Bótika
tuti a burow az! Én is használtam, viszont, ha a gyógyszertárba kéred, akkor nem ez van a tégelyre írva, hanem más! Nem tudom mi, de ha kérsz burowot azt adják. Sajnálom ami Veled történt. Mint írtam én is használtam, de nem igazán segített, de szerencsére ilyen rosszat sem tett, mint Veled.
Boglárka
Amit most lemértünk nettó 188g
A pelust már én is vártam, hogy rendeljen Szilvi, szóval szóljunk, ha bárkinek kell biztos összejön 100. Én is most 80-at rendeltem.
Cas
Lakás:
Korábbi dolgokra reagálva:
Tegnap megint gebasz volt itt a babaneten.
Ilba
Mi kettő körül voltunk múlt hét szombaton a máltain. És ti hol szoktatok lenni? Holnap gondolom megint dolgozik a férjem, lehet, hogy kettesbe elmegyünk Korival.
Ez a szombati esküvős dolog nagyon aggasztó, ha az én esküvőm lenne biztos nagyon kilennék!
Úszás 17-18-ig van.
Szopizás és társai miatti nem talis dolog, talán realizálódik és tudtok jönni. Ilyenkor én is nagyon türelmetlen voltam és vártam ezt az időszakot.
Szilvi
Nem felejtettem el, beszéltem csajszival, akinél van a kádbetétünk, még 1-2 hónapig használják.
Köszönöm a tájékoztatok, megkaptam Castól.
Myra
A dm árát Casnak már megmondtam, de pont annyi amennyit Szilviéknél kiszámoltam!
Cas
Õsztől mindenki dolgozik????? Ha jól tudom csak Aranyhold megy vissza, én pedig februárba. Szóval ti még mindig tudtok talizni csak mi maradunk ki sajnos! Ne is bosszantsatok evvel! Még a bölcsis dolgot se tudom elképzelni!
Hmmc
Sára fejével minden rendbe? Nem vitted el röntgenre?
Cas Sebi fejével mi van?