Sziasztok!
Julcsi
örülök, hogy sikerült a dokival besuélned, és mehetsz is hozzá
Ott van a Pláza közelében a lakás+rendelő. Nagyon drukkolok majd Neked, szerintem megéri. Legalábbis nekem megérte annak idején.
Zsuzska:
Closty téma:
Tavaly a műtétem előtt felkerestem egy másik orvost, és mindenféle laborvizsgálat nélkül felírta. Mikor megkérdeztem, hogy nem kéne esetleg hormont nézni, majdnem kidobott a rendelőből, mondván hogyha nem tetszik a javaslata, akkor keressek más orvost... Még jó, hogy a műtét megoldotta a problémámat... És a hormonjaim is okék voltak.
Egy másik doki meg annyit mondott, hogy előtte ajánlatos a HSG, mert ha el vagyok záródva, akkor felesleges a gyógyszeres rásegítés. És igenis ajánlatos UH-n nyomon követni az eseményeket. De Te tudod!
Itt is megkérdezem, hátha erről is hallott már valaki valami babonát:
Állítólag kisfiúknál nincs annyi hányinger, kislányoknál annál több. És mi a helyzet azokkal, akik folyton éhesek, üres a gyomruk még evés után is? Hallottatok erről valami népi hiedelmet?
Ezekben a hányásos babonákban sem nagyon hiszek, mert van aki kisfiúsan kórházba került, annyit hányt, van akinek meg semmi baja. Van aki a kislánnyal tök jól volt, míg a fiúval megszenvedett.
Nem mintha nem lenne mindegy a Baba neme, csak kiváncsi vagyok, hátha hallottatok ilyesmiről
Ha nem jön közbe semmi, már április végén lesz kép a Babáról