SZiasztok!
Nagyon ki vagyok borulva
!!!!!
Leírom, mitõl! Akinek esetleg van hasonló tapasztalata, segítsen!!!!
Ármin hétfõre beteg lett, torokgyulladás, láz - nem ez borít ki, ez csak az alaphelyzet volt. Aztán kedden este (éjjel 11-kor) leesett az ágyról, a mienkrõl. Még nem aludtunk, ott voltunk vele mindketten, András utána is nyúlt, de nem sikerült elkapnia. Persze, nagy üvöltés következett, ami várható volt, viszont nem maradt abba, még a szopit sem fogadta el vigaszként, csak üvöltött, üvöltött. Nagyon aggódni kezdtem, hogy ez már több, mint puszta ijedség, úgyhogy bevittük az ügyeletre a Madarász utcába. Ott megnézte a doki, csináltak egy kétoldali koponyaröntgent, minden negatív lett
, mondta a doki, hogy másnapra elmúlik. De nem múlt el!
Azóta sem szopizik, már ott tartunk, ha csak meglátja a mellemet, üvölt
Én fejem rendületlenül a tejet, na, persze nem túl nagy sikerrel, de még mindig többet, mint amennyit kiskanállal vagy pohárból elfogad egyáltalán. Próbáltam neki vizet, gyümölcslét, teát, répa- és sütõtökpürét adni, alig-alig fogad el bármit is
A védõnõ azt mondta, napi 10-12 dl-t kéne innia, szerintem a 3 épphogy megvan. Nagyon sírós is lett, ha etetni vagy itatni próbálom, megfeszíti magát, üvölt. Ja, tegnap elvittem kontrollra a Heim Pálba is, ott csináltak állkapocsröntgent, mert az állát ütötte meg leginkább, van is rajta kék folt, de a röntgen szerencsére negatív lett és hasi uh-t is, az is neg. Szóval, szerencsére látható szervi baja nincs, és valóban fájhat az álla, azt még megértem, hogy nem akar szopizni, de szerintem a kiskanalazás nem fáj, de ami még érthetetlenebb: éjjel, álmában vagyis alvás közben (együtt alszunk) szopott többször is. De ébren, ahogy meglátja, visít, még akkor is, mikor láthatóan szeretne enni (tátott szájjal keresgél), de végül ilyenkor sem fogad el semmit. Most már ott tartunk, hogy az Apjánál nyugis, de hozzám, az én ölembe már átjönni se nagyon akar, pedig nem erõltetem az evést. De nagyon aggódom, nagyon fájnak a melleim is és nem tudom, hogy kerülhetnénk ki ebbõl a helyzetbõl
Na, most Apánál is nyüglõdik már
Mivel próbálkozzak???? A kutacsa egyébkény nem horpadt. Gondolom, hogy éhen pusztulni nem fog, de nem szárad ki? És miért sír ennyit?
Help, help, help!!!!!!!!!
Márti+Ármin