Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hat azt hittem hogy ma jo hirekre jovok! Kép
Crys: nagyon sajnalom!!! Kép Ma is megmerted a hodet? Merjed szorgalmasan es majd meglatjuk, lehet hogy megis babas vagy csak mivel nem tudod mikor volt pe-d koran csinaltal tesztet. Oszinten kivanom hogy ez legyen!!! Kép

Bali: Kép Szegyenled hogy ilyen gyorsan osszejott??? Kép Szerintem itt mindenki orul neki es annak is hogy legalabb egy babasunk itt maradt mert mindegyik eltunt. Kép

Zsazsoka: szerintem nyugodtan tesztelhetnel mar, tul vagy a 14. dpo-n, nem?

Bali: tabla? Ja szerintem be lehetne irni az ujakat is ha kerik.

Nalam az van a tablaba irva hogy meg nem probalkozunk de most neztem meg mar fel eve remenykedek a csodaban. Kép
Kicsit el vagyok kenodve. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
...akkor itt az ideje, hogy felfrissítsd a boszorkányismereteidet és a tettek mezejére lépj!Kép

Egyébként nagyon aranyos vagy, köszi!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Igen, igen, aki szrepelni kíván a táblában, jelezze, és írja meg nekem a kívánt paramétereket! Kép

Eszterkével is mi lehet vajon, még azt sem tudjuk mennyi idős... Valahova máshova nem szokott írogatni, nem tudjátok?

Livi

bali78

Bali, Tontica!

Remélem most sikerült feltennem a görbét. Nektek mit mutat?
Kép

Kép
ancsa34

Ancsa: bizzunk benne hogy fennmarad es akkor az azt jelenti hogy a 14. vagy a 15. napon volt pe. es latom mindket napon volt szex. Kép Kép Kép

Bali: a kovetkezo ciklusban nagyon resen leszek mert mar marhara unom ezt a varakozast! Kép
Mit szol a fiad a kistesohoz? Mit szeretne? Gondolom kisocsit! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Nem volt időm visszaolvasni, de valami gyanus, majd mindjártKép

Megvan a hormontükröm, a húgom most diktálta be telefonon, azt mondta megmutatta egy dokinak, aki azt mondat, hogy minden tökéketesKép
Mindjárt megmutatom:
FSH:4,8
LH:1,5
oestradiol:36
progesteron:0,2
prolactin:14,7
TSH:0,49
T3:5,05
T4:17,1
testosteron:0,66
dehydroepiandrosteron:156
Szerintetek is jó???

Kép
Kép
sosi

Sziasztok lányok!
El vagyok havazva mostanában,ezért a ritkább látogatás!Kép

Sosi
Most nincs kéznél laborpapír,de az FSH-LH arány nekem nem tettszik a többihez hozzászólni jelenleg nem tudokKép
Szóval az aránynak 1:1 körülinek kellene lennie.
Sztem mutasd meg a dokidnak,majd kifundáljátok a dolgot!

Zsóka
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa
Jó lesz ez!!!!Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica
Ne legyél már elkenődve!Lehet meg sem jön egy lapuló baba miatt!Kép

Kamilla
mikor tesztelsz????

Ildi,Angyal,Junko,Bali,Takido,Bee,Crys,Anyapoc és mindenki más,aki esetleg kimaradt NAGY PUSSZANCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Bocsi,de rohanok hajatmosni!Befestettem,és letelt az idő!

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!
Jajjjjj, de üüüüüüügyesek vagytok! Nagyon ígéretes! Kép

Sosi!
Hát ha a doki ezt mondta, akkor nyugodtan örülhetsz végre!Kép Én egyébként egy betűt sem értek belőle...Kép

Tontica!
Na végre! Mi csak ostoba nők vagyunk, olyan nagyon könnyen elszámolatju magunkat vagy történhet valami mááááááás...Kép Nem igaz? Vagy könyvelő vagy?
A fiam, hát persze, hogy fiút szeretne, de szerintem csak azért mondja, hogy mondjon valamit. Õt inkább a tudományos oldala érdekli, nem konkrétan a gyerek...Kép Meg őszintén szólva, szerintem már sajna nem nagyon fognak együtt játszani....

Livi

bali78

Kriszta: ha van egy kis idod valamikor leirnad nekunk hogy mit jelentenek ezek az ertekek amiket Sosi irt, van egy nagy nogyogyaszati konyvem de abba nincs benne hogy mik a jo ertekek.
Olyan kivancsi vagyok hogy mi micsoda. Kép
A mostani gorbem tok ugyanolyan mint az elozok. Kép

Bali: akkor a fiad lehetne nogyogyasz ha ennyire erdekli. Komolyan beszelek! Kép Beszld ra! Kép
Az en 7 eves ocsem olyan jol eljatszott a masfel eves kisfiammal. Kép En sem hittem volna! Kép
Ja, nem vagyok konyvelo, sosem tudom hanyadik napon is vagyok valojaban. Kép

Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nekem meg tele a hócipőm a mai nappal... azzal vártak a belső megbeszélésen, hogy kiakadt a vezér, hogy volt egy kis technikai gubanc és én nem voltam bent... 7 órakor... megjegyzem 5-ig tart a munkaidő.... én 1/2 6 -kor mentem el... mivel az égvilágon semmi ok nem volt arra, hogy maradjak... azzal indokolták a dolgot, hogy a kolléganőm (közveszélyes workoholic - este 10-ig is bent ücsörög néha ... marhára nem tudom miért...)olyankor még bent szokott ülni...de ő ezen a héten szabin van így én miért nem maradtam bent... hát kapják be... nem tud valaki valami jó melót egy közgazdásznak?Kép Egyre jobban rühellem ezt a helyet.... (megjegyzem nem tudom, én mit csinálhattam volna, ha még itt ülök... összesen egy telefonszám miatt lett volna rám szükség... és telefonban meg is mondtam, hol találják... csak ezek a szemetek keresni akartak egy bűnbakot... mindezt úgy, hogy ha 1 órával később megyek be, akkor azért már szabit kell kivennem (1/8 napot)... és még csak jól se fizetnek... fúúú... nagyon pipa vagyok... ) (ja... és annak a nőnek a telefonszámát keresték akivel elvileg ők állnak napi munkakapcsolatban...)

Asszem a mai napom is munkahelykeresgéléssel fog telni...
csakegysokadnick

Sziasztok!

Angel! Még mindíg alíg jössz! Olyan keveset vagy! Ez összefügg azzal,h a babát szeretnékes topic is csendesebb mostanában? Történt valami? Beszéltetek apával? Írj privibe ha gololod!

Okriszti! Te is gyere gyakrabban, hiszen te vagy ennek a topicnak az anyja! Ha nem vagy itt olyan ürességérzetem van!

Kamilla, Zsazsóka! Megy a drukk!!

Crysz Kép

Sosi! Én még nem vagyok szakértő, ez egyébként a 3. napi ugye?! Majd ha megjön az én eredményem tuti belevetem magam a témába és hozzá tudok szólni. De ha a 3. napi akkor sztm. nem rossz. Ezt az arány dolgot én is hallottam!

Bali, hanyadik hétben vagy? Mikor mozdul már?

Szija Tontica Kép

Szomorú vagyok, mert a múltkor hozzá sem szagoltatok a kérdésemhez! Egyébként nálam semmi! Már nem is merek kérdezni! Kép
Vendég

Tlidi,
No tessék, már itt is vagyok! Kép De csak épphogy Kép, majd délután igyekszem jönni!
Mi volt a múltkori kérdés?

Az FSH-LH aránynál az tuti, hogy nem jó, ha az LH sokkal több! De azt nem tudom, mi van, ha kevesebb!

Tontica Kép
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Kriszta,
puszi neked is! Kép

angel37

Köszi a drukkokat!Kép
Nem merek tesztelni. Gyáva vagyok hozzá..
A hőm ma is fenn volt még.

Kamilla!Kép
Neked drukk a pénteki teszthez!!!+++++

Kép
Kép
zsazsóka73

Tontica, Bali!

Nagyon köszi a drukkokat, aranyosak vagytok. Az én diagrammom miért ilyen elmosódott, és nincs rajta a két piros csík? Bár ha baba lesz, nem is érdekel annyira.
Most csináltam még egy Lh tesztet, pozitív, tehát ma is akció lesz, ha apa bírja még szusszal.
Pontosan meddig érdemes próbálkozni?Amíg az Lh teszt pozitív?

Kép
ancsa34

Tlidi: Kép
Kerestem de nem talalok kerdest! Kép Mi volt az? Bocsi ha nem irtam Neked!
Mizujs???
Hanyadik nap? Ho?

Angyal: Kép
Tok jo ez az oldal, koszike!!! Kép Elraktam a kedvencekhez, ha lesz egy kis idom attanulmanyozom.

Lanyok honnan lehet letolteni olyan kis "vonalzofelet" ami a mutatja a ciklus hosszat meg hogy hany nap van pe-ig meg menzeszig. Hat nem tudom magam jol kifejezni de tudjatok mirol van szo? Olyan kis aranyos figurak vannak rajta, valamelyik topikba lattam hogy hasznaljak a lanyok. Igy mindig oda lehetne fuggeszteni a hozzaszolas utan es akkor tudnank mindig ki hol tart. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Zsazsoka: a teszt nem valtoztat semmit, vagy terhes vagy vagy nem. Kép Elhiszem hogy felsz de meddig akarsz varni? Kép

Ancsa: Kép Tulsagosan kikicsinyitetted, probald meg kicsit nagyobba felrakni.

KépKép
KépKép
tontica

Lányok! Mindegy nem érdekes a kérdés! Oltári nagy baromság volt! Lehet, h egy kicsit érzékenyebb vagyok (PMS Kép). Közben már megbeszéltem a kérdéseimet, praktikáimat, továbbiakat az orvosommal! Úgyhogy tárgytalan! Egyébként meg az is a normális. Végülis ő az orvos, vele kell megbeszélni, nem itt!
Sosi,bocsi nem akartalak megbántani,nem azért írtam. De sztm ezt egy idő után észreveszed te is!
Vendég

Sziasztok!

Tontica!
www.lilypie.com

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tontica!
www.lilypie.com

Kép
Kép
ancsa81

Tlidi: ááá... ne aggódjKép Engem pl. rendre van valaki aki kiakaszt a PCO-s topikban... így azt most már másodszorra vettem ki a kedvenceim közül Kép (és most jó ideig vissza se rakomKép) Ehhez képest az a hőmérős még egész jól tartja magát Kép Kép Kép

(az Indexen a felkészülős topik meg olyan belterjes, hogy az embernek legtöbbször egyetlen kérdésére se válaszolnak... )
csakegysokadnick

Sziasztok!
Remélem emlékeztek még rám.
Nálam sajnos rossz fordulatot vettek a dolgok. Ma voltam ismét UH-n és most már biztos, hogy elhalt a magzat, ezért holnap műtéti befejezés

Péntektől ismét kezdem a hőmérőzést és időnként majd jelentkezem.

Nektek sokkal jobb napokat kívánok!!!

Kép
regina3

Regina
Nagyon sajnalom!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Regina!
Nagyon sajnalom!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Bocsanat!Azt hittem hogy nem ment el!

Kép
Kép
ancsa81

Regina Kép Kép Kép Kép

Mielőbbi felépülést!

(Tudom, ez most nagyon nem vígasztal, de a szervezeted emlékezni fog erre a terhességre ezért később könnyebb lesz!!!)
csakegysokadnick

Ancsa!
Hogy kell beszúrni a tickert?

Kép

Kép
kamilla306

Regina Kép Kép Kép Kép

Mielőbbi felépülést!

(Tudom, ez most nagyon nem vígasztal, de a szervezeted emlékezni fog erre a terhességre ezért később könnyebb lesz!!!)
csakegysokadnick

Regina!
Nagyon sajnálom! Kérdezni akartam,h mi van veled, csak nem mertem hátha ilyen hírt mondasz! Fel a fejjel!

Csakegy! Szerintem a Pms miatt vagyok ilyen, komolyan, meg baromira el vagyok havazva és semmi kedvem hozzáálni és sokasodnak melóügyileg a felhők felettem, ezért vagyok ilyen. Szeretem ezt a topicot! Csak azért nem kell nagyon beleélnie magát az embernek: mert egyrészt ugye a munkája is úszik ha sokat lóg, másrészt meg Junkónak volt igaza a múlkor, hogy túl sokat filózok dolgokon és mindent kiöntök itt! Hát ezt nem szabadna!Meg kell tanulnom egy kicsit befogni a szám!És akkor lesz időm másra is. Másik igen sokszor elbeszélünk egymás mellett! Ez sajna így van. El kell fogadni! Kéne!

Tontica! Nem baj! Kép 24. nap asszem! Jövő hónapban, ha nem lesz sok beadandóm elmegyek az átfúvásra, apa is megy vizsgálatra, kicsit fel akarom pörgetni az eseményeket,h minnél hamarabb induljon az insem!Reményeim szerint júliusban! A vizsgálatok már rég meglesznek remélem, csak az államvizsga miatt lesz júl-ban sztm. Bár én előbbre venném (és lehet, ígyis lesz). Mégvalami, a teljes laborom!Nagyon jó lett, semmi eltérés. TSh amitől féltem a legszuperebb 3.14 pontosan középérték. Minden szupi az orvos szerint. Hormon majd két hét!
Vendég

Sziasztok lányok!

Elnézést kérek, hogy csak így befurakodom hozzátok, de szeretném a véleményeteket kérni a görbémről.
Ha beleegyeztek, akkor megpróbálom felrakni ide.

Előre is köszönöm.
sivi

Regina!KépKép
Mielőbbi gyógyulást Neked, testileg és lelkileg!

Tontica!Kép
Tudom, hogy a teszt nem változtat semmin, de olyan jó még reménykedni!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Regina: Ez borzalmas!!! Annyira sajnalom!!! Most biztos nagyon de nagyon szomoru vagy, nem tudom mivel tudnank segiteni. Kép Lelekben Veled vagyok es remelem hogy minnel elobb babas leszel ujra!!!

Tlidi: Kép
Hat nem csodalom hogy kiakadsz, nem jon a baba, munkahelyi gondok es meg allamvizsga is ... Hat nekem egy gond is boven eleg lenne ezekbol. Kép
Biztos a tokod is tele van mar mindennel. Kép
De, kitartas! Lehet hogy nyarra minden megoldodik. Sikerul az allamvizsga, bebabasodsz es otthagyod a munkat a francba! Kép

Tlidi: nekem szemely szerint sokat jelent ez a topik, kulonben nem is lenne kihez szolnom mert a parom egesz nap dolgozik. A problemaimat senkinek de senkinek nem tudom elmondani hisz hogyan is mondanam el barkinek is hogy: figyusz babat akarok de a ferjem nem es en ezert most boszorkanykodok egy kicsit. Kép

Szoval nyugodtan ird ki magadbol a gondjaidat ide ha ugy akarod. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla!
Azt is atkell tenni JPG-be!Azt hiszem!

Nalatok is lassu a Babanet????Megorulok hogy ketszer megy el minden uzenetem!

Kép
Kép
ancsa81

Zsazsoka: meg jobb lehet megbizonyosodni. Kép

Sivi: varjuk a gorbet! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sivi!

Én már bele is egyeztem!

Regina!
AnnyiraKépKépKép

Livi

bali78

Sziasztok Drágaszágaim!

Írtam egy hosszú levelet, de nem volt semmi értelme, így röviden.

Regina
Sajnálom nagyon és sok erőt hogy kitarts. ÉS hogy legkozelebb minden rendben legyen.

Ildi!
Nem biztos, hogy igazam volt multkor...
Ha valaminek ki akaródzik jönni, akkor engedd, írd le.

Tontica!
Fekete mágja? Kép
Jaj ne légy szomorú. Valamelyik hónapban be fog csúszni a bébi.

Csakegy!
Munka miattKép Ne is mond, tudom milyen. Viszont 2 cn. az jóóó végre.
Holnaptól szabin, vagyok és költözés, meg kutyázás lesz ezerrel. Jövő héten majd jövök talán. Még nem vagyok a helyzet magaslatán.

Sok-sok pusszancs minnenkinek (azoknak is akiknek most nem írtam) és jó híreket kívánok végre ennek a jó kis topiknak. Kép

j.
Vendég

Tontica: a kinezem szerint sokszor azért nem jön a baba, mert a férj nem is akarja igazán... ez pedig nagyon gázKép (szerinte nálunk a férjem tudat alatt nem akarja pl.)

Nem tudom...

Engem speciel tudjátok, mi aggaszt? Mi van, ha nekem csak azért kell ez a baba, mert elegem van a munkahelyemből... Bennetek soha nem merült ez fel? Mostanában valahogy csak vegetálok itt... úgy, hoyg ki tudja, talán a következő hónapban már sikerül és akkor már csak visszaszámolok... ez olyan gázKép Nem?
csakegysokadnick

Csakegy!

De ez már nekem is eszembe jutott. Sok mindent várok a bébitől, sok probláma megoldását. Pl. munkahely. Hát jóhogy nem akar jönni. Ha máris ekkora a nyomás rajta és az elvárás. De hát mit lehet tenni?

j.
Vendég

Tontica!

Hát igen ki vagyok akadva! De azért egy gonddal kevesebb van ám Kép. Nem dolgozom! Még! Nappalira járok! De bőven elég nekem ez a két elfgolaltság is! Igen jó ez a topic! Nekem egyébként az is sokat jelent,hogy a régiek is legyenek itt! Krisztáról már mondtam, hogy minek tekintem. Szerintem nagyon jól összeszokott társaság vagyunk és viszonylag könnyen be is lehet illeszkedni hozzánk!
Vendég

Junko... nem tudom... szerintem én beadom néhány helyre az önéletrajzom... jobbat nem tudok...

Úgy érzem, ez egy önmagát gerjesztő helyzet... minél jobban beleélem magam a babába, annál jobban rühellem a munkahelyem.. minél jobban rühellem a munkahelyem, annál jobban kéne a baba...

A kineziológus erre annyit mondott, hoyg miért nem keresek új munkahelyet... mert ezek csak kifogások...

Szóval ideje lesz önéletrajzot frissíteni...
csakegysokadnick

Nos itt a görbém. Azt persze tudni kell hozzá, hogy nekem ez az első clostys hónapom.

Kép
sivi

Sivi... mikor tesztelsz? Kép

(én már tesztelnék Kép)
csakegysokadnick

Köszönöm mindenkinek az együttérzést!

Csakegy!
Remélem igazad lesz és legközelebb könnyebben összejön, mert ezután rossz lenne megint annyi hónapot várni (most a 10. ciklusban fogant).
Bár még nem tudom, hogy az én orvosom mit mond, mennyit várjunk, olvastam már 3 hónapot, 6 hónapot, de valaki azt írta, hogy lehetett rögtön a következő ciklusban próbálkozni.
Én 1-2 hónapot mindenképp kihagynék, de a 6 az nagyon sok.

A hőmérőzés azért is nagyon jó, mert látni fogom, hogy lesz-e rögtön PÉ-m.
Látjátok, próbálok pozitívan állni a dologhoz, már amennyire ilyenkor lehet. Tegnap volt a krízis napom és ma este sem leszek happy!
Mert ugye be is kell feküdnöm a kórházba, hogy feltegyék azt a tágító pálcikát, mivel nem volt még hüvelyi szülésem (2 csaszi).

Kép
regina3

Nem sikerul a szalag??????????????

Kép
Kép
ancsa81

Regina!

Lehet, hogy nagyon beteg lett volna, és természetanyánk megtette, ami tőle telik... Meglátod, nemsokára lesz egy egészséges, hurkás kisbabád!Kép Most pedig pihenj...

Tlidi!
dehogy kell befogni a szád! Ez a hely erre való és ettől alkalmasabb kevés van!

Livi

bali78

Kedves Csakegy...!

Talán a 28. napon, vagyis pénteken reggel.
sivi

Ja igen... munkahely téma mégegyszer... én ma azért akadtam ki, mert az egyetlen indok ami miatt nem akarok innen eljönni, hogy 5- 1/2 6 körül mindig el tudok jönni... az EGYETLEN indok... és most ebbe akarnak beletaposni... (hagytam én már ott tanácsadó céget emiatt...)
csakegysokadnick

Sivi!
Én már teszteltem is ilyenkor...Kép Bár szuperérzékeny teszt lenne a legjobb!
Már nagyon ráférne a topikra egy-két jó hír! Kezdd Te!

Livi

bali78

Regina: Menni fog! Kép
csakegysokadnick

Regina: ezt most at kell veszelni, sajnos muszaly. Kitartas!

Ancsa: nagyon koszi a lilypie-t mar egyszer megkoszontem de nem kuldte el. Kép

Sivi: Kép
nagyon biztato a hod, a pentek az jo lesz es tenyleg jo lenne mostmar hogy valaki jo hirekkel jojjon. Kép

Csakegy: Kép
Szerintem ebben nincs igaza a kineznek mert ha tenyleg ekkora hatalma lenne a tudatalattinak akkor nem lenne ennyi abortusz! Kép

Munkahely: en is ruhelltem az enyemet! Kép Valtani kell!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Silvi! Üdv! Szerintem jó lesz a görbéd! Megy a durkk péntekre!

Csakegy,Tontica! Néha az az érzésem,hogy bebeszéljük az ilyen apró dolgokat, hogy azért nincs baba, mert tudatalatt így meg úgy... És el is hisszük, hogy talán ez a baj. Néha én is hiszek ezekben, de van amikor olyan rossz kedvemben vagyok, hogy nem tudom elhinni,h ilyen kicsi lenne a baj. De igen, a tudatalatti sokmindenre képes! De azért jobb tenni is a siker érdekében, különben ha a tudatalattin múlik lehet,h évekbe telik. (Lehet,h segítséggel is Kép) De nekem speckó nincs kedvem kivárni! Azért sztm.ha minden tökéletesen rendben van akkor jön az a baba 1-2 cikluson belül! Ugyan már, hány megszakítást hallani! Kép. ja erről jut eszembe, a múltkor a rendelőben egy asszony (el tudjátok képzelni milyen szá...sú) volt a lányával az sztk-ban és ott hisztizett, hogy 26.000 egy abortusz! Druva mi?! Én meg csak lestem. Hogy bárcsak nekem lenne!

Bali, Junkó! Akkor mondom!! Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?