Sziasztok!
Nagyon lemaradtam.........
Benedek "új tudománya" nagyon lefoglal. Fel tud mászni Bálint ágyára, onnan a pelenkázóra, mindezt pár perc alatt. Az etetőszékből kimászik a konyhaasztalra, onnan meg kinéz az ablakon, a 4. emeleten!!!!! Örülünk, hogy ilyen kis ügyes, csak nagyon veszélyes is, állandóan ellenőrizni kell. Bálint ilyeneket nem csinált egy évesen.
Ha tudunk, és jó idő van, inkább lent vagyunk, hogy kimozoghassák magukat a fiúk.
Tegnap voltunk kardiológiai kontrollon, hál' Istennek mindketten rendben vannak, ultrahangot, ekg-t csinált a főorvosnő. (családban előforduló öröklött szívbetegség miatt)
Bálint már nagyon készül a nyílt napokra, a Dózsakerti, és Turul oviba biztos megyünk jövő héten, a harmadikat még nem tudom. Benedeket nem visszük, megszerveztem, hgoy vigyázzanak rá, így tudok csak Bálinttal foglalkozni.
Itt a tavaszi nagytakarítás is, most éppen ablakokat is pucolok, egyesével, amikor alszanak.
Lola: Igen, sokszor megyünk a máltaira is, meg amerre éppen járunk. Jó lenne megint egy kinti tali, ha jó idő lesz. Kinek van kedve jönni? (Máltai Játszótér, Bánhida)
Érdekes, hgoy ilyen érzékenyek a kisgyerekek, hogy arra gondolnak, hogy nem mennek értük. Aranyos lehetett Soma.
Gratulálunk ANIKÓ-nak Bendegúz Leventéhez! Már biztos otthon is vannak.
Lívia: Én is megyek árusítóként a kismamás babaruhabörzére. Nem tudom, milyen lesz, még nem voltam.
Milyen a Kiképzés Norbi kazi? Hány perc? Nekem olyan lenne ideális, ami csak 30-40 perces.
Zsanett: Én is üdvözöllek, szép kis hajasbabád van! Alvásproblémánk nekünk is van, nekem mindketten rosszul alszanak, valamenyyit segít, hogy a szobájukba vettünk egy nagy matracot, azon szívesebben alszanak. Nem is tudom, minek veszünk ágyakat!
Angi, Lívi: Ügyesek vagytok, hogy ennyit tornáztok, én itthon szoktam, általában késő este.
Erika: Köszi a hiányolást. Voltatok ma klubban? Ott voltunk az ovinál, nem láttalak kijönni. Csak Arankáékat.
Aranka: Mi van Veletek? Mit mondtak az alvásrendelésen? Mostanában annyiszor összefutottunk, de nem volt időm megkérdezni.
Hugi: Majdnem ugynalyen tapétánk van a nappaliban! Most éppen szőnyeget keresünk. Nagyon nehéz a zöld-sárga kockás ülőgarnitúrához venni, főleg, hgoy a nagyon világos nem praktikus két kicsi gyereknél.
Edit: Nem írtál a Karcsúság receptjeiről, csalódtál benne?
Jó hétvégét mindenkinek!