Új privát üzeneted érkezett!

Takido
Addig ír tesztnapokat,amíg VIP-s vagyKépKépaztán már nem,ha van p.é.,ha nincs!
Alacsonyabb a hőd,most,mint esés előtt,ezért nem rak p.é.-t!
Lehet egy hosszú ciklus elébe nézel,és ez még nem a lutheális fázis.

Anyapoc
Ha kiírja azt a baromságot,hogy lefoglalva a műveletnek bla-bla-bla,akkor én egy vissza gombot nyomok,és küldés újra!
Így nem száll el az iromány,csak ritkánKép

Zsóka
Ne már!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép
Hihetelne,hogy megjön!Most barnázol?

KépKép

KépKép
okr

A mai még nincs rajta.Kép

KépKép
takido

Okr!
Eddig 32 napnál hosszabb nem nagyon volt.

KépKép
takido

Igen Kriszti!
Barnázom....Kép
Ezek szerint nem véletlen volt a 36.9....
Csak félek a HSG-től. Vagy inkább attól, hogy mi lesz, ha úgysem????

További DRUKK a még esélyeseknek!!!++++Kép
És még egyszer köszönöm a nekem küldött drukkokat!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Takido: hát... az a segédvonal sokat javít a helyzetenKép viszont meg is zavarja az embert... (én speciel ha nem voltam 100%-ig meggyőződve az igazáról egyszerűen kivettem, hogy ne fájdítsa a szívem.... néhány napon belül úgyis kiderül ilyenkor, hogy volt-e PÉ vagy sem... de én is ellőttem vagy 3 tesztet az előző ciklusomban Kép)
csakegysokadnick

Takido
Ezen nézve inkább a 17.cn-s p.é. tűnik valószínűbbnek.Tedd már át oda,és mutasd meg.úgy milyen.
Ovulation detector alatt egy rublika tuning/override -ott át tudod állítani.

KépKép

KépKép
okr

Csakegysokadnick!
Megnyugtató,hogy nem vagyok egyedül.

Zsazsóka!
Sajnálom.

KépKép
takido

Okr!
A 17.-e nekem is gyanús volt,hisz az a legalacsonyabb.Ráadásul a Jónás naptár szerint is akkor volt.Vagy az nem annyira számít.?
Mindjárt megpróbálom.

KépKép
takido

Takido: az 5-7 nap között tutira nem voltál megfázva? (torokgyuszi stb?)
csakegysokadnick

Zsóka
Tudod,én meg legszívesebben bejelentkeznék egy HSG-re.Az tuti,hogy el van záródva a p.vezetőm.Legfőként a jobb oldali(ott gyártom a tüszőket)
Nem lesz vele gond!Ne félj!KépKépKépMikor mész dokihoz?

KépKép

KépKép
okr

Okr: hát ezt meg miből gondolod?
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!
Nagyon fájt egyszer a torkom ez alatt a ciklus alatt,csak azt nem tudom,hogy pontosan mikor.De szerintem késöbb.

KépKép
takido

Csakegy
Mit?Az elzáródást?

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Átállítottam,ahogy tanácsoltad.Kép

KépKép
takido

Takido
sztem így jobban mutat!Kép
Többiek ?Vélemény?

KépKép

KépKép
okr

Okr!
És így szerinted van még esélyem?

KépKép
takido

Anyapoc: ja, azt nem is Neked szantam csak odairtam, bocsi, tudom hogy Te veletlenul sem irigykedsz az otthonulesemre! Kép

Zsazsoka: Kép
En majd holnap hiszem el Neked hogy tenyleg megjott addig meg remenykedek hogy csak par csepp lesz. Kép

Takido: Kép
Fo az optimizmus es en azt modom a ferty igazat mondott es a 9. napon volt pe-d ezek szerint a szex is jol volt idozitve es a 8. napi leeses beagyazodas volt, mar tesztelhetnel is. Kép Kép Kép
Na milyen vagyok? Kép

Jo ejszakat gyerekek! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Takido
Most van csak esélyed!KépKépPont jó az akciók időzítése!Remek!

KépKép

KépKép
okr

Okr: aha! Ezt érezned kellene?

Takido: izé... (de én nem vagyok mérvadó... az előző ciklusban többször is ujjongtam, hogy PÉ-m van, egyszer még az LH teszt is PÉ-t jelzett aztán semmi... még megjönni sem akart... szóval ezért vagyok az átlagnál pesszimistább ha nem tűnik egyértelműnek egy görbe... bár tény, hogy én is annak örültem a legjobban amikor azzal bíztattak, hogy ez talán PÉ volt... de ahogy mondom, az enyémnél még egy nőgyógyász se tudta utólag megmondani, hogy volt-e...)
csakegysokadnick

Takido: viszont én a helyedben már teszteltem volna... (szóval egyetértek a többiekkel.... csak most épp varjút játszom és károgok Kép)
csakegysokadnick

Tontica!
Jó vagy,és tetszik,amit írtál.

Okr!
Bárcsak igazad lenne,vagy Tonticának mindegy,csak a végeredmény legyen jó.
Viszont egy kérdés felmerül bennem,ha a 9.-ei volt mégis a jó,akkor nem jelent az rosszat,hogy két napja esika hőm?

KépKép
takido

Csakegy
Én úgy érzem,hogy el van záródva!Ez be van nekem csípődve!
Ha hozzáveszem,hogy a méhlepényt kézzel kellett kibányászni+ tele van a méhfal apró hegekkel a volt méhlepény egyes részein,akkor tök egyértelmű,nekem,hogy elzáródás van a petevezetőknél is.
Na,meg itt van az is,hogy PCO-vetélés,a hegeim-vetélés.Szal nem sok esélyem van,na!

KépKép

KépKép
okr

Csakegysokadnick!
Az is kell,hogy valaki a negatív észrevételeit is mondja,mert igy legalább nem érhet olyan nagy csalódás.
Péntekig még megpróbálok várni a tesztel.

KépKép
takido

Takido
Meglátjuk holnap felmegy-e,vagy tovább esik.Ha felmegy,lassan lehet tesztelni,ha esikKép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Remélem,magaddal kapcsolatban tévedsz,és nincs elzáródás.

KépKép
takido

Takido: szerintem ne várj... mert ha tesztelsz és pozitív, az jó... ha negatív, akkor pedig nem izgulsz feleslegesen (bár ha szeretsz izgulni, akkor nem szóltam... de én nem szeretekKép)... szóval ha a 8. napon volt a PÉ, akkor szerintem már látszania kell... ha meg nem, akkor legalább tiszta sor... (tudod... varjúKép)
csakegysokadnick

Okr!
Én is ezért akartam még mindenképp megvárni a holnapi napot.Most meg majd úgy izgulok,hogy nem tudok aludni

KépKép
takido

Csakegysokadnick!
Nem szeretek izgulni,de egy napot még kibírok,ill.ha holnap reggel magasabbat mérek,akkor csinálok egy tesztet.

KépKép
takido

Takido
Ugyan,ne izgulj!KépNézzd,ha a 9.napon volt p.é.-d,már nem fog leesni,mert e luth fázis csak abban az esetben tart 14 napnál tovább ha babás vagy(clostyval kitolódhat 16 DPO-ra,de ez max)
Ha meg most volt a 17.napon p.é.,akkor meg még nem jön meg,korai.Szóval nyugi!

Csakeggyel ellentétben én még nem tesztelnékKép

KépKép

KépKép
okr

Takido: hááát... ismerős Kép A legtöbb rosszul átaludt éjszakát én is azzal magyarázom, hogy egész éjjel azon törtem az agyam, hogy másnap felmegy-e a hőm... (hihiKép most pont emiatt vettem egy doboz homeopátiás altatószerűségetKép segít lenyugtatni a túlpörgő agyat.... Kép Kép Kép
csakegysokadnick

Csakegy
Az nekem napközben is jól jönneKépEstére nem kell,mert akkor a gyerek tejét nem tudom felszolgálniKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: OK, én könnyen beszélek... fillérekért vettem a teszteket a neten Kép (nem is tudom... talán 50 Ft-ra jön így ki egy tesztelés... vagy valami hasonlóra... szóval annyit pazarlok ahányat csak akarok Kép)
csakegysokadnick

Ez igaz.Clostyt nem szedek tehát a 16 nap ezek szerint kizárt.Ha a 17.-e a jó,akkor holnap még csak a 9.DPO lesz.
Valaki felvetette a multkor,hogy szerinte lehet,hogy a 10.nap volt pé.szerintetek ez kizárt?

KépKép
takido

Sedatif PC-nek hívják (Boiron) 40 darab 600 pénz volt asszem... (a szervezet öngyógyító tevékenységének serkentése szorongás valamint alvászavarok esetén).... elvileg nem lehet rászokni, túladagolni és nincs rá ellenjavallat... végülis homeopátiás cucc... nem? Kép
csakegysokadnick

Takido: nem kizárt...
csakegysokadnick

Az "ez igaz"-t Okr üzenetére írtam.
Csakegysokadnick?
mi a neve ennek a homeopátiás bogyónak?
És hol jutottál ilyen olcsó teszthez?

KépKép
takido

(ha viszont nem jönne most össze, szerintem vegyél LH tesztet... marha praktikus tud lenni ha bizonytalan az ember... )
csakegysokadnick

A neten rendeltem... itt:
http://www.accuratepregnancytests.com/ovulation_kit.html#details

Én készletben vettem... 40 LH tesztet és 10 terhességit... és azokat kettényiszálom ollóval (hosszában) így lett 80 LH tesztem és 20 terhességim... talán 6000 Ft-ért... (már nem emlékszem pontosan)
csakegysokadnick

Csakegysokadnick!(az elöbb nem kérdő jelet akartam írni,de úgy látszik fáradok)
Lehet,hogy majd kipróbálom,ilyen estéken jól jönne.

Ha viszont akkor volt pé.-m,akkor ez nem sok jót jelent.Igaz?

KépKép
takido

Nem tudom... egy ciklussal korábban nem kárognék ennyit de a legutóbbi ciklusom elég gáz volt... pill... beillesztem és megérted, miért...

(Ui: a homeopátiás bogyóból eddig még csak egyetlen darabot vettem be úgyhogy sokat nyilatkozni nem tudok rólaKép)
csakegysokadnick

Van egy készlet LH tesztem itthon,csak nem akartam hőmérőzés elött elhasználni,de ha most nem jön össze jövő hónapban bevetem.
Bármelyik terhességi tesztet ketté lehet vágni szerinted?
Köszi a címet!Meg persze az eddigieket is!

KépKép
takido

Oké,várom!

KépKép
takido

Takido
Sztem a 10.nap nem volt p.é.Én tartom a 17-t.Kép

Csakegy
Aha,láttam tegnap a gyógyszertárban.KépGyereknek vettem chamomilla CH 15-t.
Na,elmesélek vmit,altatóval kapcs-ban.A párommal még a kapcsolatunk elején jártunk,mikor nem tudtam elaludni .Másnap melo,így gondoltam beveszek vmit.Találtam a zsebemben két szem Dormicumot.Bevettem egyet,vártam fél órát-hatás semmi.Bevettem a másikat is,újabb fél óra semmi.Elindultam sétálni(éjszaka)hátha attól elalszom.
Másnap reggel a párom mellett ébredtem,egy szál bugyiban,és nem emélkeztem semmire.Jól leszidtam,hogy hogy mert így levetkőztetni stb-stb.Mire kiderült én vetkőztem le,csak nem emlékeztem rá.
Tanulság-1 szem is elégKépKép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Na szóval itt van...
csakegysokadnick

Ami nekem fura volt ebben: a 26. naptól tök egyértelműen feljebb ment a hőm... ujjongtam is... aztán semmi.... aztán az 59. napon is ujjongtam... aztán semmi... na meg volt pozitív LH teszt is... szóval ha van fura görbe akkor az enyém azKép Na de én már tiszta lapot kezdtem Kép
csakegysokadnick

Én meg közben számolgattam,ha a 10.napon lett volna pé.-m,akkor szintúgy átléptem volna a 14DPO-t,és mivel akkor nem sok esélyem volt teherbe esni,akkor ezt lehet,hogy kizárhatom.
Nem tudom ez mennyire volt érthető.

KépKép
takido

Csakegy
Hát,a hőmérő is az LH csúcsot tudja megmutatni,és mivel a hőd felugrott,így nem csoda a pozitív LH teszt sem.Sztem.

KépKép

KépKép
okr

Ilyen hosszú ciklusaid vannak?
Hú te szegény,hát ezen tényleg még nehezebb kiigazodni.Nem csoda ha néha,a te szavaddal élve károgsz.Én is kárognék.

KépKép
takido

Csajok
Én léptem aludni!Már elzsibbadt mindkét kezem.Bal-Adától,Jobb-billentyűktől.
Jó éjt!!!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt mindenkinek!Kép
A természet megoldotta a "tesztelek-nem tesztelek" témát : megérkezett, amit nagyon nem vártam....Kép
Bali!Kép Javítanál a táblában 1. cn-ra? Ill. HSG.

Kriszti!Kép
A legutóbbi UH-on az orvos már nem írt fel Closty-t, hanem azt mondta, ha megjönne, jelentkezzem időpont-egyeztetésre a HSG-re.

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?