Sziasztok!
Amikor írtam az őszibe, én is gondoltam, hogy irgumburgum!!!
De mindig ez az első topic, amit elolvasok! Utána jön a győri, aztán az őszi. De tegnap olyan sokminden volt, hogy elfelejtettem volna, ha nem írok.
Azért még jöhetek?
<!--attachment: jhg-400140.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*3.4**jhg%2ebmp --><center><pre>
jhg.bmp (3.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Gastroyal:
hááát, én azért jobban főzök! Végülis nem rossz, eddig mindent megettem, de olyan menzakoszt.
Ez már a 2. hét. Jövő héten kipróbálom a Food expresst, olcsóbb, és Ayse jókat írt.
Manka, ahol a béka Jack mellett van, az hol van? Az a kanapétok, vagy ágynemű? Tök jó a színe!
És Jack tök sokat nőt, és még mindig nagyon jóképű!!!! Milyen volt az éjszaka? Hordja már Jack a nyakláncot?
Anyósék minkor indulnak a repülőtérre?
Amióta adod a GW-t, kevesebbet bukik?
Éppen az előbb írtam az őszibe, hogy ma már a 3. body van Zitán. Ennyire azért nem kéne nőnek lennie, hogy 3 óra alatt 3 ruci legyen rajta.
mostmár ha kell, 18 éves koráig GW-en fog élni!!!
Olyan jó volt, hogy itt volt anyukám. Nagyokat hancúroztak Zitával, és nekem is jutott egy kis kényeztetés. Most éppen pedikűr-manikűr-műkörmös tanfolyamra jár (már nyugdíjas, csak nem akar otthon ülni), és "feláldoztam"
a lábam és a kezem, hogy gyakorolhasson rajtam. A műkörmös zselét otthon felejtette, amit én nem nagyon bántam, mert ma tuti letépkedtem volna, nem nekem való az ilyen cucc.