Na, Lili most is nyüglődik,de apa vállalta. Kéri a cicit, de 2 perc után kiköpi, ömlik ki a tej a szájából, de utána meg ordít. Közben büfizik folyton,
Mellszívóval fejek, nekem Aventes van, meg vagyok vele elégedve. Kézzel nem tudom elképzelni hogyan fejnék, ugyanis ha megnyomom a cicimet, az én tejem nem csöpög, vagy folyik, hanem elképesztő szögekben spriccel.
. Szopi közben abból a ciciből is folyik a tej, amelyiket nem szívja a baba. Én néha fel szoktam fogni, mert 30-40 millik folynak el a betétbe és sajnálom. Szóval néha gond ám, hogy hogyan. Egyszerűen ráborítom az üveget
. És ha kézzel fejném, szerintem nekem a fele a falon meg hol kötne így ki.
Ezek a "keresztelős" és egyébnek nevezett tipegők tényleg csak arra jók, hogy kiadj érte egy valag pénzt, és egyszer, vagy soha ne vegye fel a gyerek. Jó, talán keresztelőre vennék ilyesmit, mert a plüss, macis ott tényleg furcsa
, de hogy csak hazahozzam a kórházból... Nálunk nagyobb gond volt, hogy én mit vegyek fel. Végül Sanyi a kismamagatyómat hozta be, amivel az volt a gond, hogy fognom kellett, mert csúszott le.
.Ja, és elfelejtett nekem kabátot hozni...
.
A dokim azt mondtam, amikor bementem, hogy WOÁÁÁÁ!!!
. Tiszta dinka, de jól esett. Ezek szerint tényleg nem vagyok trampli. Szerencsére a méhem már teljesen összehúzódott, vérzésem sincs, a heg is gyógyult. Úgyhogy minden o.k. Abban maradtunk, hogy szoptatás végéig marad a gumi, mert előfordul, hogy a bogyótól csökken (az még nem lenne akkora baj...), vagy elmegy a tej. Meg ugye szoptatás alatt nem is sokfélét lehet, mert átmegy a tejcsibe...
Szóval mi a sétát összekötöttük a kontrollal. Sanyi mindenáron akart jöni velem, de Lilit meg nem akarta anyámra bízni. De szerencsére a doki rögtön behívott, Lili először aludt, utána meg tök értelmesen nézett
.
Legalább a doki is elégedett volt vele, hogy szép a gyerek is.
.