Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Gabuska:
Hogy velünk mi újság? Hát növögetünk pocakilag, és bálnásodásilag. Tomi meg okosodik ügyesedik. már napi rutinnal emlegeti a hugit, és a tavasz meghozta a szép egész mondatok seregét, szóval már néha nem ő mondatokban társalog Kép Nem hiába egy hét múlva 2 éves lesz.
Adél egyenlőre jól érzi magát odabenn,bár már néha szűkös a hely, de meg van a jól eltervelt jelző rendszere erre is. Olyankor a bordámon betámaszt és lent fejelget. Tegnap nem tudom mit csinált, de hüvelyembe meg a combomba olyan nyilamlásokat csinált, hogy azt hittem, hogy nyomban megszülök. Lehet, hogy úgy gondolta ő most oda beilleszkedik nem tudom. DE még jó lenne, ha legalább 30 napig kibírná odabenn.
Röviden ennyi!!!

Néha néha van időm bekukkantani ide, de írni már nem nagyon bírok. Bocsika!!!De mindig megállapítom, hogy itt csak csudi aranyos babyk vannak.

Blackrose

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

MAncs!

Tiszta szívemből GRATULÁLOK a kicsi Petihez! Nagyon szép, formás babóca!Kép Én is!!!!Kép
Azért az oxitocint és a gátmetszést kihagynámKép
Na majd most!

Nem tudom tegnap este mi volt, de úgy fájt a pocakom. NÉha folyamatosan és erősen, néha meg "csak" keményedett és bizonyos időközönként. Belemásztam egy kád forró vízbe, és kb 1 óra kellett, hogy elmúljanak. Aztán elaludtam, kb hajnal 1 óra felé. De én még nem akarok szülni! Jövő héten húsvét és a Gábor már tuti élvezni fogja a kerti tojáskeresést és én annyira kíváncsi vagyok az öröméreKép Majd utána már jöhetne a legtörpébbKép
Nem bánnám, ha most kivételesen tudnám, hogy mikor indul el... Gabival túlhordás miatt indították, a Danival meg 3x leállt az egész folyamat, mire egyáltalán burkot tudtak repeszteni. Jó lenne, most egy olyan ahol a magzatvíz elfolyik és be is indulnak a fájások és túl vagyok rajta pár óra alatt. A Gabival 8,5 óra volt, a Danival (a sok leállás miatt, meg még 3 órát aludtunk is a szülőszobán) meg majdnem 24 óra volt, igaz az szinte fájdalom nélküli. Ábrándok...

sok a dolgom és a gyerkőcök nemsoká jönnek haza.
sasha

Kép
sasha

AZZZZTTTAAA,

milyen jó hírre jöttem!

Kedves Mancs-család! Gratulálok nektek, Peti gyönyörű és igazán szép nagy baba. Kép Én különösen örülök, szép napon szültetek, tegnap volt Anyum szülinapja. És milyen szép nap volt.
Ahogy vettem, neked is hasonlóan indult, magzatvíz el és a képekből ítélve szintén oxitocinnal végződött. Kép
De egy a lényeg, a végeredmény. Kép Sok-sok tejecskét és boldogságot kívánok... KépKépKép

Lányok, ma megyek Pestre szavazni, holnap OEP, majd 4. havi oltás és vissza Bicskére. Kicsit sűrű lesz, de lehet, hogy este benézek.

Szép napot mindenkinek. Használjátok ki, mert állítólag hétfőre elromlik. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

MANCS!!!!!!!!!!
................................
.............áh, úgyis tudod.................

Kép Kép
coolasa

Mancs:
gratula!!!Kép

Sajtine:
köszi az infokat, akkor mi már nem is megyünk abba a boltba.
Csak egy kis hordozhatós szimpla sportkocsit vettünk, remélem nem fog szétesni darabjaira két héten belül Kép Hauck márkájú, de azon kívül hogy könnyű nem tud semmit.
itt van üresen:
Kép

gyerekkel próbálva:
Kép

itt meg a rucik, amit apa szerzett be:
KépKép

de ma még megyünk píztet költeni oda Kép

Gergő baba próbálkozik a forgással nem nagy sikerrel. Neki úgy látszik, csak a babaúszáson jön be a dolog Kép
Kép

Ja és képzeljétek, tegnap megint volt egy 8 (!!!!)órás szopási sztrájkja. Megint koncentrált is lett a pisije. Merthogy ő sem kanállal, sem cumisüvegből sem fogadta el Kép. Már egész rutinosan kezelem. De aztán éjszaka meg 3x ébredt. 12,1/2 2, 4, aztán még hétkor is evett. Jó mi?

Gabuska:
Kispeti csak nevetett. Õ egy nagyon udvarias fiú, sose mondana rondát. Legalábbis előttem Kép meg főleg olyanról, akiről tudja, hogy én kedvelem Kép

Szép napot mindenkinek!

Pusz.
Tücsökmami
Vendég

Tücsökmami!
Na azé'!Kép
Köszi a fotókat!
Hogy érted, hogy nem tud semmit a babakocsi? Nagyon teccik! Hány kiló? Be lehet kötni a gyerekecskét?

Elnézést Kispetitől, hogy csúnyát feltételeztem róla! De persze csak vicc vóóóót!

Na megyünk, eldöntjük szavazatunkkal az ország sorsátKép, oszt sétálunk egyet!

Pááááááááááápááááááááááááá!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Milyen csodás hírek! Gratulálunk Mancs-családnak! Várjuk Peti baba újabb sztárfotóit!

Mamacka, jót mosolyogtam Áron sapiján, de a laza apukán isKép Mesélj, milyenek a napok és hogy funkcionál a csodálatos bababirodalom???

Coolasa, látom Noémi sem egy kopasz gyerek és nála is megy már a nagyszülői kényeztetés.

Gabus, szóval kistesó,....Kép Látom Livi nem csak kutyává transzformálódott de kiskacsa is egyben, aki szeret a lavórokatKép /Nekünk is ilyen cumink van./

Tücsökmami, Gergőn jót mosolyogtam! A szemüveges kép Kép Kép Kép

Na, mi meg lassan eszünk aztán irány a levegő!
NKép

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Most csak rövid bekukk, mert rohanunk ebédelni Anyósékhoz.

Mancs, Mancsbá és Petike!
Hatalmas gratula Nektek!!!! KépKépKép
Gyönyörű Peti baba én rá szavazok! KépKépKép
Jó egészséget és sok-sok tejcsit! Kép

Mamacka,
gyönyörűek vagytok!!!! Kép Parapapás kép nekem is ismerős, én Uram is így izgulta végig a vajúdásom. Kép
Tapis és sapis képek fantaszikusan édesek! Kép
Mekkora volt Áron baba?

A többieknek majd este, most rohanok kanalazni!

Gabi! Átment a templomos? Nekem átjött az ébredés. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba-Gabus: "átment a templomos - átjött az ébredés".... ????????????? Ez valami nemzetbiztonsági okokból kódolt hypertitkos üzenet, amit csak ti, mint bennfentesek értetek? Én lenni kiváncsi.
Sasfészek! Sasfészek! Itt Bimbó, vétel!

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
boldogítjuk egymást videokkal e-mailben Ilbával. Bibíííííííí, én már hallottam Beni hangját! Bár most esik le, van, aki közülünk már élőben látta és hallotta, úgyhogy visszaveszek a dicsekvésből.

Ilba,
átjött a templomos!Kép Beni végig ilyen jó kisfiú volt?
Képzeljétek, találkoztam Timiékkel séta közben délután, ami nem egy nagy hír, miután 3 utcára laknak, de tök jók az ilyen spontán találkák! Persze a megbeszéltek is, de így legalább meglepi.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
kipróbáltam a dobozból kipakolós játékot Livivel, nem igazán fedezte még fel, hogy bele kell nyúlni kevenni a cuccokat belőle, inkább jól rácsapott és felborította az egészet.Kép
Zóóóótánka lencsevégre kapott az erkélyről.Kép

Mi van? Ja, menjünk fel?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!!!

MANCS CSALÁD!!!!GRATULÁLUNK EHHEZ A SZÉP NAGY ÉS HOSSZÚ PETIHEZ!!!

Tücsökmami:
Nagyon szupi a babakocsi!!Én is hasonlót szeretnék.Megirnád,hogy mennyibe került?KösziKép
Gergő.mint Kojak és mint maffiozó is szuperKép

Tök Jó volt Gabusékkal találkozni séta közbenKépEgyedül annyira unalmas!

Én is küldök egy napszemüveges képet!KépKép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Most csak egy percem van, mert kezdődik NBA meccs és András nézi a gépen, szóval csak 9 után tudok jönni. KépKépKép

Láttam Bence babát!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon picike! Ekkor döbbenek rá, hogy Beni már nem is annyira pici. Kép
Eszti!!!! KÖSZI SZÉPEN!!!!!! KépKépKép
Kocsival 10 percre lakunk egyébként egymástól. KépKépKép

Na, 7 óra, kezdődik a meccs.
9 után jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,
Mancs család, sok szeretettel gratulálokKép
Gyönyörű a kisfiatok!
Mostmár nem is csodálkozom a nagy pocinKép
Jó egészséget és sok tejcsit és sok-sok boldogságotKép

Novum,
Szilvike is beállhat a maffiozók közéKép

Tücsimami,
köszi a képet a kocsirólKép
Nagyon szupi.
Mi is voltunk ma a C&A-ban és a Kenguruban is.Rengetegen voltak a pénztárnál úgyhogy nem vettünk semmit. Csak egy mikrót az Electro-ban mert tönkre ment a régi. Végülis ezért mentünk odaKép
De tök jó boltok vannak ill. lesznek, mert nem mindegyik volt még nyitva.
Voltunk ma ott kajálni tudodKép

Én is voltam ám választaniKép
Rendes állampolgár vagyokKép

Pápá LiviKép

Na megyek eltakarítom a romokat a lakásbanKép

Kép

Kép
sajtine

Ilba, ne viccelj, szívesen! Kép
Remélem holnap tudunk sétálni. Többiek???? Bubek? Vuka? Wolga?

Beni is egy cukibogyó, gyönyörű az új cipője, és tényleg olyan nagyfiú már az én minikémhez képest még. Kép

Holnap még jó idő lesz, aztán megint hidegfront...brrr.

Puszi mindenkinek és jó éjt!
Vendég

Halihó!

Már haza jöttünk a nagymamitól, de egy közös séta kedvéért talán holnap hajlandóak leszünk metrózni egyet, csak pontosítani kellene egy kicsit. Mi igazából csak du. 1 és 3 óra között érünk rá. 3-kor kaja van megint (azt megejthetem anyóséknál). Szóval ki jönne és mikor?

Mancs gratulálok és sok-sok tejcsit kívánok. Gyönyörű szép a babócád, irigykedek rendesen.

Ilba nektek hogy sikerült az esküvő?
Nálunk tök jól, végre egy kicsit kimozdultam, bár Petra hiányzott. 3-kor etettem, 4-kor tanu voltam az esküvőn, majd anyósomék utánam hozták fél 7-re az étterembe Petrát, hogy meg tudjam szoptatni. Az esti 10-es kajálás ment csak cumisüvegből, a kis éhenkórász 160-at evett Kép, én meg 250-et fejtem addig egy irodában ülve Kép. Hajnali 2-kor jöttünk haza.

Anya mint tanu (anyós varrta ruhában)
Fél óráig írtam alá a nevem, olyan hosszú, mert annak idején fel kellett vennem a férjem nevét is
Kép

Az est fénypontja, Petra megérkezik, és mindenki köré gyűlt, daggadt a mellem rendesen (és nem csak a tejcitől Kép)
Kép

Remélem holnap még tényleg jó idő lesz.
Gabuska, akkor Ti nem jöttök?

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Gyors bejeletkezés mert már hulla vagyok.
Tegnap nagyon jól sikerült a barátnőmmel tartott csajos nap,esti fürdetésre sikerült is hazaérnem.KépÉn is voltam ám a C&A-ban (Árkád)ahol sikerült egy póló+rövidgatyesz együttest vennem Dominak.

Mancs!
Szívből gratulálok!Jó egészséget,alvásban gazdag éjszakákat kivánok!KépGyönyörű Petike.
Kép

Jucus!
Az igért kép de holnap még kapsz többet is.Kép
Kép

Gabi,Timi!
Holnap bölcsi????????

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

most Pestről jelentkezem.
Eszti, köszönöm a sétainvitálást, de egyelőre nem jó, mert a GYED papírokat kéne leadnom...
Du. meg jön a dokinéni a negyedik havi oltásra.
De a következő hét keddjétől már jó lesz. Kép

Mamacka, szívből gratulálok, nagyon jók a képek és szép kisfiad van. KépKépKép

Tücsökmami, nagyon szívesen. Használjátok egészséggel. Kép
Most megint kaptam mintát éppen a Liberótól, azelőtt a Pamperstől, de mindkettő kicsi, mivel nagy gyerkőcöm van. Kép

A tali képek nagyon jók lettek. Kép Irigy-irigy... Kép

ÉS sikerül egy képet felrakjak végre, múlt vasárnap készült Anyu telefonjával.
Megeszem a UPC Direct újságot. KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Mancs,
én is gratulálok a szépfiúhoz!!!!

Mamacka,
van egy olyan sejtésem, hogy még nem is gratuláltam, így ezt ezerszeresen is bepótlom!!! Nagyo jók a képek, főleg a picur az óriáscuccokban.
Parapapa: hm, ha jól emlékszem, nem is írtam szüléstörténetet, azaz nem nagyon dicsekedtem sehol azzal, hogy amíg egy szülésznő Levente előbújásánál segítkezett, addig egy másik a páromat locsolta fel éppen. Kevés volt neki a levegő, meg valahogy túl gyorsan is történt minden, így épphogycsak nem ájult el a kispapa. Pedig anno Benedeknél még a köldökzsinór elvágására is rávette az orvos, amit nem is akart (utólag meg tök büszke volt rá), de most lemaradt egy kicsit.

Olvaslak nagyjából titeket, de eléggé el vagyok havazva a két kicsivel. Rendületlenül járjuk a játszótereket, Vuka, összefuthatnánk egyszer valamelyiken. Most van egy kis képes beszámolóm:

Kép

A nagyszülők névnapi ajándéka, hogy kineveljék a horgászok új generációját a családban:
Kép

No és itt van a díjbirkózók vagy súlyemelők új generációja is:
Kép

Benedek felfedezte a séta legtutibb módját:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Jóóóóóóóóó reggelt!

Nagyon szépek a fiúk Kormi!Kép

Diának meg továbbra is jól áll a rövid haj szerintem! Látom, Domika nem adja fel a csúszdázást!Kép

Tegnapi szavazás eredménye:Kép Még Livi is felsírt 11 után, mikor möghallotta.Kép Elénekeltem neki a Vukot, és már durmolt is tovább.

Nem bölcsi, jön Apu, sétálunk egy óriásit a 20 fokban!

A talizókank jó bulit és fotózzatok sokat!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Na csajok mi lesz ma a sétával? Én most még megyek vissza az ágyikóba és fél 12-ig (a következő szopiig) alszom még egyet, mert az esküvőt még ki kell pihennem. Remélem Petra is így gondolja és hagy aludni, hiszen neki sem árt egy friss anyuka.

Kormi én is szeretnék már Veled találkozni, jó lenne együtt sétálni. Sajnos a holnapi nap nem jó, mert vissza kell mennünk a dokinénihez, meg csípószűrés is lesz. A szerdához mit szólnál? Ha az időjárás is úgy akarja, akkor jó lenne.

Így élvezkedek tele hassal a pihenőszékemben:
Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Dia:
Bölcsibe mennénk,remélem addig felkel Szilvi és kipihenten vihetemKép

Gabi:
Nem baj,ha Livit még nem értékeli a kipakolás a dobozból!Még egy hónapja van rá,hogy rákapjon az izéreKép

Kormi:
Nagyon édesek a lurkók!KépLevente tényleg nem kicsi babaKép

Vuka.
Nagyon csini voltál az esküvőn!De látom Petra is szép ruhába volt!KépA pihenőszékében nagyon elégedettnak látszikKép

Jucus:
Már akartam irni,hogy a bulizós képek nagyon jók!Klassz,hogy ilyen nagy konyhaasztalotok van és sokan elfértak köréKép
Boginak jó a járókájaKépÕ esténként a nagyokkal alszik vagy veletek?

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Gondoltam bekukkantok, hátha Mancsról vannak hírek. És tessék!!! Kép Kép

Nagyon-nagyon gratulálunk mi is!!!

Andi(37+4) és Boga

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Sziasztok!

Most kajálások lesznek (először én, aztán Beni), szóval időm most sincs bővebben Kép, de ígérem délután nagggyon sokat írok majd. Kép

Séta: Anyós el tudna vinni (könyvelőhöz megy), 11:50 körül érnék oda és egy bő fél óránk lenne.
Ez jó valakinek? Eszti, Vuka?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba nekünk nem jó, mert mi mindig fél 12-től délig kajálunk. Mire összekészülődnénk az már nektek késő Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba, nekünk sajna nem jó, mert Benyó kb. délben, fél egykor fog enni, utána megyünk pont sétálni.

Nem jönne anyós később???? Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ilba: igen a Heim Pálba csinálták. Most értünk vissza a dokitól és minden oké! :-)

Gabuska: te , hogy csináltad a hozzátápit?szopi után mérted és úgy a pótlás?

Gratula Mancsnak!

Tücsökmami: nekünk is ilyen pokrócunk van:-))

Puszi
Icu
czuli

Vuka, és nekünk egy séta 1 körül kb.?
Ilba, nem tudtok bizti picit később jönni?
Vendég

1 körül már jó lenne, addigra remélem elkészülnénk (bár még rettentő hadiállapot uralkodik a lakásban és én is hálóingben flangálokKép)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka, akkor találkozzunk esetleg? Kéne telcsiszámot cserélni. Ha van mailed, megírom rá. Kép
Vagy te az enyémre a tiédet: krivacsy pont eszter kukac chello pont hu.
Vendég

Sajnos mi fél 2 körül eszünk legközelebb. Kép
És 4re jönnek Apuék, szóval a délután már annyira nem jó.
Na, egyszer csak összejön.

Eszti! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszi! Kép
Vendég

Mancsék! nagyon édibébi Petibaba!!! Szívből gratulálok, ügyik voltatok nagyon! Sok sok boldogságot a családnak!!!KépKép

most annyi csak, mert Marci nem hagy békén sosem,szerintem jön a foga, és alig alszik, meg eszik, inkább rágcsálni akar mindig valamit, hogy bocsesz a beizzításért mindenkinek a mai napra, mennénk szívesen, de arra sincs időm, hogy kimenjek a fürdőszobába, nemhogy az egészet leegyeztetni. Meg Sajtine te se haragudj, de a hét végén, pénteken már megint jobb lesz az idő, esetleg akkor ha mindeki benne van - akkor már a kispesti banda is talán csatlakozhatna Kép, szóval ha pénteken jó az idő akkor ahhoz mit szólnátok?

Kép
----------------
B&M
bubek

Eszti szerintem mi is halasszuk most ezt a sétát, mert én is nagyon el vagyok havazva (még mindig hálóingben Kép). Remélem legközelebb a többieknek is jobb lesz az időpont. Azért küldök levelet és benne a telcsiszámomat, mert ez a Babanet ma sem a legtökéletesebb.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Minden rendben van velünk, a kis Petike nagyon rendes kisbaba, csak ritkán sírogat, de egy kis cicitől megnyuxikKép Hiába no, azért csak férfiember! Anyuka is jól van, már kezd visszatérni az ereje, megy a pelenkázás gyakorlás (ezek az első kakik leginkább valami ipari ragasztó és galvániszap keverékére hasonlítanak). Itt egy kép, amelyiken 1 napos a pici Petike!

Üdv mindenkinek: MancsbáKép

Kép
mancs

Mancs család, szépek vagytok!
Kaka leírása teljesen pontos volt. Kép
Vendég

Voltunk a bölcsibe,de nem volt se Gabi se Dia,igy nagyon vacak voltKép
Szilvi se játszott szinte semmivel csak a kisautón ült egésznap,majd felfedezte a teraszajtót és vigan nyalogatta amikor csak arra mászott.Alig vártam,hogy leteljen az egy óra.
Csak egy képet csináltam:Kép

Mancs:
A kis Peti tiszta anyukája!KépIgaz a z apukálát nem láttam mégKép

Bemutatom nektek a jövő DJ-ét:KépKép

Kép

Kép
novum

Eszti!
Boldog szülinapot!Kép

Mancsbá,
ugye nem haraxol, de Petike tiszta Anyja!Kép Igaz, Téged még nem láttalak, de Orsi vonásait magán viseli, az tuti. Nagyon kis manóóóóó!Kép
Köszi, hogy tudósítasz minket!
Mancs tudott/akart végülis szavazni?

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hihi, Timivel ugyanazt írtuk Petiről.Kép

Timi,
sajnálom, hogy nem voltak Diáék sem. Többi anyukával beszélgettél azért valamennyit? Szerdán meg tanácsadásra megyünk 10-re, pénteken pedig a barátnőm jön a lányával (hozzák a hintátKép), úgyhogy a héten nem megyünk egyszer sem.

Viszont Szilvi nagyon jó fej, ahogy az autón ül! A DJ-s kép meg szenzációs! Nagyon bírja a fényképezést!Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

HájpacniKépKépKép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Ezen a héten mi se megyünk Bölcsibe,mert pont akkor van valami programKépPénteken nekem is jön a barátnőm dumcsizni,szerdától meg tavaszi szünet a suliban.De a kispest tévét nézzed azért és ha tudod vedd fel kaziraKép

Livi tündéri baba!KépNem gondolkodtál még azon,hogy elküld a képét babaszépségversenyre?Kép

ESZTI!BOLDOG SZÜLINAPOT!!!Kép

Kép

Kép
novum

Benike,
ezt a puszit küldöm 5 hós szülinapodra!
Kép
Ezek a béna szüleink összeügyetlenkedhetnének már egy randit nekünk...

Timi,
írtam mailt!

Köszönöm, ari vagyKép, de én úgy vagyok vele, hogy mi kívülről úgy sem látjuk reálisan a dolgokat, nekünk persze gyönyörű meg minden, de korántsem biztos, hogy mások is így vannak vele. Nem akarom, hogy az legyen, mint amikor nézegetek hasonlót a neten vagy újságban és csodálkozom, hogy ennek a szegény csúnyácska kis babának minek küldték be a fotóját. Szóval hogy valaki esetleg ugyanígy nézze Õt.
Ez most lehet, hogy zagyva lett, de biztos érted.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, a Kispest tévét veszem, persze!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Már küldtem is választ!KösziKép
Értem persze amit irsz a fotóbeküldésrőlKépBár én nem igy nézem a képeket!Csúnya gyerek fotóját még nem láttam!Kép
De ezt a témát igérem nem emlitem többetKép

Kép

Kép
novum

Láttad már a Szandi gyerekeit?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Czuli,
aha, mértem evés után. De én nem szopi után pótoltam, hanem amikor összejött annyi tej, hogy kábé elég legyen egy kajára, azt lefejtem, és a többi evésnél tápit kapott. Szóval egyszerre egyfélét.

Á, egy üres videókazi! Ezt félreteszem a bölcsis felvételhez.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Na, hátha most sikerül visszaolvasnom és írnom is. Kép

Hát igen, ezek a béna Anyukák most már tényleg összehozhatnának végre egy maxi talit. Most megint rossz időt mondtak, de aztán jön a jobb megint. Ma itt szenzációsan sütött a Nap, tök jó meleg volt! Kép

Esküvő: hát Beni nagyon jó kisfiú volt a templomban, amíg az orgona meg nem szólalt. Na, akkor rohantam ki vele. Kép
Az étteremben volt sikere Kép, evett ott egyszer (kanállal), aztán kb. 9 körül hoztam haza, mikor kezdett nyűgi lenni. Aztán kb. éjfél körül hazajöttem, de milyen jól tettem, mert fél1-kor felébredt és evett.

Kérdés 1: nagyobb fiús Anyukák! A Ti lurkótok is megtalálta a fütykösét? Beni pár napja fogdossa fürdés és tisztába tevés alkalmával.

Kérdés 2: útlevelet gyereknek ugyanott és ugyanúgy kell csináltatni mint felnőttnek?

Gabi,
Ma nem jött videó! Kép
Kistesó? És mikorra?
Hájpacni nagggyon szép!!! Kép Puszit köszöni Beni, ő ezt a mosolyt küldi:
Kép

Tücsökmami,
Kojak: KépKépKép
Jók a rucik és a kocsi! Kép

Vvolga,
Már akartam kérdezni, Neked mivel foglalkozik a Férjed, hogy ennyit utazik? Persze csak ha nem titok.
Milyen volt az oltás?

Timi,
Szuper a napszemcsis és a DJ-s kép! Kép

Vuka,
Tök csini voltál! Mennyire vékony vagy!!!!
Petra nagyon édi-bébi. Kép

Dia,
Jó a frizkód! Kép

Kormi,
Gyönyörűek a gyerekek, Levente hatalmas! Most mekkora? És hogy ül! Elképesztő! Kép

Mancsbá,
Nagyon szép Petike, mégegyszer nagy gratula!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
másik topikba írta Kormi, hogy 6 és fél kiló körül van Levente. 7 hetes!Kép Livicsek 6,80 szerintem és 8 hós lesz!Kép Elképesztő milyen mások a gyerekek!

Küldök videót várjál! Egy kicsit guctucstalan gyerek ez a Tompika-félét!Kép

Na, azért még nem mélyedtünk bele a ketteske dolgába, de az már bíztató, hogy nem veti el a gondolatot a kedves papa...

Lányok, akkor végülis ma nem talizott senki?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajna nem volt tali. Kép
De tegnap én villámlátogatást tettem Esztiéknél, pofátlanul elhoztam a csillagot, mert az enyém teljesen tönkre ment és már nem tudtam fejni. Kézzel meg alig jön.
Olyan szuper volt ma, hogy egyszer sem esett szét a mellszívó!

Van egy fantasztikus ötletem!!!
Legyenek kistesók egyszerre és akkor majd befekszünk egy 5 ágyasba és végre lesz időnk talizni és dumálni! KépKépKép Na? Kép
Nekünk 2007 szeptember-október lenne jó. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
sürgősen keresd fel kezelőorvosodat/gyógyszerészedet!Kép

Megérkezett a köpős vidiiiióóóóó?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest