Sziasztok lányok,
Sajna nem én nyertem a díjat
De annyira jól esett, hogy így drukkoltatok, meg az egész családom is persze. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem bánt a dolog, de főként azért, mert szép lett volna így befejezni... Nem hiszem, hogy 2 kisgyerek mellett valaha is visszamennék oda. Vagy ha mégis, az jó pár év múlva lesz, ki tudja, hogyan alakul addig a tévézés...
Piciri: Pesten volt, a várban, a Nemzeti Galéria dísztermében. Nagyon jó volt a hangulat és elég furcsa volt a többtízmilliós kép között vacsorázni
A párommal és a szüleimmel még poénkodtunk is, hogy egy.két képet elhozhatnánk, megoldana mindent
A zsűriben többek között ott volt Ragályi Elemér. Szirtes Tamás, akik elég nagy szaktekintélynek számítanak. Végigparáztam az egészet, ráadásul a mi kategóriánk volt az utolsó...
Bali: Hihetetlenül helyes fiad van, csak úgy csillog a szeme, lehet benne látni az elevenséget. Biztos jócsont, ugye? A pocakod pedig nagyon helyes!
Manka: Igazad van,hogy nem nézel ilyesmit. Én pedig nem forgatok most ilyeneket. Sőt, múltkor egy kislányt elütöttek és szegényke nem élte túl. Odaadtam a témát az egyik kolleganőmnek, én nem bírtam volna megcsinálni...
Holló Márti a főnököm. Én is gratulálnék neki, de azóta nem beszéltünk, majd átadom a jókívánságodat, ha utolérem.
Erika: Üdv a nagycsapatban!!!
Gesztenye: Nagyon drukkolok, hogy minden okés legyen. Mindenképp beszélj az orvosoddal és értesíts, hogy mi a heylzet.
Nem akarok belekotnyeleskedni, de a párod szerintem csak nyugtatni akart. Szegény hapsik sokszor nemigazán tudják, hogy mit kezdjenek ezekkel a szitukkal, amúgy is olyan kitaszítottnak érzik magukat éppen azért, mert nem ők hordják a szívük alatt, hanem mi
Rönci: Olyan ari vagy, hogy tegnap este vígasztaltál. Ma megjutalmaztam magam egy szabadnappal(ha már a díjat nem én hozhattam haza
), holnaptól ismét nagy lesz a hajtás. Meg
hétfőn, szerdán, csütörtökön..
Szőkemelinda: kb. 5 percig néztem az uh-s képet, mire megfejtettem a rejtélyt
Ugye a fejecskéjét láthatom és éppen szundizik?? Ha nem, akkor tudd be annak, hogy én is szőke vagyok
Gyönyörű a kicsi fiad!!!
Millió puszi Nektek