Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!

Pont keresztbe írtunk Kép Most értem haza pár perce.
Szerencsére ma nem mentem potyára, de jó sokat kellett várnom a földhivatalban. Még holnap van egy köröm, de az már egyszerűbb, ide kell mennem a közelbe.

Borsival nem találkoztatok? Vagy még csak most fogtok?

Tiko

tiko

Zsuzsi!
Nagyon nagyon drukkolok holnapra. Azért ez eléggé korai mensi, nem?
Legyél Te az 1%, jó?
Tényleg igyál egy kis bort... aztán holnapig rengeteg lelkierőt kívánok!
Feltétlen jelentkezz!
Puszillak,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok! Én is hazaértem!
ZSebi!
TE gyorsabb voltál!Kép

Kis*!
Erről van szó! Nem kell hagyni, hogy legyűrjön a sors. Ilyen könnyen nem adjuk fel! Örülök neki, hogy így állsz hozzá a dologhoz!Kép
Mikor akartok újra kezdeni? Már dolgozol?

KAvicskaKép
HAsonló jókat kívánok én is nektek!Kép Ez a gyomorémelygés még kicsit korainak tűnik nekem, de hátha már jót jelez! Vészesen ürül a citromsárga sáv. Drukkolok továbbra is!

ZSuzsiKép
Tudom, milyen nehéz ilyenkor hinni, de próbáld meg. Amíg egy pici esély van, nem szabad feladni.Kép Neked is nagyon szorítok a vérvételhez!KépKépKép

FAnniKép
Azért szerintem is csak óvatosan azzal a melóval! Nem kell olyan vadul nekiesni!Kép Vigyázz a manócskákra! Szorítok nagyon!Kép

Lányok! Én most nagyon boldog vagyok, mert már ebben a ciklusban elkezdhetem a fogigátlót szedni. Igaz, hogy már a 4. cn.-n vagyok, de ma mégis elkezdhetem, nem kell egy hónapot várnom. Jövő pénteken, 14-én megyek UH-ra, és kiderül, hogy leállította-e petefészkeimet. Dehát miért ne tenné!??!!Ugye???KépKépKép
Ugyanazt a protokollt kapom, mint az elsőnél, tehát legjobb esetben május közepén meglehet a pungi és az ET. Kép

TikoKép
Kicsit megkésve, de öles léptekkel loholok utánnad!!Kép

BorsiKép

Borsi
borsókás

Borsi!

Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! Kép
Megint elkerüljük egymást, én jövő hét csütörtökön megyek 8-ra. Én taposom az utat, neked csak követned kell. Kép Kép Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Ha direkt szerveznénk se tudnánk pontosabban elkerülni egymást a KAáliban!Kép
Azért csak taposd nekem azt az utat!Kép De tudod hova kell hogy vezessen!Kép CSak akkor követlek végig rajta!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!
Az új sorszám: 151
Ugye milyen gyorsan haladunk?

Timi
latimi

Borsi!

Hát ez nem is kérdés, csak akkor kövess, ha jó úton haladok, remélem úgy lesz!

LAtimi!

Kép Kép Kép

Tiko

tiko

Timi!
Szuper tényleg hogy haladtok!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon drukkoloknektek hogy mielőbb fogyjon el a sor. Kép

Tiko, Borsi!
Ketten már vagytok kíváncsi leszek hogy áll majd fel a csapat a köv. hármas fogathoz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, köszönöm a biztató szavakat, de a csalódás részén túl vagyok, most az lenne a meglepetés, ha mégis + lenne. amúgy épp ma 4 hete volt az utolsó menszim, szóval nem korai szerintem, bár ki tudja, hogy ilyen esetben hogy kell számolni. majd vissza olvasok, ha lesz otthon netem, itt most nincs lehetőségem. szorítok nektek Fanni és Kavicska

Kép
zsuzsi73

Tiko! Zsebi!

Köszi a drukkot.
Mostanában egyre többnek érkezik a spontán baba. Úgy látszik, anyugalo (látjuk az út végét), meghozza a sikert. Tudnám díjazni, ha mi is így járnánk.

Már nagyon várom a pillanatot, amikor vehetek babakocsit.

Timi
latimi

Zsuzsi Kép
Nagyon aranyos vagy, de azért mi is szorítunk Neked tovább!

Timi Kép
Ha így haladtok, tényleg lehet babátok karácsonyra! (Azért a spontánra mégjobban drukkolok... persze)

Borsi Kép
Ez nagyon jó hír! A párod is már teljesen felépült?

Kavicska Kép
Azért az vicces, hogy Neked is fáj a derekad Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Nekem mindig fáj a derekam,mert gyártási hibás(van 3 nyitott csigolyám),és sorvadnak a porckorongjaim,de együtt élek vele lassan 10 éve.
Mivel most a babára koncentrálok,nem foglalkozom a derekammal,és egyébként is csak akkor szoktam bevenni gyógyszert,ha már mozgás nagyon fájdalmas.Szóval most nem vettem be gyogyit,hanem pihentem kicsit plusszba.
Most kicsit jobb....
kavicska

ZSebiKép
Tényleg hiányzik még valaki a csapatból! Nem érdekel a kiadó hely???Kép VAgy valaki mást?????Kép

FAnniKép
A párom már teljesen jól van. Szedi az Andriolt is, aminek "élvezzük" jótékony hatását!Kép
Jövő héten kell mennie népszámlálásra, akkor kiderül hogy többen lettek-e a kiskatonák is. Szmatona doki szerint enélkül biztos folyamatosan csökkent volna aszámuk, tehát ha nem is lesznek többen, mindenképp jó hogy megcsináltattuk a műtétet. Én mindenesetre még reménykedem!Kép Javíthatatlan optimista vagyok.Kép

BorsiKép

Borsi
borsókás

Kavicska Kép
Nem licitálok, az én derekam is egy rakás k@ki, sajnos.

Borsi Kép
Remélem, még nőtt is a számuk Kép nem csak stagnál! Vicces lenne, ha spontán sikerülne Kép

Megyek, nézem a vitát és próbálom nem felbosszantani magam rajta Kép

FAnni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnniKép
Csak ne vedd túl komolyan őket! Nem érdemes! Annyit nem érnek!Kép
Megyek, én is megnézem!
Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi, Borsi!

Taliztatok?

Hát én tuti nem nézem, csak felidegesíteném magam.

Tiko

tiko

Tiko!
Igen taliztunk.
Ne izgulj én sem nézem mert ezt a fikázást már annyira nem bírom. Alig várom hogy menjen le a választás mert katasztrófa ami ebbe az országba van mostanság. Kép

Borsi!
Csatlakozok én majd csak hozzátok már biztos nem férek be mert még soká megyek konzira is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát ez az, nekem is tele a hócipőm már vele nem még hogy nézzem is. Kép

Én már nagyon várom, hogy csatlakozz hozzánk!!!! Gyűjtsd az erőt, hogy mielőbb megtörténjen Kép

Tiko

tiko

Csak annyit a vitához:meg a választásokhoz!
Amin vasárnap nagyon kiakadtam:elmentünk megnézni a Jégkorszak 2-t,és reklámok közt Gyurcsány reklám is volt.Az oké hogy a gyerekeknek is van közük a világhoz......de hogy ott is ezt kelljen nézni......
kavicska

Kavicska!

Hát ez már tényleg durva, kicsit túlzásba viszik már ezt szerintem.

tiko

Tiko!
Az erővel már készen állok. Újra teljes lelkemmel tudok hinni a kezelésben és bízni abban hogy igen ezt meg lehet csinálni. Bele fogunk vágni hamarosan csak még egy kicsi idő kell. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!!

Juj de jóóóóóóóóóóóó!!! Örülök, hogy ez az idő is eljött végre, nagyon bíztam benne!!! Biztos a tavasz is rásegített. Tapossuk az utat és várunk... Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Azt tudtam eljön ez az idő. Csak nálam a gyógyulás hosszú és a harmadik lombinál annyira bíztam hogy nagyon mélyre zuhantam és nagyon mély volt a seb. Tudod nem is sikerült volna egyedül feldolgozni, de egy kedves hölgy erre minden héten áldoz az idejéből és segített és így tudok ma ismét pozitívan gondolni a lombikra.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KépEzt nézzétek mit találtam itt nezetés közben. Szerintem baromi mókás. Kép Kép Kép

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Addig idétlenkedek itt hogy valahogy kétszer csatolódott be a kép. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi !

Örülök hogy készen állsz!

Nagyon édes ez a kis képecske!
kavicska

Tényleg nagyon jó a kép! Kép

Az mind1, hogy egyedül vagy segítséggel, az a lényeg, hogy eljutottál idáig!!! Tessék nekem mutatni a példát!!!

tiko

Kavicska!

Te kihez jársz? NIncs a táblában Kép Én meg csak abból vagyok okoska Kép

tiko

Tiko!
Krizsa doktorhoz járok
kavicska

Kavicska!

Köszi, nekem mindent tudnom kell Kép

Egyszer beszéltem vele telefonon, nagyon kedves volt.

tiko

Barátnőmnek ő segítette a babáját összehozni 2.lombikos lett
Augusztusban már 2 éves lesz
kavicska

Reméljük most is sikerrel jár Kép

Nagyon szűkszavú vagy Kép

tiko

Látom senki nem beszélget velem Kép, úgyhogy elbúcsúzom mára, jó éjt mindenkinek!!!

Babaragacsok éjszakára ++++++++++

Tiko

tiko

Köszi Tiko!
Jól jönnek a ragacsok!
most nincs szómenésem,de mostanában írtam annyit,hogy lassan lefagy miattam a babanetKépKépKépKép

Mindenkinek Jó éjt!
kavicska

Jó reggelt!
Tegnap este már nem tudtam visszajönni, mert míg tévéztem a férjem elkezdett játszani, és hát annak sosincs vége!Kép
Én megnéztem a vitát, mert érdekel ki mit mond. de ahogy írtam is tegnep, nem veszem túl komolyan őket. Bohóckodás volt az egész mindkét részről.Kép

ZsuzsiKép
Te most mentél vérvételre, ugye?! NAgyon szorítok, hogy benne legyél abban a bizonyos 1%-ban!Kép Gyere minél előbb az eredménnyel!Várom!Kép

ZsebiKép
Akkor valaki másnak kell kiadnunk a 3. helyet. De azért én is nagyon örülök, hogy lassan teljesen visszatér a harcikedved és a bizalmad!Kép

Szép Kép-t minden topiklakónak!

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzsi Kép
Akkor még nincs minden veszve?! Tényleg, hogy lehet, hogy ilyen hamar megjött neked? Ti nem kaptok olyan gyógyszereket amik megakadályozzák a mensit??? Én hétfőn hagytam abba, azt mondták elvileg 2-3 nap és megjön, de én semmi jelét nem érzem. Lehet, hogy járok, mint Tiko?? Hisz nekem is 2 pozitív tesztem lett. Azt hiszem ha hétvégéig nem jön miku, csinálok még egyet!!

Tiko Kép
Neked hány nap múlva jött meg?? Én ma vagyok a 33.napon és semmi!! Félek úgy járok, mint Te.

Loislane Kép
Nagyon szomorúan olvastam, hogy valami gond van. Kép Remélem semmi komoly!!! Pedig azt hittem, hogy most majd együtt megyünk az inszemire kéz a kézben. Viszont akkor sok erőt és mielöbbi rendeződést a dolgoknak, hogy aztán végre Te is kezdhessél!!!

Fanni Kép
Már dolgozol?? Lombik után nem kötelező 2 hetet pihenni?? Aztán vigyázz magad(tok)ra!! Kép

Zsebike Kép
Úgy legyen!! Nagyon csodállak, hogy Te benned is mennyi erő van és örülök, hogy nemsokára kezdtek!! Kép Sokat segít a Ti pozitív hozzáállásotok is!!!

Borsi Kép
Ezek aztán a szuper jó hírek!!! Nagyon örülök, hogy nemsokára érted is izgulhatok!! Igen, én dolgozom kedd óta. Ha megjön kezdjük előlről. Kép Kép

A politkával kapcsolatban, szörnyű volt, hogy mind a három földi sugárzású adón azt kellett nyomatni!!! Így, akinek nincs kábel tv-je az nem is tudott mást nézni. Kép Miért kellett mindenhol ezt adni??? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Sajnos azt hiszik a műsorszerkesztők, hogy úgysem néznének mást az embereket, ezért közvetítették.
Én is végigkapcsolgattam, min. 7 csatornán ment ugyanaz!Kép

Én is nagyon örültem tegnap annak, hogy a fogigátló kezdésével nem kell a következő ciklusig várni. A mostani is csak most kezdődött.Kép
A doki bíztatott, hogy meg fogjuk találni azt az életképes embriót, ami tud osztódni odabenn. Mert csak ez volt a bibi az elsőnél.
De a lényeg, hogy megkezdődött végre ismét a felkészülés!!!!!Kép

Nálad mit jelent ez, hogy ha megjön, kezdjük előlről? Azonnal mehetnek a gyógyszerek? Nincs pihenő? Ez nagyon jó lenne!!!Kép
Azon meg ne aggódj, hogy baj lehet. Meg fog jönni, csak mikubácsi se szívesen látogat meg téged ezek után! Csak van lelke az öregnek is!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Igen azt jelenti! Tudod inszemek között nem kell várni, ott nincs pihenő!! Akár hatot is lehet egymás után folyamatosan, egyhuzamban. Csak rajtunk múlik, mi meg nem szeretnénk várni!! Mire is kéne várnunk? Már ha a pociban lenne az is késő lenne!! Kép Vártam már eleget!! Kép
De azért jöhetne már a miku, hogy tudjunk kezdeni vagy akkor ne jöjjön és a vérvétel tévedett!! Bár tudom erre vajmi kevés az esély. Kép Na, mindegy. Kép
És mikor lesz az első UH-d? Mikor is nézik, hogy a kiskatonákkal mi újság? Nagyon drukkolok, hogy rendben legyenek ők is!! Kép Akkor lehet, hogy valamikor mi is összefutunk majd egy Uh-n. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok Kép
Már a munkahelyemről írok nektek.
Huhh, fura egy éjszakám volt!
Hasgörcs, cicifeszülés! Ez pont kettőt jelenthet.
1. meg fog jönni Kép
2. megtapadtak a babók Kép Kép
Teljesen be vagyok parázva, drukkoljatok nekem lécci!
Mondjuk az asztalomon lévő iratkupac úgysem fog hagyni magamra figyelni... de jól be vagyok kakkantv@!
Lécci ne írja le senki, hogy mikor neki megjött, akkor már szintén a 23. napon görcsölt, mert felkötöm magam! Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kis*!
Jövő pénteken 8:30-ra időzítsd a Kaáli-látogatást, akkor megyek az első UH-ra! Akkor még csak az derül ki, hogy leállt-e a petefészkeim működése a fogigátló hatására. Az elsőnél 16 napig szedtem csak, mert igen hamar hatott, bízom benne, hogy most is így lesz!!!Kép
A párom a jövő héten kellene hogy menjen mintát adni, de sajnos még nem tudta elérni a dokiját. Remélem ma sikerülni fog már! Szerintem húsvét után már tudni fogjuk, többen lesznek-e a bevetéskor,vagy sem.
Ez nagyon jó, hogy nem kell várakoznotok két nekifutás között. Idegörlő volt nekem is ez a 3 hónap annak ellenére, hogy közben megvolt a műtét is.
Zavarom hozzád mikubácsit, itt nálam már úgyis lejárt az ideje. Megbeszélem vele, hogy még egyszer látogasson meg téged! Aztán felejtsen el egy jó időre!Kép

Zsuzsi???????

Borsi

Borsi
borsókás

FannikaKép
Mikor nekem megjött,akkor.......KépKépKépKépKép
........előtte egyáltalán nem is görcsöltem, nem feszült a cicim!Kép
Ebből még bármi, de főként baba is lehet! DRukkkkkk hegyek!+++++++++++++++++++++++++++++++

Borsi

Borsi
borsókás

Köszönöm, Borsi Kép
Azért most nem irigylem magam. Ezt a kézremegést, amit ma már többször is produkáltam!?
Amúgy is alig vonszolom magam, mert már napok óta nem-igazán megy az alvás. De ma jól kifáradok és alszom egy nagyot éjjel végre.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fannika Kép
Én nagyon, de nagyon drukkolok, hogy inkább ez a 2. verzió jöjjön szóba nálad!! Kép Lécci írd már meg, hogy Ti nem kaptok olyan gyógyszert ami nem engedi, hogy megjöjjön?? Mert akkor meg miért jönne meg?? Akkor viszont biztos, hogy a babók kapaszkodnak!!! Kép Mennek a babatapik +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és drukk drukk drukk!!!!!

Borsi Kép
Igyexem úgy időzíteni, hogy összefussunk! Kép Gondolom, hogy nem lehetett könnyű a 3 hónap, de látod tök hamar elrepült, ahogy Tikonak is! Kép És most már Nektek is lesz pocaklakótok!! Kép

Zsuzsika Kép
Én azért szorítok folyamatosan!!!!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

FAnniKép
Én sem irígyellek most, de remélem foglak rövidesen.Kép Azért szellemileg fárasszad csak le magadat, hiszen ki tudja....

KisKép!
Nem emlékszem Fanni mit kap, de én Utro-t nyomtam naponta 3-szor. Elvileg emellett nem tud megjönni. Én ennek ellenére elkezdtem vérezgetni, aztán amikor abbahagytam megjött rendesen.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

* Kép
De igen, kaptam/unk olyan gyógyszert, ami progeszteron tartalmú és segít a megtapadásban. De ha meg akar jönni, akkor meg is fog, nem mindig akadályozza meg a Duphaston vagy az Utrogestan, lásd Zsuzsi.
Amúgy az inszemeknél nekem is késleltette akár 4-5 nappal is, hogy megjöjjön, de teljesen más hormon dózis az inszem és a lombik.
Így nagyon remélem, Ti sikerrel jártok hamarosan és már nem kell majd lombikozzatok Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok !

Ezer éve nem jártam erre, azért még emlékeztek rám, igaz ? Kép

Előszöris, Kiscsillag KépKép szomorúan olvastam, hogy nem sikerült !! Meglátod, kicsi pihi és utána újra várni fogod a kezdést Kép
Ami a progipótlást illeti - elvileg ettől nem jön meg..- , nekem 2x is megjött, mialatt szedtem, úgy emlékszem Zsebinek is, úgyhogy ez még magában nem garancia semmire Kép

Fanni : érted nagyon izgulok, Te is megérdemelnéd már nagyon a bébit !! Puszillak !

Magamról annyit, hogy mint tudjátok, február elején kiderült,"felesleges" a lombikozás, mert gond van a inzulinszintemmel, kaptam gyógyszert, amitől múlt hónapban is 31 napos ciklust produkáltam Kép

Azonban nem volt ennyire felhőtlen az elmúlt időszak. A férjem 3 hétig kórházban volt, ugyanis egy komoly arcüreg műtétet kellett megejteni, ami eddig - koppkoppkopp - úgy tűnik, sikeres. Nem akarlak a részletekkel untatni benneteket, a lényeg az, hogy tegnap hazakerült és most már én is nyugodtabb vagyok. Ami a fejében lévő cisztákat illeti, nos, ez lesz a következő lépés.. szóval orvososdiból bőven kijut Kép

Én nagyon parkolópályán vagyok, talán májusban visszamegyek Krizsához egy középidős UH-ra, de egyébként őszig nem tervezünk semmit.

Mindenkinek sok puszi !!!!

mniki

Szia Niki!
Dehogy is felejtettünk el!Szörnyű, hogy miken mentek keresztül!Kép Most egyszerre elborított titeket a sok baj!
Jobbulást kivánok a párodnak! Három hetet kibírni a kórházban önmagában véve is hőstett, nem beszélve a műtétről!!!A cisztáit is műteni kell?
Nagyon örülök, hogy legalább te jól reagálsz a gyógyikra! Drukkolok, hogy gyorsan rendeződjön legalább ez!Kép

Kitartás, innen már csak felfelé visz az út! Ebben én erősen hiszek!!!KépKépKép Próbálj meg minél gyakrabban hírt adni magatokról, még ha most nem is lombikoztok! Izgulunk értetek!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Niki Kép
Kívánom, hogy mihamarabb gyógyuljon meg a párod, s jöjjön rendbe az életetek. Az egészség a legfontosabb és minden egyéb csak utána jön!
Kitartást kívánok hozzá és ne tűnj ám el!
Köszönöm a bíztatást Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsika Kép
Mi volt a vérvételen?

Kavicska Kép
Hogy vagy? Milyen a meló?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok

Negatív sajnos. (vagyis 0 a Hcg) még csak most voltam a labor eredményért, mert itt csináltattam meg az SZTK-ban, nem volt kedvem Szegedre utazni.

Fanni, Kavicska

én tiszta szívemből kívánom nektek, hogy sikerüljön, olyan jó lenne, ha nektek nem kellene ezt átélni. (tudom Fanni, Te ennél rosszabbat is átéltél már) Meg olyan jó lenne érezni, hogy igaz a 30%-os siker a statisztikák szerint. (én ui. nem hiszem el, hogy ez ilyen magas)
A következő vérzés utáni peteérés körül megyek újra, telefonon mondta a doki, hogy akkorra kérjek majd időpontot.

Borsókás, Tiko

látom, Ti kezdtek, kb egyidőben. kezd még valaki mostanában? Tiko, az tök jó, hogy nem kell fogigátlót szedned. De szerinted a suprefact a fogigátlót helyettesíti?

Kiscsillag,

nekem pontosan ugyanúgy megjött a vérzésem a napi 7 szem utro mellett, mint máskor. féltem, hogy iszonyatosan fog fájni, de szerencsére ezt megúsztam, csak úgy fájdogál a hasam.

Kép
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?