Új privát üzeneted érkezett!

Zsazsoka: mennyi volt a hod ma?

KépKép
KépKép
tontica

Ma lement egy picit: 36.9
De még korai lenne, hogy megjöjjön. Meg nem is érzek semmi olyat.

Félek a kórháztól!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Ez a T3/T4 dolog roppant felháborító!!!!Uis nagyon nehéz belőni a gyógyszeradagod a pajzsmirigy betegségeiben,és gyakran átcsap az alulműködéssel kezelt pajzsmirigy a túlmüködés irányába(vagy fordítva).Szóval ezeket fontos kontrollálni!!!!!

Zsóka
Eddig mennyi DPO-t bírtál ki?
Ne félj a kórháztól!!!a HSG csak egy ambuláns beavatkozás!KépRemélem nem lesz rá szükséged!!KépKépDrukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csakegy,Ildi
Nem mondom,jól fegyverkeztetek!!!KépKépHajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fáj a hasamKép,és megint ömlik belőlem a vérKépSztem ez közel sem normális.Már csak remélni tudom,nem tart megint 9 napig,ahogy szokottKép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Kép
Kép
...most meg Tücsökről és Moniról nincs infom...Kép Béna vagyok....

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ildi!
Nem nagyon tudok mit irni!KépAzt sem tudom hogy hanyadik napon vagyok!18. v.19.!Estere mindig elkezdem erezni a hasamat,olyan mensis fajdalom szeru!A hogorbem is ossze-vissza van!Szoval szerintem nem vagyok babas,most sem!

Bali!
Ha lesz idod,teszel fel tablat??

Kép
Kép
ancsa81

Kicsit elkestem a keresselKépKépKép
KOSZI!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Egy másik topikba irogatok,de ott nem nagyon használják a Fertilityt,ezért szertném a ti segítségeteket,véleményeteket kérni a görbémmel kapcsolatban.<!--attachment: h_grafikon-398557.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*174.3**h%f5grafikon%2ebmp --><center><pre>
Kép
hőgrafikon.bmp (174.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
takido

Takido!

Na akkor most ugyanezt JPEG-ben...!Kép

Livi

bali78

Ahogy nézem,nem igazán sikerült felraknom

KépKép
takido

várj! Máris......

Livi

bali78

Kép

Livi

bali78

Ja, ez Takido görbéje!

Livi

bali78

Bali!
Köszönöm. hát ezt hogy csináltad?

KépKép
takido

Igen az enyém és nem értem,hogy tudtad megcsinálni.van egy frissebb is azt is be tudod igy rakni?

KépKép
takido

<!--attachment: grafikon-398582.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*193.4**grafikon%2ebmp --><center><pre>
Kép
grafikon.bmp (193.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

KépKép
takido

Kriszti!Kép
Mi az a DPO?

Kép
Kép
zsazsóka73

Kép
...ez is a Takidoé!
Holnap elmondom, hogyan kell!

Zsazsóka!
Ovulációt követő nap /day past ovulation vagy valami ilyesmi Kép

Livi

bali78

Zsóka!

Day Past Ovulation. Hány nap telt el az ov. óta.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Bali!
Mégegyszer köszi,és kiváncsian várom a magyarázatot.

Szerintetek nem fura,hogy kétszer is leesett a hőm?A jónás naptár egyébként pont a második leesést azaz 27.-ét adta meg.

KépKép
takido

de ha már itt tartunk, akkor....
Takido!
Ha (ismétlem, ha) 9. napon volt ovuláció, akkor ez igen csak biztatató... Akkor tulképp mire is várunk? Kép Hajrá!!!!

Hi Beszti!

Mizu? Rég hallottunk felőled... Nos?

Livi

bali78

Én egyébként azt sem értem,hogy miért jelöl néhány napot üres karikával.?az mit jelent,nem tudjátok?

KépKép
takido

Bea!
És szerinted az nem baj,hogy 27.én visszaesett?
Terhesség esetén nem kellene végig fent maradnia?

KépKép
takido

Azt jelenti, hogy nem pontosan ugyanabban az órában és percben mérted a hődet. 5 perc különbséget is így jelöl....

De mesélj valamit! Milyen hosszúak a ciklusaid általában? Mióta dolgoztok az ügyön? Érzel valamit? stb.

Livi

bali78

Köszi!Kép
Akkor 14. a mai

Kép
Kép
zsazsóka73

A 14.??????????? És?????? Mit érzel? Na!!!!!!!!

Livi

bali78

Szóval? Mi volt a max. dpo-d?

Livi

bali78

Értem.
a ciklusaim általában 28-32 nap közöttiek,bár épp mult hónapban késett egy hetet.Január óta próbálkozunk.
Amit érzek az csupán az,hogy néha délután hányingerem van,de csak pár percig,amugy más semmi.Bár a mellem menstruáció alatt sem szokott feszülni.Ugyhogy nem tudom.A fertilityt csak ebben a hónapban kezdtem el használni,ezért nem igazán van összehasonlítási alapom.

KépKép
takido

Takido!

Engem inkább a kék vonal zavar be. Miért kék? Te állítottál ov. napot?
A leesés nem gond, létezik olyan, hogy beágyazódási hőesésKép.

Bali!

Kösz, minden OK. Nem mértem hőt a ciklusban, ami csak azért gáz, mert nem tudom mikorra ne várjam.Kép A múlt héten azt hittem, megjön, icipici pecsételtem, de végül nem tette. Ma kiváncsiságból mértem, már lut. fázis, az biztos...
Most várokKépKép, nem akarom feleslegesen a tesztgyártókat gazdagítani. (Mivel a csúcs 54 nap volt, még van időm...)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Ok, értem, de mégis hol tartunk kb? 30. nap vagy már 40.? Kép

Livi

bali78

Beszti!
azt én sem értem.Az egyel feljebbin,amin csak márc.31-ig van még szaggatott piros,lehet,hogy véletlenül elnyomtam valamit.

KépKép
takido

A max. 16 volt (egyszer).
Kíváncsi vagyok, mennyi lesz reggel a hőm.
Ha tovább esik, Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Bali!

Középen: 33.Kép

Takido!

Egy ötletem van:
Menu/Analysis részben van egy Tuning/Override fül. Ott a Detector Manual Override részben a Ovulation Cycle Day-hez ne legyen írva semmi.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Az ötlet jó volt.Azt kitöröltem,és most újra piros szaggatott a vonalam.

KépKép
takido

Tényleg,a Tuning/Override-on belül a Detector Tuning-ba a Fertility Awareness-t állítottam be,ez jó,vagy másikra állítsam?.Az angolom nem a legtökéletesebb.

KépKép
takido

Lányok!

Lehet, h valakinek egy cikluson belül több ovulációja van? Pl. Nekem egy hete volt pé.-m és most szurkálok baromira azon az oldalon, amin ov.-kor 13 mm tüsző volt! Szerintem nem lehetséges egy héttel később. szerintetek?
Vendég

Takido!

Én az "Advanced"-en hagynám, ahogy ők is ajánlják. Azért, mert többet ad, egy nem szabványos görbét is nagyobb eséllyel analizál.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Zsazsóka mi a helyzet? Nagyon izgulok.

Takido. Jó a görbéd, de ha jól látom nem mindig ugyanabban az időben méred. (Legalábbis az üres karikák azt jelölik elvileg.) Így lehetnek benne torzulások. Hét vége felé szerintem tesztelhetsz.

Felrakom az enyémet. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kép
egy tokelets pe nelkuli ciklus

Kép
monyoka

Kép
egy tokelets pe nelkuli ciklus

Kép
monyoka

most mi a farnc rortent hogy duplan rakta fel

Kép
monyoka

Sziasztok!

Bali!
2 cn.
Mindenkinek nagyon szurkolok, majd jövök.

j.
Vendég

Sziasztok!

Zsazsóka ne félj! Hátha még sem kerülne sor HSG-reKép

Csak bekukk! És rohanás tovább.

Aki kéri, annak sok-sok drukk!Kép

Majd...

Bee---------bye
beebeey

Sziasztok!
Köszönöm a tanácsokat,ötleteket.
Most mennem kell dolgozni,majd délután benézek hozzátok.

KépKép
takido

2. cn.
Kép

Marha gyenguska...

(viszont frankón hányingerem van tőle... ilyen még nem volt... )
csakegysokadnick

Csakegy!

Mintha az enyémet raktad volt fel.....
beebeey

Bee: hihiKép a folytatás lesz az érdekes...

Kiváncsian váromKép))
csakegysokadnick

Sziasztok!

Én egy másik topicba írogatok, de Ti talán tudtok segíteni. Ebben a ciklusban kezdtem használni a fertyt, de a két piros vonal nincs rajta a táblámon. Mit csinálok rosszul?
Csatoltam volna a táblát is, de nem engedi, mondván, túl nagy a kép mérete. Segítetek?

Kép
ancsa34

Takido
Nagyon hasonlít az "esetünk" mi is január óta probálkozunk, és ez az elő ferty-s görbém + ugyanazon a cn. napon tartunk ! Kép
Te mikor fogysz tesztelni?

Kép
katica_75

Szia Ancsa!

Bemégy a paintbe, ott elmented (másként) Jpeg-be és pl. felül a "KÉP" azonbelül "nyújtás-döntés"- ben arányosan lejjebb veszed a %-okat.... Vagy ha van valamilyenképszerkeztőd...., de így a legegyszerűbb, legfeljebb nem lesz valami király minőség!
Várjuk!

Livi

bali78

Ancsa:
Le kell kicsinyitened a kepet es JPG-be elmenteni. Hanyadik napon vagy? A piros vonal azert nincs meg ott mert nem volt meg peteeresed valoszinu.

Itt van viszonyitasi alapnak az enyem:
Kép
Nekem piros szaggatott vonal mert valami miatt a ferty nem biztos a pe. idopontjaban de altalaban folyamatos piros vonal szokott lenni.
A fuggoleges jelenti a peteeresed napjat, a viszintes pedig a pe. elotti es utani hod kozeperteket.
Kerdezz nyugodtan. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?