Hahó!
Nem volt netünk
igy nem tudtam jönni
Kész van a sziklakert
Nagyon büszke vagyok magamra, mert Csabinak is tetszik, pedig mondta, hogy ö azt hitte, majd elbénázok vele pár napig, aztán feladom. De azt mondta, tök jó lett!
városi téma: a kp-tól mi is messze lakunk (posta, gyógyszertár) de mostmár jön a bicajos szezon és könnyebb lesz utra kelni. Viszont orvos, bolt, védönö, játszótér, óvoda, iskola nagyon közel van, 1-2 utcányira. Ma is elmentünk sétálni a játszóra, közben beiktattunk egy bevásárlást, és mire a játszóra értünk, Nándi bealudt
Jaj, ezek a képek jok! Én is letöltöttem volna a progit, de a firefox besokallt és csak félig töltötte le. Aztán töltöm megint, erre azt nem inditja el és letörölni sem lehet
Ana
Nándi is szereti az uszit, igaz, ritkán jutunk el, de itt Inárcson is van. Én tejcsit nem adnék neki, inkább kipróbálnék másik fajta tápit, hátha valamelyik bejön.
Dóri
Szerintem nyafizna, ha éhes lenne!
Rayo
Refluxról én sem tudok sokmindent
Árviz: Csabi szülei Martfün laknak, igy mi inkább a Tisza mentén élökért aggódunk. (Na, jó, a Dunamentiekért is...) Ilyenkor elég nagy a pánik ott is, van 1-2 település, amit teljesen körülvesz a viz. És ami nagyon rossz, hogy mindig csak igérgetik a gátak épitését, felujitását, de eddig nem sok minden történt azon a szakaszon.
És ez most teljesen pártsemleges észrevétel, mert se Vityáék, se Megyóék-Gyurcsányék nem tettek túl sokat az ügy érdekében... Ilyenkor bezzeg megy az igérgetés minden oldalról. Na, mindegy, nem akarok politizálni (aki ismer, az tudja, hogy abszolut pártsemleges vagyok)
Na, megyek. pusz mindenkinek