Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági hogy van a Bence? Meggyógyult? Tényleg, a kanadai cicák jó nagyok ha emlékeim nem csalnak. Meg más formájú a farkincájuk is, olyan fura...
A mi cicánknak textilből van kosara, olyan összepatentolható vastag, bélelt. Most az anyósomnál lakik a cica, mert nem jöhetett velünk, amikor az Ibolyára mentünk lakni a 4.re.
Kép
Most meg már olyan jól érzi magát ott, + szerintem túl idős hogy hazahozzam. Áron bőgött, mikor nem jöhetett a cica vissza, de akkor még ráadásul volt fent a kertben egy németjuhász aki azóta elpuszult. Mostanra már belenyugodott. Ez volt a listája (HÁRMUNKNAK! Ha-ha!)
Kép

Reni!
Jó bulizást!!Kép

Többiek hová tűntek?
Zsani??? Hajnus??? Kriszti???

Ja, vízöntő vagyok igen, február 12!Kép
Vendég

Viol!!

Nem,de nalunk az a helyzet volt, hogy en tul keveset kerestem. Es azert jartunk jobban igy , hogy engem kihagytunk, mert a bank bekeri a keresetedet es van egy megallapitott összeg amit a megelheteshez szamitanak fel. Es ez volt 2 emberre több, mint egyre. Es azert ugy csinaltuk, hogy en abszolut nem szerepeltem sehol.
Remelem igy mar erthetö!

Kép
Kép
reni76

Reni!És hány évig fogjátok fizetni?

Nadine!Az anyukák ezt megérzik.Anyu mindíg mondogatta,hogy milyen jó lenne ha az ő szülinapján születne meg és lám egy nappal előtte megszületette a pocok.De jó lesz nemsokára babáztok.Aztán olyan gyorsan elmegy ám az idő a Levi si még csak most született aztán már elmúlt 10-hós.Csak úgy "Rohan az idő elmúlik az ősz"Lehet,hogy nem is így van.Na mindegy.Képet még mindíg nem enged ez a nyomi pedig csináltam 3 horrorisztikus brutál fejképet magamról.
Vendég

Vero!Akkor most Szíriusz helyére a kistesó nevét kell beírni.Én személy szerint nem rajongok a cicákért meg itt nálunk a Doris el is kapdosná őket.

Reni!Milyen rendesek ottkint itt szarnak bele,hogy ha veszel fel kölcsönt,hogy megtudsz-e élni vagy sem.
Vendég

Vero,
nekünk a cicánknak sem fonott, sem pedig textil kosara nincs, mert odakint éldegél... Kép
A Sziriusz nagyon jó név! Kép És a rajz is aranyos, megható! Kép

Reni,
igen, köszönöm, így már megvan! Kép

Gabi,
nemtom anyu érzi-e, inkább abban vagyok biztos, hogy azt akarja, hogy arra már meglegyen! Kép
Hűűű, ha brutál Gabi-képek vannak, akkor lehet, azért nem engedi feltenni?? Kép De igazságtalan az élet, hogy várnunk kell az ilyen jellegű képekre! :?) Pláne úgy, hogy te amúgy sem szeretsz magadról... Kép

nadine81

Na elaludt a gyermekem gyorsan elkészülök mre felébred.Kicsit ráncba szedem magam,mert olyan vagyok mint a mosott szar.
Vendég

Nadine!Hát nagyon nehezen szántam rá magam és hajmosás után csináltam őket,de majd a kint a zöldben is csináltatok magamról hátha azok jobbak lesznek.Még mindíg nem engedi.
Vendég

Lehet,hogy van benne valami igazság,mert aki csak ilyen egy éjszakás kalandos v. nem tud megállapodni"bátyám"azoknak talán stresszesebb az életük.
Vendég

Viol!Te így szeretsz kártyázni,hogy partizni szoktatok?Én ehez holt debil vagyok talán a kukizásra emlékszem még ,hogy hogy van.
Vendég

Gabi,
hát hogy a kukizásra emlékszel, azt nem csodálom... .O Kép Kép (Bocsi, nem hagyhattam ki... Kép)
Szóval csak olyan 1-2 havonta szoktunk összejönni, de akkor is csak négyen. De lehet, hogy még ritkábban, mint 1-2 hónap. Ahogy épp eszünkbe jut.
És akkor is csak römizni szoktunk, mert én csak azt tudok... .) Vagyis a többiek tudnak snapszerozni, de én meg azokhoz a bemondásokhoz vagyok debil. Kép EDzek meg úgy dobálják egymásnak a bemondásokat, hogy csak pislogok. Gábor próbálta már elmagyarázni, de félúton megköszöntem a segítséget és kértem, hagyja abba nyugodtan, mert már belekeveredtem... Kép
Néha ketten nekiállunk itthon, de az ugye egyszerű, ott nincs bemondás, csak rakjuk... De többen lennénk, nem menne... Kép
Szóval így kártyázunk... Kép

Az biztos, hogy annak nyugisabb az élete, akinek van családja, van, aki várja otthon, vannak közös programok, vidámság, stb.
Persze van, akinek nem jön össze, rossz a hangulat, de gondolom a hír azokra vonatkozott, akik jól megvannak együtt...

nadine81

Most lelépek picit,
elmosogatok
Kép

lejár mindjárt a mosógép is
Kép

nekiállok az ebédkének is
Kép

egy kis kupi is van, arra nem találtam képet... Kép

nadine81

Murisak a képek:Én épp most teregettem ki remélem estére meg is száradnak.Mi is megyünk kajcizni.
Vendég

Na mi leléptünk megyünk sétálni.
Szép délutánt mindenkinek!!KépKépKépKép
Vendég

Én meg visszajöttem, de látom nincs senki...
Akkor én is elköszönök mára. Nemsokára jön Aptya Kép, ebéd, aztán egy kis pihi, hogy hosszúra nyúlhasson az íccaka! Kép

Sziasztok!
További kellemes hétvégét Mindenkinek! Kép

Kép

Viol

nadine81

Sziasztok!
Kicsit elvagyok maradva a fórumozással. Ma is csaviztunk, Mirát itthonhagytuk mamánál, Noel meg jött velünk Ausztriába. Órát vettünk nekem mert 30 éves leszek nemsokára. Kép
Meg Baumax-ban, Lutz-ban voltunk, lakásfelújításba fogtunk.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok.én is itt vagyok,csak tegnap elég nyűgös napunk volt.Nekem a fejem fájt(időjárás?),Bencét meg a foga kinozza.
Viol,már ugy izgulok,pedig nem is ismerlek személyesen.Fájást még nem mutatott az NST?Jo bulizást!
Szerintem mindenhol könnyebb lakáshitelt felvenni,mint itt Mo-on.
Gabo,ma muszáj volt palacsintát sütnöm...
Na jo,megyek vasalni.További szép napot mindenkinekKép

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Találtam egy nagyon szupi kis oldalt, ilyeneket lehet vele készíteni!Kép

http://www.frameshow.com/download.htm

Kép

Kép

katus78

Sziasztok!Katus!Nagyon édes a kisfiad.

KépKép
kola2

Sziasztok!Azt hittem,hogy ma ezerrel kell majd vissza olvasnom és látom,hogy nem.Csak én is bekukkantok,mert mindjárt indulunk a husival a városba délután talán jövök ha ide férek apától.

Nagyon szép napot kívánok nektek.
Vendég

Csatlakozom Gabóhoz!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lányok!
Vettünk egy kengurut a Szintinek! JANÉ márkájú! 0 hónapos kortól 10 kilóig jó!
Szerintetek 2 hónapos babának nem származik sérülése ha beleteszem? A gerincére gondolok. Anyós szerint nem egyenesen van a gerince ha kifelé fordítom benne a gyereket, mert útban van a mellem!
Vélemény?

KépKép
nicika

Sziasztok! Szép vasárnapot Mindenkinek!
Nekünk is van kengurunk, BabyBjörn. Noel imádja, Mira is imádta, úgyhogy nekünk már böven megtérült. Kép
Mi olyan 2 hónapos kora óta használjuk Noelnek, akkor velem szembe raktuk bele, utána meg már elöre-fele mert azt jobban csípte. Most is minden nap használjuk, ha nyüglödik csak ebbe belerakjuk és minden ok. Szerintem a mell nem lehet akadály. Bár én még úgy használnám Szintinek, hogy Veled szemben van.

KépKép
KépKép
mirama

Köszi Mirama a tanácsot!

KépKép
nicika

Hol vetted a kengurut Mirama?

Én is szeretnék egyet de olyat ami apának is jó a 190 centijéhez. Nem tom' hogy mitől jó egy kenguru, mitől nem. Mitől????
Nincs róla képed véletlenül?
Vendég

Helloka! Kép

Mirama,
te is 30 leszel? Itt rengetegen idén ünneplik a 30-at! Kép
Baumaxban és Lutzban csak körülnéztetek, vagy már vettetek is valamit a csinosításhoz? Kép

Hajni,
neked a fejfájás, Bencédnek pedig a foga miatt kívánok jobbulást! Kép
Fájást még nem mutatott szerintem az NST, legalábbis úgy tudom... Vagy nem is tudom... Kép A doki azt szokta mondani, hogy rendben van... Én meg egyszer sem kérdeztem meg, hogy az egészen pontosan mit jelent... Talán majd most kedden... Kép

Katus,
nagyon jók azok a képek arról az oldalról! Kép Csak én egy kukkot (na jó, egy kukkot talán... Kép) sem tudok angolul... Kép

Nici,
kenguruból nemtok segíteni, Mirama már megtette (hiába, két gyerkőccel ott az előny Kép).
De ha 0 hóstól találták ki, akkor nem hiszem, hogy gond lehet használni. Max tényleg nem háttal ülteted bele, hanem veled szemben.
Neked miért lenne fontosabb, hogy kifele nézzen? Azért, hogy tudjon tekingetni, vagy van más is?

nadine81

Ezeket tegnap este készítettük Kép:
(duci kismama... Kép)

Kép

Ezt a fentiből emeltem ki, a fejünk miatt! Kép
(viszont a kicsinyítés miatt homályos lett...)
Kép

nadine81

Itt egy kép a BabyBjörnröl. biztos tudod melyik, sokhelyen lehet kapni. 75 euro, a miénk még olcsóbb volt 3 éve.Kép

KépKép
KépKép
mirama

Én is megmutatom a mi kenguru-hordozónkat:
Kép

KépKép
nicika

Igen, 30 leszek 1 hét múlva. Kép
Csak körülnéztünk kint, valószínü itthon veszünk meg mindent. Így is egy vagyon lesz. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Igen, az az igazság, ha az ember nekiáll egy lakásfelújításnak, akkor nehéz megállni, hogy csak ide vagy oda veszek valamit... Mert ha egy-két bútordarabban változik a lakás hangulata, stílusa, akkor akár el is üthet a többitől. És ilyenkor az ember hajlamos sok dolgot újra váltani! Kép És akkor ez már tényleg egy kisebb vagyon... Kép

nadine81

Kép

KépKép
nicika

Nadin! Még nincsenek előjelek a szülést illetően? Berkes mit mond?

KépKép
nicika

Mirával így használtuk 2-3 hónaposan. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nadine! Igazán csinos kismami vagy!
Tényleg, miért Nadine a nickneved? Nekem nagyon tetszik a Nadin névén, ha lány lett volna a listán volt.

KépKép
KépKép
mirama

Nici,
a dokibácsi nem mondott semmit a szülés idejére vonatkozólag, azóta meg sem vizsgált, igaz nem is bánom... Jóslók és/vagy görcsök nincsenek, szóval nem érzem, hogy a napokban lenne... Kép Kép

Mirama,
köszönöm! Kép
A Nadine pontosan onnan jött, ahogy nálad is... Kép Listás volt, de sajnos csak én voksoltam mellette... Kép Persze a Dorka jobban tetszik. Ha a Nadine lenne a szívem csücske, kiálltam volna mellette mindenáron. De nem így lett. Volt még Tatjana is a sorban, de arra is negatív kritikát kaptam. Bár lehet, hogy csak tetszik, mint név, de nem voltam annyira eltökélt, hogy így is nevezzem a lányunkat! Kép
Dorka jött, látott, győzött. Kép

nadine81

Hja,
anyu nagynénje (passz, hogy hány éves... Kép) azt mondta, azt kell figyelni, hogy mikor tágul (!Kép) az orrlyukam, mert ha tágul, akkor hamarosan szülök! Kép Szééép... Kép

nadine81

Vero, ez a kenguru szerintem nem centi függö. Ha jársz a Moma fele, ott is lehet kapni, szerintem több féle is van. A miénk az nagyon jó fajta, csakhát drága is. Aztán mikor Mira kinötte akkor vettünk egy hátihordozót. Ez is nagyon bevált!Kép

KépKép
KépKép
mirama

Igen, mondjuk a Nadin nálunk is csak listás volt, nem tudom, hogy sorra is került volna. Elég hamar megtudtuk, hogy kukist várunk másodszorra. De talán egyszer ha lesz egy harmadik......Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama,
és lesz "egyszer"? Kép

nadine81

Sziasztok!

Nicika!
Szerintem nyugodtan beleteheted Szintit a kenguruba.
Nem lesz a gerincének semmi baja.Hol vettétek a kengurut?

Katus!
Jók azok a keretek,meg is próbáltam egyet csinálni de egyelőre nem sikerült.Kép
Máté jól van már?Még mindíg ott tartok a filmnézésben ahol voltam pénteken.

Viol!
Holnap megyek ám.Nem ér addig kitágítani az orrlyukadat és elmenni szülni.Kép
Mikor mehetek?Dél körül?Hátha lesz ebéd nálatok!Kép
Helyesek vagytok a képeken.Méghogy duci?Ki mondta?!

A koktélbárban jó volt.Én csak alkoholmenteset ittam de az is élvezetet nyújtott.Fél 2-ig maradtunk aztán 3-kor elaludtam majd fél 7-kor keltem mert dolgom volt.Szóval még most sem vagyok kialudva.
Utálom az ovit.Szonja ismét csupa takony!Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
ha-ha-ha! Kép Gyere csak, máról marad rántott husi, ha az jó... Kép Hogy ma lesz-e kiráncigálva, vagy holnap, passz! Kép
Mindegy mikor jössz, én állapotomból adódóan Kép mindig itthon vagyok, Aptya délutános, szóval délelőtt ő is itthon tekereg. Kép
A duciságot én mondom... Kép Na jó, babás vagyok, kicsit megengedett... Kép
Fél 7-kor felkelni?? Jesszus, én akkor még alszom.
Szegény Szonja... Kép Jobbulást neki!
Egy kis vidámságot küldök Kép:

Kép

nadine81

Eszti! A Momában vettük 9500ft-ért. Ma arccal befelé vittem ki benne, mert nagyon nyügös volt és kocsiban nem mertem mert végigsírta volna az utat. Úgy elzuhant hogy csak na! Szóval tetszik neki! Kép

Nadin! Tegnap azért tettem a kenguruba kifelé, mert szerettem volna ha nézeget! KépDe azt hiszem 3 hónapos koráig csak arccal befelé fogom szállítani!

KépKép
nicika

Nekünk ilyen mezei Kép kengurunk van

Kép
Kép
Kép

nadine81

Nadine! Hogy lesz-e harmadik? Azt mondtuk most csönd, aztán egy 4 év múlva meglátjuk. Most olyan rosszak az éjszakáink, hogy alig várom már, hogy kialudjam magam. Tegnap is éjféltöl ment a cirkusz, 6-kor meg végleg felkelt. Kimerült vagyok. Ráadásul mára meg taknyi lett Noel. Szinte egész télen az volt, remélem nem lesz hajlamos rá. Úgyhogy most arra vágyom, hogy nyugi legyen. De ahogy ismerem magam pár év múlva hiányozni fog egy csöppség.
Kép

KépKép
KépKép
mirama

Mirama,
igen, mondják, hogy kell egy kis szünet. Kép Két gyerkőcöt sem könnyű nevelni, nemhogy hármat... Kép Amica nemsokára belecsöppen, és majd mesél nekünk. Ha lesz egyáltalán ideje ránk szegénynek... Kép

nadine81

Sziasztok!
Nekünk annyira mezei kengurunk van, hogy nem is teszem fel, most kaptuk vissza, de nem szerettem. Márton annyira nehéz és nagy baba volt, hogy nem bírtam cipelniKépKép
A két gyerekhez meg testvérkocsi kellett...

Szép estét mindenkinek!

Viol, emlékszel, Nercsi utolsó képén is látszott már, hogy hamarosan szül, az arca változott kicsit megKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszti?

Miért kel fel annyit éjjel, a fogzás miatt? Akkor sem alszik vissza ha szopizhat vagy iszizik?
Ne aggódj a betegség miatt minden gyereknek van egy beteges korszaka szerintem. Nekünk krupp is volt minden, most meg kopp, kopp egyszer volt náthás télen. Már évek óta sohasem beteg komolyan, mondom kopp, kopp szerencsére. A kislány más volt?

Tetszenek a kenguruk Kép majd megnézzük a Momában, de csak ha már megvan a baba. Mondják hogy minden baba más testalkat, érdemes kipróbálni párat a boltban velük. Meg a Laci tényleg nem átlag alkat, ezért lehet hogy vele együtt kellene próbálnunk.

Lányok!
Normális ha rohadtul fáj a szeméremcsontom??? Főleg amikor felkelek vagy felállok. 34 hetes vagyok, lehet hogy valami csontot nyom a baba????
Vendég

Viol!
Köszönjük,Szonja nevében a kis vidámságot.
Egyébként jól van csak tele a nózi.Most kint Quadozik az apukájával az udvaron.Kép

Holnap aztán ovi és ott is alszik.Kép
Kiváncsi leszek rá mit mond amikor megyek érte.

Nicika!
Klassz a kenguru és jól tartja a Szinti fejét is.
Szonja is nagyokat aludt a mellkasomon a kenguruban.Szabadabban vannak ők is és nekünk is könnyebb így közlekedni így mint babakocsival.Kép

Amica!
Ma mi is találkoztunk Csilláékkal.KépMondta,hogy tegnap ti is összefutottatok.Új MSN címük van.Ugyanaz mint az emailcímük.
Lehet,hogy a héten sem lesz oltás mert náthás a Szonja.Így meg nem lehet.

Kriszti!
Adsz valami vitamint vagy immunerősítőt a gyerekeknek?

KépKép
eszti76

Amica,
és ezzel mire akarsz utalni?? Kép Látszik valami a fejemen?? Kép

Vero,
nekem úgy kb 2 hete szokott nyomni... Nem rohadtul, de érezhetően... Felálláskor, jövés-menéskor, stb. Az észleléstől számítva az első napokban csak néha, utána pedig folyamatosan. Ettől az érzéstől kell nekem úgy mennem, mint egy pingvinnek... Kép Furi...

Eszti,
akkor ottalvós nap még nem is volt korábban?
Te pl. ezt a kengurut hogy érted, hogy ezzel közlekedtél? Hol? Én soha nem látok az utcán kengurus szülőket. Hova használhatom én ezt? Bolt? Séta?! Vagy?

nadine81

Vero,
a "a két hete szokott nyomni" mondatrész hülyén sikerült, mert így értelmetlenül hülyén hangzik... Kép Szóval kb 2 hete éreztem először...

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?