Angyal,
A mi házasságkötésünk is 2 fordulós volt. Először a polgári, szétnéztünk a szekrényben, mit lehetne felvenni, és reggel elmentem fodrászhoz vágásra. Férjem megborotválkozott. 8 perc volt gratulációval együtt, és nagyon vidám, mert elnevettük.
A 2. a templomi volt meg lagzi, hetedhétországos (lagzi szülői nyomásra). Másfél év különbséggel. A templomban nagyon szép volt, de ennek ellenére nekem az 1. jobban tetszett.
Ja, Breni,
tokkal vonóval meg lehet szervezni egy lagzit 1 hét alatt. És a milyenk full extrás volt. Mivel minden rokon vidéki csak a legközelebbi rokonoknak vittük el a meghívót, a többit kipostáztuk. Lazább haveroknak sms.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nekem ez inkább nyűg volt, a szervezés meg a lagzi is, ezért nem foglalkoztam vele olyan sokat. De nem látszott meg az eredményen. Szerencsénk volt mindennel.
Lazításképpen azért el tudtam szökni a lagziról unokatesóimmal egy koktélbárba. Megkértem, hogy raboljanak el.
Hogy a férjemnek se legyen fejtörés, csak a "sarki bárba" mentünk. Ez volt a lagzi fénypontja.
Julcsi,
emlékszem, hogy írtad. A házipatika.com-on vannak dokik, akiktől lehet a neten kérdezni. Biztos tudják, ha lehet Bpen is. Vagy már eldöntötted, hogy oda mész? Mikorra kaptál időpontot? Biztos írtad, csak figyelmetlen vagyok.