<font color="ff6000">Sziasztok!
Petra!
Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne aggódj a tejcsi miatt!! Nekem is viszonylag későn indult be! Én is itt paráztam, hogy nem fogom tudni etetni a picimet, most meg látod, néha miket képes enni, és ezt egy ciciből!! Még csak 1* vagy 2* volt olyan, hogy mindkét cici kellett neki!! Nekünk is felírtak tápszert, mert kevés a tej. Ki is váltottam, hogy legyen itthon, így biztonság érzetem volt, de még fel sem bontottam! Inkább sűrűbben mellre raktam, hogy a sok szopi jobban beindítsa a termelést. És bevált. És úgy hallottam, hogy ha tápit kap, akkor lustább lesz szopizni, mondván úgyis kap később mást, minek szenvedjen érte? Hát nálunk nem is volt tápszer.
Persze sajnos előfordul, hogy valakinél kell. És erről nem te tehetsz. Tudjuk, hogy te mindent megteszel érte. Ettől még ugyanolyan jó anyukája leszel. Sőt! Hidd el, hogy neki te így vagy a legjobb, ahogy vagy, és más nem lenne jó neki!! Bújjatok össze, és érezni fogod!! Olyan jó érzés hozzá bújni!!! És nagyon fontos a nyugalom, és hogy ne idegeskedj!!!!!!!!
Bálint baba is szép méretekkel bújt elő. Kende 200g-al nehezebb volt, de ugyanilyen hosszú. Szal majdnem stimmel. Kíváncsi leszek, hogyan nővögettek!!! Írj sokat. És ne parázz! El sem hinnéd, mennyi minden jön ösztönösen! Ami meg nem, arra itt vagyunk mi. Kérdezz bátran. Ha nem tudjuk a választ, segítünk kideríteni!!! Vagy megnyugtatni. Már az is sokat jelenthet, ha kibeszéled magadból! (tapasztalat)
Amandi!
Tényleg jobb kicsit korábban menni, mint lemaradni. Én egyébként az első heti előadáson 2* is voltam. Egyszer elmentem egyedül, úgy volt, hogy apája is jön, ott talizunk, de nem engedték el a mh-ről. A másodikra meg az unokatesóm jött el velem, mert úgy volt, hogy ha Kendeapu mégsem mer bejönni, akkor ő jön be. Szegény ott várt végig a kórházban ugrásra készen szülés alatt, hátha le kell cserélnie az exemet. De mégis kibírta az a "jó édes" apja. És 2* voltam szülőszoba látogatáson is. A nagy napon már ismerős volt a járás. Az élmény viszont nem.
Menj csak nyugodtan. Szerintem nagyon jó felkészítés lelkileg!
Úgy izgulok értetek! Jó átélni újra az érzést, a kíváncsiságot, hogy mi lesz velünk! Amikor olvaslak titeket, mindig eszembe jut, amikor én is pocakos voltam. Nagyon jó volt!!
Írjatok sokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Sancsi! Zseppy! Otyka!
Azért nem jöttök, amit írtam mail-ben???? Én is gondolkodtam rajta, de Petrának nagyon megörültem!
10+6</font>