Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Tegnap nem tudtam jönni, és most látom miből maradtam ki.
ZSEBIKép
Nekem nem jut egy szép, okos és főként nagyon hatékony jótündér? Ígérem nagyon jól bánok majd vele, és nem hagyom majd unatkozni!KépKépKép Léccci!Kép

ZSuzsiKép
Nem tudok okosat írni, csak hogy rettenetesen sajnálom.Kép Kívánom, hogy sikerüljön mihamarabb talpraállni, és hinni újra a rátok váró babócában!

KAvicskaKép
Beindult az a sikerszéria, amire olyan régóta vártam. Így is fog folytatódni, majd meglátod!
Gratulálok a szerződéshez és az öribabás papírotokhoz is!Kép Szépen alakul a családi fészek és a tartalma is, nem?Kép

FAnniKép
HAsgörcs? Cicifeszülés? Sikerült legyőznöd tegnap az iratkupacot?Kép
Kitartás, már tényleg csak pár nap. Bár tudom, ezek a legnehezebbek!

TikoKép
Szerdán kezded a szurizást?
Kép
NAgyon izgalmas! Apa adja majd be őket? VAgy te? Már nem emlékszem hogy csináltátok!Kép

KiscsillagKép
Ne legyél ideges! Meg fog jönni, csak picit még várat magára.
Engem már itthagyott a miku, de úgy látszik félreértette a címet, és Zsebihez ment, nem hozzád!Kép Dehát kicsit szenilis már az öreg, ezt tudjuk...

Képzeljétek, most jutott eszembe, hogy 2 nap múlva házassági évfordulónk lesz.KépKépKép

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni

Ne is tesztelj, én is kibírtam simán. Sőt, nemhogy kibírtam, én nem is mertem tesztelni. (hát okkal nem mertem, de ez már a múlté, júliusban ui. neki vágok a harmadiknak)

tegnap írtam, hogy én nem hiszem, hogy igaz a 30%-os siker-arány. na, és aztán gondolkodtam, hogy 2005 októbere óta (amióta aktív tag vagyok itt) hány lánynak sikerült a lombik. Kettőnek. Zsuzskának és Limbinek. Senki másnak. Pedig jó pár transzfer volt itt azóta.

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Mikor rossz passzban voltam, ez nekem is átfutott az agyamon.Kép Sajnos tényleg nem hoztuk mostanában a 30%-os arányt!
Kavicska, Fanni! Nektek kell most szépíteni!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag Kép Jól emlékszel, már több, mint 6 hete szedem az Adimetet, 1 hónapja teljes adagot. Az előző ciklusom 31 napos volt, úgyhogy reménykedek abban, hogy lesz peteérésem.
Tudom, hogy van remény, sok lány esete ad erőt Kép Vigyázz magadra és tudod.. fel a fejjel KépKép
Küldöm a mensimanókat Kép

Zsebi : azért nem írtam a másik helyen, mert ide terveztem a "beszámolót" Kép
Nagyon jóságos tündérke vagy, de remélem magadra is hintesz "babaport" KépKép ! Nálatok van fejlemény az esetleges folytatást illetően (kicsit le vagyok maradva Kép)

Zsuzsi : sajnos nálunk ez a 30%-os arány mostanában nem jön be, de ami késik, nem múlik Kép
Látom, júliusra tervezed a folytatást, jó, hogy már nincs addig sok idő Kép A várakozás a legrosszabb, az ember menne előre, mint a tank, nem ?

Kavicska : tudod mit, én azt kívánom, hogy max. a 3. gyerkőcnél használjátok ki az öf-t Kép Ezerrel drukkolok neked is !!!

Lányok, olyan szép hétvége lesz - állítólag -, aki csak teheti menjen ki a kertbe, a levegőre és élvezze a napsütést Kép

mniki

*!

Nekem kellett 4-5 nap, mire megjött a gyogyi abbahagyása után. Ne aggódj, biztos menni fog a miku, csak ki kell várni. Ahogy az esetemből tudjuk a vérvétel nem téved! (sajna)

Borsi!

Igen, szerdán kezdem. Én adom be magamnak, a párom oda sem tud nézni. Kép Mondjuk én jobban viselem ezt így, nekem ez egyszerűbb.

Zsuzsi!

NAgyon jó, hogy már előre nézel és nem hagysz ki sokat, csak a szükséges 3 hónapot. Én is ennek vagyok a híve, persze nem vagyunk egyformák.

Kavicska, Fanni!

Kitartás és babaragacs +++++++++++++++++++++

Fannika!

Egyáltalán nem biztos, hogy kell lenni tünetnek. Ez még nem jelent semmit!!! Depit elhesegetni de gyorsan!!! Kép

Tiko

tiko

Borsi Kép
Küldök Én neked egy jótündért!! Õ majd teljesíti legszebb álmaid!! Kép Sok-sok szeretettel!! *

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép!
NAgyon drága vagy köszönöm szépen!!!Kép
Már kezdhet is dolgozni, mert az előde már egy ideje lelépett szerintem, és van mit behoznia!Kép

Borsi (aki ma szabadnaposKép)

Borsi
borsókás

Borsi!
Látom már van jó tündéred, de ha gondolod este küldök én is mert itt a melóhelyen nincs egy se.

Niki!
Nekem is van tündérkém és nagyon remélem hogy szépen igazgatja majd a sorsomat. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Jöhet még egy, ha neked épp nincs rá szükséged! Inkább eggyel több, mint kevesebb.Kép

BorsiKép

Borsi
borsókás

Lányok!! Kép Szuper hírem van!! Na ki látogatott meg?? Hát persze, hogy a nagyszakállú!! Kép Juhéj!!! Végre kezdhetem előről az egészet (hogy ennek is tudok örülni, nem gondoltam volna). Szóval egyik szemem sír, a másik meg nevet. Kép Zsebike, most már aztán tényleg tessék előre hozni kiscsillagot!! Kép 2.inszem április!!! Ez már fix!!! KépKépKép

Használd ki a szabanapod Borsika! Nekem meg segítsetek lécci, hogy mit fözzek a hétvégén teljesen tanácstalan vagyok!!!

*Kép De mit?? Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag

ez szuper! de jó neked, hogy Te máris kezdhetsz neki a következő inszminációnak!!! Szívem szerint én is kezdeném máris a következőt, szünet nélkül.
Én amúgy egyáltalán nem estem depibe azért, mert nem sikerült, ui. a pozitív oldalát nézem az egésznek, lesz egy jó nyara, megünk nyaralni, kertészkedhetek egész nyáron, stb. semmivel sem lennék előrébb, ha az önsajnálattól szenvednék. az a 3 hónap elrepül nagyon gyorsan.
főzzél rizseshúst, én azt fogok, fél óra alatt meg van az egész.

Kép
zsuzsi73

KisKép!
Akkor megint izgulhatunk érted!HUUURRRRRRÁÁÁÁ!Kép
Ugye mondtam hogy odaér rövidesen!Kép Látod milyen az élet; depisek leszünk, ha megjön, máskor meg már alig győzzük kivárni. Én is így vagyok ezzel mindig!Kép
Kihasználom ezt a napot:
KépKépKép

Én holnap lasagne-t fogok főzni. Nagyon szeretjük, és idén még nem csináltam.Kép
Vasárnap pedig ünnepi ebéd lesz szerintem; ha a párom nem felejti el az évfordulónkat!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

*!

Ez ténlyeg nagyon-nagyon jó hííír. Kép Akkorlehet, hogy együtt izgulhatunk? Kép

Borsi!

Jó pihizést, használd ki a szabadnapot!

Zsuzsi!

De jó, hgy te is így fogod fel!!! Én is azt mondtam, hogy ha ez most nem sikerül megyünk nyaralni, ha sikerül,akkor nem. Már előre készítem fel magam, ha most sem sikerülne...
Kérek rizses húst, szeretem, nyami Kép

Tiko

tiko

Borsi!

Add meg a párod tel.számát és garantálom, hogy nem felejti el Kép Kép Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Ez még csak a 2. lesz, remélem ezt még nem felejti el.Kép
Bár mióta megvolt a műtéte, mintha feledékenyebb lenne. Azzal szoktam piszkálni, hogy lehetséges hogy nem is ciszta volt amit kivett a doki, tekintve hogy a férfiak "odalenn" hordják az agyukat.KépKépKépKépKép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko

igen, ez egy hatalmas szerencse, hogy a nyárnak megyünk neki. amikor nekem novemberben nem sikerült, akkor is elmentünk januárban nyaralni fájdalomdíjként, most pedig azért fogunk, mert most nem sikerült. és amúgy az a röhej, hogy tavaly augusztusban is azért voltunk nyaralni, mert akkor még úgy gondoltuk, hogy az lesz az utolsónyarunk gyerek nélkül, hisz utána jött ősszel az első lombik, és ki gondolta volna, hogy nem sikerül.

Kép
zsuzsi73

Borsi!

Ez már nekem is eszembe jutott, mármint hogy ők ott hordják Kép Kép Kép

Zsuzsi!

Mi is úgy mentünk el tavaly, elég exclusív helyet választottunk, hogy úgyse megyünk egy darabig, remélem igy lesz Kép

tiko

Tiko

hát kívánom, hogy úgy legyen, hogy nem tudtok egy jó darabig nyaralni menni. elhiheted, hogy én is szívesen lemondanék róla. akartam már többször kérdezni, hogy Te melyik cég programjával könyvelsz?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Köszi Kép

Nem hiszem, hogy ismered, az ESBO Kft programja, az egy DOS-os progi, a többi progimat a párom csinálta (tárgyi eszk, házipénztár, stb.) TE?

tiko

Szép hétvégét, Lányok Kép
Kicsit eltűnök, mert nem bírom levetkőzni a depimet, s az utóbbi időben egyébként is kezdtem netfüggővé válni.
Majd kimorgom magam és újult erővel jelentkezem!
Addig is pussz,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko

RLB60 - ebben benne van a bérprogi, + tárgyi eszköz is. nekem csak a számlázó programom van külön, az DOS-os nekem is.
Bocsi Lányok, hogy más témáról írok.

Fanni,

Itt a hétvége, ebben a szép időben biztos eltelik gyorsan az idő és már tesztelhetsz is! Szép hétvégét!

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Azt nem ismerem Kép

Fanni!

Jó hétvégét, remélem azért gyorsan telik neked is valamennyire.

tiko

Sziasztok!

Lejárt egy újabb nap...Kellemesen munkával telt(na persze a pihenés sem maradt ki belőle).
Már csak 5 nap és mehetünk vérvételre.KépKépKépMár nagyon várom,de nagyon félek tőle.Na persze a szúrás nem fáj annyira, mint az esetleges következménye.(na ettől félek)
Fanni!
Remélem kellemesen tellik a hétvégéd!
Azt is remélem hogy a depidet a kellems tavaszi idő elillantja.

Én holnap is dolgozni fogok,bár hétvégén itthon nem szoktam,de most be kell hozni a másfél hetes lógást.

Ami a pocakomat illeti biztos Fannival ezt is fej -fej mellett csináljukKépKépKicsit én is elbizonytalanodtam,de azért a depi még messze van,és remélem jó messze is marad.Nekem eddig sem fájt a hasam,de amit eddig éreztem pár napja most is érzem.Néha egész belül nyom-szurkálódik-tele van...főleg estére.Bár tudom hog ez még korai,de 2-3 napja délelőttönként a gyomrom sem az igazi.
Remélem nem ver át a belső érzésem.
Kiscsillag!
Örülök,hogy nálad újra december 6 vanKép
Annak mégjobban hogy tök jól vagy!
kavicska

Sehol senki?
kavicska

Helló!
CSak egy ötlet a tesztelőknek! A klinikán kaptatok tesztet! Hát ajánlom, hogy várjátok meg az előírt 5 perc várakozási időt!
Én nem bírtam, és hajnali fél 5 kor már teszteltem és mivel nem lett egyből két csíkos hát bőgve jöttem elő a WC-ből. Nem is mertem e napnál előrébb gondolni a transzfert követő két hétben. Csak eddig mertem létezni és szőrnyen összetörten éreztem magam, ültünk az ágyon és zokogtunk a férjemmel. Aztán ÕÕÕ 5 perc múlva ment pisilni és mégnagyobb sírással jött elő, mert pozitív lett a teszt, csak én annyira izgultam, hogy nem vártam! Hát velünk Így esett emg a nagy nap! Aztán 8kor hívtam ajó Krizsa dokit és újságoltam, hogy mi van, de, 11kor pedig már vérvételen voltam, s a diagnózis , idézem:"Terhes, mint a pinty!"
Remélem nem untattam senkit! Kitartás!

Kép
anid

Na jól van ,megyek én is!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Én itt vagyok már,most értünk haza! Kép
Ma bababoltokban csorgattuk a nyálunkat a párommal, vettünk a barátaink újszülöttjének egy gyönyörű rucit. Kép Holnap megnézzük őket!Kép
Jó lenne már magunknak vásárolgatni....Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Kép Itt a te anyaglkád. Nekem is van azt nem adom senkinek. Kép

*!
De jó, mármint hogy végre legalább elkezdődik a következő lehetőség, ez a legrosszabb mikor tudjuk nincs baba és valamiért mégsem jön.

Zsuzsi!
Ez az nagyon tetszik a hozzáálllásod, csak előre és csak pozitívan. Hova mentek nyaralni?
Mi is úgy voltunk tavaly nyaralni hogy többet nem megyünk gyerek nélkül, hát remélem nem is kerül rá sor. Kép

Andi!
Egy igazán izgi reggeletek volt, de mindennek ellenére cserélnék veled. Kép A tesztekkel szerintem mindenképp vigyázni kell nagyon nagyon csalókák. Kép

Borsi!
Meglesz az is hamarosan vásárolhatsz a Te babádnak szép ruhákat játékokat. És ajjaj mikor már majd toporzékol, hogy neki ez kell..... ezt várjuk már mindannyian, csak toporzékoljanak nem igaz?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

nem tudom még, hogy hova megyünk nyaralni, görög v. török szerintem, én max. 2 órát akarok repülni. Ti mentek, vagy nekikezdtek? (mert mesélted régebben, hogy vitáztatok erről a férjeddel)
Akartam még kérdezni valamit Tőled. Te már 3 lombikon túl vagy, a 3-ik sikertelen után csináltak neked (vagy egyáltalán szóba került) genetikai vizsgálatot? Egy barátnőm most van túl a 3-ik sikertelen lombikon és felhívták a kaáliból, hogy menjen genetikai vizsgálatra. most meg van ijedve.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok, nem tűntem el teljesen, csak egy picit Kép

Zsuzsi!

Mi Törökországban voltunk tavaly, egy extra all inclusive szállodában, nagyon-nagyon jó volt!!! Igaz, hogy kirándulni semerre sem voltunk (ilyen még sosem volt), de nagyon jól éreztünk magunkat. Egész nap ettünk,ittunk szórakotunk

Bocsi a más témáért. Kép

Genetikáról nem sokat tudok, de szerintem nem kell megijedni tőle. Vérből csinálják, Zsebinek is volt, de szerintem őt nem küldték, ő akart menni. De erről ő többet tud.

tiko

Sziasztok!

Jóhírt Jöttem átadni!Idézem!
"Ma 9.20-kor megszületett Laura 3450g,54 cm.Egészséges ,gyönyörű kislány."Unique!
kavicska

Kavicska!

Köszi a jó hírt!!! TE hogy vagy?

Unuque!

Gratulálok!!!! Puszi nektek!!! Kép Kép Kép

tiko

Zsuzsi!
Igen nekünk is csináltak genetikai vizsgálatot, de engem ha nem küldtek volna is mentem volna. Jobb kizárni mindent. Kép
Most úgy néz ki nekifutunk a következőnek és ha ne adj Isten nem sikerülne akkor megyünk nyaralni, ha sikerül akkor nem. Kép

Unique!
Gratulálunk. Jó egészséget, és sok tejcsit. Kép

Kavicska Fanni!
További durkkok mennek már nem sok vána hátra kitartás lányok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nekivágtok? De jóóóó Kép Örülök!!!

KAvicska, Fanni!

Mindjárt itt a vérszívás ideje, ne aggódjatok, minden rendben lesz!!!!!

tiko

Sziasztok!

Köszi szépen hasilag jól vagyok,nagyon várom a vérszívást.
Valószínű most pár napig nem nagyon leszek,mert tegnap este meghalt a nagypapám,így most sajnos más foglal le.Majd meglátom hogy állok agyilag,és csak akkor jövök,ha nem rontom a hangulatot.Ha előbb nem is,szerda délután mindenképpen jövök.

Fanni!
Remélem jól vagy!Jól tellik a hétvégéd!
Gondolok rád!

Puszi mindenkinek !Jövök majd!
kavicska

Kavicska

fogadd őszinte részvétemet, és vigyázz magadra nagyon!!!

Zsebi

egy kicsit bővebben írnál nekem erről? Azt írta már Tiko, hogy vérből csinálják, de konkrétan mit lehet pl. kiszűrni vele? Mennyi idő alatt van meg az eredménye? Ezt több sikertelen kísérlet után a Kaáli kötelezően előírja? Vagy csak javasolják ezt?

Tiko

ha Törökország mellett döntünk, majd tanácsokat kérek tőled. És én is tudok neked jó tippeket adni, de inkább azt kívánom, hogy ne tudjatok nyaralni menni!

Kép
zsuzsi73

UniqueKép
Gratulálok Laurához! Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok!Kép Várom a fotókat!Kép

KAvicska
Õszinte részvétem!Képpuszillak!
Azért a drukkok mennek, és várjuk hogy jelentkezz!!!

ZSebiKép
Köszönöm a tündikét. Most, hogy már ketten vannak, már nyugodtan hátradőlhetek!Kép

TikoKép
Én is így gondolom a nyaralást. Jó lenne, ha már nem mehetnénk idén sehová.Kép Bár a párom azt mondja, ha május elején sikerül, augusztus végén elmegyünk mégis valahová. Majd meglátjuk mi lesz!Kép

MA babanézőben voltunk. Az érzéseimet nem írom leKép, de a picilány gyönyörű.Kép Eszik, alszik, mosolyog bölcsen a maga 3 hónapjával.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzsi!

Oké, tudok tanácsot adni és szívesen meg is teszem. Kép Remélem nekem már nem lesz szükség a tieidre, de ha mégis úgy alakul, akkor igénybe veszem. Kép

KAvicska!

NAgyon sajnálom!!!! A vérvétel eredményéről azért tájékoztass minket légyszíves!!!!!

Borsi!

Hát ha nekem sikerül én tuti nem megyek nyaralni, nem merném megkockáztatni. Nekem nem lenne kedvem babázni, csak a sajátommal.

Tiko

tiko

Tiko!
Nekivágunk, ezért is akartam konzultációra menni a múltkor, de nem baj, mert megyek legfeljebb később kerül sor a kezdésre. Kép

Kavicska!
Nagypapád miatt fogadd őszinte részvétemet. Nagyon sajnálom, nem lehet könnyű, de remélem a jövő héten szép híreket hallasz a dokinál.

Borsi!
FEl a fejjel nemsokára a ti babótokat fogja mindenki nézegetni.

Kavicska, Fanni!
Már tényleg nem sok van hára nagyon drukkolok itt a végéhez.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Kértél már új időpontot?

Tiko

tiko

Tiko!
Igen április 19-re kaptam már csak. Kép De sebaj, biztos ennek így kellett lennie. Kép
Hogy telt a hétvége?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát az már mindjárt itt van, ezen már semmi nem múlik. Lényeg az, hogy megvan az elhatározás. Kép

Köszi egész jól, bár a mi hétvégéink mindig elég fárasztóak. Péntek, szombat kártyaparti késő estig, a kutya meg korán kel. Ma voltunk a telken, most meg sétáltunk egy nagyot a kutyával.

Neked hogy telt?

Tiko

tiko

Tiko!
Nekem jól telt, csak teli volt programmal.
Szombaton voltam vezetni Szlovákiába. Délután a párommal elmentünk haverokhoz, nem jöttünk túl későn de totál kiütöttem magam nagyon elfáradtam. A megasztár végét már el is aldutadm.
Ma reggel kimentünk az autópiacra hogy hátha sikerül eladni az autónkat hát nem jártunk sikerreel, de nem adjuk fel. Kép

Amúgy meg a tö.... ki van a mikuval. Kedden este kezdtem ici-picit barnázni szerdán semmi csütin több pénteken alakult szombaton semmi, ma talán beindul. Hát nekem ebből már olyan szinten elegem van. Ezt is el fogom mondani a konzi alkalmával. Igazából nem múlik semmin ez a másfél hét csak azért lett volna jó az 5-e mert akkor ha fogigátlós módszert választjuk akkor már most kezdtehttem volna, így meg akkor egy hónapot még várni kell, de tök mindegy kibírom. Csak nem akartam túl a nyárba belecsúszni a benti szabik miatt. nehogy valamelyik kolléganő megorroljon. Tudom tudom nem kell velük foglalkozni, de elég jól elvagyunk és nem akarok keresztbe tenni.

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát ez a miku szarakodás tényleg rossz, ez eddig is így volt? Mindenképp mond el a konzin, hátha van rá vmi megoldás.
Jó nyüzsis hétvégétek volt, az biztos. Nekünk is mindig nyüzsisek, de nem baj. Kép

Semmiképp nem a kollegáiddal kell foglalkozni, mindenképp magadat kell előtérbe helyezni és ne aggódj azon, hogy ők mit szólnak. Biztos megértik. Tudják amúgy a lombikot?

Tiko

tiko

Tiko!
Van aki tudja, van aki nem. Nem is aggódom, csak nálunk már előre meg szoktuk beszélni a nyári szabit és ezt nem akarom akarattal keresztűlhúni, de természetesen ha úgy jön ki akkor ez van. Kép

A miku. Nem nagyon szokott "szarakodni", de valahogy most megint nem az igazi. Régen amíg nem lombikoztunk soha semmi kavarás nem volt azóta azért előfordul.

Kellett volna ablakot pucolni, de nem volt délután hozzá energiám. Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscsillag!
Bocsi most látom hogy alul is otthagytalak, majd a köv-nél javítom. .Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi!
Téged meg nem soroltalak még lejebb, de sajnos mostmár mindenképp muszály lesz bármennyire is fáj a szívemnek. Mikor kezdtek legközelebb vagy nem tudod.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ezek a hormonok nagyon összezavarják azért a testünket sajna.

Hátnekem is kéne tavaszi takarítani, de annyi munkám van, hogy még most is dolgozom. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Nem hangzik jól, hogy még most is dolgozol, azért mostmár tessék megpihenni.
Én most gépezek és közben fél szemmel nézem a választási eredményeket. Nagyon kíváncsi vagyok ki fog a következő négy évben "dolgozni". Kép

Kép

Frissítettem a táblát és a színeket is átvariáltam akinek nem tetszik vagy van valami ötlete szeretettel várom. Remélem ez a szín szerencsésebb lesz és sokunknak sikerül kitörni a középső részből. Kép

Kép
Kép
Kép

A kék résznél lehet jobb lenne ha a név és az adatok lennének a legvilágosabbak és a tesz napja a sötétebb?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát én is kíváncsi vagyok, de van egy sejtésem...

Jó lett a tábla. Kép

Nem viszem túlzásba, de lassacskán dolgozgatok. KÉsz akarok lenni az ET-re mindennel.

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?