Új privát üzeneted érkezett!

Vero!
Gondoltam,hogy lesz reakció a részedről de végül is igazad lett!KépKép
Igen az Ózban Doroti volt a kiscsaj és nagyon klassz ez a név.Kép
A Bertha Andi kislánya Doroti.Tudtad?

Viol!
Az nem jó ha magamban fejtem meg a film végét mert akkor nem hiszi el nekem senki,hogy megfejtettem már az elején.Kell a sikerélmény.Kép

KépKép
eszti76

Gabóca!
Hol találom meg a Husika képeit?Látni akarom!
Hol lesz az osztálytalálkozótok és hol lesz a buli utána?

KépKép
eszti76

Eszti!

Bocsesz mégegyszer!! A Lackó is szegény megkapta, ő meg a Brúnó miatt...
(az is kutyusnév Kép)

Képzeld a LAckó szereti a nutellás palacsintát!!!!
Nem is tudott róla!!! Ez a genetika, hááát!
Vendég

Bertha Andi kislányát nem tudtam! CSak a Janiét (ugye?) hogy Alexandra, azt a Laci kilőtte a listáról egyszerre ezért ( már hogy már van Bertha Alexandra a családban)
Vendég

Gabi,
én is megnéztem a képeket az újban, nagyon jók!! Kép A Levisekből a pálmát nálam a pizzás viszi. Kép Az egyebekből pedig a pipis! Kép Te meg nem vagy brutál, max úgy nézel ki, mint aki most mosott hajat! Kép Lüke... Kép
A Lédi kutya miért idióta szegény? Mit csinál(t)?

Katus,
köszííííí a fényképet, nagyon jóóóó!! Kép
KépKép

Vero,
hoppá.... nekem volt egy uszkárom... Brúnó... Kép
No de nektek megvan végül a név? Kép Közeledsz te is! Kép

Eszti,
akkor borítékold a megérzésedet a filmről, és ha vége, dugd a kételkedők orra alá! Kép

nadine81

Nekem egy volt általános iskolai évfolyamtársam Bertha. Barbara. Jerevánon laknak, vagy laktak anno. Vagy Határőr vagy Makó utcában... Ott hátul, a fehérekben. Van egy nővére is, nemtom a nevét...

nadine81

Még mindig bizonytalankodunk...

De valszínű Bertha Dániel Iván
vagy csak Iván
vagy nemtom

ááááááááááááááá nem tudjuk eldönteni!
Amúgy jók a képeitek Viol!!!!!! Kép
Vendég

Brúnó Kép !!

Mondtam én!!!! Pedig olyan helyes név!!!
Vendég

Vero,
köszi! Kép
Ha szabad, én a Dánielbe lennék beleszerelmesedve (jééé, mennyi eeeeee!! Kép)
De mentségemre legyen, hogy a Brúnót nem én adtam, mert már úgymond felnőtt kutyaként kaptuk, hülyeség lett volna "átnevezni" szegényt...
De különben tényleg aranyos név... Kép

Asszem lépek, még elmosogatok, ha esetleg holnap nem térnék vissza az ágyikónkba... Ne már koszos poharakat hagyjak itthon!! Kép
De szerintem úgysem lesz semmi marasztalás... Majd megharapom a dokit! Kép

KépKép

Jó éjt Mindenkinek! Kép
Holnap délután vagyok várható! (Ezt az izgulóknak írom... Kép)

Viol és Dorka 38+4 Kép

nadine81

Vero!
Aha!Az Andi kislánya Doroti.az Öcsié,aki János pedig Alexandra de őt az a hülye anyja kivitte külföldre és azóta nem is látta a Bertha famili.
Brúnót a Lackó már korai tini kora óta akarja de nekem is kutya jut róla eszembe.Szerintem a Békés Peti kutyája volt Brúnó.Lackó emlékszik rá?
Nekem az Iván név tetszik változatlanul.De a Dani sem rossz.Kép
Az alényeg,hogy okat legyen nálam!KépKépKép

Viol!
A Barbi nem rokonunk.Legalább is nem tudunk róla de majd kifaggatom az aput hátha félrekacsintott.Kép

KépKép
eszti76

Az a lényeg,hogy sokat legyen nálam!Ezt próbáltam leírni az előbb is de becsámpázott az ujjam.Kép

KépKép
eszti76

Teszek fel Quados képet.KépKép

KépKép
eszti76

Kép

KépKép
eszti76

Szonja a Deák téren.Kép

KépKép
eszti76

Vero,
jesszus, mit gondolsz? Kép Apukádról? Kép Attól még, hogy Bertha... Nem biztos...

Eszti,
és Szonja tényleg veled quadozik?? Hol?? Amúgy marha jól néz ki. Már a quad. Szonja meg aranyos! Kép

nadine81

Ja, és had legyek kíváncsi, mennyiért dobálnak egy ilyen masinát?

nadine81

Viol!
Ha Bertha az én apám kacsintott félre de az is lehet,hogy léteznek Berthák rajtunk kívül is.Kép
Ma körbejártuk a falut Quvaddal ami kb 5 perc volt.Én még mentem volna de nem akartam,hogy Szonja még taknyosabb legyen.Kép
290ezer pénzbe kerül egy ilyen gépezet.

KépKép
eszti76

Most megyek csicsikázni és remélem a Szonja holnap jobban viseli az ottalvást.
A héten mégsem dolgozom még teljes munkaidőben.Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt Csajok, megint varrtam...
Majd holnap fényképezek isKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
Sziasztok!

Kép

Kép
hajnus

Jó éjt Mindenkinek!

nadine81

Sziasztok Csajok.

Tőlem is megkérdezte egy csaj a kórházba, hogy hívják a kislányomat. Mondtam Alíz, erre közölte, neki így hívják a kutyáját. Aranyos..... Amúgy volt egy másik csaj, az ő lánya Nadin lett. Kép De lehet valahol az országban van Nadin kutyus is. Kép

Eszti, nem semmi a dadus néni. Ezeknek az a lényeg minél hamarabb hazamenjenek a gyerekek?? De gondolon a quaddal hamar megvigasztalódott. Jó lehet a járgány. Merre szoktátok használni?

Reni, hétfőn meg keresztelő??? Ugye? Meddig maradnak anyudék?
Lara biztos aludni fog az úton, legalábbis jó lenne. Alíz is bírta az utat Győrig, ha nem is aludt odafele, de el nézelődött.
Mi vasárnap reggel megyünk haza, hétfőn meg már jövünk is.
Larának van már fülbevalója?

Vero, olyan jó név az Iván. Nem felkapott de szép magyar név. Jól hangzik. Hogy vagytok?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép
Kép
Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Mennyi jó kutyanevet tudtok!KépKépKép

Kép

Nekünk a Lili tetszet nagyon, listás volt, a munkatársam közölte, hogy a kutyájuk neve...Kép
Ez azért felháborít, mindig csak a kutyák, és hol maradnak a cicák!!!Kép
Nekem Jónásnak hívják a cicámat!

Kép

katus78

Erika!

Nagyon édes a kis Alíz.Kép

Eszti!

Nagyon szuper a járgány, én olyan beszari vagyok, nem mernék menni vele Kép
Szonja is nagyon édi.

Hajni, nagyon jó lett a kép, Kisfiad is nagyon édes!

Mindenki nagyon édes!!!Kép

Most megkeresem a képeket a kis Husiról, szerintem ő is nagyon édes lesz...KépKépKép

katus78

Sziasztok!
Katus,ez jó!Szerintem is mindenki nagyon édes!Hogy vagytok?Gyógyultok?
Felesleges ezen a kutyanév dolgon rágódni,bár ha nekem lenne kutyám nem hiszem,hogy Lilinek vagy Aliznak hivnák...Az utolsó kutyusom Koronázódombi Zorka volt.
Én kipróbálnám a Quadot.Régen a férjemmel sokat motoroztunk,még fiatalkoromban.Kép
Képzeljétek,tegnap mentem Istiért a suliba,de késtem kb.8 percet.Sehol nem találtam.Se a terembe,se az udvaron,nem is látta senki.Majdnem 20 percig kerestük,már majdnem bőgtem,mikor felhivott a sógorom,hogy náluk van.Egyedül hazament.A vicc az,hogy kb.200 m-re laknak tőlünk.Erre hozzájuk csengetett be és ott sirt,hogy elkerültük egymást.Egész uton futott.

Kép

Kép
hajnus

Kép

Kép

Kép
hajnus

Jól vagyunk, köszi szépen. Kicsit már nehezen viselem a nagggggggyon nagy pocakomat, nem igen tudok aludni, és megfigyeltem hogy ha itthon van a Laci és van közönségem, sajnáltatom magamat.
Kép Majd most megpróbálok leszokni róla, nem lehet kellemes. Tegnap helyet cseréltettem vele 10-kor az ágyban hátha az ő helye jobb...Aztán tényleg jobb volt.

Névválasztás:
Ha-ha..itt is megoszlik a vélemény. Nadinnak a Dániel, Nercsinek Esztinek az Iván tetszik. Ez így megy itthon is. Tudom a Dániel nem túl ritka (enyhén szólva Kép), de olyan aranyos. Az Iván meg olyan komoly. Meg hogy lehet egy Ivánt hívni? Picibabának olyan fura, nem?

Amúgy az Esztiék kutyusa meg Roxána, gondolom pár anyuka örülhet ennek... Kép Kép Kép
Vendég

Áááá közben lett egy csomó kép!!!

MINDENKI ÉDES!!!!! Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Mennyi édesség így korán reggel.KépKép

Katus!
Nem nagy ördöngősség vezetni.
Végül is nem lehet minden kutya Kormi,Csöpi,Rex és mondjuk Picúr.KépÕk is megérdemlik a szép neveket hiszen ők is olyan édesek.KépCsak,hogy tovább édesítsem a napot.
A mi cicánkat Hepcibahhnak neveztem.Csak én,mert a becsületes neve Bertha Cila volt.Kép
Most az anyu neveli a Veroék cicáját az ő neve:Szíriusz.Ilyen és az előbb említett(cica) nevű gyermekek kevés valószínűséggel élnek a világon.Bár,most jutott eszembe,hogy valamegyik filmben volt egy Sirius Black nevű pasi.

Nercsi!
Nagyon aranyos a kis Alíz!
Szonja ma azzal kezdte az ovit,hogy odament a dadushoz és rászólt,hogy:ne keltsél ma fel engem!Kép
Remélem megértette!
Még csak a faluban motorozunk mert a papírjai nem vannak elkészítve és még bukósisakunk sincsen.Aztán majd mindenfele megyünk vele.

Csajok!Mit szóltok ehez a k@k@ időhöz?
Kép

KépKép
eszti76

Sirius Black a Harry Potterben volt! Kép Kép

Tényleg a Sziri amúgy kislány!!!

Nekem volt már cicám egy korom fekete Bestia volt a neve. Az anyját Irgalomnak hívták. Kép

Kakiidő nagyon király, pont kimostam a nagy plédet, ki akartam vinni a kertbe, most törhetem a fejem hol szárítsam. Így jár aki nem néz ki!!!
Vendég

Jónás a cica!! Ez jóóóóó! Kép Kép
Vendég

Vero!
Majd Ivánkának hívjuk az úgy is van már a "családban".Kép
Megváltozott az email címem.//szonja2003@freemail.hu//lett.Ezt egyébként megírtam Kép-ben is.
Az Iván bácsik is voltak újszülött és kicsi Ivánok.KépA Béla szerintem a legdurvább.Kép
(bocs ha valakit megsértettem ezzel!)Csak azért mertem írni mert tudom köztetek nincs Béla!Kép

KépKép
eszti76

Hajnus!
Majd a nyári kerti partira kivisszük a járgányt és ott kipróbálhatod.Kép
Merthogy lesz ám és mindenki hivatalos rá!Nem elfelejteni és nem ér akkor szülni senkinek!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Szavadon foglak!Igérem én nem fogok akkor szülni!Kép

Kép

Kép
hajnus

Vero!

Jónás is lány......Kép
A kiscicáját meg patkánynak neveztük el olyan ronda volt szegény.
Jónás előtt a Gizi nevű cicánk volt, őt egy Gizi nevű nénitől kaptuk.(ilyen fantázia dús nevet mi..?KépKépKép)
Na a lényeg szegény macska meg fiú volt...Kép

katus78

Szegény cicák ha értenék a nevüket lehet hogy nemi identitás zavaruk lenne...

Transzvesztita cicák lennének!!

Kép
Vendég

Még szerencse, hogy a Mátét nem Lilinek neveztük elKépKépKép
Ja igen Vero, elfelejtetem írni az előbb nekem is az Iván, tetszik.Kép
Nincs elképzelésem, hogy lehetne becézni.
Na de a Mátét sem lehet, és mégis vagy ezer féle beceneve vanKép a kedvencem a kis vuci (nem tudom, hogy kell írni) de svábul disznócskát jelent.Kép

Eszti!

Életem első szereleme Béla voltKép Csak jót tudok a Béla névről mondaniKép
Azt is lehet becézgetni KépKépKép
Kép

katus78

Helloka,
most nem olvasok vissza, majd késő délután...
Nem kellett maradnom, pénteken megyek legközelebb UH-ra és NST-re. Viszont amiről eddig csak szóban beszéltünk, azt most le is írta. Aláhúzva beírta a kiskönyvembe péntekre, hogy felvétel... Rákérdeztem, hogy igen?!, erre ő azt mondta, hogy ha mégsem, akkor kedden már 100%. Szóval egy hetem van, vagy 3 napom. Ma voltam vérvételen is, ma meg is lesz az eredmény, és ma délután megyek vissza altatódokihoz. Szóval majd valamikor délután vagy este környékén jövök.
Sziasztok! Kép

nadine81

Húúú Viol!! Nem semmi. De lehet arra meg is születik Dorka. Legalábbis kívánom nektek! De a kórház se rossz ám, sokat lehet dumcsizni, ismerkedni.... De azért szorítok!!! Kép Kép

Katus, kis vuci Kép tegnap megnyugodott a patikában? Mire hazaértünk Alíz már üvöltött.
Ráadásul szétnyíl a kulcstartóm, minden kulcs külön volt. Egy kulcs nyitja a kaput meg a tárolót is. A kaput még kinyitottam, de a tárolónál már nem volt meg a kulcs. 5 méter alatt felszívódott. Érthetetlen. A szomszédasszony lesápadt, mikor az üvöltő gyerekkel bekopogtattam kulcsért. Kép

Eszti, szóval Szonja kiosztotta a dadust. Bírom, hogy ilyen vagány a kiscsaj.

Vero, bocsásd szavazásra a névdolgot!! Kép Kép Ha szerencséd van az első fordulón eldől Iván vagy Dániel. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Viol!
Drukk hogy minden a legnagyobb okéban legyen. Egy hetet ki lehet benn bírni, majd megnézünk!

Miért üvöltött a Alíz?

A ilyen kulcs a leghülyébb időpontban (kulcsmásolás után 1 órával) szokott felbukkani...

Akkor ezennel népszavazásra bocsájtom!!!
Vendég

Vero!

Akkor szavazok: IVÁN Kép

Alíz azért sírt mert felébredt és lehet melege volt. Olyan rossz, hogy egyik nap 25 fok van a másik nap meg 5. Nem tudom már mibe vigyem ki.
Kíváncsi vagyok hol lesz a kulcs. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hello!

Erika!

Na akkor jól jártál a kulcsokkal, erről is mi tehetünk, bocsiKép
Máté tök jól érezte magát a patikában, cipelték a fenekét ide-oda.
Hazafalé az uton elaludt.Kép
Irtam e-mailt.

Vero!

IvánKép

katus78

Hello!

Erika!

Na akkor jól jártál a kulcsokkal, erről is mi tehetünk, bocsiKép
Máté tök jól érezte magát a patikában, cipelték a fenekét ide-oda.
Hazafalé az uton elaludt.Kép
Irtam e-mailt.

Vero!

IvánKép

katus78

Katus!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Nekem tetszik az Ágnes és a Jónás is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkorát nevettem!

Vero, Janka kedvenc játéknyusziját Ivánnak hívja, az volt a dobozán a fantázianeveKép

Viol, a Janka tehén is jóKép szerintem nem kell sokáig a kórházban dekkolnodKép!

Nálunk a legdurvább a helyzet, még semmi név...

Kép
Kép
Kép
amica

Iván-Dániel: kettő-null
Kép

tiszta izgi...

Szegényke, nem tudtál vmi ruhát levenni róla?
Én sajnos hajlamos voltam a túlöltöztetésre, remélem most majd nem annyira...
Vendég

Vero!

Én kétszer küldtem, remélem érted, duplán számítKépKépKép

katus78

Amica!

Mikor teszel fel képeket, mert ha találkozunk az utcán nekem esélyem sincs megismerni titeket?!Kép

katus78

Amica!

Iván nyuszi Kép

Abszolút nincs név? A másikak hogy jöttek? Nekem a Janka nagyon tetszik!
Mi újság a varrásokkal? Kész vannak? Szépek lettek?
Hogy vagy? Pocak növeget?

(Egyik Ibolya úti srác engem szokott Mankának hívni Jicsinből-az egyik csizmám miatt-az is úgy tetszett, a Rumcájsz meséből!)Kép
Vendég

Sziasztok!
Vero! Az én szavazatom is : IVÁN
Nekem a Dániel nagyon tömegnév, bár szép, de az Iván egyedibb. És Kamarás Iván nekem nagyon szimpi. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?