezem. Valahol 6 és fél kiló felett van a súlya így 7 hetesen.

Niácska,
felismertelek ám! A nicknév no meg a nagyobb fiad ritka szép neve alapján. Gratulálok, nem is hallottam róla, hogy két fiad van, pedig már a kisebb is milyen nagy! Nem tudom, régebben mennyire követted a topicot, itt már megírtam, hogy már nekem sincsenek görényeim.

Azért egy képet még megeresztek:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Sajnos halasztódik a műtét, mert elkaptam ezt a szemét hányós-hasmenéses vírust. Szétmegy a fejem, fáj az arcüregem is, ráadásul mostmár ideges is vagyok, hogy elhalasztódott a műtét. Jövő hét csütörtökön kell bemennem.Kép
Tonyó!
Sztem tudod, de leírom mégegyszer, sokan vagyunk, akik szívesen meghallgatunk Téged, bármikor!
KormiKép
Gyönyörű 2 gyermek!
Megyek, lefekszem.
Pussz, virgi

Lilypie Kids Birthday tickers

virgike

Sziasztok

KormiKép
ismerős amit írsz a 2gyerekességrőlKép kitartásKép a fiúk nagyon szépekKép Levente nagyon hasonlít Benedekre szerintemKép

Virgi
halasztásKép akkor jobbulástKép és majd drukk a mútéthezKép

sajnos én sem tudok menni a temetésre. nem tudom megoldani a fiúk felügyeletét, mivel aznap már ovi nincsen, apa pedig nem tud eljönni a melóhelyről. 2kölökkel meg nincs értelme odamenni. nagyon sajnálom, szerettem volna ott lenni.

Moszi
én is ma utaltam. köszi a sok közreműködéstKép

Tonyó
hát nagyon meg tudlak érteni, hogy nem mindig van türelmed. nekem sem, ez természetes, hogy nincs mindennap ugyanannyi türelmünk hozzájuk.

puszi mindenkinek
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Tonyó: nekem még máig is lelkifurdalásom van, hogy nem vagyok annyira türelmes, mint szeretnék, sőt néha vannak napok, amikor egyáltalán nem. De aztán kicsit pihenek, kicsit átgondolom a dolgokat, és próbálok erőt meríteni, hogy továbbmenjünk. Neked most ez nagyon nehéz, mert férfi létedre ott maradtál két kis gyerekkel, a párod nélkül. Ez nagyon nem egyszerű!
Itt bármikor szívesen látunk, és segítünk, ha szükséged van rá, csak kérned kell!

A temetéshez kitartást és sok erőt kívánok, nagyon nehéz lesz, de ezzel lezárul valami, és egy új kezdődik, kicsit majd megnyugodtok ti is, és kialakul a kis életetek! Amihez nagyon sok jót, szépet, egészséget és boldogságot kívánok! Lau mindig veletek lesz, és a fiúkban tovább él!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Tonyó, ne aggódj a türelmetlenség miatt, sajnos mindenkivel előfordul. Szerintem az a lényeg, hogy belátod, s így megpróbálod magad kontrolálni s tenni ellene. Kép

Kormi, gyönyörűek a fiaid! Mindig nézem az albumotokat is, hisz régóta ismerjük egymást. A két gyerekhez meg kitartás! Kép Tudom ám én is, hogy nem könnyű... ma pl a játszin Nimród mászott fel a "pókháló" 2 m magasra, úgy hogy tudom, hogy a végén nehéz bemászni, Bálint viszont félúton volt a létrán felfelé a csúszdára. Mindezt 10 m távolságra egymástól. Hát a szivem megállt mi lesz... aztán szerencsére semmi.

Virgi, gyors gyógyulást neked!

Ma megyünk 18 hós oltásra (új oltásrend szerint). Mi a tapasztalatotok?

Ime két kép a fiaimról:
Kép Kép

Niácska
niácska

Niácska: nagyon helyes fickók! :-) Kis rosszcsontok. Én annyira ne aggódok, mikor Orsi hajmeresztő dolgokat csinál. ersze vigyázok rá, de ha nem üti meg magát nagyn, inkábbhagyom, majd megtanulja. Persze a dédi meg szívgörcsöt kap. :-)

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Hurra, itt a cd es tok jo. Viszek sokat a temetesre.

majd meg jelentkezem:

csengo
Vendég

Sziasztok!

A gépem egyre jobb. Kép De most nem részletezem.
Szerencsére apa haza tudja hozni a laptopját a melóhelyről.

Ma utaltam 110e-t Tonyónak, a koszorúra már nálam van az összeg. Nagyon örülök, hogy már ennyi összegyült.
Kösz mindenkinek aki utal, utalt, vagy utalni fog.
A számla természetesen még marad, majd közösen eldöntjük később, hogy meddig.

Bocs, de most csak ennyi telik tőlem, mert még a leveleimre is válaszolni akarok.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

MosziKép
El sem hiszem, hogy már ennyi összegyűltKépKépKép Annyira örülökKép

NiácskaKép
Aranyosak a kissrácokKép
Játszóteres balhékról én is tudnék mesélni!

KormiKép
Kb. ugyanannyi kitartást kívánok Neked is a két kicsihez, mint amennyit Reditkééknek és Csirkeszéknek is kívántamKép
Néha én is úgy érzem, hogy csak a túlélésre "hajtok" nap-mint-napKép

VirgiKép
Sajnálom, hogy várni kell a műtétre, jobbulást kívánokKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Lanyok,
Moni mar irta,hogy sajnos nem tudok elemnni a temetesre. A bebiszitterunk eleg bena,nem mernem Csanit elhozatni vele az ovibol meg oda se adnak neki csak ugy.
En is utaltam ma penzt,vagyis a ferjem,remelem megerkezett. Tenyleg nagyon jo,hogy mar ennyi osszejott!
A temetes idopontjaban mast tenni nem tudok,gyujtok egy gyertyat otthon. Kép Kép

Liv,
orulok,hogy irtal nekem. Koszi. Kép

Inimma
inimma

Moszi, ugyi vagy, hogy mar utaltal is.
Nekem a szuleim jeleztek, hogy valamit kuldenenek, de mondtam hogy jol jon az kesobb isKép Remelem meg sokan utalnak nekik. Reklamozom en is...

A cd-k klasszak lesznekKép
Ugyesek voltak a fiuk a babanetnel, mert ugy mentettek le a topicot, mint ahogy itt latod. Majd leirom ha a kezetekben lesz a cd, mert addig csak atugorjatok a resztKép

Pont 20 db cd-t rendeltetek, de csinalok tobbet es egyet sem akarok haza hozni! Tehat ha valaki elviszi valakiknek, pl. zsombiek kertek, akkor valaki vigyen 2db-t, aki tud talalkozni veluk.Es aki nem tud ott lenni csutortokon megsem, az kerem nyugodtan irjon.

Kormi, szuper edesek a fiuk. Azert nem leszek szomoru, ha nekem is fiu a masodik...

Virgike, drukkolunk!

Nia, mi csak a regi rend szerint kaptunk oltast...

Csirkesz neni varom a lakcimet!

csengo 21+4
Vendég

Inimmma, kersz cd-t? Akkor Monival kuldok!

csengo
Vendég

Csengo,
igen,kerek szepen! Koszi! Kép
Ha kisfiad lesz ujra,hidd el,imadni fogod,ahogy ketten rosszalkodnak! Csodalatos! El nem cserelnem egyiket sem lanyra! Kép Kép

Inimma
inimma

Nia
Kicsi a világ osztálytárs (általános) Kép Fiaidról egyből beugrott Kép Nekünk is a régi rend szerint van az oltás

Kép
Kép
nikk0830

Most csak gyorsan!

MosziKép
Nagyon örülök, hogy ennyi mani összegyűlt és hogy már továbbítottad is Tonyónak!
Remélem odaért az én utalásom is.
Nagyon ügyi vagy és köszönjük!!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Moszi, hú, de jó, hogy el tudtad küldeni az első jelentős összeget! Kép Szerintem fog még gyűlni pénz. Én pl minden hónapban egy kicsit tudok küldeni. Kép S ha marad a számla, igérem, fogok is!

Nikk. Kép Hát igen... mondjuk én már régebben felismertelek Benneteket! Kép

Az oltás túléltük. Sírás nem volt, csak felült a vizsgálóasztalon, összehúzta a szemöldökét s megrovó hangsúlyban közölte a doktor nénikkel, hogy "dödödö!". Kép
Este egy kis hőemelkedés, combfájdalom. Reggelre semmi panasz. Kép

Nia
niácska

Sziasztok!

Moszi: én is nagyon örülök, hgy ennyi összegyűlt már, ez most biztos óriási segítség nekik! Köszi, hogy intézted!!

Csengő: már nagyon várom a CD-t, köszi, hogy intézted, elmentél érte, lemásoltad, meg mindent!

Vigyázzatok magatokra!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Kép
Vendég

Kép
Vendég

bocsi,off leszekKép

Inimma,küldtem mailt neked!Kép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Én is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget! Örülök, hogy ilyen szép összeg összegyűlt!

Én is teszek fel képet LevimrőlKép
Kép
pussz, virgi

virgike

Majdnem sikerült feltennem.Kép
Mit bénáztam el?

virgike

Bocsi, mostmár látom, hogy sikerült. Nálam szenved a babanet.
Ma nem is írok többet, ennyi elég volt belőlemKép

Szép napot mindenkinek!

Virgi

virgike

Sziasztok!

Csengő: talán így megismerlek. Ugye, te vagy a képen?

Puszi mindenkinek!

esztyKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

felrakok magamról is, hátha megismertek engem.

Puszi, esztyKép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Igen azert raktam fel a kepet. Most sem vagyok mas mint par honapja, azaz nem nezek ki kismamasan, csak ha tudja valaki, hogy nem megint hiztam....

Az elso kepen a ket Miki esti bananturmixat issza.Hogy tudjuk mennyit ivott a gyerek, apa eleinte csak imitalja az ivast. Mostanaban mar nem marad neki.

Megvan minden cd, viszem oket. Ketto cimet kaptam eddig, kerem a tobbiek is nyugodtan irjjanak ha kell cd.

Bocsi, de ma igen huz a hasam, szerintem most no nagyot a baboca.

csengo
21+5
Vendég

CsengoKép
Hogy csinálod a turmixot?
virgi

virgike

Nanda,
nem kaptam! Kép
Kuldd el meg egyszer lecci.

Inimma
inimma

Nia
És nem is írtál ? Én csak Kormi írására figyeltem fel mikor a fiaid nevét írta ,hogy milyen különlegesek Kép Kicsit felületesen olvasom mostanában a babanetet,nincs sok időm.

Kép
Kép
nikk0830

CsajokKép

Sajna nincs idöm semmire, amikor akad, akkor Lau történetén dolgozom. lesztek a lektoraim?? Ha kész, elküldöm mailben az érdeklödöknek, hogy a netre már csak a mindenki által jónak tartott verzió kerülhessen fel.

CsengoKép
111 bp budafoki 12 2/7
KÖSZIKépKép

csók
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Nyugodj békében Drága Lau!

Évi, PEtra,Panna, Viktor
Évi24

Csirkesz, én örülnék, ha elküldenéd majd mailben.
Köszi!

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

A cd-t explorerben nezve kivul elhelyezkednek olyan fajlok, melyek csak Lau uzenetei idorendi sorrendben, topic es ev szerint a cimeben. (nagyon meghato igy olvasva az elso bejelentkezest...)

A teljes topicok a messages konyvtarban vannak. A 7486-os a 2004 oszi babak, a legutolso oldal a 55112 file. Ezt megnyitva megjelenik a topic ahogy latod, es a multra allva az egerrel megnyilik a regebbi is. Tehat mintha innen mennel most vissza az archivok kozott.

Ugyanez igaz az uzsokis topicra, amely a 39890 konyvtar es az utcso bejegyzes a 1613 file. Ezt elinditva minden olyan, mintha a neten lennel, csak a "jovobe" nem megy.

Ez lenne a leiras. Csirkesz neni neked is feladtam es persze erdekelne a lektoralas miatt a dolog.....ja es remelem olvasva a topicokat uj erore kapsz.

Holnap 10.40-tol a temeto bejaratanal lehet nalam cd-t kerni. Majd fogok a kezemben parat es akkor nem lesz ciki odajonni. 3-at irtam a fiuknak, ki adja oda es foleg mikor?????

csengo
Vendég

CsirkeszKép
Nekem is küld át légyszíKép

CsengoKép
A Cd-ket szerintem Te és Moszi adjátok át. Azt, hogy mikor, az majd a helyzettől függ. Nekem azért a szertartás utáni átadás reálisabbnak tűnik.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
CsirkeszKép
Én is kérek egy példányt a műbőlKép
virgile@freemail.hu

virgi

virgike

Sziasztok!

Én ma olvastam, h mi történt, és hát így ismeretlenül is órákig bőgtem. Kép
Sajnos nem ismertem Laut, de nagyon jó ember, feleség és anya lehetett.
Nagyon jó csapat vagytok!

Kedves Tonyó:
Fogadd őszinte részvétem!
Sok erőt és kitartást kívánok Neked! Kívánom, hogy legyen erőd a gyerekek felneveléséhez.

Remélem nem érzitek tolakodásnak, de én is utalnék a számlára, remélem segít.

Mindenkinek Minden jót:

Hajni ( 2005. nyári babák. )
Vendég

Sziasztok!

Azert jobb lenne, ha valaki olyan elvallalna, aki szemelyesen ismeri Tonyot. En nem akarom zavarni, meg lehet hogy sietnem kell vissza. Persze csak mert nem birok ki sokat wc nelkul, sajnos ez a terhesseg jele nalam....

Virgi: tej, cukor, banan. (ferjem egy kis rumot is rak habositani)
Mennyiseg izles dolga, de egy banan, egy lapos evokanal cukor es felontom tejjel kb. fel literre. Aztan kostolasKép Ferjem a rumbol egy kiskanalnyit rak, a gyereknek is.

Eszti, jo az elso kep, azt hittem a gyerekrol kell, hogy megismerjunkKép

csengo 21+6
Vendég

CsengoKép
Akkor sztem adja át Moszi!Te meg szaladj majd haza nyugodtan,emlékszem milyen volt pocakkal wc-re várni.Kép
Én is szívesen átadnám, én ismerem Tonyot, de mivel én nem régóta írogatok ide, és ráadásul nem is az én érdemem, így nem én vagyok a megfelelő ember sztem.
virgike

virgike

Sziasztok!

Hát eljött az utolsó este, holnap már temetés.
Csirkesz: Én is nagyon szívesen olvasnám Lau történetét, de lektorálni nem tudom, mert sajnos annyira nem voltam képben a betegsége fejleményeivel kapcsolatban, és nem is sikerült találkoznom vele a talikon. De ha így is elkülditek nekem, nagyon örülnék!

Moszi: szerintem jó ötlet, ha te adod oda a CD-t is, sokat tettél mindenért.

Csengő: Holnap ott leszek én is a bejáratnál minél hamarabb.

Kitartást, erőt mindenkinek holnapra!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Virigke! Nyugodtan vállald be a cd-k átadását. Te is a csapat része vagy.
Én nem igen ismerem Tonyót, párszor találkozunk csak futólag. Így szerintem ad át te.

Lányok! Nagyon jó hír: ma újabb 70e-t tudtam utalni Tonyónak! Kép (Kép Ez meg azért, mert bárcsak ne kellene ilyenekkel foglalkozunk.)

Holnap reggel intézem a koszorút, le is fényképzem, de a gépemen meghalt a net, így nem tudom mikor tudom majd feltenni a képet, de ígérem majd felteszem.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Virgike!
Orulnek neki, ha Te adnad at. Itt nem az erdemrol van szo, hanem a szandekrol. Az meg mindannyiunkban egyforman van.

csengo
Vendég

Moszi!

Ez nagyon jó! (pénzKép)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok.
Majd én és kérem a számlaszámot, de most kimerültem anyagilag.

Titanilla
titanilla

Sziasztok.

Én is kérem a számlaszámot. Csak talán nem azonnal utalok. Nem tudok a neten keresztül.
Időm most nincs bankozni..Kép
De ígyekszem.

Titanilla
titanilla

Szóval átment az előző is...
Akartam kicsit szépíteni, de mindkettő igaz.
Kicsit leégve és nagyon időhiányosan vagyok.

Titanilla
titanilla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?