Helló lányok!
Ma voltam genetikai Uh-on. (3*-a) Mert ugye voltam 1* 17 hetesen akkor még kicsi volt, aztán gyorsan elszaladtam a dokihoz aki megnyugtatott, de mondta, hogy azért menjek el most is. Persze 3 órát vártam a kórházban a valóban 5 perces vizsgálatért. Ez van ha nem fizet az ember. Amiért fizettem az vagy fél óra volt. Igen a pénz nagy úr!
Szóval az adatok rendben vannak, és a combcsontja is szuper! 2 hét alatt akkorát nőt, ha így folytatja kidurranok kis időn belül.
A súlya is a múlt hét 210g-ról 270-re nőt! Még jó hogy nem híztam sokat (3kilót). Kérdem a dokit, hogy kedvező a fekvése, mert pont a veséknél járt. Hát nézegette egy darabig, de a babócám csak titkolozott. Megint „ráült” vagy mifene.
Azt mondta a doki hogy talán lányos, de nem mondta biztosra, csak gondolom nem látott mást, azért mondta. Úgyhogy ez még mindig meglepi, pedig jó lenne tudni, addig nem veszünk tapétát.
Piciri
Mindig fekve érzem, és apró kis mocorgást. Igazából nem is tudom hogy írjam, ez már nem az a buborékféle (mondjuk azt se bubinak éreztem). Kis pici rugik, általában este.
Ákata
Ma voltam UH-on a kórházba. Hát 10-re érkeztem és kb. 1-re jutottam be. Képzelheted! Szülésre hívták a dokit pont előttem. Jó volt nagyon!!!
Aztán jött a „nagy” 5 perces vizsgálat. De a doki megnyugtatott, hogy minden ok, a méretei meg minden stimmel és hogy ez valóban egy 19-20. heti terhességnek felel meg. Úgyhogy örültem neki. Mondta, hogy most már csak növesztgessem.
Praxis: Most kellett volna menni 3.án (tegnap) de mivel így jött ki a genetikai UH ezért eltoltam húsvét hétfő utánra, azaz keddre. De valami őrület volt a kórházban a sorbanülés!!!
Hát remélem már májusban ott lakunk. Nagyon lassan haladunk.
Neked pedig nagy drukkok!!!
Most olvastam a praxis eredményét: Nagy gratula a kiscsajszikhoz!!! Juhéjj! Boxolnak, édik lehettek.
Krisszkrosz
Pontosan csak odasétálsz és kész. Még fizetni sem kell, ami ritka manapság. De vigyél magaddal inni vagy ilyesmi hátha sokáig tart, nehogy kiszáradj! De persze el lehet jönni amikor akarsz, senki nem haragszik.
Na vissza a melóhoz
Sziasztok: Bettus