Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintem valami allergia lehet! Mindenféleképpen mutasd meg egy dokinak, lehet, hogy ad neki egy kis kalciumot (azt hiszem azt szoktak adni az ellergiára)! De ha nem az legalább megmondja mitől van. A közérzete egyébként milyen a gyereknek???
Most megyek, mert mindjárt itt vannak a vendékek. Később visszanézek!
gizmixxx

Tontica: nem jár mostanában kicsit túl sokat az agyad a baba körül? Kép A kineziológusom legalábbis azt szokta mondani (és a természetgyógyászok stb. is) hogy ha a pici (!) gyereken kiütés, allergia, aszthma van akkor az anyát kell először elővenni és őt kell kezelni... mert a gyerek sokszor csak az anya jeleit fogja és ez arra reakció... (de a kinezek stb. ilyenkor először mindig az anyát hívják be és őt kezdik el "kezelni" és a gyerek tünetei ilyenkor elég hamar el szoktak tűnni...) Bocsi, nem okoskodni akartam, csak én eddig mindenkitől ezt hallottam (mármint azoktól akik hozzám hasonóan úgy gondolják, hogy a testi tünetek legnagyobb része pszichés eredetű)
csakegysokadnick

Ja... ma korongoztunk.... eszméletlenül jó voltKép) Igaz, semmit sem sikerült gyártanom, de akkro is marha jó voltKép Ja... és tojást is írókáztam... és szalmából tojástartó madarat is gyártottam... szóval jó nap voltKép (ja...a férjem gyártott egy gyertyatartót... meg is egyeztünk, hogy nyáron elmegyünk egy egy hetes fazekas táborbaKép)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Új vagyok.Már másodszor irom az üzenetet,mert valamiért nem jelent meg az előző.
Én is hőmérőzős vagyok(első hónapon vagyok túl) és beregisztráltattam magam a ferti-be.de fogalmam sincs egyelőre mi mit jelent.Megcsinálta a görbémet,ha felrakom megnéznétek,mégiscsak tapasztaltak vannak már itt.
Egyébként én is Spanyolból irok.
Tontica!Nem is vagyok olyan messze tőled!
Na megpróbizom feldobni a görbét is.
nancy01

na talán sikerült isKép
tyű,elég aprócsak lett,na nem baj,ha nem látjátok jelezzetek,és küldöm nagyobba.Ma lenne a 28-dik napom nem tudom miért nem irta be a hőmet és miért jelzi a mensit.Még semmi nincs,remélem nem is lesz.Az első babát tervezzük ,31 éves vagyok,28 napos ciklussal.
Köszi a segitséget!
nancy01

Skacok én ezt nem értem... elvileg már elmúlt a vérzés, tegnap egy kis barnázgatás után stb. úgy tűnt, szépen ki is tisztult minden... de most délután piros(!) vérfoltos nyák volt a WC papíron... normális ez? Elvileg 6 napig szokott tartani, de a Norcolut miatt ez most nagyon max. 3 napig tartott... a szextől lehet, hogy megint jött néhány csepp friss vér? Ez tök fura... tapasztalt már valaki ilyet?
csakegysokadnick

Nancy: ez tök jól néz ki Kép Hajrá Kép és sajna nem tudom, miért jelezte a mensit... nem lehet, hogy az elején megadtad neki fixre, hogy hány napos a ciklusod ezért magától kitöltötte? Nálam automatára lett állítva a regisztrációkor...

Mikorra tervezed a tesztelést?Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Csak gyors leszek...

Tontica

Ez lehet 3 napos láz.3 napig(vagy nem Kép) hőemelkedés,aztán kiütések,amik pár nap alatt elmúlanak.ezt vírus okozza,teljesen normálisKép.Ha vígasztal,többet nem kapja el Kép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

de igen megadtam,azt hittem kell konkrétan.
Hát ha hétfőig nincs semmi akkor hétfőn.Bár fájogat a hasam.Nem tudom mi lesz.
nancy01

Hello lányok!
Teszteltem ma 1et mert már nem bírtam várni, de kár volt...
- természetesen. Kép
Nancy szerintem te igazán bizakodhatsz! Szépen alakul a görbéd, bár én nem vagyok szakértő =-re Kép

Csakegysokadnick
Végre tudok szólni a kérdésedhez! Kép Jelentem igen,sajna velem is előfordult ez már,mármint hogy barnázgatás után azt hittem hogy már elmúlt, de a sex visszahozta és, igen ez olyan élénk piros vér volt.(Bocs, remélem nem voltam gusztustalan)Kb 2 nap után ez is elmúlt.
De ez a barnázgatás ciklus előtt és után ugye nem jó jel?????

Kép
katica_75

Tontica!
Nagyon édes a fiad!!Gyönyörű baba! Kép Remélem múlnak a pöttyök!

Kép
katica_75

Katica: nem tudom, jó jel-e... eddig még soha nem barnáztam ... (bár utána szerintem normálisabb, mert olyankor ott az alvadt vér ami lefelé jön... szóval szerintem az normális... de lehet, hogy most ezzel csak magamat nyugtatgatom Kép)
csakegysokadnick

ja... és lesz egy kocsim Kép Most nézegettük és beleszerettem egy Autobianchi A112-be... ez már veterán kategória (izé... veterán autóvá van minősítve így már nincs rá súlyadó Kép), asszem 78-as... holnap elvileg megnézhetjükKép Teljesen belezúgtam Kép Mondjuk sokkal drágább, mint a többi hasonló A112-es, de szerintem még kibírható (250e-ért hirdetik... a többi A112-est meg 100-150e körül). Szóval holnap megnézzük és ha tetszik, azonnal lefoglalózzuk Kép Most épp repdesek Kép (hja... a helyzet az, hogy bár van jogsim, nem tudok vezetni... a Nissanunk meg bazi nagy így nem merem vezetni... csak eddig egy Micrát akartunk venni de abból még a 93-as évjárat is 600e fölött volt így nem tudtuk megvenni... de ez a mostani kocsi imádnivalóKép)
csakegysokadnick

Na akkor szorítok hogy meglegyen a kocsika.Bár nem ismerem ezt a tipust.A vezetésbe meg gyorsan bele lehet jönni,mondjuk itt Pesten kicsit gázosabb de ha van akivel gyakorolj akkor nem lesz gond.
Más:
Figyu, nem tudod a Closty-t progi problémákra szokták felírni,pontosan mire??

Kép
katica_75

Sziasztok lányok!

Mivel megígértem, hogy beszámolok a tesztelésem eredményéről, hát itt vagyok, de sajnos nagyon szomorú vagyok mert negatív lett. Csak azt nem értem akkor miért ilyen magas még mindíg a hőm és miért van egésznap hányingerem éhségérzettel felváltva, és pár napja elég rendesen szédülök is???? Kép
Pedig milyen szép a görbém!!!!

Kép

Mit gondoltok?
sivi

Sivi
Én azt gondolom hogy akár kezet is foghatnánk- én is a 29.cn.-n tartok, a tesztem is negatív viszont a hőm 37,2 folyamatosan.Tegnap én is hasonló kérdést tettem fel , de sajna nem lettem okosabb Kép

Kép
katica_75

Katica_75
Már csak azzal nyugtatom magam, hogy talán még korán teszteltem!!!
Neked hanyadik napon volt a peteérésed?
sivi

Hát ... szerintem ilyenkor várni kell néhány napot és megismételnia tesztet... talán még nem elég magas a hormonszint és ezért nem látszik a teszten... már elég sok ilyen sztorit hallottam... szóval amíg magas a hő és nem jön meg, nem szabad feladniKép Viszont a vérteszt asszem érzékenyebb... tehát ha nagyon izgultok, lehet, hogy csináltatni kéne egy hivatalos" tesztet...

Katica: a Clostyt azt peteérési zavarra adják, nem a progeszteronra... sőt closty után szerintem sokszor külön progeszteront szoktak adni... de ebben nem vagyok szakértő... (remélem nem is leszek soha)
csakegysokadnick

Igen ahogy látom a ferty későbbre tette a tesztnapodat...A pé.-met a ferty a 11. napra rakta tehát már meg kellett volna jönnie ez esetben,ráadásul akkor nem is akcióztunk, mert a fene se gondolta hogy lehet ilyen korán.A PG mikroszkóp viszont a 14 napon jelzett pé-t és akkor bele is húztunk Kép Neked viszont egyik napról a másikra 7 tizedet ugrott a hőd??? Ez remek! Sajna rajtam már az eséjtelenek nyugalma van. Szorítok neked hogy valóban csak korai volt a teszt, milyet használtál?

Kép
katica_75

Katica
Nekem ez a hónap az első Clostys hónapom, és én azért kaptam, mert nem mindíg van peteérésem, mert 9 évig szedtem a fogigátlót...nőgyogyi szerint.
sivi

Katica
Qupido-t, de elég érdekesen indult a teszt, mert 6 cseppet írt elő és azt nem is szívta fel rendesen és a teszt ablakban egy teljesen elmosódott lila folt volt. Aztán cseppentettem még rá, akkor jelent meg a kontroll csík, a másik pedig nagyon halovány, szinte nem is látszik.
Felraknád a görbédet, hogy megnézhessem???
sivi

Mármint van 1 halvány másik csíkod is???

Kép
katica_75

Sziasztok!

Most jottunk meg, elmentunk egy kicsit a szabadba mi is. Kép

Koszonom mindenkinek a tanacsokat, tippeket. Kép
Anyapoc: Igen, lehet hogy 3 napos laz volt, elvegre addig tartott. Azok a kiutesek viszkednek is? Mert az en fiam egesz nap csak vakarodzik. Kép

Allergias reakcio is lehet de nem evett semmi kulonlegeset. Kép Hetfon megint doki ha addig nem lesz javulas.

Takido: Kép
A tengerparttol 40 km-re lakunk Kép en is szeretek itt elni, ( majdnem) mindig jo az ido es az emberek is rendesek. Kép

Ha barkinek kedve tamad erre rottyenni beugorhat am hozzank!!! Kép

Csakegy: Kép
Ha azon mulna a gyerekem fizikai jollete hogy en egyfolytaban jol erezzem magam es ne gondoljak semmi masra akkor szegeny allandoan beteg lenne. Kép
En azert ennyire nem hiszek a pszihe hatalmaban. Kép
Verzesrol nem tudok mit mondani nekem nem szokott ilyen lenni csak hogy menzi elott ha szex. van akkor barnazas de ez norm. Kép
Kocsit nem ismerem, vezess sokat meg ha felsz is! Kép Nekem is kene de en gyerekkel inkabb nem. Kép

Nancy: Kép
De orulok Neked! Ket okbol is: kozel laksz!??? Hol??? A masik: szerintem hamarosan anyuka leszel!!! Kép
Nagyon szupi a gorbed es mar kesik is par napot. Irigy, irigy! Kép Kép Kép
Meselj egy kicsit magadrol vagy ha ide nem akarsz (bar biztos mindenki meg szeretne ismerni) irj az e-mail cimemre. Kép
Szerintem is at kellene allitanod a fertyt de ne kerdezd hol es hogyan. Kép

Katica, Sivi: Kép
Borzalmasan sajnalom de tenyleg ne adjatok meg fel, ki tudja!!! Kép Mi a franc van ezzel a topikkal ????????????????????????????????? Kép Kép Kép

Katica: koszi a bokot a fiam neveben, nekem a leggyonyorubb a vilagon es most jo lenne egy hasonloan gyonyoru kicsi lany. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hát én nem nevezném csíknak. Olyan mintha az a csík, aminek meg kellene jelennie átütne.
sivi

Sivi: A HALVANY CSIK IS CSIK!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
En a helyedben par nap mulva tesztelnek megegyet.

Katica: miert adod fel? Megjott? Nem! Hat akkor meg? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sivi: Amikor en megcsinaltam az elso tesztemet akkor (ott csik helyett korok voltak) a masodik kor szele volt nagyon halovanyan meg. Akkor siras-rivas miegymas, par nap mulva barnazas aztan nem jon meg, nem jon meg, csinaltam meg egy tesztet es azon mar ket rendes kor volt. Kép Az eredmenyt mar lathattad a foton teljes szinpompajaba. Kép
Csak hogy tanulj belole es ne add fol! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Íme Kép a görbém sajna a mai napot nem tudtam felrakni mert le kellene kicsinyíteni de ahhoz jelenleg béna vagyok! Ma is 37,2 voltam . Sivi, Én a helyedben tesztelnék a ferty áltel ajánlott napon még 1etKép

Kép
katica_75

Tontica
A sírás-rívás és a nagy elkeseredés ma reggel a teszt után nekem is megvolt. Tudom, hogy 7. hónap nem a világ mások szerint, de nekem nagyon hosszú idő. Szóval lehet, hogy van ott valami, és az a halvány szegély esetleg....Kép

Katica
A fertility hogy jelzi, hogy mikor érdemes tesztelni??? Azt gondolom neked is van esélyed, amíg nem jön meg!!!!
sivi

Ott a stats mezőben, látod nekem ma már 2 napon áll, neked ha jól látom 1, 5-s van ott.
Tontica Körök voltak Kép Kép
Sivi mit szólnál ha kedden v. szerdán tesztelnénk 1 újat, ha addig semmi ???

Kép
katica_75

Katica
Renben. Egyébként is úgy terveztem, hogy szerdán vagy csütörtökön tesztelek, ha addig semmi. Már a tesztet is megvettem. Gabriel.
sivi

Katica
És a "Stats" sorban mit jelent az a zöld és rózsaszín kocka?
Te milyen tesztet használtál? Mióta próbálkoztok?
sivi

A piros kocka talán a várható menzesz, ha bejelölted 28 napra? A zöldről sajnos még ennyi fogalmam sincs, nekem semmilyen kockát nem rakott. Januártól megy élesben a dolog. A tesztem pedig Juva-lab kazettateszt volt.Na búcsúzom, mert lazítunk 1 kicsit így szombaz este,de inni azért nem fogok, hátha...talán már nem is vagyok annyira reményvesztett.Majd még lehet pár kérdésem a clostyról hozzád Sivi?

Kép
katica_75

Persze! Jó szorakozást!!! Kép
sivi

Köszi Kép Nektek meg jó éjt lányok!
Na most jól el küldtem mindenkit aludni mi? Kép

Kép
katica_75

Sivi: hát én a halvány csík láttán gyerekpezsgőt bontottam volna Kép
csakegysokadnick

SZiasztok,
benéztem egy kicsit, bár visszaolvasni sajnos csak lófuttában tudtam!

Sivi,
Bizony, a halvány csík is csík! Kép Ezt rá szokták írni a tesztek ismertetőjére is! Kép

Katica,
sajnálom a nega tesztet Kép
nem értem, 16 dpo-nál tovább nemigen húzza egy mensi sem...
A barnázás utalhat hormonális problémára, de az is lehet, hogy nincs semmi gond mögötte. (Ahogy nálam sincs.) Sztem nézess egy hormontükröt, a sajat megnyugtatásodra! Kép

Csakegy,
Az akciótól lehet a pár csepp vér! Sztem az a kicsi még barnázás formájában előjött volna, csak a szex kihozta!

Tontica,
remélem, ahogy Anyapoc írta, nincs semmi komoly baja Rate-nak! Jobbulást, és kevesebb viszketést! Kép

Nancy, üdv itt! Kép

További jó hétvégét Mindenkinek!

angel37

Szép napot Mindenkinek!

Tontica
kb. 30 km-re lakom tőled,majd irok emailt egy kicsit bővebben magamról.
Mi október óta várjuk hogy baba legyen,nagyon remélem hogy most összejön.Egyébként 1 napot késik mégcsak.

Sivi!

A halvány csíkról annyit,hogy a barátnőm dec.-ben csinált egy tesztet és alig látszott valami,ha nagyon szigóruak lennénk semmi.Most töltötte be a 18. hetet és a negyedik gyerekét várja.Úgyhogy fel a fejjel,próbáld meg egy hét múlva,lehet a hormonszint még nem olyan magas.

Ha valaki tudná hogy kell a fertit átállitani megköszönném a segitségét,mert még nincs mensi,de ez már tegnapra beirta és elkezdett egy új ciklust.És ez igy nem okés.

Na szép napot Mindenkinek!Aztán menjetek ám el választani!!!!
nancy01

Nancy: Kép
Hat ez tok jo!!!!!!
Kitalaljam? Torrevieja? Ha nem akkor Morcia vagy Alicante. Kép
Tok jo!
Amugy eleg sokan laknak errefele magyarok, nemreg talalkoztam egy nagyon aranyos magyar lannyal aki itt van a csaladjaval es van egy ket es fel eves kislanyuk. Ugy orulok Neked! Kép
Irjal, varom a leveled!
Ma milyen a hod? Nem jott meg ugye!?

Nekem igen Kép ugyhogy Bali: 1cn.
Na de sebaj ebben a ciklusban mindent bevetek! Kép ;)

Kép

Monserrate meg mindig olyan kis pottyos sot mar a keze is de csak holnap megyunk dokihoz mert amugy meg se laza, se semmi.

Pusszancs!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Negatívat tesztelőknek:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Tontica
Nem szed vmi gyógyszert a fiacskád?Allergia?
Nézd meg a nyelvét,ha olyan,mint a málna (színre),akkor lehet scarlát.Ha csak picit piros a torka akkor az Anyapoc által említett 3 napos lázra gondolnék.
Hintőporozd be kicsit,attól talán kevésbé viszket majd.

Csakegy
Én ma 8 cn -nél tartok,és 3. napja barnázom.
Sztem ez a megjön,elmúlik nálad lehet a Norcolut hatása is.Nem?

A gépünk szervíz alatt volt+ elvittük Adát állatkertbe tegnap.Nagyon tetszett neki!!KépKép
Ma pedig 20 hónapos lett!(Kérek javítást a táblán)+ 3. clostys ciklus.

Puszi:Kriszti
(8 cn)

KépKép

KépKép
okr

Az Murcia akar lenni, nem Morcia. Bocsi. Kép Ha jol belegondolok akkor Alicante messzebb van mint 30 km. igy en Torrevieja-ra tippelek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontia
Milyenek a pöttyök?Szín,forma,elhelyezkedés???

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszta!

Biztos nagyon tetszett Adanak az allatkert, multkor mi is elindultunk csak Rate osszehanyta magat az uton igy fordulhattunk vissza. Kép

Nem piros a nyelve hanem feher. Kép Szerintem megint elojott neki ez a gomba. Majd holnap meglatjuk mit mond a doki de szerintem ez nem hasonlit a skarlatra inkabb allergia.

20 honapos nagylanyod van?! Huha mar igazi kisholgy. Kép

Na megyek pihizni.

KépKép
KépKép
tontica

Apro piros pottyok foltokba tomorulve nem gennyes. Hasa, hata tele van, fule mogott is, a kezen es a labn keves van. Viszket neki. Felraktam ide egy kepet tegnap csak nem latszik rendesen.

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Ennyire nagyon nem piros csak raktam ra szint hogy jobban latszodjon.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hülyeséget nem akarok írni!Fogalmam sincs mi lehet szegény gyerkőccelKép
Dokihoz mindenképp vigyétek el,ha lázas lesz még ma.Legalábbis én ezt tenném,hasonló helyzetben!
Puszó,és jobbulást!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Most látom a képet!Szegényke!!!!Nagyon sajnálom!!!Kép
Egy biztos bárányhimlő kilőve!Az nem ilyen.

KépKép

KépKép
okr

SZia Kriszta,
Boldog szülihónapot Adának! Kép Kép Hű, Állatkert! Kép Oda én is úgy elmennék!

Tontica
1.cn: Kép
Sajnos nem értek gyerekbetegségekhez, de tényleg vidd el dokihoz! ha semmi komoly, akkoris a viszketésre hátha adnak valamit! Annyit tudok én is, hogy a bárányhimlő másmilyen.

angel37

Tontica

Küldöm a mailt,egyébként Torrevieja.
Még a hőm fent volt reggel és még semmi nincs.Maradjon is igy.

Multkor olvastam hogy valaki cickafark teát ajánlott a ciklus beállitására,vagy valami ilyesmiről volt szó.
Nekem is van egy ilyen tuti receptem:
cickafark,mezei zsurló,komló,édeskömény.
1 tk. mindegyikből leforrázni,állni hagyni 15 percig.Majd zutty le.Pocsék az ize,de egy kis citrom és méz javit rajta.Reggel-este egy csészényi a ciklus 5. napjától 10 napon át.
Csodálatos peteérlelő hatása van.
Én is ittam,plusz babymarkot nézegettem a dokim javaslatára.

A gyerek kiütéseivel kapcsolatosan annyit hogy véletlenül nem változtattál a mosószeren,öblitőn,vagy bármilyen hasonló dolgon ami a gyerek testével érintkezésbe léphet?
Ami még ötletem van babysitteres múltamból az a tojás és az eper.
nancy01

Sziasztok!

Csak gyors leszek megint...

Villő végre (hi-hi) báránykás Kép...
Ebben persze rossz is,van mert így nem vihetem szerdán apázni...KépKép

Tontica

Ha 3 napig volt lázas,akkot TUTTI,hogy 3 napos láz!!!KépHiggy nekemKép!Lehetséges,hogy viszket is,ezeknél nem lehet tudni.Pláne,ha ennyire kiütötte.Az allergiás reakció szt olyan,hogy ha utána nem eszik-iszik olyat,akkor hamar kéne múlúnia(otthon vagyok a témábanKép)...Adj neki kaálcium pezsgőtablettát,akkor majd múlik!!!Kép

Tesztelőknek:fel a fejjel csajok,amíg nem jön meg,addig bmi lehet!!!!

Csakegy:veterán kocsi...hűűűűűű!KépMajd képet dobjá má!Kép

Csináltam virágos képeket nektek ma,majd feldobom,remélem,mindenki(legfőképpen IldiKép) örömére...Kép

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt a tavasz...Kép

anyapoc