Új privát üzeneted érkezett!

Krisztocs, nem semmi... csatlakozom Sziromhoz...

Egyébként nekünk is ilyen a csempénk a fürdőben Kép

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Dehogynem veszélyes, rájuk is van szólva, de egyszer muszáj volt megörökítenem Kép

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Köszönöm a vigasztalást, lelkesítést Kép Kedden megyünk nőgyógyászhoz, utána legalább pár napra elmúlik a parázásom Kép Egyébként is görcsölős vagyok, de mióta terhes vagyok még rosszabb Kép

Szirom, nem csak te vagy paramama Kép Én is megijedtem kicsit a képek láttán Kép De a gyerekek tudnak vigyázni magukra Kép
Mikor kisebbek voltak a mostohatestvéreim, vittem őket játszótérre, de nézni sem bírtam, amit csináltak. De aztán megpróbáltam visszaemlékezni, hogy én is ugyanezeket csináltam Kép (persze ezután sem bírtam nézni, de legalább nem szóltam rájuk folyamatosan Kép)

Olyan jó végre ez a jó idő Kép Már párszor gyalog mentem be dolgozni (újpest központban dolgozom).

Megyek tanulni, hétfőn vizsgázom :/

Regina
szamy

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Rázós hetünk volt nagyon. Vikivel megjártuk a Szent László kórházat, két és fél napig infúzión volt, aztán hazaengedték. Niki meg közben itthon volt betegen. Szerencsére Niki viszonylag jól megúszta, igaz, neki "csak" hasmenése volt, Viki viszont még a kortynyi vizet is azonnal kihányta. Most már mindketten láztalanok, de még megy a hasuk rendesen.
Amúgy Viki álom gyerkőc volt a kórházban, imádták a nővérek és a doki is. Egy szó, szisszenés nélkül tűrte a vizsgálatokat, a vérvételt és a kanül behelyezését is. Mikor a kanült tették be, már én megkérdeztem, hogy bennt van-e már, mert a gyerek meg se moccant, még az arca sem, mire mondták, hogy igen. Híre is ment a dolognak, mert a nappalos nővérke már úgy köszönt, hogy hallottam, milyen ügyes voltál este...
Bezzeg a szobatárs kislány, aki annyi dős volt mint Viki, csak hiszti szinten volt képes bármit csinálni. Eredmény. Viki itthon mindent hisztivel próbál elérni. Látta, hogy a kislány hisztizett, és megkapott mindent... Hetekbe kerül majd, hogy visszakapjuk a mi régi Vikinket, aki hisztizett ugyan, de korántsem annyira, hogy elviselhetetlen legyen...

Szamy:
Ebben az időszakban az érzékenység természetes. A párodnak meg igaza van, ha letilt. Anno Zoli még a Kismama újságról is le akart tiltani, mert szerinte teljesen felesleges egyedi esetek miatt több ezer nőt arra kárhoztatni, hogy ezek miatt parázzanak, ami tutira nem tesz jót. Amúgy én is ajánlom, hogyha felhőtlen és boldog terhességet szeretnél magadnak, akkor az első negatívan csengő szó után hagy abba az olvasást és keress új olvasnivalót. Megéri, hidd el. A vizsgálatok úgyis elég idegeskedést okoznak, nem kell még plussz.

Az Sztk tényleg szörnyű, de érdemes kicsit később menni, mert akkor kevesebben vannak, márha kibírod éhgyomorra, meg van erre lehetőséged. Nem kell sokkal később menni, az a legrosszabb, ha kezdés előtt már ott vagy, mert nagyon felgyűlik a tömeg és akkor lassan halad.

Nekem amúgy nem volt problémám a vérvételt végzőkkel, soha nem volt kellemetlen, pedig két gyerekkel vagyok már túl rajta.

Krisztocs:
Igazi rosszcsontok! Szerintem nem is volnának gyerekek, ha nem csinálnának ilyesmit. Persze én is biztosan paráznék, de mit tudunk csinálni a rászóláson kívül...

Rokica:
Valóban mi is Dr. Péter Ágneshez járunk, de nem tudtam, hogy jól beszél angolul, nálunk ennek semmi jelentősége nem volt...
Rendes, fiatal doktornő, komolyabb problémánk nem volt vele még.

Flocika:
Jobbulást a derekadnak!

Tomi miatt ne aggódj, igaza van szerintem Nyuszinak, ő legalább észrevette, hogy hibázott és ha csak kettőt, ebből a sokmindenből, amit leírtál, akkor én úgy gondolom, hogy a két hiba egyáltalán nem lehet vészes.
Drukk megy!!!

Nyuszi:
Hátihordónk nekünk is van, még Vikinek vettük, de ő kb. egy percig bírta, aztán üvöltött benne, mint a sakál, úgyhogy hanyagoltuk. Nikivel egyszer próbáltuk, ő bírta azt hiszem 3/4 órát, de még azóta nem próbáltuk. Ha bejön Csengének, tényleg ideális tömegközlekedni. Nkem csak egy bajom volt vele, amit Szirom párja is megvilágított, hogy fogalma sincs az embernek, hogy mit csinál a gyerek hátul. Ha elalszik, merre konyul a feje, most mikor Nikit vittem, állandóan lecsúszott a sapija a szemére, de én nem értem el, hogy megigazítsam, Zoli kellett hozzá. Szóval szerintem is kétemberes kicsit a dolog, de lehet, hogy ez szokás kérdése. A tornán volt egy picúr, őt így hordta az anyukája, kisebb volt még, elég félelmetes volt mikor elaludt benne... De Csenge már nagyobbacska biztosan jobban tartja magát, még mikor alszik is.
Remélem beválik.

Szirom:
Na, akkor fog és szájszag probléma megoldódni látszik. Ez klassz.

Én sajnos hányingeres voltam gyerekkoromban. Senkinek nem kívánok ilyen gyereket. Sehova nem tudtunk normálisan elmenni, állandóan
Dedalonnal voltam tömve, attól meg kába voltam.
Felnőtt koromra nőttem ki, de ma is ha a városban hol elindulunk, hol megállunk és ezt durván teszi a vezető, nem sok kell, hogy rosszul legyek, de igaz ez buszra, meg metróra is. Ez még rosszabb. És olvsani a mai napig nem tudok, nekem folyamatosan az úton kell tartanom a szemem, mert különben baj van.
De szerintem csak akkor kellene aggódnod komolyan, ha e előfordul normál sima utazáskor is, ha csak ilyen ráncigálós utazáskor jön elő, akkor nem akkora gond, arra lehet vigyázni, bár a tömegközlekedés lehet, hogy gázos lesz picit.

De az is lehet, hogy csak rosszabb volt a pocija, és e csak rátett egy lapáttal.

Mindenesetre remélem csak átmeneti a dolog.

Tavasznak és napsütésnek mi is örülünk!

Manó:
Jaj, de jó, hogy Te is előkerültél!

Ezek szerint nagyon bejött a kertesház!

Mindenkinek minen jót!
Marycus
marycus

Sziasztok lányok!

A hétvégén nem jártam erre mert sok felé jártunk és pihizni is kellett.
Szombaton este moziban és bulizni voltunk.Nagymama bevállalta a gyerkőcöket,pedig hulla fáradt volt mert két napig a testvérének segített költözködni.A Csajozós film című filmet meg ne nézzétek!Szörnyű volt. Aztán a Champsbe mentünk táncolni,az viszont szuper volt.Kép
Vasárnap alig tértem magamhoz.Szerencsére apa elvitte a nagyokat az UTE meccsre.Még soha nem voltak,ezt is ki kell próbálni.Vittek nasit,innivalót és sípot.Fárdtan,boldogan (nyertünk) és rekedten jöttek haza.Én addig Andrissal meglátogattam a dédit Angyalföldön.
Délután családi csendes pihenő volt.Az óra átállítást is ki kellett heverni.Kép

Szirom!
Tomi az ÁMK-ba felvételizett.Azért kellett mert ez egy kéttannyelvű suli és nagyon sokan jelentkeznek Persze nem is alkalmas minden gyerek ilyesmire.Remélem a fiam igen. Kép
A képet nézve engem a víz kivert,de én is lefotóztam volna. Kép

Szamy!
Mit dolgozol ÚKözpontban? És Honnan sétálsz be? Nem sok? Ki ne fáraszd magad!

Marycus!
Folyton leslek a téren,de hiába.Viki még nincs teljesen rendben? Jó lenne már személyesen is duncsizni.Gyógyítsd meg őket gyorsan!!

Mennem kellene,vár a Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, kisetaltam magam, úgyhogy jól elálmosodtam Kép

Flocika
A CIB Bankban dolgozom, és a Fóti út és a Leiningen kereszteződésénél (Kinizsi u) lakunk. Kényelmes 20 perces séta Kép

szamy
szamy

Sziasztok!

Marycus, hú nem lehetett egyszerű ez a kórházasdi Kép Örülök, hogy már rendben vannak a csajok!

Flocika,
Ó, ismét emberemre találtam Kép Mi családunk is nagy újpest drukker, kiskorom óta járok meccsekre, mi is kint voltunk vasin KépHangom nem igazán volt estére Kép Regi már nagyon sokat volt, Mátét is lassan kivisszük Kép

Bocsi, mennem kell Kép
Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Jaj, Marycus, nem irigyellek! De hát mi történt, elkaptatok valami fertőzést? A kiszáradás veszélye miatt kellett kórházba menni? Miksa is megkapta a télen a hányós-fosós vírust, de neki végülis a Deadalonette kúp és a kiskanalankénti vízadagolás segített. Viszont nem túlzás, hetekig nem állt helyre a fosti (a Smectát csak részletekben és csak időnként volt hajlandó bevenni, pedig valamennyit segített), és végül egy Probiotik nevű kapszula állította helyre a kis belsőjében a dolgokat. Esetleg kérdezz rá a dokitoknál. Igazából nem gyógyszerről van szó.

Utazás: Miksa pénteken velem volt az állatkerti játszóban, óvatosan vezettem és semmi baj nem volt vele. Bár szegénykém amikor a kocsiba szálltunk, mondta, hogy hányni fogok, de megdumáltuk a dolgokat és jól bírta.

Pénteken délután viszont belázasodott, és egészen 38,7-ig felment a hője. Szegény Hanzi végig is asszisztálta az állapotát telefonban, Hanzi, ezúttal is köszönöm az érdeklődést és a biztatástKép Kár, hogy emiatt nem tudtunk találkozni. Szombaton viszont már csak hőemelkedése volt, vasárnap óta pedig semmi. Jól van a kissrác, pörög ezerrelKép Ma délután majdnem 4 órát voltunk kint a kertben, és még ezután sem akart bejönni. Segített ásniKép

Flocika! Az a veszély nem fenyeget minket, hogy moziba menjünkKép

Szamy! Bizonyos szempontból tudnak magukra vigyázni a gyerekek, az igaz, csalánba nem üt a ménkűKép De azért láttam már akkorákat esni az én kifejezetten ügyes kölkemet, hogy paramama maradok asszem mindigKép
Majd mesélj, mi volt a doktornál!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szamy!
Szinte itt vagy a szomszédban. Kép A Fóti után két megállóval az Erdősor u.-nál lakunk.Pirossal csak egy. Kép

Krisztocs!
Édesapám született újpesti,neki ez is van beírva az anyakönyvébe,nem az hogy BpIV. Õ is ment velük és vitték a hugom is (12éves) Mint kiderült a lányom meg öszzefutott egy osztálytárs kislánnyal.Nem is gondoltam volna,hogy ilyen sok gyerek jár ki.Nekem nem lenne türelmem végigülni 90 percet+szünet.Amikor a fradival játszanak akkor azért nem engedem ki őket Kép

Szirom!
Miért nem mész? Nem szereted a mozit vagy nem tudsz elszabadulni a gyerekektől?
Milyen az állatkerti játszó? A 7-10 éves korosztályt is lefoglalja?Mi még nem voltunk,de szeretnénk egyszer kipróbálni.

Kép
flocika

Sziasztok!

Marycus,
Húú, jól megjártátok! A hányós-hasmenős vírus volt a ludas? Szegény Viki! De legalább jól bírta a kórházat... Ott maradhattál vele?

Szamy,
Ezek szerint itt laktok a szomszédban Kép. Mi a Fóti úton tanyázunk.

Szirom,
Szegény Miksa, nehogy fóbiás legyen a kocsiban KépDe ha sikerült megdumálni a dolgot, akkor van remény Kép Ha pörög ezerrel, az jó!

Lányok, én olyan boldog vagyok! Tegnap véglegesedett, hogy visszamegyünk a régi gyógytornászhoz, mert visszaköltözött Franciaországból és áprilistól újra dolgozik!! Tudom, önző dög vagyok, de nekem annyira tuti, hogy már csak a héten kell kétszer benavigálnom Tónit (a kocsinkat) a Nyugatihoz Kép Persze Murphy törvénye szerint mindez akkor történik, amikor a ember beszerzi a tömegközlekedéshez használatos céleszközt, de sebaj! Jól jön a hátihordó még nyaraláskor vagy városnézésnél, amikor már elfáradt a törpe Kép

Ami viszont rossz hír, hogy Csenge ekcéma-gyanús. Eddig azt hittem, a Gabi új, aromaterápiás esti fürdetője volt a ludas (mit persze ajándékba adtak a normállal és Apa - a fürdetésfelelős - észre sem vette hogy ez nem az amit használni szoktunk), de ma reggelre a jobb karja belobbant, holott a többi terülten már szépen múlik. Na ezt igazából nem értem, ezért ma megyünk bőrgyógyászati magánrendelésre (mert a Jókai utcában a múlt héten tudtak is időpontot adni rögtön a jövő hétre).

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Flocika! Remény sincs, hogy elszabaduljunk moziba. Egy, hogy nincs kire hagyni Miksát, kettő, hogy ha az uram végre hazaér, akkor már nem megy sehová, három, ha mennénk is, akkor olyan helyre, ahol lehet beszélgetni, mert mostanában sajnos nagyon kevés időnk van egymásra. Így jött ki a meló, igyekszünk javítani ezen.
Játszó: háááát, a 7-10 éves korosztályt, így ezt elég nehéz megmondani. Ismerek olyan 7-8 évest, akit lefoglalna, de olyan 10 évest is, akit talán nem. Bár úgy elsőre azért szerintem eljátszana mindenképp, később talán unná. meg szerintem attól függ, mekkorák épp az ottlévő gyerekek. Mindenesetre van egy jó nagy vár, jó hosszú csúszda (talán ezek bejönnének a nagyoknak is), meg kisebb csúszdák is, egy kicsi ugráló, homokozó, hinták, bébitaxik, rody csacsik, kisbicajok, traktorok, rollerek, aztán egy kis tó benne kihalászható labdákkal és halakkal, egy olyan rész, ami kicsit magasabban van, mint a többi, és az egész piciktől kezdve olyan 1-1,5 éves korig való a kialakítása, burkolása és a játékok is. Meg most láttam egy külön asztalnál nagy fahangszereket, xilofont, dobokat is, illetve jelmezeket. Most ezek ugranak be így hirtelen. A felnőtteknek egy kényelmes, szép kávézó van egy dobogón, ahonnét rálátni a kicsikre. És személyzet, úgyhogy ha te leülnél kicsit, akkor figyelnek a kölkekre. Mondjuk az enyim traktormániás lettKép

Kép

Nyuszi! Jól jön még az a hátihordozó azértKép Örülök, hogy örülsz a régi gyógytornászotoknak. Csenge is szerette?
Ekcéma: szerencsére nem vagyunk otthon benne. Szegény Csenge. De olvastam egy krémről, talán Halicar a neve, ami nem szteroidos, és állítólag segít.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Most jöttünk a nőgyógyásztól (a ferjemet is elcibáltam Kép), és minden rendben van Kép 3 cm körül van a pici, lehetett látni a szívdobogását, és mozgolódott is Kép Úgyhogy most egy kicsit (nagyon) megnyugodtam, lenyugodtam Kép
2 hét múlva kell menni nyaki redő mérésre, úgyhogy nemsokára megint láthatom. Jó dolog ez az ultrahang, és kaptam megint fotót is Kép Kép

Flocika, Szirom: akkor jól egykupacban vagyunk Kép Jó hely ez az Újpest, szeretem nagyon Kép

szamy
szamy

Sziasztok!

Szirom, délután Csengével néztük meg Miksa képét, és a kiscsaj nem engedett lapozni, csak nézte Miksát és mondta hogy őőőőőőőőő Kép
Csengének mindegy melyik gyógytornászhoz járunk, ő mindet utálja Kép Az egyik közelebb van, a másiknál meg sok az izgi játék, de a lényeg ugyanaz Kép
Mi egyébként sutyiban voltunk párszor moziban, most hétvégén is tervezzük, sőt egy nagyiéknál töltött szombaton, Csenge alvásidejében elugrottunk Gyulára pár óra wellnessre kettesben, na az volt csak a luxus Kép

Szamy, ugye milyen jó találmány az UH? Kép Jó hogy sikerült megnyugodnod, csak nyugi-nyugi, izgulhatsz még eleget miután megszületett a törpe Kép

Jó éjszakát!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Nyuszi! Lesz még gondom a csajokkalKép A zenebölcsiben egyedül Miksa van fiú. Fannika szokta kézenfogni, és emlegeti is Fannikát. De ma Petra mellett ültünk, és a vonatos mondóka közben azt vettük észre Petra anyukájával, hogy foják a kölkek egymás kezét. No, aztán amikor a parkolóba mentöünk, akkor Bernike kezét fogva közelítette meg a kocsitKép És mindezt nem veri egyébként nagydobra, tökre kell fogyelnem, hogy észrevegyemKép

A welness az más, az nem mozi, teKép

Szamy! Nyuszival vagytok még egykupacban, mi kint lakunk HoránybanKép De olyan szempontból egykupacban vagyunk, hogy Miksának két képe is kint van a doktor bácsi tablójánKép nekem is kéne már mennem rákszűrésre, de gyerekkel nem merek, mert legutóbb akkora műsort csinált a köpeny láttán, hogy a doktor hátrahőkölt. (Kb. egy héttel korábban volt, hogy lefogták többen egy röntgenhez, és nem bírta sokáig a fehér köpenyt.)

A férjedet vidd csak mindig a doki bácsihoz, az enyim tök jóban lett vele, és a doktor is két embernek bír magyarázniKép Összességében jó hatással volt, hogy ha tehettem, elvittem.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom, nézegettem is tegnap, hátha megismerek valakit közületek, de nem sikerült Kép
Nagyon jófej a doki, örülök, hogy ajánlottátok őt Kép Másik topikban olvasgatom, hogy mennyi baj van a dokikkal.
Férjem bejönni nem volt hajlandó, én meg nem nagyon erőltettem, most még úgysem sok látszik a picúrból Kép Majd a 14 hetesre beviszem. Addigra már talán ő is élvezni fogja Kép

Newsee
De jó lehetett nektek Gyulán Kép A férjemet sose bírnám rávenni erre Kép
Izgulni fogok akkor is Kép Most már nem annyira, mert kiszámoltam, hogy pont úgy jönnek ki az UH-k, hogy 2 hetente látom a picit Kép

Szirom,
micsoda Casanova a fiad KépKép Nekem kimaradt az ovis szerelem, úgyhogy mindig irigykedve nézem a kézenfogva sétáló ovisokat KépKép

szamy
szamy

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Nos a két kölkec már jól van, hasmenésük is elmúlt. A nagyszülők a hétvégén, én pedig hétfőn lettem rosszul, ugyanolyan tünetekkel. Lassan mi is lábra állunk. Jól végigment a családon... Viki olyan jól viselte a kórházat, hogy mikor megfenyegettük, hogyha anyát nem hagyja békén, akkor anya nem tud meggyógyulni és kórházba kerül, akkor vigyorogva közölte: "Megyünk kórházba autóval megyünk!" Megkérdeztem tőle: "Jó volt neked ott, jól érezted magad?" Mire: "Jól éreztem magam. Doktor bácsi megvizsgált. Tettek kezembe izét. Hoztunk be játékot." Kéreztem nem fájt amikor megszúrtak?" Válasz: "Nem." Hát erre mit mondjon az ember, csak amit a nővérek is mondtak 100 gyerekből 1 ilyen van... és az pont a mi Vikink...
Amúgy nem bántuk meg, hogy bementünk. Írtó hamar kikupálták, s szerintem a hasmenés is azért rendeződött ilyen hamar. Mondjuk azaz igazság, hogy Viki nem az a kövér fajta, úgyhogy nemsok tartaléka van, s szerintünk olyannyira kimerült lett, hogy nem mertünk kockáztatni, de a dokinénink mondta, hogy jól tettük, mert ő nagyon kicsi még és az ilyen picik nagyon hamar kerülnek sokkos állapotba, és onnan már max. 2 órát bírják... Lényeg, hogy jól vagyunk most már.
Amúgy bárki vele maradhatott, csak mindössze egy műanyag kerti szék állt a rendeélkezésére éjjelre-nappalra... Hát nem kívánom senkinek, hogy hosszútávon egy ilyen székre legyen kárhoztatva. Alvás szinte kzárva, úgyhogy váltottuk egymást Zolival, csak azzal nem számoltunk, hogy időközben hiába a váltás, mert itthon is egy beteg gyerkőc vár. De legalább megfürödhettem, meg Niki utánna jól lepisilhetett, meg hűtőfördőt is csinálhattam neki, de aztán ott aludtam mellette az ágyikója mellett, hátha hányna és ő nem tud csak a kiságyában jól szundizni, de szerencsére nála ez kimaradt. Mikor éjszaka észrevette, hogy ott vagyok a mellette lévő ágyon, akkor rámnézett, és sóhajtva letette a kis fejét, nézett egy darabig és lecsukta a kis szemét. Olyan aranyos volt. Mintha megnyugtatta volna, hogy ott vagyok. De engem is. Még olyan jót nem aludtam mint azon az éjszakán, pedig minden moccanására felriadtam.

Szamy:
Párodat próbáld meggyőzni, hogy menjen be, nem ciki ám, ha ez tartaná vissza. Zoli is mindig bent volt és szerintem neki is nagyon nagy élmény hallani, látni ahogy dobog a szive, meg mocorog.
Doki bácsi elég jól eltársalog az apajelöltekkel.

Amúgy tőlünk sem laksz messze, mi Flocikáékkal szemben lakunk, szóval kb. ugyanannyi, csak másik irányban, ha leszállsz a buszról.

Szirom:
A traktor nagy szám. Viki lány létére bele van szerelemesedve... Itt a környéken több gyereknek is van, és rimánkodom, hogy ne találkozzunk velük, mert akkor nem tudunk tovább menni normálisan. A szmszédban meg az anyauka úgy utálja, hogy direkt kinnhagyja az ajtó előtt, hátha már valaki meglovasítja, de idestova 2-3 éve nem sikerült ellopatnia. Viszont az arra járó gyerekek rendre használhatják. Én viszont utálom, ha Viki máséval játszik, mert ez nem két fillér, aztán van rajta valami én meg vehetek majd egy újat, és még a szomszédi jóviszony is oda lesz. De az az igazság, hogy Viki a motorokra és a biciklikre is bukik. Nyuszira egy négykerekűt tervezünk neki ajándékba, remélem bejön neki. De hogy onnantól hogy megyünk majd játszóra az még rejtély előttem, főleg, ha tudja majd jól hajtani.

Állatkerti játszóba már én is mennék, de Nikit még kicsinek érzem, mert ugye ő még nem jár, de nem lehet már bezárni sehova, a játszón is kikönyörgi magát a babakocsiból, de a kezemből valósággal kirugja magát, úgyhogy hideg ide, hideg oda már a homokban is játszott. Viki meg megy amerre lát, és két gyerekre felelősséggel vigyázni ott, azt nem látom át, hogy tudnék. Már többen mondták, hogy segítenek az ott dolgozók, de valahogy nem tudom magam rászánni.

Jó, hogy Miksa bírta az utat. Az a lényeg, hogy ne kapjon fóbiát, az sokat számít.

Nyuszi:
Hát legalább Neked tetszen a gyógytornász, ha már szegény Csengének ennyire nem jönnek be...
Majd referálj, mire jutottatok bőrgyógyásznál.

Wellness, hát az már nem semmi!!!

Krisztocs, Flocika:
Aki Újpesten születik az szerintem mind Újpest drukker a lelke mélyén. Engem még bilis koromban vitt ki először apu a meccsre. Bilit azért már nem engedélyezett az anyu által összeállított pakba rakni... Persze lemaradt majd az egész második félidőről, mert én kitaláltam, hogy pisilni kell és természetesen egyedül akartam megmászni felfelé is és lefelé is a lépcsőket, na és persze pisilni sem rögtön tudtam. Aztán meg már kettőnkkel járt ki. Aztán sokáig nem voltunk kint és amikor középsulis lettem akkor én mondtam, hogy menjünk. Már mi is tervezzük, hogy megyünk majd a lányokkal, persze valami "érdektelen" meccsre. Viki amúgyis nagy focirajongó, ahol rugják a labdát ő biztos felbukkan. Csak egy baj van, hogy nem mehet be a pályára.

Flocika:
Ritkásan járunk arra, inkább a ltp-n sétálunk a felújított játszóterek miatt ott jobb, csak ha homokozni is akar Viki akkor fogunk arra járni. De ha megdumcsizzuk, akkor biztos könnyebben tudunk talizni. Mit szólsz?

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Sziasztok lányok!

A jövő héten nálam lesz megint az extra angol gyerekruci csomag.Ha érdekel valakit,gyertek nézzetek szét. Ápr 7.-én pénteken 15-17,30 között a Dalos ovi aulájában csinálok vásárt.
Talán marad vmi péntekre is Kép

Andris ma reggel teljesen érthetően azt mondta: Anya
Szerintem ez 7,5 hónaposan nem tudatos,(sajnos) csak a hangsort utánozta,de haladás...
Csöngettek,majd jövök

Kép
flocika

Marycus,
Jó hírek, örülök hogy jobban vagytok! Legalább Vikó nem fél a kórháztól, ez jó, nem?
A hányós-hasmenős vírus nálunk is átviharzott a családon, sőt, mivel lappangási időben voltunk nagyiéknál, hát rajtuk is Kép Nálunk annyi volt a szerencsés, hogy Csengénél volt a legenyhébb lefolyású, egy kis hőemelkedéssel és néhány lazább széklettel megúszta.

Szamy,
Először az én párom sem akart bemenni a 12 hetes UHra, mondván hogy hüvelyi lesz és ő azt nem bírja. Aztán mégis bejött és mondhatom, nagyon nagy élmény volt, mondhatni ott lett apa, amikor látta a magzatvízben lubickolni a kicsinyét Kép Nagyobb terhességnél már nem nagyon fér rá egy képernyőre a baba, ott már nehezebben felismerhető, itt viszont kész kis pöttöm emberke integetett Kép
Hogyhogy kéthetente lesz UHd?

Szirom,
Szóval Miksa ilyen kis szívtipró Kép Ezt kénytelen leszek elmondani a lányomnak, bár a csajok általában a rosszfiúkat szeretik Kép És már ilyen diszkréten intézi a nőügyeit előtted?? Ez még csak fokozódni fog Kép
Szirom, ha jól emlékszem, régebben írtad, hogy megpróbálkozol egy akupunktúrás fogyis módszerrel. Hogy sikerült? Hova jártál? Milyen volt? Szóval engem is érdekelne a dolog, tudnál nekem írni róla? Akár mailt is, ne terheljük a többieket Kép

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Newsee
Mint kiderült (tegnap este kiszedtem belőle Kép) ő is azért nem akart bejönni. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha ő is megismerné a dokit. Erre azt kédezte, hogy miért jó neki, hogy megismer egy pasit, aki a feleségében "turkál" Kép Így belegondolva tényleg nem lehet jó érzés a ferjeknek Kép De megbeszéltük, hogy a 12 hetesre bejön, ha beengedik Kép
A 2 hetente azért jön ki, mert magánban járok a dokihoz 4 hetente (6,10,14, stb.) és a 12 hetes kötelező pont közé esik Kép

Ez a hányós-hasmenős dolog nem semmi lehetett. A főnököm 6 hónapos terhes felesége is elkapta. És a lüke csaj inkább nem ivott, hogy ne hányja ki, amitől jól begörcsölt, bent is tartották kórházban Kép De szerencsére semmi baja nem lett.

Végre péntek van Kép Éljen a hétvége Kép

szamy
szamy

Szirom!
Nem fenyeget titeket az ár?
Madár influenza után árvíz.Jól rátok jár....

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika! Köszi a kérdésedet, még nem tudjuk, hogy fenyeget-e minket a víz. Ha nem haladja meg a 2002-es rekordot, akkor nem. Akkor maradt még egy 30-40 cm a gátban. Ha túllépjük, akkor elképzelhető. Figyelünk és izgulunk, de ezzel együtt kell élnünk, mint itt mindenkinek. Szeretjük ezt a helyetKép

Szamy! Az én uramnál senki nem irtózik jobban a doktoroktól. De a mi doki bácsink ért ahhoz, hogy fesztelenné tegye bent töltött időt, ne érezze magát az urad feleslegesenek, oda nem illőnek. Az enyimmel az uh mechanikájáróül beszélt pl. Állítsd a pasit a monitorhoz, máshová nem is kell néznieKép És amikor meglátta, hogy a mi (akkor még Vízipókunk) ugrabugrál a monitoron, úgyis szanaszéjjel esik majdKép Onnéttól hívtuk Vízipóknak különbenKép

Nyuszi! Jártam, végigcsináltam, 8 kg lement, de jött a karácsony és nekem csak egy része maradt meg. Fogytam, de nem könnyen, nagyon kevés kaja (5-600 kcal) mellett ment csak lefelé a súlyom. Igaz, hogy nem nagyon voltam éhes a szúrásoktól, meg 2 naponta jártam a nőhöz, aki belgyógyász is különben, szóval nem mondhatom ellenőrzés nélkülinek a dolgot, de nem az igazi. Főleg, hogy az uram akkor itthon volt gipszben, és főztem neki minden nap kétszer jó kajákat, amiket nem ehettem. És fáj a szúrás veszettülKép Szóval ha ennyi kcal-t eszik valaki, az szerintem szúrás néljkül is fogy, csak talán így könnyebb elviselni. Viszont egy barátnőm azóta is tartja a súlyát, ő 11 kg-ot fogyott. Pedig nem egy koplalós. 30 ezer körül van egyébként az ára. Ide jártam:

http://www.gillerakupunktura.hu

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
a 12 hetesre a kórházba kell mennem. Ott is beengedik?

Jajj, fogyókúra Kép Ha a 12 hetes UH-n minden rendben van, el szeretnék kezdeni tornázni valamit (itthon). Tudtok javasolni valami jót? Kép

A Norbi féle fogyókúrát próbálta valaki? Néhány kolléganőm nagyon látványosan lefogyott tőle, de nekem nem volt elég kitartásom még hozzá. A házhozszállítós kajái nem ízlenek, itthon meg nem voltam annyit, hogy tudjak főzni rendszeresen.

szamy
szamy

Szamy!

Ott is a mi doki bácsink csinálja az uh-t, és ha nincs őrült rohanás vagy több félig levetkőzött nő az előtérben, akkor szerintem beengedi. Az enyim volt bent a kórházban is, bár tény, hogy ott előfordult, hogy a doktor maga szólt, hogy az ember most nem tud bejönni a hatalmas pörgés miatt. Egy kérdést megér. De ha hétvgén mentünk be, akkor mindig moziztunkKép

Fogyókúra: neked most nem szabad! Neked most csak vigyáznod szabad arra, hogy mit eszel, óvatoskodni, meg terhestornát csinálniKép Van a kórházban is kismamatorna. Vagy vegyél kazit. De meggondom őszintén, nekem nem esett jól a torna, nem is nagyon csináltam.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ma este teleraktam az albumunkat.Ha van kedvetek nézzétek meg.Kicsit elszöttyögtem az időt vele,holnap majd válaszolgatok.
Jó éjt!

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7157&page=1

Kép
flocika

Bocsi az előző rossz.
Itt próbáljátok:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7157

Kép
flocika

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de múlt hét közepétől Regi itthon volt takonnyal-köhögéssel, persze mindenki elkapta Kép Még most se ment oviba, mert a hányós-hasmenős cucc még mindig "arat", a fél csopi nincs is. Talán szerda magasságában bemerészkedünk. Bár tegnap voltunk szülinapi bulin a Kölyökparkban, és az ünnepelt du-ra bárányhimlős lett, úgyhogy "várjuk" Kép Esküszöm, már nagyon szeretném, ha átesnének rajta, főleg, hogy ősztől megyek vissza, na meg suli előtt lenne jó.

Szamy,
Apukának is detto ez volt a véleménye a nődokikról, na de csak meg kellett ismernie 'Hamit' Kép De erről már Szirom is írt bőven.
Elhiszem, hogy várod az uh-kat, én is legszíveseben minden nap mentem volna Kép

Erről jut eszembe, hogy tegnap hajnalban született egy rokonbabánk az újpestiben, 4,25 kg, 54 cm és kislány Kép Szegénynek eltört a felkarja szülés közben, úgyhogy átvitték gipszelni a Madarászba, ott lesz 2 hétig Kép

Flocika,
Megnéztem a képeket, annyira, de annyira szépek vagytok! Egytől-egyig! Kép Jaj, hát és a kedvencem a cumis kép, eltartott egy darabig, amíg abbahagytam a nevetést, díjnyertes! Kép

Marycus,
Örülök, hogy jól vagytok már!
Foci....A pályára berohanás nálunk is gond lesz sztem, csak Máté részéről Kép De muszáj szoktatni Kép
A végén Vikó is focista lesz Kép A lányom is nagyon jó fickót választott magának, akibe "szerelmes" az oviban, az újpestben focizik, jó úton halad a csaj Kép

Szirom,
Hogy álltok vízügyileg? Hétvégén lementünk a rómaira megnézni, háááát... Kép És akkor még nem is tetőzött ugye...

Hanzi, Ildi, Manó, hol vagytok? Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Bocsi, csak hulla vagyok. Jött a jó idő, munka után kint lógunk a "téren", bent nincs idő netezni, itthon meg erőm nincs, elalszom a gyerkőccel együtt!

Marycus,
Hát minden elismerésem a kórházasdiért, nem irigyellek! Nekem elég volt az a másfél nap belőle, igaz, nekem első nap délutánján már extra turbó volt Marcus (csak hozta a formáját). És alvásilag is előnyben voltam, mert össze tudtam tolni kockaszékeket és azon aludtam (már amennyit). Jó, hogy már alakulnak a csajok.

Krisz,
Taknyos-köhögős és hányos cucc monnnnyon le! Bárányhimlővel meg lehet, hogy megint nem lesz szerencséd... gratula a rokonbabához!

Csajszik,
Köszi a tanácsokat Kápmegyer ügyben! Én is a tömegközlekedés miatt parázok leginkább (kollégák is ezt emelték ki hátrányként). Döntés még mindig nincs lakásügyben, várunk.

Én túl vagyok egy vizsgán az 5-ből. Az programozás I. vizsga elméleti részét tettem le pénteken, sikeresen. Már csak 4 pipa kell augusztus 31-ig és - most azt mondom - soha többé nem tanulok így (mármint egyetem, főiskola)! Inkább a nyelvekre fekszem rá megint (3 év olasztudásomat "elvitte a róka" - Marcus gyerekdalával élve).

Szirom,
Most már tudom, hogy mi az az egy ütős ok, ami miatt nem szívesen laknék Horányban (de máshol sem, ami vízhez ennyire közel van).... "fosok" a víztől, csak 27 évesen sikerült meg úszni tanulni (kis túlzással...).

Flocika,
Tényleg nagyon jók a képek!!! Nekem a "Jófiú"-s kép tetszik nagyon Kép

Bocsi mindenkitől, akinek nem írtam külön, most ennyire futja. Majd jövök még - amikor tudok.

Pusz

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Hanzi! Nem kő úszni, szárazak vagyunk mégKép csak betegek sajnos, megint valami vírusos nyavalya. A kölyök is és én is el vagyunk hasalva. Neki láza is van, 39 fölött volt délután. Takony, torokfájás. Ennyit életében nem volt beteg, mint mostanában. A doki a második faluban, ők is el vannak vágva, úgyhogy távgyógyítunk. De azér szeressük HoránytKép

Kriszta! nagyjából ennyi van velünk, mint amit Hanzinak írtam. Köszi az érdeklődéstKép
És ti már jól vagytok? Regi mennyi idő alatt jött rendbe? Lázas is volt?

Flocika! Gyönyörűek vagytok mind egy szálig! Fantasztikus szemű gyerekek!Kép Kiscsajszira nagyon kell ám majd vigyáznod!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ez azt jelenti legalább, hogy Marcus nem beteg! És az nagyon jó! Kép

Szirom,
A vírus olyannyira nem mondott le (Hanzi szavaival élve), hogy nem is viszem már a héten a nőt oviba, kicsit beparáztam, nem kell nekünk ennyi cucc Kép Takony-köhögés továbbra is a köbön, Regi végülis jól van, néha folyik az orra, Máté nagyon köhög, és mintha apjuk meg én is visszaestünk volna Kép Láz nálunk nem volt, remélem, már nem is lesz. Max a bárányhimlővel Kép Kép
Barátnőmék most másztak ki hasonló kórból, és náluk 2 hétig tartott Kép Lassan nálunk is egy hete húzódik, úgyhogy sok jóra még nem számítok...

Kép

Kép

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Megvagyunk, megavgyunkKép

Szirom!

Örülök, hogy nem kell még úsznotok, komolyan aggódtam, de a távgyógyítás is elég gáz lehetKép
Gyógyulást Miksának!

Kriszta!

nektek is jobbulást!

Barihimlőhöz mit is mondjak, ha eddig mindne évben túlvészelte a lány a járványt, lehet hogy immunis?KépKépKép
Nálunk is tombol a kiscsoportban, március 20 óta,de lett újabb megbetegedés még a múlt héten is szóval várható. Az ovónők lelkesen figyelika gyerekeken a pöttyöket, annyira hogy Emma tegnap mesélte hogy van a hasamon egy pötty, az ovónéni megnézte de nem azKép Meg mondja hogy: Mindneki bárányhimlős. Mondtam neki hogy mondja meg az ovónéninek hog yő be van oltav, de hangosan visított hogy nem vagyok beoltva nem vagyok beoltva! Ki érti ezt?
na mindegy, én galád módon örülök a járványnak mert azt mondták az oltásnál hogy amikor ilyen járvány van az úgy hat rá mint az ismétlő oltás, tehát erősíti az immunrendszer reakcióját.
Amúgy jól vagyunk, én voltam vagy 3 napig kissé tüsszögős, de nem Emmától kaptam el mert neki kutya baja.
Házról semmi hír, még nem szólt vissza az építész hogy meglennének a tervek. A keret csinálgatjuk, egy kis virág stb, de a kutyák igyekeznek keresztbe tenni nekünk és szorgalmasan gyomlálnak.
Anyukám azt hiszi hogy a kertes házban ugyanolyn tisztaságot lehet tartni mint a panelban és szorgalmasan puceválja a házunkat, és mérgelődik mert 5 perc múlva újra ksozsos a járólap. Eldöntöttem, sötét járólapot akarokKép

Hanzi!

Vizsgához gratula! Lakásügyben meg előbb utóbb csak sikerül dűlőre jutni. Szerintem Káposztás közlekedésileg abszolút nem gáz, de én ugye hozzá vagyok szokva az utazgatáshozKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Flocika, Krisztocs,
Minden gyermek egyszerűen gyönyörű!!

Szirom,
Gondolok ám rátok rendesen, nehogy baj legyen! Távgyógyítás Kép , ezért gyógyító energiákat küldünk Miksának!
Köszi az akupunktúrás infót, hááát, én igazából keveslem a beígért eredményeket Kép . Ha egyszer rászánom magam és kiállom a szúrásokat, akkor az eredmény legyen sok és tartós Kép Maximalista vagyok, igaz? Igazából azon csodálkoztam, hogy fájt a szúrás, akitől eddig hallottam róla, azok meg sem érezték! Így végképp elment a kedvem, mert elég alacsony a fájdalomküszöböm, pl. a császármetszésem néha még most is fáj. Egyszerűbb lesz nem enni és kész Kép .

Szamy,
Pocis fogyókúra tényleg nem a legjobb ötlet, esetleg valami kismamatorna jobb lenne... Ha magas lesz a terheléses vércukrod, akkor diétázhatsz még eleget Kép

Hanzika,
Vizsgához gratula! Akkor még nem döntöttetek lakás ügyben?

Manó,
Szuper hogy így bejött a kertes házas élet! Járólap ügyben: Murphy szerint két fajta kosz van: a sötét a világos dolgokhoz, a világos a sötét dolgokhoz tapad, ezért a magam részéről a szürke járólapot ajánlanám Kép.

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Sziasztok!

Egyetértek az előttem szolókkal gyönyörűek a gyerkőcök Kép

Úgy hiányoznak már a húgom gyerekei is, de a bárányhimlő miatt egy jódarabig nem láthatom őket Kép Ezek szerint már itt is van, úgyhogy tömegközlekedni nem fogok egy darabig. Félek egy kicsit Kép

Newsee
valamelyik nap délelőtt láttam teleshopban egy mágneses fülbevalót, ami állítólag 4 akupresszúrás pontot nyom, és megszűnteti az éhségérzetet Kép
Úgy imádom a teleshopot nézni, olyan lelkesítőek KépKépKép Múltkor majdnem rendeltem Kép
Diéta nem hangzik jól. Nem tudok diétázni, attól mindig hányingerem lesz Kép

Mano
merre építkeztek? A ferjem kitalalta, hogy epitkezni akar, de egyelőre teljesen jól elférünk itt, majd a második gyerek után kezdünk el nézelődni Kép

További szép napot, és gyógyuljon meg gyorsan mindenki, aki beteg Kép

szamy
szamy

Sziasztok!

Nyuszi!

Jó az ötlet, de a fürdőbe meg a wc-be már felraktuk a kék csempét, sajna ahhoz passzoló járólap kell. KözépkékKépKépKép Vagy szürkéskék?Kép

Szamy!

Mi nem igazán építkezünk, csak a tetőteret építjük be, és picike az egész, szóval nem olyna nagy project. Muszáj mert mi abszolút nem férünk el, jelenleg csak 1 szobánk van, fent lesz még 1,5. Aztán majd ha ránkdől valami pénzesbödön, akkor jó lenne még lent is egy szoba, na meg annak a tetőtere, de ez nem mostanában lesz. Ja, és Rákoskerten.

Nyuszi!

A kolléganőm is azt mondta fájt neki az akupunktúra és nem is fogyott.
Én nem tudom ti hogy vagytok, de én akármit csinálok, mióta dolgozom csak hízom és hízom. Ha lefogyok, duplája jön vissza. Amíg otthon voltam még fogyni is tudtam. Lassan elgurulok.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Én új vagyok még itt, és szeretnék érdeklődni, hogy ismeri-e valaki dr. Demjén László dokit?
Milyen orvos?

Niki

csernusn

Sziasztok!

Üdv. mindenkinek!

Bi-bi én láttam Flocika Andrisát "élőben" is... Úgy is szuper kis kölyök ám, nem csak képen.

Amúgy mindenkinek csak gratula gyerkőc ügyben. Azért ebbe a topic-ba mennyi gyönyörű gyerkőc jutott, nem?

Csernusn:
Üdv. itt. Sajnos dokival kapcsolatban nem tudok mondani semmit, nem ismerem. Talán a többiek.
Újpesten szeretnél szülni? Már útban a kis jövevény vagy csak előzetes tájékozódás?

Manó:
Nyuszival egyetértek piszok meglátszás ügyileg. Csakhát nálunk szürkés a járólap, de megnyugtatlak azon is minden meglátszik, ami nem pont olyan szinű... De ha nem látszana meg, akkor a két kis mászós a nadrágján, a zokniján és a tenyerén tutira felhívja a figyelmemet, hogy itt az ideje a takarításnak..., bár nem tudom ők akkor is képesk koszosak lenni, ha ép egy percel előbb porszívóztam és mostam fel...
Amógy valóban egy kertes háznál más a takarítás, mint egy lakótelepinél, bár ha cipővel nem mész be, akkor lehet javítani a dolgon, de egy kisebb gyerek esetében ez szerintem kivitelezhetetlen. Nálunk mindenesetre nem működik. Babakocsit mindig betolom az utcáról, még sárosan is, mi meg tuti esőben vásárolunk be és az utcáról a konyhába behordás közben nem veszzük le feszt a cipőt, meg vissza... Zoli meg szinte mindig telerakja a kocsit a szerszámaival meg a gépeivel, amit persze nem hagy a kocsiban, így tuti végig kolbászolja cipőben a lakás bejárati részeit... Macskaetetés és szemét kivitelnél sem váltunk kint-bent cipőt-papucsot, és akkor még nem beszéltem arról, ha jön a nyár és a gyerekek kint homokoznak meg pancsiznak az udvaron és csak úgy ki-be rohangásznak. Szóval ez azért más takarításilag. És szerintem ez csak nagyon nagy önuralommal javítható, nekünk nem megy a dolog...

Szirom:
Miksának és neked is jobbulást!

Akkor megúsztátok az úszást, ugye, az a 30-40 cm plussz az most is elég volt?

Hanzika:
Gratula vizsgához, csak így tovább!

Szamy:
Szerintem sem a Te állapotod a legideálisabb a fogyókúrához. Inkább csak talán arra érdemes vigyázni, hogy túl sokat ne hízz, mert nem a későbbi leadás miatt gond, hanem mert az sem neked sem a babának nem jó. Egyébként ha normálisan táplálkoztál korábban akkor nem érdemes rajta túl sokat módosítani, de tény, hogy picit több kellhet, de nem kell kettő helyett enni. Ennyi bőven elég.
Arról meg csak lebeszélni tudlak, hogy ilyen-olyan hatású "izéket" most próbálj ki. Sohasem tudhatod, hogy egy fejlődő, érzékeny szervezetre akármilyen banálisnak tűnő dolog, hogyan hathat, jobb elkerülni a felesleges kockázatokat. De ezt szerintem Te is így gondolod, inkább csak nekünk mondtad az a fülbe tehető izét.
Bárányhimlőtől én is óvakodnék a helyedben. Ha megteheted, hogy ne bkv-zz, akkor szerintem jó gondolat, bár ha voltál bárányhimlős, akkor nem akkora a kockázat. De igazad van jobb félni...

Kismama torna, ha jól tudom, az Újpesten szülőknek van a kórházban. Anno én megnéztem, jónak tűnt, de mire oda jutottam volna, addigra én le lettem tiltva. Ahhoz, hogy tornázhass kell a dokibácsitól papír, úgyhogy ha legközelebb mész, akkor kérjél tőle, ha még nem volna.

A kórházi UH-ra is bemehet az apa, de ahogy Szirom írta, csak ha nincsenek sokan és ép nem vizsgálnak másik nőt, de doki bácsi szokott szólni, hogy most nem lehet. Viszont ha be szeretne menni, akkor mondani kell előre, meg nyomulni is, mert Zolinak sikerült lemaradni egyszer, mert szóltunk ugyan, de elfelejtkeztek róla, én meg bent azt hittem mégse jöhet, ezért nem mondtam, hogy hívják be.
Szóval inkább kétszer kérdezzétek meg, minthogy lemaradjon. Bár egyébként a kórházi UH ugyanolyan, mint a doki bácsié, úgyhogy nem jobb a kép, és nyugisabb is a doki bácsinál.

Krisztocs:
Jobbulást nektek!

Kölyökparkban Máté hogy bírta? Vikivel mennék, mert szeret ugrálni, csak kicsit félek, ha sok nagyob gyerkőc van, és a nagy ugrizás közben nem figyelnek, akkor Viki még elég kicsi és rosszul is ráugorhatnak. Jó esetben örökre megutálná a dolgot, rossz esetben, meg inkább nem is mondom mi lehet.
Szóval szerinted?

Mindenkinek minden jót!
Marycus
marycus

Sziasztok!
Akkor ide is beirom, Flocika tanására:-) :

Ujpesten lakom, de ma káposztáson jártunk.
Hazafelé menet, a buszmegállóban (gyerek imádja a buzokat és vadul integet minden sofőrnek) az egyik 124-es busz vezetője megállt és kiadott nekünk egy gyerekjátékot. A buszon találta, gondolom, régebben, gazdája nem jelentkezett, igy ugy gondolta, nekünk ajándékozza.
Kicsit fáj a szivem az igazi kisgazdiért, lehet, a kedvenc játéka volt és sir utána, szal ha tudtok valakiről, aki keresi a buszon hagyott játékát, jelentkezzen nálam. (zelia@fw.hu)
(nem tudtam eldönteni, melyik topikba irjak, a bkv szerint a 124 káposztásmegyeri járat, de a buszra erdőkertes volt kiirva, viszont az már nem is pest...
ispiláng

Sziasztok!

Hurrá, javulunk! Kép Úgy fest, talán mindenki túl lesz rajta a napokban, Máté az utolsó a sorban. Szombaton megint anyuéknál alszanak, végre teljesül egy álmom, és eljutunk a Rómeó és Júliára színházba Kép

Valóban nem lehet egyszerű a kertes ház takcsizása, bele se gondol az ember így a panelban Kép Pedig itt se egyszerű...főleg amilyen tisztaságmániám van, néha már megőrülök saját magamtól Kép

Marycus,
Most volt másodszor már Máté, hát egyszer-kétszer löktek rajta, de nem vészes, azért nagyjából figyelnek a nagyobbak a kicsikre. És a lenti részen be lehet menni utánuk, a fentire próbáld meg nem engedni. Bár egyszer felmentem Máté után, mert fogalmam nem volt, merre kavar, "ki is kaptam" az egyik dolgozótól. De egyébként fent is biztonságban van ettől függetlenül, nagy bajuk nem igazán lehet. Kép

Csernusn,
Látásból ismerem Demjén dokit, meg egy-két ismerős járt nála. Se jót, se rosszat nem akarok írni róla, igazság szerint hallottam már mindkettőt....De hangsúlyozom, hogy konkrét tapasztalatom nincsen vele!

Szamy,
Hát igen, a barihimlő tavasszal tombol igazán, ma hallottam, hogy már az oviban is van egy-két eset, úgyhogy igencsak tombol. Vigyázz magadra! Ezek szerint te még nem voltál?

Szirom,
Hogy van Miksa?

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

Megint én vagyok! Kép És megint egy angolos témával.

Segítségeteket kérném! Egy külföldi barátnőm nemrég tudta meg, hogy babát vár, és megkért, segítsek neki angolul beszélő szülész-nőgyógyászt keresni Budapesten! Se ő, se a férje nem beszél annyira magyarul, hogy elboldoguljanak, tehát fontos lenne, hogy angolul igen jól tudjon az orvos. Ha tud valaki ajánlani, megköszönném! A rokica kukac yahoo pont com címre küldjétek el légyszi az orvos nevét, elérhetőségét, hogy melyik kórházban dolgozik, és bármi más infót, amit fontosnak tartotok róla!

Előre is köszönöm!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszi Kriszta, jobban vagyunk mindketten! Még köhögünk, de Miksa második napja nem lázas és ez már megnyugtat. És hagyja most már szívni az orrát, sőt segít is, igaz, csak akkor, ha úgy harangozom be a dolgot, hogy orrhigiénés kezelést kapKép Orhinéninek hívja, először azt hittem, valami asszonykáról beszélKép és beveszi a gyógyszereket is, pedig egy hónapja még keresztül kellett kergetni a lakáson és csak az üveg fele ment a gyerekbe, mert kiköpte, kiütötte a kezünkből és hasonlók. Szóval ebben nagyon sokat fejlődött. Ma pedig fél 11-ig aludt, szóval jobban vanKép

Rokica! Hát én nem esküszöm meg, hogy a mi dokibácsink angolul beszél, de valamilyen nyelven nagyon jól kell tudnia, mert azt tudom, hogy dolgozott külföldön. Nem vagyok biztos Algériában, de talán ... mondjuk akkor lehet, hogy franciás, esetleg egy próbát megér. Kéred az elérhetőséget?

Marycus! Elég volt a gát magassága, talán több plusz is lehetett benne. Ami persze nem azt jelenti, hogy a gát alatt nincsenek átszivárgások és hogy ne lennének még most is éjjel nappal a gáton az emberek és ne tömködnék itt-ott, hiszen még mindig 814 cm a vízállás, de mi jól megúsztuk. Igazából a vízműveknek köszönhetően, hiszen azért vannak itt akkora gátak, mert védik a vízbázist.

Csernusn! Én sajnos nem ismerem a doktort, még csak nem is rémlik a neve.

Manó! Semleges járólapot vegyetek, igazuk van a csajoknak. Gondolj az autókra, a sötét kocsik bírnak a legkoszosabbak lenni. Nekünk a homokszínű nagyon bejött, a teraszon is az van és alig látszik meg rajta valami. Kicsit beljebb laminált parkettánk van, nekünk az is nagyon bevált. Eredetileg csak annyi időre akartuk letenni, amíg nem lesz hajópadló, de nem tudom, lecseréljük-e, mert semmi nem látszik rajta és nagyon jól tisztítható.

Nyuszi! Nekem bevált a 90 napos diéta, csak most nincs kedvem csinálni. De megint oda kéne figyelnem pedig, úgyhogy el is kezdem.

Szamy! TeleshopKép Engem kiráz a hideg, ha ötször elmondják ugyanazt másképpKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Megköszönném! Próba cseresznye. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok!

Elnézést,hogy régen nem írtam nektek,de egy kicsit be voltam havazva a héten.Babaruha biznisz,Andris köhögése,dokinéni,játszótér,vedégek,Tomi suli intézése és a napi háztartási dolgok.Ronda módon a tavaszi nagytakarítással még nagyon rosszul állok.Szerintem nekem ez akkor fog összejönni,ha a három gyereket eladom és mással nem kell foglalkoznom csak ablakpucolással és a többivel.
Andris is elkezte bejárni a szobát.Mint a fóka úgy kúszik.Na és pakol.Tegnap kinyitottam a szekrényem ajtaját,hogy ne nézze a tv-t.Aztán vmiért kimentem a konyhába,erre ő szépen kirámolta az alsó polcról a ruháimat. Igaza van,ha anya kinyitotta... Kép

Köszönjük szépen az albumhoz a dicséreteket.De itt tényleg mindenkinek klassz gyerkőc jutott Kép

Szirom!
Azért te is vigyázz azokkal a lányka szemekkel!!
Ha megint jöttök Kölyökparkozni szólj,csatlakozunk.Itt van tőlünk 2-3 sarokra.
Ez vonatkozik mindenkire!!Az enyimek is imádják!
Sőt,ha megbeszélünk egy talit csoportos kedvezményt is kérhetünk. Kép Esetleg egy álszülinap?Akkor torta is van Kép Kép Kép

Most mennem kell,de jövök gyakrabban!
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
flocika

Hali!

Ezt a pangást, ami itt folyik Kép

Nálunk Marcus bölcsiben, egy hete bölcsisztrájk van, minden reggel sír, hogy nem akar bölcsibe menni.... nem tudom, mi van, bár sejtéseim vannak (van egy kisfiú, aki terrorista, tegnap pl. megharapta).

Közben megy a lakásprojekt is... a Görgey-t, amit nagyon szerettünk volna, nem adják el most már biztosra Kép Hánytunk-vetettünk és úgy döntöttünk, hogy újépítésűt keresünk. Én, aki azt mondtam, hogy soha nem költözöm újba és lehetőleg ne messze, most újat nézek Káposztáson. Van is egy a Harmóniaparkban - bár amit kinéztünk, már eladták ott is. Tegnap voltunk kint, ma is megyünk. Bizonytalan vagyok. Még van egy a József Attila utcában, az otthonosabb, de kisebb és drágább. Hát nem tudom.... nehéz!

Most megyek, bocsi az ömlengésért, csak hogy ne mondjátok, hogy nem írok Kép

Puszi

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Tud nekem vki segíteni!
Június 18-tól egy hétre szükségem lenne egy bébiőrre. Ha lehet vmi nagy hatótávolságú kellene és amibe nem zavar bele más rádióadás.
Esetleg egy ötlet,hogy hol lehet ilyesmit kölcsönözni?
Előre is köszi

Kép
flocika

Sziasztok!

Flocika,
Hova mentek nyaralni? Kép Nagyon szívesen odaadnám a miénket, de pont attól a naptól megyünk mi is Kép

Hanzi,
Elhiszem, hogy nem könnyű, mi még neki se álltunk, de már előre rettegek Kép De azért ez pozitív, hogy tudtok előre haladni! Kép

Mi továbbra is taknyosan (Regi, Máté, én), sztem barihimlő előjel Kép
Ráadásul nekem pénteken a gyomromat is megtámadta vmi cucc, nagyon fájt, és nem bírtam enni egész hétvégén. Ami "sajnos" elmúlt Kép
Ettől függetlenül jól sikerült a színház, sőt még moziba is elmentünk. Aki jár esetleg mostanában, feltétlenül nézze meg az Inside Man-t, nagyon nagy film. (vagy töltse le Kép Kép )

Kriszta

Kriszta
krisztocs

Sziasztok!

PangásKép Pont a Hanzi mondja, aki szökőévben egyszer jönKép Komolyra fordítva, én nagyon rendesen jöttem nagyon-nagyon sokáig, de bevallom, van, hogy nincs kedvem írni, ha 3 napig nem válaszol senki. Azért jövögetek, de én már többet nem piszkálok senkitKép

Flocika! Azt hittem, a Minimanóban lesz, de nincs a listájukon http://www.minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&rovatid=270&start=0&limit=1 0
Azért lehet, hogy érdemes lenne őket felhívni.
Egyébként merre készültök?

Kriszta! Jobbulást nektek! És ti merre nyaraltok?

Nálunk minden ok, azért még taknyosak vagyunk, az egész család. Miksa nagyon-nagyon hisztis és ezerrel ellentmond minderre. Példa: hazaérünk kocsival, gyerek alszik. Döccenésre kinyitja a szemét, és közli, hogy "hazaértünk, mama". Mondom neki: "Igen kicsim, hazaértünk" Válasz: "Nem értünk haza!" És így tovább...

Rokica! Elérhetőséget még akkor elküldtem!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Itt vagyok és lelkesen válaszolok,csak gyere!!Kép
Köszi a mini manót már ajánlotta más is,nem találtam náluk.
Ha minden igaz Kosra megyünk.
Ahogy olvastam a "hazaértünk,mama"-t a shrek jutott az eszembe. Mikor érkezünk már meg,meddig megyünk még.... Kép

Krisztocs!
Mi,mint már írtam fenntebb Kosra megyünk. És ti? Épp akkor?
Köszi a felajánlást,ezek szerint várnom kell a következőre. Igen? Valaki? Kép

Kép
flocika

Flocika! Görögország, az jóKép Mi mostanában az Adriára megyünk, mert könnyebb kocsival leugrani és egy halom dolgot tudunk vinni a kölyöknek. Szeretem azt is, de a kedvencem Görögország. Koson viszont nem voltam még.

Tényleg, tud valaki megbízható adriás szálláskeresőt? Nekünk ugyan van egy megszokott helyünk Rabon, de ott kocsival kell menni a strandokra, mert a közeli nem olyan jó. És jobb lenne valami vízparti kégli, mert akkor csak felsétálnék Miksával alvásidőben. A strandon tavaly se aludt el.
És most lehet, hogy kicsi délebbre is mennénk, mert mi is júniusban készülünk. Dubrovnik, Hvar, Brac, eddig ezeket néztem. Tipp?

Június 18. egyébként jó időpont, akkor lesz az 1. házassági évfordulónkKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
Nézd meg Makarskát.Mi ott voltun hű.... kb 25 éve.Akkor nagyon szép volt Kép
Itt a net.Ennél jobb kereső nincs.

Ha megjöttünk mesélek.Kép

Kép
flocika

Flocika! Úgy értettem, hogy a neten ki tud jó keresőtKép Találtam olyat, hogy www. adriatica.net, ezt nézegettem, de ugyanazokkal az adatokkal nem ugyanazokat a házakat dobja ki. Így például elhagytam egy hvar-i házat, soha többet nem találtam meg. Érdekes. Aztán néztem a vistát, az meg ugyanazt a felületet, kínálatot használja, mint az adriatica.

Makarskán én is voltam úgy 15 éve, nekem akkor annyira nem jött be, bár nem volt jó a társaság se. Inkább szigetre kéne menni, valahogy azoknak jobb a hangulatuk. De olyan szigetre, ahová visz híd, mert a komp néha nagyon zsúfolt (turnusváltáskor). Ezért mi el is jöttünk tavaly pénteken, nem vártuk meg a szombati turnusváltást. Amikor érkeztünk, akkor tudniillik több km-es volt a sor, állítólag 8-10 órákat is kellett várni. Az gyerekkel nem megy. Befelé is készítette a 3 órás állás, főleg az utazás után.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Látom, nyaralás a téma, időben elkezdtétek szervezni Kép

Idén mi is szeretnén menni, mert tavaly előre megegyeztünk hogy nem megyünk, de annyira hiányzott mindkettőnknek, hogy azt ki sem lehet mondani... Így idén frissen-fürgén pályáztunk céges nyaralásra, két hét múlva talán már lesz eredmény. Olaszországot (ideálisabb a gyereknek) és Horvátországot kértünk, aztán majd meglátjuk, mit kapunk. Ha semmit, akkor én is beállok a szervezők táborába.

Görögországot mi is nagyon szeretjük, csak a repüléssel van egy kis gond: a kb. kisteherautónyi cucchoz amit vinnénk nem éppen ideális, arról nem is beszélve, hogy tűri a gyerek ha késik a gép... Csengét ismerve: ordítva Kép Ennek ellenére tavaly ősszel majdnem beneveztünk egy pihire Santorinire, de charter nélkül Athén-komp megközelítéssel, gyerekkel lemondtunk róla...

Szirom,
Mi lett Madeirával? Nem oda készültetek nászútra?

Neked a 90 napos mindig beváltja a hozzá fűzött elvárásokat? Tavaly csináltam és jó volt, idén januárban megint elkezdtem, de nem mentek le a kilók, én viszont olyan harapós voltam hogy a család kézfeltartással megszavazta az abbahagyást, inkább legyek jókedvű gombóc mint nyűgös sovány satrafa címmel Kép Lehet hogy a januári kezdéssel volt a gond?

Családi takonykórból jobbulást, a nem-korszak elviselélhez meg türelmet kívánok...

Krisztocs,
Jobbulást Nektek! Honnan tudod hogy a megfázás a barihimlő "előszele"? Anyai megérzés Kép ?

Hanzika,
Sok sikert a lakásvadászathoz, nem könnyű... Nekünk a múlt héten jött meg az utolsó papír az illetékhivataltól, így csekély 3 év 3 hónap alatt le is zongoráztuk az adás-vételt Kép

Legyen szép napotok!
Nyuszi

Legyen szép napotok!
Nyuszi és Csenge
newsee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?