Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsazsóka nagyon sajnálom. Pedig annyira bíztató volt a görbéd.
Hát azt hiszem én is csatlakozni fogok hozzád napokon belül, de az is lehet, hogy órákon belül. Reggel óta olyan mensisen fáj a hasam. A hőm még jó, de pont ugyanúgy érzem magam, ahogy szoktam mensi előtt, úgyhogy csak azért drukkolok, hogy valahogy szombatig húzzam ki. Ha holnap megyek dokihoz, szerintem én is a HSG-t fogom kezdeményezni, most már tényleg nem várok tovább!

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok.

ZsazsokaKépKépsajnalom.Mar alig vartam a reggelt hogy jojjek a jo hirre,hat nem erre szamitottam.

regina.Nagyon nagyon sajnalom.Sokat gondoltam rad szerdan es nagyon szoritottam ezek szerint nem elegge.(

lanyok az ilyen munka nem munka,gyes meg gyed dologhoz nem tudok hozzaszolni.Ezert is nem irok,ne haragudjatok.

Kepzeljetek tegnap elkezdtem vizesedni(nyak)aztan este mikor elmentem nagy dologra eszrevettem hogy valami folyik.Hat kijott belolem egy jo csomo nyak.Ami nyulos volt de nagyon,de se elotte se utanna semmi.Volt mar valakinek ilyen keson pe-je?.
Megvizslattam a mehszajam is es puha volt,azelott zart.Ma megint zart.Tenyleg nagyon belebonyolodtam a dologba.meg van meg egy dolog de az mar tenyleg nagyon fura.itt a gorbem.segitsetek

Kép
monyoka

Kamilla aranyos vagy!Kép
Én nagyon drukkolok neked, hogy kerüljön el a mensi 9 hónapig!!!!!!!++++++

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép

Kép
monyoka

Köszi Zsazsóka!
Sajnos én már minden hitemet elvesztettem, egyszerűen még bizakodni se tudok abban, hogy egyszer csak úgy minden segítség nélkül + teszt lesz. A dokimtól várom a "megváltást", de ha azt meri mondani, hogy várjak türelemmel, akkor nagyon mérges leszek. De 13 sikertelen ciklus után csak nem mondja már ezt!

Kép

Kép
kamilla306

Monyó! Ezt most így nehéz megmondani. Ha tartósan feljebb megy a hőd a következő napokban, akkor tényleg most volt pé-d. Vagy talán a 19 napon. Egyelőre nem egyértelmű.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

hat nem is tudom.Eleg genya.Multkor 42 napra jott meg.A 19 es pe-t kizartam az alacsony ertekek miatt.
neked viszont gyonyoru a gorbed.Irigyellek erte.Nekem sose lesz ilyen szep gorbemKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

ReginaKép sok erőt és kitartást kívánok neked! Azt mondják az idő sok mindent megold.
Igen, van akinek pár hónap múlva lehet próbálkozni, van akinek fél év. Állítólag attól függ, hogy a méhed mikor fogja kiheverni a beavatkozást.Kép Kibírható a kis pálca.
Kép

Végre a régi arcokKép Jó sokat írtattok ám!Kép
Még csak félig olvastam el, de el kell rohanom,
majd utána befejezem. De amire szeretnék reagálni:

Munkahely - baba: nálam is ez a helyzet. Gyülölet itt dolgoznomKép És ez azóta, amióta elvesztettem a babám. Gondoljátok el, hogy (anno) csütörtökön műtöttek, pénteken már a munkaügyi ordított a telefonban, hogyha hétfőtől nem kezdek, akkor nincs munkahelyem...... Hát ez van most!
Nem akarok változtatni, mert innen akarok elmenni. Csúnya dolog, de munkál bennem a bosszú!Kép

Jó olvasni benneteket! Remélem több öröm és még kevesebb bánat lesz itt!!

No majd visszatérek.....

Ja! Junkó!Kép Remélem sok joghurtot eszel!Kép

Bee---------bye
beebeey

Zsazsóka!
Nagyon sajnálom,tényleg biztató volt a görbéd,én is úgy gondoltam,hogy baba van a dologban.

Kamilla!
Még ne add fel sokan beszélnek menstruációhoz hasonló tünetekröl terhesség elején.

Monyoka!
Sajnos ehhez annyira nem értek.Nekem is a többiek szoktak segíteni.

KépKép
takido

Lenne egy kérdésem.Ma raggel is 6 körül felébredtem(egész ciklus alatt ekkor mértem),és félálomba megmértem a hőmet:36,7,majd visszaaludtam,és 8 körül ébredtem,gondoltam kiváncsiságból megint megmérem:37.Meg tudná nekem valaki mondani,hogy ez mit jelenthet?
Lehet,hogy mindig korán mértem eddig,vagy nincs jelentősége?

KépKép
takido

Beebeey!
A munkahelyeddel kapcsolatban döbbenet,hogy vannak ilyen érzéketlen emberek.Nő volt,vagy férfi?Mondjuk néha a nők szemetebbek tudnak lenni ilyen dolgokban.
Attól én is tartok egy kicsit,hogy,hogy fogom majd beadni a főnökömnek,ha netalántán összejön.
Neki is-nő létére-elég fura a felfogása ezzel kapcsolatban.De a kolléganőim biztatnak,hogy ezzel ne foglalkozzak.Végül is igazuk van,ha az ember a fönökére hallgat,akkor soha se szülne.Számukra nincs ideális időpont.

KépKép
takido

Tontica!

Légyszi segíts már abban, hogy én is le tudjam tölteni a hőmérséklet diagrammot. Odáig már eljutottam, hogy megkaptam a jelszavamat. Ezután mi a teendő?
beács

Úúúúristen! Mi volt itt tegnap este??? Kép Kép Bocs, de képtelenség visszaolvasni!

Zsóka Kép Kép nagyon sajnálom Kép Kép
Olyan esélyesnek gondoltalak/gondoltunk!
Akkor tényleg ideje a HSG-nek...

Kamilla,
hú, lehet hogy vmit félreértettem, de nem tagnap voltál dokinál?
És megy a drukk neked! Kép

Monyó,
lehet, hogy most volt péd! Kép

Takido,
nem tudom... sztem az ember csak megzavarja magát, ha kétszer mér egymás után! Kép

angel37

Sziasztok!

Zsóka

Hát sajnálom..KépKépDrukkolok a HSG-hez...

Takido

Annyi mindent akarok írni,remélem,nem felejtem elKép!
No,a görbe....én egyetértek Kirsztivel,szt is 17-e volt PÉ.KépRáadásul amint láttam,előtte napokban volt nyákod,tehát a 10-e emiatt is kizártKép.
Én sem tesztelnék még,mert ez akkor így túl korai...KépAmúgy meg érdekes,hogy nem ugrik fel olyan nagyon a hőd,(s bár ne legyen igazamKép),de szt van némi gumbanc a progeszteronnal...(?)...ezért kérdeztem a hormontükröt...De legyünk optimisták!
LH-teszt:a hőmérőzés nem mindig elegendő önmagában,ezért szokták javasolni,hogy EMELETT hasnáljunk másfajta eszközt,pl az LH tesztetKép.Szóval én együtt vetném be a kettőt...
Reggeli hőmérés:az első,ébredés utáni hő a mérvadó.Hiába aludtál vissza,az már nem uolyan alvás,másrészről ha később kelsz,akkor is magasabb lehet a hőd.Ugyanis a nap folyamán folyamatosan emelkedikKép.Ezért fontos,hogy uabban az időben mérd mindig,vhol most olvastam,hogy minimum 3 óra alvás után.

Bee

Hát nem irigyellek,viszont én is megbosszulnámKépKép!

Kriszta

Az a baj,ha én vissza gombbal megyek vissza,nekem már azt írja ki,hogy a "lap nem jeleníthető meg"...KépKépHát ezért száűll el.Norm esetben szoktam copyzni,de néha elfelejtem,pláne,ha rövidet írokKép!
Honnan tudod,hogy el van záródva a petevezetőd?vagy erről már volt szó?Kép

Tontica

Te nagyon optimistaKépKépKép!
Mi van a legénnyel?Kép

Monyoka

BMIKOR lehet peteérés,úgyhogy hajrá!!!KépKépKép

Csakegy

Áruld már el nekem,hogy miért írsz (majdnem) mindig zárójelben?Kép

Anyapoc

anyapoc

Takido!

Én azt olvastam valahol, hogy az ember alaphőmérséklete reggel 6 h körül a legalacsonyabb, a külömböző hormonok ciklikus beáramlása a vérben utána már emeli. én is mindig negyed 7 körül mérek és nagyon ritkán megy 37 fölés, de azért megvan a kétfázisú hőgörbém.

Kép
Kép
sosi

Jo Reggelt!

Ezutan belepsz a jelszavaddal es nem tudom mert mar regen volt amikor beleptem de gondolom olyanokat fog kerdezni toled hogy miben szeretned megadni a homersekletet, ott be kell jelolnod a celsius fokot.
Aztan ha jol tudom ki kell adnia Neked egy calendar-t es ott az enter databa beirod a homersekletet az idot amikor merted stb. Tudsz valamennyit angolul? Mert akkor megprobalom leirni Neked mi mit jelent.
Tehat ha beleptel az: enter data-ba akkor:

-temperature: homerseklet

-time: ido

-cervical fluid: a folyas vagy nem is tudom hogy mondjak.
Ezen bellul: dry.szaraz, sticky (na ezt nem tudom lanyok!!! Kép ) creamy: kremes, watery: vizes, eggwhite: tojasfeherje

-menses, spotting (barnazas):
light:gyenge, medium: kozepes erossegu, heavy:eros

-Intercourse/Insemination: (ez a szexet es a beultetest jelenti:
yes:ige, am:delelott, pm:delutan, both:mindketto, no:nem, a masik kettot nem tudom mit jelentenek de neked nem is kell.

Szoval ezek kozul kell bejelolnod a Neked valot.
Remelem ertheto voltam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

sticky=ragadós

anyapoc

Zsazsoka: nagyon, nagyon sajnalom. Kép Kép Kép

Gorbem ami tok furi. Kép Kép

Kép

Anyapoc: koszi kerdesed legenyke lazaska, itt ul az olemben es nezi az egyszervolt-ot. Kép Csak igy hagy irni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc: mert ha valami OFF vagy nagyon privát és teljesen szubjektív megjegyzés, akkor zárójelbe rakomKép
csakegysokadnick

Tontica

Hát milyen ez a görbe???Mint a Titanic...KépNem értem....
Szegényem,akkor puszikáld meg helyettem is.Megfázás???

Csakegy

KépNekem olyan furi,mert itt mindenki ír privátot,szubjektívet,sőt,OFF-ot is,erről szól a fórum.Nekem meg mindig az jön le,mintha vissza akarnál húzódni...nemtom miértKép

A

anyapoc

Bea: ird am meg hogy sikerult!!! Kép

Anyapoc: Titanic Kép

KépKép
KépKép
tontica

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat,észrevételeket.Igazatok van,hogy a kétszeri mérés csak összezavar.

Sosi!
Egy kicsit megnyugtatott amit írtál.sajna nem tudom késöbb mérni,mert minden második héten 7-re járok dolgozni.de jó ezt tudni.

Anyapoc!
Szerinted akkor mit csináljak?
menjek el a dokimhoz a hőgörbémmel,és menjek el vérvételre?

KépKép
takido

lanyok koszi,egy pici remenysugarat latok most.

tontika.Hat ezt most nem ertem.Mert megy lefele a hod?ez beagyazodasnak kicsit sok ugye?lehet hogy most lesz pe-d.

takido.en is igy jartam mikor nem tudtam hogy kell merni.Megmertem rendes idoben aztan csicsiska es mertem 2 ora mulva egy jo magas erteket.Az elsonek higy.)

lanyok megosztok veletek valamit amit a parom sem tud es en is csak most jottem ra.
Minden ciklusomban van par nap amikor osszehuzodik a huvelyem,jon a vizes valami es faj is egy kicsit.Mult honapban azt hittem ez gomba,de az nem mulik el 3 nap alatt.
Csak a ciklusom 2-3 napjan van.Ez nekem tegnap volt.Meg ma is amikor felkeltem.
A lenyeg hogy ilyenkor soha nem vagyunk egyutt,mert nekem fajdalmas.Most az jutott eszembe hogy mivann ha azert nem jon a baba mert pont ekkor kellene egyutt lenunk.Teganp beprobalkoztam,hat elegge fajt.Olyan mintha beszukulne a huvelyem.Hallotatok mar ilyenrol hogy valakivel ilyen tortent?

Kép
monyoka

Monyoka: én akkor érzem, hogy halál szűk vagyok amikor épp lefutott a mensim... szóval közvetlenül utána... mintha ilyenkor összemenne egy számmal...
csakegysokadnick

Monyoka!
Oké az elsőnek hiszek.
A másik,ilyenről még nem hallottam,de én már úgy vagyok vele,hogy semmi sem lehetetlen.

KépKép
takido

csakegy.Ja mintha osszemenne jol mondod.
menzi utan nem erzek ilyet.meg akkor nem is faj.
most is csak akkor ha a parom....

Kép
monyoka

Sziasztok! Én tegnap csatlakoztam hozzátok, de sajna csak munkaidőben vagyok netközelben. Most visszaolvastam amiket írtatok. Remélem még emlékszik rám valaki Kép
Monyoka! Szerintem ez lehet jel, mert nekem is van ilyen pé-kor, én pl. soha nem kívánom olyankor, mert nekem a hasam szurkál és keménykedek
Takido: én úgy tudom, hogy minden reggel (7végén is) ugyanabban az időben kell mérni, higanyos lázmérővel, 5 percen át szájban, rögtön ébredés után. (én ezért nem alszom már egy rendeset 8 hónapja Kép
torolve_20130114141731

vikitta.En ugy tudom 10 percig kell.

Kép
monyoka

Monyó,
nahát!
Ha tegnap érzeted, akkor lehet, hogy ilyen a pé-d?

SZia Vikkata! Kép

SZtem hőmérőtől függ, hogy meddig kell... Van 10perces, kétperces! Kép

angel37

monyoka: Szerintem ez függ a lázmérőtől is, mert nekem egy új, német típusú higanyos lázmérőm van, ennek a papírjára 5 perc volt írva. A japán lázmérőknél 10 perc volt előírva én azért nem azt vettem. De , ha jól tudom már lehet kapni 2 perceset is.
torolve_20130114141731

Na ugyi, én is ezt mondom! Kép
Nekem kétperces volt, és jó kis görbéket produkáltunk! Kép

angel37

aht angel ha ilyenkor van pe-m akkor nem csodalom hogy eddig nem jott ossze.
eddig ezzel a dologgal nem foglalkoztam.egyszeruen nem kezdemenyeztem,vagy fajt a fejemKép

nekem most a ferty attette az ureg gombjeimet teltnek.ez azt jelenti hogy mostmar a 6.30 as ido a kiindulo pont?

Kép
monyoka

Nekem is működik az 5 perces, bár néha elalszom vele, visszaájulok Kép Akkor apuci veszi ki a számból, nehogy elharapjam. Szerintem, ha többet van bent az nem baj, csak legalább annyit kell.
torolve_20130114141731

A görbe alapján pedig... Kép A 25. napig nem úgy néz ki, hogy volt pé...

A fertyhez így nem értek, nem tudom, mi az üres gömb...

angel37

vikitta erdekes lehetszKépalszol a szadban a homerovelKép
en huvelyben merem mert nyitott szajjal alszom igy nem ad igaz erteket.
Nem merek elaludni mert meg belemtorik a homeroKép
nehez mert olyankor meg tiszta koma vagyok.

Kép
monyoka

Hát én is tiszta kóma vagyok, koncentrálok, hogy ne aludjak vissza, de egy-két hónapja már nem bírom megállni, pláne a hónap első felében, amikor még "tét nélküli", a második felében sokkal kíváncsibb vagyok az eredményre, akkor általában alig bírom kivárni, hogy leteljen az öt perc.
torolve_20130114141731

Hüvelyben én is attól félnék, hogy beletöröm... Nem mintha a számban nem féltem volna, hogy ráharapok egy-egy ilyen pár másodperces visszaalvásnál! Kép
Egyszer mérés közben azt álmodtam, hogy elharaptam, de nem is volt benne higany!

angel37

Szerintem ez mindenki rémálma, én a férjemtől állandóan azt kérdezem, hogy "Ugye biztos nem szivároghat"? Kép Mondjuk a higanymérgezéstől legalább fogynék egy kicsitKép Ti nem híztatok a vitaminoktól? Rám csk úgy cuppannak a kilók, mióta szedemKép
torolve_20130114141731

Tontica
Nekem itt alszik az ölemben a gyerkőcKépJobbulást nektek!Kép
A görbéd valóban fura.Pláne,ahhoz viszonyítva,milyen "tankönyvi" szokott lenni.

Anyapoc
Én úgy érzem,el van záródva.Elméleteket gyártok hozzá,de igazából megmagyarázni nem tudom,miért merül fel ez bennem folyton.

Angyal
Apával megbeszéltétek,hogy hogyan tovább?

Monyoka
Ezek szerint nálad ilyen a p.é.Most aztán már ezeket a napokat ne hagyjátok veszniKép

Zsóka
KépKépKépKépKép
A HSG biztosan megoldja majd a dolgot!Apa rendben,a tüszőid szépek,hormonjaid rendben,így valóban más nem lehet,mint összetapadás.Meglátod a beavatkozás után gyorsan babás leszelKépKívánok minden jót,és kitartás!!!!!!!!!!!KépKép

Vikkata
Sztem a 10 perc a nyerő mérésileg.Úgy pontos
Na persze néha én is 5 -ig bírom csakKép

Kamilla
Remélem dokihoz már csak a pozitív tesztedet viszed!Kép

KépKép

KépKép
okr

van amikor napkozben is merek,este monika show alattKéplegyen mar valami izgi is.
Volt amikor a parom meg akart szeretgetni.Mondtam neki hogy merek.erre:hol???
meg jo hogy nem ugrott ram egybolKép
na akkor en is betojtam hogy belemtorik.

Kép
monyoka

Hőmérés: a szokásos időben mért számít... tehát ha az ember hajnalban felriad és mér, az nem... aszingyák, nem érdekes a felriadás, nem befolyásolja a hőt ha az ember azonnal visszaalszik... csak ne rohangáljon fel-alá... (gondolom az azonos időben mérésnek az a lényege, hogy olyankor az ember mindig ugyanabban az alvási fázisban van...)

Nálam ez a szúrkálós "kiszáradásos" marha szűk dolog asszem pont PÉ után volt... tehát amikor megugrik a progeszteronszintem...

izé... bevallom, valszeg veszek is egy üveg síkosítót... van valami spéci tejsavas ami kifejezetten ápoló cuccos... na nem pont babagyártáshoz -ott valszeg tömegmészárlást végezne Kép - hanem csak úgy általában a ciklus 2. felére...

Ez van... öregszemKép
csakegysokadnick

Ja igen... és én talán már írtam egyszer, hogy lecsekkoltam a hőmérőinket... higanyos 10 perces szájban, hónaljban, digitális szájban, hónaljban rajtam, férjen... hát az összes esetben megegyezett a higanyos és a digitális által mért érték... szóval én maradok az egy perces digitálisnál....
csakegysokadnick

kriszti.
Adarol mikor kapunk megint kepet?.)olyan ari csajsziKép

nekem a meressel a legnagyobb bajom hogy reggel folyton pisilnem kell,igy nagyon lassan telik le a 10 perc.
kulomben amiota merek 3 homerot tortem ossze veletlenul.a parom szidott is rendesen hogy telehiganyozom a hazatKép

kriszti.ez csak egy elmelet,lehet hogy nem is volt pe-m.Valmiben kapaszkodnom kell.

Kép
monyoka

Monyóka

Mennyire sok a nyákod?Egyébként ha 2-3 nap van minden ciklusban,akkor lehetséges,hogy ez a Pé körüli nyák,csak azt nem értem,miért fojdalmas ilyenkor.Ennek pont az lenne a lényege,hogy jobban be tudjanak hatolni ilyankor a hímivarsejtek...De hát nem vagyunk egyformák...
Még annyit tudok elképzelni,hogy túl sok nyákot termelsz(barátnőmnek volt ilyen) és bizony ez problémát is okozhat a teherbeesésnél...Van egy oldal,ahol egy jó doki válaszol ilyen kérdésekre,majd mindjárt megkeresem neked.Szt kérdezz tőle,ha a saját dokidban nem bízol(amit meg is értek...)

Takido

Ez az első görbéd?Mert ha igen,akkor szt még nem fog vele a doki foglalkozni.Én azt mondom,legalább mégegyet várj,mert előfordulnak furi ciklusok mindenkinél,még nem mérvadó,hogy itt mi van.Ha ott is iylen furcsa lesz a ciklus második fele,akkor érdemes vele foglalkozni.De azért én abban is reménykedek,hogy talán nem lesz rá szükség... KépKépKép

Hőmérő:szt amikor ráírják,hogy meddig kell mérni,nem a pontos testhő mérésre gondolnak,hanem csak a körülbelülire.Na azt értem alatta,hogy ugye pl. a digit hőmérők is úgy vannak beállítva,hogy akkor csipognak,ha X (asszem 16) mp-n belül nincs már hőmérséklet emelkedés.Vagyis nagyjábóli értéket mutat,ami mondjuk egy lzas állapot esetén tök mindegy,hogy 38,7 vagy 38,8 a hőd.De itt pontosabb adatra van szükség,mert 1 tized fokok sokat számíthatnak,ezért mondják az okkosok,hogy 10 percig kell mérni bmilyen hőmérővel.
Én kipróbálnám,hogy más eredményt kapok-e,ha 5 vagy 10 percig mérem.Mert ha igen,akkor bizony tovább kell mérni.

Anyapoc

anyapoc

5 perces méréssel is jó értékeket kapok, szerintem ez egyénileg változik. Nekem teljesen szabályos a hőmérséklet emelkedésem kb.14 napig alacsony, a 14. reggelre lecsökken kicsit, aztán a 15. naptól emelkedni kezd, és olyan is marad a 28. napig kb. A mensim előtt esik le. Pontosabban a barnázás idején. Szerintetek ez normális, hogy négy nappal a mensim előtt barnázás van? Ez valami hormonális probléma? Én a pé-m után mellfeszülök és szúrkál a hasam a bal oldalán végig a második felében. Ez mitől van? A barnázás és a szúrka?
torolve_20130114141731

Kriszta, Kép
valszeg június elejére fogunk kérni időpontot! ha be nem pánikolok addig! Kép

Anyapoc,
ha tovább mértem (kivácsiságból) akkoris ugyanannyi volt, mint két perc után! Kép

Vikkata,
nekem is szokott lenni (bár az utóbbi két ciklusban nem volt)... Okozhatja hormon (pl progigyengeség), de nálam sem attól volt.

angel37

Sziasztok!

Angyal! Tök szuppi! Dehogy pánikolsz be! Lánykori neved marad, vagy felveszed a "né"-t? Nekem speckó a "né" nem tetszik! Persze te tudod!

Tontica! Pici fiad hogy van ma? Ha még beteg akkor jobbulást!

Mindenki! Már nem tudom ki mit írt! Én fél hatkor mérek. és sztm is van benne v.mi, hogy azért vagyok ilyen alacsonyan, majd kipróbálom, hogy egy cikluson keresztül mondjuk fél nyolckor mérek! sztm tutti egy- két tizeddel magasabb lenne! Ki is fogom próbizni! Hátha megütöm a 37-et!
Hu, durva én is volt,amikor elaludam a hőmérővel, ezért most úgy csinálom, hogy felhúzom az órát 10 percel későbbre! Nagyon szundi vagyok. Én v.mi gagyi 10 perces mérőt használok. Még leírás sem volt hozzá! Kép Tudjátok az szájhagyománnyal terjed!

Monyó! Ha ilyen magasságba marad a hőd akkor most volt pé-d.

Ja a lényeg:
Zsazsóka! Nagyon sajnálom. Kép

Kamilla Neked még megy a drukk!
Vendég

Angel!
Mitől félsz pontosan? Ezután már csak valami jó jöhet!Kép

Monyoka!
Javasolj apának valami sikósítót arra a pár napra... Áldozd fel magad, hátha azok a tuti napok!Kép Lehet, hogy elég egyszer is!Kép

Hát én már tényleg nem tudom, mi legyen ezekkel a mérőkkel. Én nyitott szájjal alvás után, digitálissal mértem, amíg nem csipogott... Nem panaszkodom...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Angel

Nem tudom,nekem a digittel ment feljebb Kép.Sőt,Bulcsúnak is KépKép!Akkor ezek szt a lázmérőtől is függ.
Be ne pánikolj!!!Hát miér szenvedtél idáig ennyit??? Kép

Ildi

Nekem sem tetszik a Né Kép.Így felvettem a férjem nevét mint vezetéknevet.Erre anyós megkérdezte anno,hogy miért nem XY-né + lánykori név...Mondtam,hogy 1. nem akarok né lenni,2.volt már egy ilyen,mégegy nem lesz Kép(előző házasság...)

Anyapoc

anyapoc

Angel, ne félj, szerintem a legtöbb emberben van para ilyenkor, ez azért életed nagy döntése. De el fog múlni, ha túl leszel rajta Kép Én is féltem Kép Csak szervezz meg mindent szépre, mert később megbánnád, ha nem lennél alapos Kép
torolve_20130114141731

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?