Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka!

Na??????? Ma mennyi volt?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Aranyosak vagytok!Kép
Ma a hőm 37.0 volt.
Olyan megfoghatatlanul fájdogál a hasam. Ill. nem is fájdogál, csak valami fura.
Ideges vagyok.És félek a HSG-től.

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!

Kiráááááály! Meddig várunk?
Minden tiszteletem a Tiéd! Én már túl lennék 2 tesztenKép ...mint ahogy túl is vagyok Kép Egyelőre, felejtsük el a HSG-t, ok?

Livi

bali78

Zsazsoka:
Ez tutti baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En is azt mondom: KIRALY!!!!!!!!!!!

Csakegy: ne vegre megjott! Kép

Kamilla: mar csak 2 nap es megtudjuk. Kép

Monyoka: sajnalom a pe nelkuli ciklust! Kép

Takido: szerintem Nalad ket lehetoseg van:
1: ha tenyleg a 9. napon volt pe-d akkor ebben tutti baba van, mar tesztelhetsz is!!!
2: Vagy a 11. 12. napon volt pe-d es akkor sajna lekestetek akcio teren. Kép
Remelem az elso lehetoseg a tutti!!! Kép Mikor tesztelsz? Ird am meg nekunk!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Nagyon rendesek vagytok,hogy igy érdeklődtök és segítetek.

Tontica!
A feltevésedtől én is félek,mármint,hogy nehogy a második legyen az igaz.
Katica!
Micsoda egybeesések..Tényleg és te érzel v.mi terhességre utaló jelet?

A ferty ápr.7.-re rakta a tesztnapot.nem tudom,hogy kibirom-e addig,vagy szerintetek mit csináljak.Tontica is azt írta,hogy szerinte tesztelhetek..
??

KépKép
takido

Zsazsóka!
Én is nagyon szorítok,hogy baba legyen a dologban.

Bali!
Lenne időd elmagyarázni azt a táblázat dolgot?
Nem igazán értem,hogy neked hogy sikerült megjeleníteni.

KépKép
takido

Takido!
Simán jobb gombal kép mentése más néven ,nem sikerül elmentened, és onnan feltölteni?
Itt az én görbém, kezd esni a hőm 1 tizedet azt hiszem ez nem jó jel????
Hányingerem van csak,de az a baj hogy szinte egész nap Kép .Nekem 10.-ét jelölte tesztnapnak,de szerintem a pé-m is később volt mint ahogy jelöli.
A PG/53-ról egyébként mi a véleményetek?Használjátok?Kép

Kép
katica_75

Katica!
Addig megvagyok,hogy feltöltöm,csak nem jó formátumba,és azt nem tudom átalakítani JPEG-be.
Nekem is szokott hányingerem lenni,de inkább csk délután.Babások volt valakinek hasonló?
A PG/53-at még nem vettem,de ha ez a hónap nem jön össze,akkor fogok.Unokatesóm használja,de még nem nagyon mesélt ezzel kapcsolatban.
Ma reggelre nekem is esett egy tizedet,igaz megint egy kis késéssel mértem.

Lányok!
Ha 20-30 percel tovább alszom,és akkor mérem,ez is sokat számít,mert kb.ekkora különbségek azok,amiket már csak karikával jelöl a Ferty.
A másik minél késöbb mérem,annál alacsonyabb?vagy nincs ilyen törvényszerüség?

KépKép
takido

Sziasztok!

Ma vagyok a 36. ciklusnapon, az ébredési hőm 37 volt.Ha nem mértem közben, akkor ebből lehet valamire következtetni?
Ti már olyan profik vagytok ebben Kép

Üdvözlet mindenkinek!
crys74

Szia Takido!

Paint-ben megnyitod
és aztán abban mentés másként
és a neve alatt lehet formátumot váltani! Na??????

Livi

bali78

Crys!

És egyébként hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Katica!
Ha jó elyre rakta a peteérést, hát akkor bizony hiányzik a szex...

Livi

bali78

Bali78!
Pill,mindjárt megpróbálom.

KépKép
takido

Megcsináltam,mindjárt kiderül,hogy sikerült.Kép

KépKép
takido

Bali78!
Szupi!Köszönöm a segítséget.

KépKép
takido

Bali
Pont ez az, a PG csak és kizárólag a 14. napon volt páfrányos! - és nem gobndoltam hogy a 30-34 napos ciklusaimmal a 11. napon lehet peteérésem Kép !
Ráadásul akkor holnap meg kellene jönnie és olyan még életemben nem fordult velem elő, hogy 26.napra jöjjön meg...
Ezért kérdezem hogy vajon mennyire megbízható a PG illetve a Ferty ?? Kép

Kép
katica_75

Hááát Katica!

PG-t nem használtam, a Fertyben én személy szerint nem csalódtam, ezzel együtt nem értem!Kép

Lányok, mondjatok valami okosat!

Livi

bali78

Katica!
Nem vagy egyedül.Nekem a 28-32 napos ciklusommal a 9.napra rakta a ferty a peteérést,és én sem hittem volna,hogy olyan korán van.A PG-hez sajna nem tudok hozzászólni.

KépKép
takido

Én PG-ztem... aztán amikor folyamatosan páfrányos lett (heteken át) akkor abbahagytam... bár én akkor kezdtem el szedni a metformint és valszeg az kavart be... asszem ebben a ciklusban is megpróbálom....
csakegysokadnick

Crys

IgenKép.Ha egyébként rövidebbek a ciklusaid,vagyis már késik,akkor jó eséllyel indulszKép.37 körüli hőmérséklet a ciklus második felében jó.

Anyapoc

anyapoc

Persze az is lehet hogy a ferty-nek van igaza, és mivel mindíg a középidőre koncentráltunk, nem sikerült a terhesség.
Egyébként ezt a mostanit amolyan teszt hónapnak szántam a fertyvel.Várok még 2-3 ciklust aztán kérek hormonvizsgálatot.
Vagy elhajtnak mert még nem próbálkozunk 1 éve???

Kép
katica_75

Katica: mondd azt, hogy már egy éve próbálkoztok. Egy kis hazugságtól nem szakad le az ég... az elején úgysem csinálnak mást csak vért vesznek... (OK, én könnyen beszélek... a PCO-mmal nem firtatták, miért jöttem ilyen korán...) ... Mondjuk ha nekem lett volna PÉ-m és normális hosszúságú ciklusaim lettek volna, nem tudom, mikor mentem volna meddőségibe... valszeg csak egy év után... elég nagy macera az egész... (az átjárhatósági az egyetlen amit még szívesen megcsináltatnék... de azt majd csak akkor, ha már van PÉ-m és már vagy 3 tökéletes ciklust végigpróbáltunk...)... ja... a férjem spermavizsgálatát viszont már az elején lezavartattuk... (és ennek marhára örülök...)... fájdalommentes, de megnyugtató vizsgálat...
csakegysokadnick

Akkor mond azt: Képzelje, doktor úr, már egy éve próbálkozunk! ...vagy le fogja ellenőrizni? Kép De ne feledd. lehet, hogy csak rosszul időzítettetek...

Ezt meg muszááááááááj, bocsiKép
Kép

Livi

bali78

Sziasztok!
Csak bekukk! Nagyon nincs időm, estére mindig hulla vagyok, nem sok kedvem van a gép előtt csücsülni. Azért napról napra jobban vagyok.

Tildi! (ugye te csinálod a táblát? Bocs, ha nem Kép)
Javítanál a táblában? Ma (2006.04.04.) 10. cn. (7. cn.) A zárójeleset azért írtam, mert szombat este óta volt rózsaszínes, meg pár csepp, és szerdán, meg csüt.-ön kicsit több... Tampon nuku, 1 db vékony betéttel simán kihúztam a 2 "krirtikus" napon, a többin csak tisztasági... Ennyi volt a mostani menzeszem.

moni

Moni!

Javítottalak! Azért mesélj magadról egy kicsit, naaaaa!Kép

Livi

bali78

Ok. majd füllentek 1kicsit Kép Nem akarok sokáig várni, már elmultam 30 nem érek rá éveket próbálkozni, ha valami nincs rendben az derüljön ki minél előbb!
Igen a spermavizsgálat sok mindent kiderít,igaz?

Bali !
Nagyon édi ez a kis gézengúz!Jó ilyen pofikat látni ezen az oldalon!!Ezek szerint te már mami vagy?!

Kép
katica_75

Jaja, másfélszeres Kép

Livi

bali78

Gratula!
Hányadik hónapban jársz?
Könnyen teherbe estél?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Szerintem nagyon eselyesek ezek a szep gorbek! Kép

Crys: Csinalj tesztet, eselyes vagy! Kép

Bali: Nagyon edes a fiad!!! Kép

Ki tesztel holnap?

KépKép
KépKép
tontica

na igen, teszteljen már valaki!!!Kép

Katica!
Nos, okt-1-én leraktuk a cigit, bevettem az első szem magzatvédő vitaminomat és elkezdtem mérni a hőmet, elolvastam az összes elérhető szakirodalmat és fórumot, azzal a konkrét elhatározással, ogy amennyiben a görbe megfelelő a karácsonyhoz legközelebb eső peteérésem alkalmával.... Január 4-én szóltam apusnak, hogy legyen kedves...! Most: 14hét+4 nap
Hozzáteszem, rohantam volna a dokihoz (és hhazudok, a kell), ha pl. nem jelez peteérést a görbe vagy bármilyen rendelleneséget tapasztaltam volna! Én ilyen típus vagyok....Kép
És azért vagyok még mindig itt, mert nagyon-nagyon szurkolok a lányoknak!!! (...és mert egy kicsit rosszul érzem magam, hogy ennyire szerencsés vagyok...)

Livi

bali78

Bali!
Én is gratulálok.

Katica!
Ezen én is sokat gondolkoztam,hogy mennyi idő után megyek dokihoz.
Igaz nekem anno mondta,hogy kicsi a méhem,ezért ha babát szeretnénk menjek,mert lehet,hogy nehezen esek majd teherbe.Aztán mások mondták,hogy ez hülyeség,kicsi vagyok,hogyan lenne nagy a méhem+volt az ismerőseim körébe,akinek szintén mondták,hogy kicsi a méhe,mégis hamar összejött nekik a baba.
Azért,ha bárkinek van ezzel kapcsolatos infója örülnék neki,ha leírná

KépKép
takido

Bali!
Én is gratulálok.

Katica!
Ezen én is sokat gondolkoztam,hogy mennyi idő után megyek dokihoz.
Igaz nekem anno mondta,hogy kicsi a méhem,ezért ha babát szeretnénk menjek,mert lehet,hogy nehezen esek majd teherbe.Aztán mások mondták,hogy ez hülyeség,kicsi vagyok,hogyan lenne nagy a méhem+volt az ismerőseim körébe,akinek szintén mondták,hogy kicsi a méhe,mégis hamar összejött nekik a baba.
Azért,ha bárkinek van ezzel kapcsolatos infója örülnék neki,ha leírná

KépKép
takido

Takido!

Ezt találtam, de egyébként még nem hallottam ilyet eddig...
"A méh mérete normálisan 6x4x4 cm. A méh simaizomszövetből épül fel, méretét a hormonszintek befolyásolják. Tehát egy kicsi méh hormonális problémára utal. "

link: http://72.14.203.104/search?q=cache:YHhOs9PBlWYJ:www.infertility.hu/onokv.php%3F e%3D1%26r%3D232%26from%3D220+kicsi+m%C3%A9h&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=6

Livi

bali78

Tokido
Nekem 18 évesen az első nőgyógyászati vizsgálaton szintén így indított a kedves doktor úr!!
Normálisak ezek?De komolyan? Mire jó ez???
Mikor évekkel késöbb més dokiknál kérdeztem csak legyintettek.Megkérdezhetem te hány éves vagy?

Bali
Jó még hinni benne hogy mehet ez ilyen könnyen is!
Pont tegnap tudtam meg, hogy a lány aki az esküvőnkön elkapta a csokromat a múlt nyáron, már 20 hetes terhes, akkor meg jót vigyorogtunk hogy pont ő kapta el, mert még barátja sem volt, és tessék én meg itt szenvedek Kép Persze örülök neki, ne essen félreértés.

Kép
katica_75

Köszönöm,elolvasom.A doki is mondta,hogy végülis lehet a méretemből adódó,meg lehet a viszonylag korán kezdett fogamzásgátlóé.Ultrahangot egyébként nem csinált.

KépKép
takido

Katica!
25 vagyok.Mikor azt mondta a doki 22 voltam,ha jól emlékszem.Arra volt jó,hogy jól rámijesztett.

KépKép
takido

Igen, tök feleslegesen...
Akkor neked még igazán nincs min aggónod, a korodból kiindúlva.
Eldöntötted már hogy mikor fogsz tesztelni,vagy még várakozó állásponton vagy? Kép

Kép
katica_75

Bali
Már csak 1 utolsó ?
Milyen magzatvédőt szedtél?-és mi a tapasztalatod?Olvastam hogy van aki hízni kezd tőle?
köszi
Jó éjt lányok, bízzunk a reggeli magas hőkben Kép

Kép
katica_75

Sziasztok!

Nem rövidek a ciklusaim, hanem inkább hosszabbak!
Teszteltem: -
Sajnos!!!De akkor miért 37 a hőm? Mikor akar megjönni? Hiszen a 36. napon vagyok már!
crys74

Kicsi méh: nálam volt már kicsi, volt már pont jó, volt megint kicsi, megint jó. Egyszer határozottan hátrahajlónak minősítették, legtöbbször semminek, legutóbb a meddőségiben meg külön megjegyezte a doki, hogy nem hátrahajló... szóval én ezek után úgy döntöttem, hogy ezek semmit se tudnak Kép
csakegysokadnick

Crys!

Milyen hosszúak? A 36 nap hosszabb, mint a korábbi leghosszabb?
Van, akinek csak a menzesz megjövetele után esik le. Azt figyeltem meg, ha reggel magas, akkor csak este-éjszaka jöhet max. meg, ha leesik, akkor napközben.
Mivel nem mérted korábban így egy érték nem mond semmit, nem tudjuk, hogy mikor lehetett pé.
És ugye a teszt is tévedhetKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziaszotk!Kép

Nem győzöm köszönni a drukkokat!Kép
Három napja 36.9 és 37.0 között ingadozik a hőm.
Megfogadtam, hogy nem tesztelek, mert annál rosszabb.
Meg még talán korai is lenne bizakodnom...

Bali!Kép
Nagyon aranyos a gyerkőcöd!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka! Azt hittem ma már valami jó hírrel jössz. Csodálom a türelmed. Akkor drukkolok tovább.
Én szerintem pénteken csinálok egy tesztet, igaz, hogy még csak 24cn lesz, de végülis 12 DPO és az számít, nem? Meg du-án úgyis megyek dokihoz, legyen mit mondani neki. Aztán az is lehet, addig még megjön.
Ma 36,9 voltam. Ez még elég jó, de nekem csak mensi napján esik le, úgyhogy nem jelent semmit.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

A kicsi méh nem akadálya semminek! Persze ha nem fejletlen, csak éppen kicsit kisebb, mint az átlag. Ezt dokitól tudom, és a környezetemben is van példa azonnali teherbeesésre kicsi méhhel.
Ja, az én méhem is kicsi, de nem attól nem megy.

Kamilla, neked most lehet drukkolni? Kép
Bocs, le vagyok maradva...Kép

Zsazsóka,
tessék tesztelni!!! Olyan esélyes vagy, hogy ihaj! Ne húzd az idegeinket! Kép

Kivel mi újság? Kép

angel37

Zsakó!

Miért is nem tesztelsz???? Ne mááááá!

Angel!

Szia! Hogy vagy? megbeszéltétek apussal az esküvő részleteit?Kép

Katica!
Én attól hízom/híztam, hogy az igen erős bagó utáni vágyamat kenyérrel elégítettem kiKép De mivel én hiszek a magzatvédő vitamin jótékony hatásában, ha azt írták volna rá, hogy csak ettől 20 kg-ot hízom, szerintem akkor is beveszem. A testemet úgyis más veszi birtokba, huszadlagos szempont, hogy esetleg utána sokáig tart rendbehozni!Kép Elevitet szedek egyébként....

Livi

bali78

Persze, drukkolni mindig lehet. Kép
Nincs kevesebb esélyem, mint bármikor eddig máskor. (De több se.)

Kép

Kép
kamilla306

Zsakó???? Kép

Ok, szóval Zsóka!!!!!!!!Kép

Livi

bali78

Bali,
ááá! Nekem tényleg x-edrangú!
És kinyomoztam, hogy elég a közjegyzős nyilatkozat!

Kamilla,
Akkor hajrá! Kép
Ma doki? Nem lenne semmi, ha megUH-zna és látna vmi érdekeset! Kép

angel37

Jaj, Bali!

Kivennéd a nevem mellől a HSG-t? Kép
Olyan nagyon nem akarok rá emlékezni, több meg nem lesz!

angel37

Hát én még élek... alig alig van csak meg, szerintem holnapra teljesen elmúlik...

(a hangulatom viszont remek... és végre éjjel is jól aludtam Kép)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Üdv az újaknak!Kép

BaliKép igazi macsó a fiadKép
Elevitet én is szedek, de ettől nem híztam semmit.

Csakegy! Tök sárga lettem a mikidre ba...us!Kép
Tegnap is görcsölt a köldököm alul - szinte mindenem. No és van is eredmény jócskán.
Alvással nincs gondom már egy jó ideje.
Bekaptam az első Clostit. Várom a hatásokat. Bár tegnap alapban fura dolgokat vittem véghezKép

Hova tűntek a többiek? - Okriszti, Tildi, Junkó....

Bee----------bye
beebeey

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?