Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Beács

Azt tudom mondani,hogy naggggggyon bíztató Kép.szépen emelkedett a hőd és ha így marad még pár napig,akkor minden okod megvan reménykedni Kép

Tontica

Most meg Te tűntél elKép!
Hát a doki szt nehéz szülésem volt,szt nem Kép.Igaz, a kitolás 1 óra volt Bulcsúval,de mivel oxitocint kaptam(fájásgyengeség...),és a végén romlott a szívhangja,így beletenyerelt a doki a hasamba,hogy kijöjjön.Ezért lette a nagy repedés,de muszáj volt.Oxitocinos szülésnél elég gyakori.Meg hát elég nagy fejecskéje volt a súlyához képestKép.Villővel már nem volt gondom,ő nagyobb volt,de 3 nyomásra kint volt Kép.Nem kellett semmi...Minden esetre készülj fel,hogy a második intenzívebb(szépen fogalmaztam Kép)...
Sikosító:hát a parfüm lehet gáz,ezek különböző olajok,zsírok,amik ezekben vannak,azért én inkább a sikosítóra szavaznék,azt azért csinálják...KépKép
Legényke?Kép

Kriszta

GyereksokkKép
Bölcsi--hurráKépKépAkkor nincs visszaútKép!Fodrász,szoknya...hmmm..el vagy Te kényeztetve,hallod?Kép

Angel

Csak szólj,ha taszítsunk egyet rajtadKépKép!
Ha rajtam múlik,akkor meg sem állsz odáigKép!

Bali

Érdekes a doki...KépBár én nem nagyon szedtem vitaminokat(minegyiktől rosszul voltam),csak B6-ot (Kép),de azért az ember csak látja,hogy miben mi van...

Takido

No,sikerült vmit alkotni a gürbévelKép

Anyapoc

anyapoc

lanyok veletek nem szokott elofordulni hogy pe utan szet akartok fagyni?
rohejes de nagykabatba kozlekedem mert megfagyok.
most mertem egy hot(tudom hogy ez nem szamit)de 37 fok,honajban.

Kép
monyoka

Bali!
KOSZONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa34
2005 október óta próbálkozunk
ma van a 18. cn
ciklus hossza 28-30
lakhely: Kaposvár
életkor:33
gyerek nincs

köszi

Kép
ancsa34

Monyoka

Nem vagy beteg? Kép

anyapoc

anyapoc.Nem hiszem.vagy manapsag semmin nem lepodok meg.

remelem hogy nem a betegseg miatt magas a homKép

Kép
monyoka

Monyoka: Kép Beteg leszel. Hoemelkedes. Kép

Anyapoc: Kép
Mivel nem jott senki es nem volt dolgom elmentem hunyni egyet, olyan jo volt!!! Kép
Az en fiam az otodik nyomasra jott ki es igy visszagondolva mar nem is volt olyan szornyu pedig akkor mondogattam hogy mar nem birom tovabb. Kép
Mit jelent az intenziv? Gyorsabb es fajdalmasabb?
Azt se tudom hol lehet sikositot venni. Kép
Legenyke mar 3 oraja alszik. Kép
A ferjed melyik orszagba dolgozik es mit? Bocsi csak kivancsi vagyok de ha nem akarod ne ird le!!! Kép Surun megy haza? Nem rossz neki igy tavol a csaladjatol? Neked meg dupla rossz lehet mert igy tok egyedul vagy a gyerekekkel.

Bea: Kép Szerintem is nagyon biztato, mar csak 4-5 nap es kiderul. Kép
Miota probalkoztok?
Vizihulla Kép biztos koran mered, hany ora korul?

Angyal Kép
Nagyon szep szerelmetes hetveget kivanok!!! Kép
Es varunk hetfore, nem menekulsz! Kép

Ancsa: Kép
Nekem a Te gorbed is nagyon biztato de mar nem merek elkiabalni semmit mert valami atok vagy mi van a topikon egy ideje. Kép

Takido: Kép
3 eve es harom honapja elek Spanyolorszagban, mostanra mar eleg jol megtanultam marcsak azert is mert az uram itteni. Kép Nem is olyan borzalmas ez a nyelv en imadom. Jo lenne az olaszt is megtanulni de tul sokat akarok mert az angolt is meg kellene. Kép

Bali: Kép
Ez a doki olyan Dr. House formaju lehet. Kép Tablank keszul?

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka: Kép Beteg leszel. Hoemelkedes. Kép

Anyapoc: Kép
Mivel nem jott senki es nem volt dolgom elmentem hunyni egyet, olyan jo volt!!! Kép
Az en fiam az otodik nyomasra jott ki es igy visszagondolva mar nem is volt olyan szornyu pedig akkor mondogattam hogy mar nem birom tovabb. Kép
Mit jelent az intenziv? Gyorsabb es fajdalmasabb?
Azt se tudom hol lehet sikositot venni. Kép
Legenyke mar 3 oraja alszik. Kép
A ferjed melyik orszagba dolgozik es mit? Bocsi csak kivancsi vagyok de ha nem akarod ne ird le!!! Kép Surun megy haza? Nem rossz neki igy tavol a csaladjatol? Neked meg dupla rossz lehet mert igy tok egyedul vagy a gyerekekkel.

Bea: Kép Szerintem is nagyon biztato, mar csak 4-5 nap es kiderul. Kép
Miota probalkoztok?
Vizihulla Kép biztos koran mered, hany ora korul?

Angyal Kép
Nagyon szep szerelmetes hetveget kivanok!!! Kép
Es varunk hetfore, nem menekulsz! Kép

Nekem a Te gorbed is nagyon biztato de mar nem merek elkiabalni semmit mert valami atok vagy mi van a topikon egy ideje. Kép

Takido: Kép
3 eve es harom honapja elek Spanyolorszagban, mostanra mar eleg jol megtanultam marcsak azert is mert az uram itteni. Kép Nem is olyan borzalmas ez a nyelv en imadom. Jo lenne az olaszt is megtanulni de tul sokat akarok mert az angolt is meg kellene. Kép

Ez a doki olyan Dr. House formaju lehet. Kép Tablank keszul?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!
Tontica de jó neked spanyolban már biztos jó meleg van!Képzelem hogy megijedhettél a pici arcát látva! Kép de szerencsére ez nem komoly,igaz?

Tényleg van 1-2 szépen alakuló görbe!Bár én még csak laikus szemmel vizsgálódom.
Átlagban milyen gyakran lett babásotok?Havonta azért 1-2lánynak sikerül?
Az jó átlag lenne mert akkor kb 10 hónap alatt át is folyhatnánk egy másik témába innen Kép

Kép
katica_75

Olvaslak ám benneteket, csak nincs nagyon mit írnom. Dobok egy görbét. Légyszi világosítsatok fel,valamit nem értek. Peteérés előtt van az LH emelkedés? Akkor hogy lehet hogy az LH teszt csak peteérés után lett pozitív?
A peteérés akkor van amikor leesik a hőmérséklet, vagy amikor hirtelen felmegy? a 24 órás petesejt életképesség periódust mikortól kell számolni? Jó helyre tettem egyáltalán a pé időpontját?Kép

Kép
ancsa34

Hááát... A Fertility mikorra tette? Nekem a 15. nap tűnik sanszosabbnak... de tök mindegy, mert így is, úgy is jók az esélyek Kép Gratula Kép
csakegysokadnick

Sziasztok!

Ez a nap! végre hazaérek időben a melóból(ahol magam után hagyok egy zűrös hetet),és bevetem magam a gép elé,Írok egy hosszabb levelet,ami kb.2mp alatt elszállt,mert nem működött a babanet.Na mindegy végre működik.

Tontica!
Jó lehet neked spanyolba,és irigyellek a spanyol tudásodért.
Az estétek nem lehetett semmi,gondolom jól megijedtetek.

Monyoka!
Remélhetőleg meg lesz az éjszakátok,és fájdalmaid gyümölcse.

Ancsa!
Az ilyen dolgok tényleg bosszantoak tudnak lenni.

Anyapoc!
sajna nem sokra jutottam a fertyvel.hiába állítgattam.
De azért egy pozitívum is van a hőm.ma is feljebb ment,már 36.9-nél járok

KépKép
takido

Kamilla!
Ne keseredj el,lehet,hogy a teszt tévedett.Várj egy pár napot,és tesztelj megint.

KépKép
takido

Beács,!
A cickát én együtt ittam a palástfűvel reggel és este 1-1 teáskanállal kb 4-5 percig áztatva.A ciklus azon első napjától mikor már vége a menzesznek,14 napon át.Így azt olvatam hogy méhregenáló hatása van és beállítja a ciklust 28 napra.Nekem ez volt az első ciklusom így túl nagy tapasztalatom még nincs benne.

Tlidi, vagy valaki, ha van valami ellenvéleményetek erről , szivesen venném.

Ancsa
Én eddig úgy gondoltam hogy akkor van pé.-m amikor a hő újra felmegy de a ferty most engem is 1 kicsit megzavart ez ügyben.

Én itt tartok most, egyre inkább kétlem hogy akkor volt a pé.-m amikorra jelöli???!!??
Kép

Kép
katica_75

Katica: hát nekem úgy tűnik ott volt ahová rakta... bár ezt tényleg Te érezted.... (de akkor nem értem miért nem jött meg... szóval tényleg fura... akkor tutira nem szexeltetek?) Viszont ha a 15. napon volt akkor juhéjKép

Ja igen...

Nekem meg most sikerült fél méteres (na jó, csak 20 centis) tojásfehérjét produkálnom... na most szerintetek ezt a cickafark vagy a tegnap este benyomott Floragyn kúp okozhatta? (PÉ az hót ziher, hogy nem ... ma még csak az 5. napon vagyok és a PCO-mmal nem túl valószínű a dolog Kép) Tök fura... a Gynoflor amit általában használni szoktam soha nem csinált még ilyet... ja... mondjuk normálisan ilyenkor még meg kellene lennie... lehet, hogy ezért van? Tehát máskor is szokott így a legelején lenni csak mivel még megvan ezért nem tűnik fel? Hülyéket kérdezek... mi?
csakegysokadnick

Takidó!

Renszergazda szerint lehet vírus is, hol jó, hol nem jó!!! Mindegy!!

Ancsa!
Igen régóta nem jön össze, néha már nagyon nehéz úgy érzem sose jön el az az idő!!! Kép Kép Kép Kép
Bali 78!

31-től 42-ig van a ciklusom!
Az utolsónál 31 napra jött meg, előtte 3-szor 36 ra.
Felrakom megint a hőmet értékeljétek légyszives. 32 napra adtam meg neki a ciklust!

Kép
gizmixxx

Utólagos engedelmetekkel a padlócrkálókat öregbítettem egy hónappal..., legfeljebb majd belenőnekKép
Kép
Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bocs, Gizmixx! Amikor felraktam, még nem láttam a hozzászólásod. A következőben benne lesz!Kép

Livi

bali78

Bali 78!

Köszönöm, hogy gondoltál rám is, nagyon jól esik!
A hiányzó adatok nem gond!!!!!
Köszi mégegyszer!!!
A cn az ciklusnapot jelent nálatok????
gizmixxx

Csakegy
Ne haragudj de nem tudok hozzászólni a kérdésedhez semmi okosat Kép

Szerintetek
ilyen hőfokoknál lehetséges hogy nem volt pé.-m? Vagy a progival lehet probléma? Az előző ciklusban 2 napig barnáztam mielőtt rendesen megjött, és 1 net doki sárgatest elégtelenségre gyanakodott(véleménye szerint pé. volt csak a tüszőrepedéssel volt valami bibi).De ha így lenne, akkor is lehetne ilyen magas a hőm???Köszi

Kép
katica_75

Bali!
Köszönöm hogy felraktál! KépIgazán jó csapat vagytok!Örülök hogy rátok találtam !!!

Kép
katica_75

Lányok!

Van itthon egy kis fehér bor és én úúúúúgy megkívántam... Szerintetek egy fél deci...?

Livi

bali78

Gizmixxx!

Sajnos tudom mit erzel!KépAmint latod a tablazatbol egy idoben kezdtuk a baba projectet!
Most mar igazan ideje lenne ha sikerulne!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jaj!
Bali!
Koszi a tablat!!!!!!!!!!
Allitolag egeszeseges terhesseg alatt is egy kicsi!

Kép
Kép
ancsa81

En el is koszonok mara!
Jo hetveget mindenkinek!

Szep almokat!
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Lányok!

Holnap jövök és visszaolvasok mindent, addig ilyen szép babás álmokat Mindenkinek.
Kép

Puszóka
Vendég

Jóéjszakát mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Sziasztok!

Túl vagyok a műtéten, csütörtök délelőtt csinálták, és minden rendben ment és mindenki nagyon rendes volt.

Előző este be kellett feküdnöm, hogy tágítót helyezennek fel és szerencsémre egyáltalán nem fájt sem a felhelyezés, sem a hatása.
Továbbá volt egy nagyon kedves szobatársnőm, aki szintén magzatelhalás miatt került be, így volt miről beszélgetnünk.

Jó hír, hogy az orvosom szerint már a második ciklusban próbálkozhatunk.
Holnaptól hőmérőzni fogok, kiváncsi vagyok, lesz-e egyáltalán petetérésem ebben a ciklusban.

BALI
Látom ki is töröltél a táblázat fenti részéből, viszont lent továbbra is szerepelnék, ha lehet.
Adataim: 2005.máj óta; 2. cn; 28 napos ciklus; 38 év; fiú 12, lány 6. Köszi!!!

Kép
regina3

Regina!
Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta és, hogy ilyen hamar lehet próbálkoznotokKép

Kép
Kép
sosi

Jó reggel lányok!

Mindjárt megyek dolgozni, mindenkinek kellemes napot kívánok. Délután jövök Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Felrakom megint a táblát véleményezzétek!!

Kép
gizmixxx

Regina! Mielőbbi felépülést kívánok neked!

Szerintetek a Fertility mostanában miért nem kéri tőlem a jelszót?
Csak rákattintok a My chart-ra és beenged....

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Regina!
Drukkolok hogy egybol sikeruljon!Kicsit enyhitene a fajdalmadon!

Bali!
Atirnad a ciklusom hosszat 28 naposra?

Gorbem:
<!--attachment: n_vtelen-402857.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*202.3**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (202.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Mostmar nem olyan biztatoKépKép!
Viszont ma reggel mintha ket dinnye lenne a melleim helyen!Ilyen meg soha nem volt!Elegge fajdogalnak de nem folyamatosan hanem csak idokozonkent!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa81 görbéje..... Dehogynem bíztató! nekem 36,8 volt a végeKép
Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

Regina!
Én is kívánom,hogy mielöbb sikerüljön,és egy kicsit elfelejtsd ezt az egészet.Biztatásul mondom,hogy unokatesóm is esett át ilyenen,és szerencsére neki is hamar lett utána.

Ancsa!
Habár én nem annyira értek hozzá,de szerintem se rossz.

Bali!
Köszönöm,hogy beraktál a táblázatba.

Majd mindjárt én is felrakom a táblázatom,de elötte kérdeznék v.mit,mert egy kicsit elkeseredtem.Tegnap este buliba voltunk,fél 3 körül feküdtem le,és 6.10-kor(6 körül szoktam mindig mérni)36.6 volt. szerintetek ez mennyire mérvadó ennyi alvás után?Utána persze visszaaludtam,10.30-kor keltem,és habár megfogadtam,hogy nem mérek kétszer,most kíváncsiságból megmértem 36.8-36.9 között valahol.

KépKép
takido

Sziasztok!

Regina: Kép
Orulok hogy mar tul vagy rajta es minden jol ment, nagyon drukkolok Neked hogy minnel hamarabb sikeruljon. Kép

Szerintem egy kis bor nem art, en is ittam egy kicsiket pocakosan sot meg kavet is. Kép
Az en fiam 19 honapos mar! Kép Bar nem kell havonkent javitgatni szerintem, majd szolok ha ket eves lesz es kesz. Kép

Ebbol meg barmi is lehet es a cicifeszules jo jel. Csak igy tovabb!!! Kép

Gizmixxx: Kép
Hat meg nem volt pe-d. Kép De ami kesik nem mulik. Kép

Katica: Kép
Pe-d biztos volt csak en egy kicsit kesobbre raknam, de ne aggodj akcioban nem volt hiany. Kép
En meg varnek 4-5 napot a teszttel. Kép

Kamilla: Kép
Mi a helyzet?

Kriszta, Anyapoc, akik ertenek hozza:
picurka hasikaja es hata ma reggelre tele lett apro kis piros pottyokkel amik mar szinte foltokba tomorulnek, szerintetek mi lehet? Okozhatja a meleg? Vagy a laztol lett? (mar tegnaptol nincs neki)

Gorbem:
Kép

Gratisz: Kép
Kép
Kép
Kis hisztis:
Kép
Bocsi, de nem tul jo minoseguek a kepek, a videokameraval csinaltam.

KépKép
KépKép
tontica

Ez a tegnapi:Kép
Ez meg a mai:Kép

Légyszi mondjatok rá v.mit mert én már egyáltalán nem értem

KépKép
takido

Takido: hat a gorbed alapjan konnyebb lesz majd velemenyt mondani.

KépKép
KépKép
tontica

Hat menzinek meg korai lenne. Miert rakta at a pe-t??? Kép Na nem baj ott is van esely. Kép

Tobbiek?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Szerinted befolyásolta a ma reggeli hőmet a kevés alvás?

KépKép
takido

Takido: szerintem igen de ez csak az en velemenyem, amugy nem tom. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szerintem is... nekem olyankor alacsonyabb szokott lenni..

Ja... már csak egy C hiányzik az enyémből Kép
Kép

Én ezt jó jelnek tartom... az előző ciklusom ilyenkor 35,8-35,9 körül ingadozott...
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!

Ez a C jó poén volt!
Akkor ez tényleg bizató,mármint a hő.d
Köszönöm a véleményed,ebben reménykedem én is,hogy emiatt volt alacsony.

KépKép
takido

Tontica!
Neked is köszönöm.

KépKép
takido

Tontica!

A Te fiad az egyetlen, akinek nem írtam át a korát, miközben te hívtad fel rá a figyelmemet...Kép Pedig én annyira akartam, hogy sikerüljön...Kép

Takido!
X, talán a többiek....

Livi

bali78

Bali: tenyleg nem kell minden honapban atirni a korukat, az azert sok lenne.

Probaltam csinalni egy kepet amin latszanak a pottyok de nem latszanak rendesen, nem jo ez a gep foto szempontjabol. Raktam ra egy kis szint hogy jobban latszodjon.
Na, szakertok mi lehet ez? Vigyem el dokihoz?
Amugy vakarodzik szegeny. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
nem lehet,hogy valamilyen allergia okozza?pl.étel

KépKép
takido

De lehet, nem tudom. Kép
Semmi ujat nem evett azt hiszem.
Milyen ido van otthon? Minden babanetes kinnt van a szabadban? Itt marha meleg van, kb. mint otthon a nyar. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Nem nagyon latom!Csalan kiutes???Ha simogatod nem erdes?
Nalunk kb.18 fok van!Mi is kint vagyunk az udvaron!Megyek is!Meg kesobb benezek!
Szep napot mindenkinek!Kép

Kép
Kép
ancsa81

de, egy kicsit erdes

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

És a testén mindenhol van?Az arca is elég pirosnak tűnik.Láza nincs?
Amugy én is úgy látom,hogy mindenki kint van,mert nem sokan irogatunk.talán majd este.Küldhetnél egy kis meleget,mert hétfőre megint lehülést mond.Spanyolon belül merre laktok?Közel a tengerhez?
Én legszivesebben a tengerparton élnék.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?