Édes, kópé Zsófi! Boldog szülinapot, nagylány!
Hildus, Jiny irom a választ, ígérem legkésőbb hétfőn délelőtt küldöm!! Bocs,bocs....
Jiny, tudom, milyen rossz ilyen türelmetlennek lenni, és ennyire vágyakozni! De remélem hamarosan ott szuszog majd a baba nálatok!
Marcianyu, Kelimoni, Ildikó jó volt "közgyűlni"?
Nemsokára talán én is ott lehetek! Irigykedek a találkozóra!!!
Marcianyu, tök jó, hogy hívtál! Köszönöm. Olyan jó veled pletyizni mindenféléről! Olyan sok dologban egyetértünk...
Réce, Balázs már egyre sebesebben olvassa össze a betűket, és már a nyomtatott kisbetűs írásokat is elolvassa. Sőt nyomtatott nagybetűvel már ír is! Szerintem sok kisgyerek tudja ezt suli előtt!
Most hétvégén gondolkoztam el azon, mi is történt veletek.Az én történetem "kutyafüle" ehhez képest. Nagyon embertpróbáló lehetett, és csodálatra méltó, amilyen kiegyensúlyozottan fel tudtátok a történteket dolgozni!
Amneris, olyan jó olvasni Zitusról. A kórházban nagyon segítőkészek, és ez gondolom megnyugtató. Remélem minél hamarabb olvashatok újra Zitusról, mert az azt jelenti, MÁR OTTHON VAGYTOK! Képet majd kaphatunk a rózsaszín ruhás kistündérről?
Elmentünk egy néptánc fesztiválra Balázzsal és a tesómmal, ahol Balázs unokatesója táncolt. Nagyon sok igazán ügyes és szívetmelengető produkciót láttunk.
Ott készült a fotós által sutyiban a kép, ami aztán bekerült az Újpest újságba. A tesóm vette észre, és Balázs nagyon örült, hogy ilyen "híres" lett! ( Bár, már a Metró újság első oldalán is látható volt, a Télapóval... szóval a babanapló lassan a "sztár" újságkivágásaival lesz tele.
-Remélem, tudjátok, mindez a véletlen műve... de olyan jópofa! )
Szóval a kép: Balázs + én, mint közönség
Így én is kiléptem az arctalanságból, Balázs a táblázatban is benne van, de itt lehet, hogy jobban látszik a mókás okoska feje.
A képen a tesóm is rajta van mellettem a másik oldalon, de személyiségi jogait előtérbe helyezve kivágtam. Kár, mert helyes csajszi, és nagyon szeretem!!
Ja, és nézzetek el nekünk, de stylist és sminkes nélkül vagyunk kénytelenek szerepelni ezen a "rendkivüli sztárfotón".