Új privát üzeneted érkezett!

Ilba,
a tejpépeket én is imádom!!!! Milyet ettél? Csokis? Nyamiiiii! Amikor a többiek írják, hogy milyen bébikajákat adnak a gyerkőcöknek... háááát, mindig megjön az étvágyamKép

Kép
mancs

Mancs,
az Árpád hídhoz van közel, a Margit híd felé. Pont a Tímár utcánál. Ott van az UTE kajak-kenu mellett. És ami tök jó, a sátor, ahol az esküvőnk volt (mert van egy sátra is az étteremnek), szóval az az pont azon a kézilabda pályán van, ahol én 12 évesen elkezdtem kézilabdázni. Csak már ugye nem lehet betonon játszani és az egész sportpálya le lett bontva és a helyére épült fel az étterem.

Kép
Kép
Kép
ilba

De nagy a forgalom, hee! Kép

Timi,
ez az angyalka, tényleg egy angyalka!!! Kép
Szuper képek!
Köszi, szopi nem alakul (sajnos Kép), napközben altatom cicivel, és rendesen szopik lefekvés előtt és éjjel.

Mancs,
banán-őszis volt. Kép
Küldjek egy kis anyatejet? Az van fagyasztva dögivel. KépKépKép

Gabi,
már csak 3 nap! Kép És hármassal fog kezdődni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
de édes Sziszkó!Kép
Nyugodtan megdögönyözheti Fanni legközelebb Livit, látnád, itthon miket csinálunk vele!Kép

Ilba,
ez azt jelenti, hogy láttad?
Amikor szerencsétlenkedtem a fotókkal, a villamosos kép fölé írtam, hogy "Legyen ön is az útitársunk!" Ebben a filmben van.

Mancs,
Laár-Galla-Dolák Saly film, iszonyat hülyeség, de imádom. Galla elveszti a bérletét a zsúfolt 7-es buszon, keresi a buszgarázsban, a sofőrt követi haza, talált tárgyak osztályán stb. Ezt nem tudom úgy leírni, mint a Csacsit, képtelenség! Meg kell nézni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
50 évesen majd azon sírunk, hogy: bár lehetnék még egyszer 30!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem, nem láttam, sőt még hallani sem hallottam róla. Utálom a Gallát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Már én is utálom, de ez a film tök jó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,

Megszületett Mamacka fia, Áronbaba, 16 óra után pár perccel! Jól vannak, adatokat még Mamacka sem tudott, mert épp elvitték a bébicseket fürdeni és méricskélni. Állítólag már szopizza az ujját, de én remélem, hogy hamarosan Mamacka cicijét. Gátmetszés nem volt, egy picit repedt a hüvely.

Gratulálunk! Kép

Natasa, köszi a Bethesdás beszámolót, remélem, nekünk is ilyen jó lesz! Kép Édes a lánykád! És jó a pulcsija! Kép
Vendég

Natasa,
én már csaptam úgy be Petrát, hogy szopis pozíciót vettünk fel, de a cicimnél a cumit duktam a szájába Kép

Novum,
Petra is mindig így alszik, hogy a sapka a szemén, mindig kalózosat játszik Kép. Még nem találtam olyan sapkát, amit nem fordított volna el, vagy ne húzott volna a szemére Kép.

Ilba,
nálam Petra most aludt be, úgyhogy én is megyek kirámolom a hűtőt, aztán valami csokit is keresek, mert fáj a fejem és gyógyszert ugye nem igazán akarok bevenni Kép.

Gabuska,
a mi környékünkről mindenki kiköltözik vidékre a babócákkal Kép

Amíg szombaton a kozmetikusnál voltam, addig apa "szoptatott". Kipróbáltuk, hogy elfogadja-e a mélyhűtött tejcit cumisüvegből Petra, mert a hétvégén az esküvő miatt egy etetés a nagyira vár majd. 100 ml-ből 80-at simán kiszívott, utána már kanállal se kellett, így azért kapott egy kis cicit is, de legalább tudom, hogy éhen nem fog halni.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Üdv Áron babának!!!Kép

Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Szia Áron baba!!!Kép
Ügyin csináltad, hogy ne pont a névnapodon szülessél! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkorka vagy! Puszi Neked és Anyának!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csak röviden:
először is Mamacka megy a drukkkkkkkk, de már biztos megszületett Áron baba. Kép Én is átérzem, milyen lehet neked, mert nekem is elment a magzatvíz, s aztán no fájás. Kép S aztán oxyticin. Kép
Gabuska, neked is így vol, ezek szerint?
Livicsek tündéri a piknikes képeket, és nagyon jó új sapkái vannak. Mi is beszereztünk egyet, de sajna most nem lesznek újabb képek, mert férjecském elvitte a fényképezőgépet Londonba. Kép

De jó nagyokat sétálunk itt Bicskén. Most is kinn alszik a teraszon Andris. Kép

Ilba, nem semmi a dunai-helyzet, köszönjük a tudósítást. ÉS Beni, a sétálos szerkóban. Kép Mostmár nagyon találkoznék veletek is, annyira kíváncsi vagyok, mert köztük csak bő egy hét van.

Sasha, minden tiszteletem a tiéd, én egyszem fiam mellett úgy érzem minden nap végén, mintha kiszívták volna az energiámat. Pedig semmi különöset nem csinálok. Kép

Natasa, Szonja nagyon édes babaKép

Vuka, ha gondolod, találkozhatunk valamikor, esetleg hármasban Kormival, mert én viszonylag közel lakom a 8. kerületben a Blahától 5 percre. Kép
Akkor nem kell egyedül sétálnod...
Csak mindezt Húsvét után, mert addig nem vagyok Pesten.

Tibi, jó hogy jöttél. A nagyobbik lányod is gyönyörű, gratulálok, nem szólva Szilviről, aki... Kép Andris már kiabálni is tud, úgyhogy gyakorolja az udvarlást. Kép

Aki esetleg kimaradt, bocsánat.
Jó sétákat mindenkinek.
Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Húúú, most olvastam a jóhírt: Mamacka gratulálok!!!
Megyek Andris felébredt a teraszon és ordít.

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga már alig várom, hogy visszagyertek Bicskéről és személyesen is találkozhassunk, jó lesz együtt sétálni Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mamacka:

Gratulálunk!!Ügyesek voltatok!

Ilba:
Egyébként Tibi 185cmKépÉs a Te párod hány centi?

Wolga:
Én is oxitocinnal szültem és az utolsó másfél órát nem fogom elfelejteni!Addig én is vidáman beszélgettem az urammalKép

Lányok!
Erre Kispest felé nem jön senki,hogy egy jó talit összehozzunk a kispestiekkel?Kép

Kép

Kép
novum

Nekem nem kellett oxitocin, nem is beszélgettem a párommal Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Novum, én szívesen megyek Kispestre bármikor, imádom Kispestet!!! Kép
Vendég

Vuka:
Ezek szerint Petra hamar megszületett?Vagy jó fájásaid voltak anélkül is?Kép

Eszti:
Szivesen látunk,de gondolom Bencével nem szivesen indulsz el még.De ha mégis!KépMivel jönnél?BKV-val vagy kocsival?

Kép

Kép
novum

Eszti,
akkor irány Kispest!!!Kép

Figyi, olvastam a D-vitamin beadásával kapcsolatos kérdésed a tavasziban. Azért nem oda írok, mert nem akarok ismeretlenül bepofátlankodni, meghát mi itt is tudunk beszélgetni, szóval: én is próbáltam közvetlen a szájába cseppenteni, csak sokszor nem csak 1, hanem 2-3 csepp is kiszalad az üvegből. Erre azt mondta a dokink, hogy nem célszerű napi 1 cseppnél többet adni, mert a D-vitamin felszívódik mind, nem ürül ki a felesleg, mint pl. a C-vitamin. És az nem jó, ha túl van adagolva. Tehát, ha több csepp sikeredik Bence szájába, akkor másnap nem kell adni. Vagy ha 3, akkor két nap múlva sem. Én visszaálltam a kiskanalazásra, mert belezavarodtam, hogy tegnap mennyi is ment és akkor ma kell adnom vagy sem.
Na, ennyit az okoskodásrólKép, majd úgyis kiderül, hogy válik be Neked!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Novum,
rettentő jó fájásaim voltak, igazi természetes szülésem volt. Este 9-kor még majdnem hazaküldtek., mert csak 1 ujjnyira voltam kitágulva, és fél 12-re már megvolt Petra. Gondolhatod, hogy nem volt kedvem beszélgetni, viszolt apa masszírozhatott ezerrel. Viszont emiatt nem volt idő gátvédelemre se, Petra kerek fejjel tepert kifelé, 4 nyomás és kint is volt. Azóta is villám Petrának hívja a dikinéni, Barbi pedig rakétának Kép.
Valószínűleg ez azért volt, mert félek a tűtől és rettegtem az infúziótól, de szerencsére nem volt rá szükség. Viszont úgy elfáradtam, hogy utána nem tudtam Petrával foglalkozni Kép.

A D-vitaminnal nem izgatom magam, vagy 1 vagy 2 csepp sikerül, így 1 vagy 2 naponta adom. A védőnéni is ezt tanácsolta.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi, köszi Kép, eddig két napig sikerült egy cseppet adni, de majd figyelem, hogy mennyi megy... Kép

Lassan elindulok Benyóval úgy, hogy ketten megyünk kocsival, mert már mentem vele kis kört. Az autósülésben azonnal elalszik, mindig, szóval nem gázos vele utazni.
Szóval egyszer csak majd meglátogatlak benneteket, ha majd már tuti jó idő lesz!! Kép

Lassan pedig csinálhatnánk topicos babatalit!! Kép
Vendég

Ami a talit illeti, rájöttem, hogy egy nagy ökör vagyok, mert bár nekünk nincs autónk, Apósom mindig mondja, hogy ha valahova menni kell, akkor elvisz. Csak sosincs eszemben, hogy van ez a lehetőség is. Szóval mostantól reszkessetek, mert bárhová eljutunk!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Errefelé lehet jönni, mi itthon vagyunk!!! Kép
Vendég

Mi állunk elébe, nem reszketünk, nyugodtan jöhettek Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, Vuka
KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szép jó estét mindenkinek! Kép

Délután elugrottunk Dédipapázni, aztán hintáztunk egy kicsit, nemrég jöttünk meg. És micsoda hírek fogadnak!!!

Áronbaba! Isten hozott! Mamacka! Gratulálunk, jó egészséget és sok-sok tejcsit Nektek!!! KépKépKép

Gabi! Hát akkor irány Óbuda!!!!!! Kép

No most képek, aszt majd még jövök.
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
kengurus kép 10-es!Kép Vagyis mind 10-es, a kengurus meg 11! (A 10-es skálán természetesen.)

Köszönöm midenkinek a szíves invitálástKép, de tényleg inkább egy tali kéne, hogy szegény Apóska ne egyesével fuvarozzon mindenkihez.Kép

És addig is, amíg egy össznépi tali nem lesz, bárkit szívesen látok én is! Kábé 3-4 baba fér el kényelmesen nálunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

El is felejtettem bemutatni a legújabb szerzeményünket, megvettük (használtan) mi is a pihenőszéket. Mindenképpen rezgőset akartunk, mert a kisasszony nagyon igényli a fenékrázást, este 6-tól már csak a karomban volt jó neki, csak éppen én nem bírtam, ugyanis sétálni is kellett vele, ha leültem egyből ment hiszti Kép.
Még elemet kell bele vennem, mert most még egy kézzel gépelek, a másikkal ringatom. A mai nap már haladtam is egy kicsit a házimunkával, bár 5 percenként rázni kellett.
Kép
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
rezgő pihenőszék? De jó! Nem is hallottam ilyenről! A miénk csak hintázik egy picit, ahogy a gyerkőc ugrabugrál benne, meg le lehet fixálni, hogy ne himbálózzon, de hogy elemes rezgős! Tök jó! Meg jól is néz ki!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba szupik a képek, nekem a kengurus melletti is nagyon tetszik. Nagyon édesen nevet Beni. Nekem a 2 hónap alatt egy mosolygós képet sikerült csak csinálnom Kép. Pénteken itt voltak a kolléganőim, és fél óra alatt 3 nevetős képet is készítettek.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabi nem láttad véletlenül a SNY-nak azt a részét, amikor Miranda kisfiára Samantha vigyáz? Abban volt ilyen rezgő pihenőszék, ami éppen elromlott és Samantha vibrátorral oldotta meg a dolgott. Te is kipróbálhatod úgy a Tiéteket KépKépKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nem láttam egy percet sem ebből a sorozatból.Kép
A vibrátoros mondatot meg meg sem hallottam...Kép (Na, ez aztán a képzavar!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ma annyit aludt Petra a székben, hogy nem tudom mi lesz éjszaka, már előre félek Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Akkor aludjál Te is vele nappal.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Fél óránként felsír egy kicsit, hogy engem felébresszen, aztán ő visszaalszik, mire én is elaludnék, újra felsír egy kicsitKép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka:
Elvileg minél jobban aludt nappal, annál jobb az éjjeli alvás. Legalábbis nálunk.
Nekem is nehezen ment a nevetős kép eleinte, mert főleg,ha meglátja a fényképezőt, rögtön elámul. Meg olyan lassan exponál a gép, hogy mire megtenné, addigra már legörbült a mosoly. Gyakorolj! KépKép
A pihenőszék nagyon szupi. Hol vetted?

D vitamin: én egyszerűen cseppentek egyet kiskanálra, úgy lenyalja mint a hétszentség Kép

Ilba:
nagyon jók a kengurus képek. Rólunk egyelőre nincsen. Ma elsétáltunk egy buszmegállónyit. Azt hittem leszakad a derekam. Hogy lesz ebből közlekedés? Kép Jól kitoltam magammal.

Novum:
Ápr. 8-tól két Brendonban is lesz akciós babakocsi, meg a Megatoysban is, meg egy csomó helyen. Nekünk extra kívánságaink vannak. Könnyű is legyen, meg nézegető ablaka is legyen, meg az alvó része széles is legyen stb. Vannak nagyon jók, csak mivel Gergő még nem ül, ezért a sima sportbabakocsi lefektetve elég keskenynek tűnik. Eddig a drága márkás babakocsik között nem találtunk igazit, most jönnek az alsóbb kategóriások. Nekem már mindegy, csak legyen valami, és ne egy dömperrel kelljen járni. KépKép

Mamacka:
Család született KépKépKép Üdvözlünk az anyukák táborában. Nagyon jó egészséget és nagyon szép örömteli napokat kívánunk nektek. KépKép

Kép

Natasa:
Több képet is felrakhatnál, Szonja gyönyörű baba. Kép

Most több nem jut eszembe, sziasztok, jó éjt.
Vendég

Sziasztok!

Én vagyok ma az első????? Na, ilyen se volt még...

Mamacka,
hűűűűű! Gratulálok!!! Áronbaba Isten hozott!!!KépKépKép

Vuka,
én láttam a S&NY-nak azt a részétKépKépKép Jó ötletKépKépKép

Ilba,
anyatejet passzolom, de azért kösziKép Aha, az az étterem az, amit én is mondtam. Nagyon hangulatos kis hely! Tegnap mi is voltunk árvizezni a budai oldalon, a Lágymányositól a Parlamentig jutottunk. Baromi nagy dugó volt, sétálni meg már nem nagyon van erőm, úgy érzem, kettészakadok alulKép Ja, és az Indexen van fent egy csomó árvizes kép, úgyhogy láttam Nagymarost is, hogy mi a helyzetKép Elszomorító...Kép Mindjárt április 6!!!Kép Nem szomorkodni, örülni!!!

Gabi,
nem láttam a filmet... Régen szerettem őket, de mostmár nem igazán. Sztem nekik se megy már annyira a dolog, mióta szétváltak. Elég erőltetett lettKép Neked is leírom: Mindjárt április 6!!!Kép Nem szomorkodni, örülni!!!

Kép
mancs

Ezt nézzétek, tegnap készültek! Csoda, hogy már zavargásznám kifelé Petit?Kép
KépKép
Mint egy elefánt...Kép

Kép
mancs

Csajok,
lenne 2 kérdésem:
1. A Laktoherb teát lehet ízesítve is inni, vagy nem szabad? Ízesítés nélkül nagyon gáz az íze?Kép
2. AVENT ISIS mellszívóm van, és gőzölős sterilizálóm. A mellszívó szilikonpárna részét is be lehet tenni a sterilizálóba? Nem lesz baja?

Kép
mancs

most csak ezt az oldalt olvastam vissza, és a d vitamin adagoláshoz szólnék hozzá korszakalkotót, lévén 4 hetes anyaként már meg remekül tudom különböztetni a kisbabák egyik végét a másiktól, szóval nekem a kiskanalas megoldás nem tűnt olyan frenetikusnak a magunk vonatkozásában, mert az az 1 csepp annyira eloszlik rajta, hogy nem lehetek benne biztos, valóban bekerül az egész a célszervbe (csak megnyugtatásotokra: ez nálunk is a száj..), úgyhogy én tegnap óta az ujjamra cseppentek, annak megrágcsálására nálunk Noémi részéről úgyis nagy a kereslet, így nem problémás a bejuttatás...

Kép Kép
coolasa

Mancs, a laktoherbnek számomra egyáltalán nem elviselhetetlen az íze, gyógyteaszerű, that's all. Bár lehet, hogy én vagyok az ufó, mivel én a maltofer vastablettával is meleg, mondhatni baráti viszonyt ápolok, pedig attól sokak borzonganak..

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
szóval nem ihatatlan... Ez már megnyugtató, köszi! Maltofer? Nem ismerem. Elég bizarr neve van, majdnem malterKép

Petike gyereelőőőőőőőőőőő! Kifelééééééééé!!!!! Nyomás!!!!!!!KépKépKépKép

Kép
mancs

Hol vannak a többiek? Csak én vagyok ilyen mazochista, hogy bent gubbasztok a gép előtt?KépKépKép Meg Coolasa?Kép

Kép
mancs

Hali!

Vuka,
nagyon jó a pihenőszék, de hová kell tenni az elemet? És hogy rezeg? Nem tudom elképzelni, de Petrának tuti nagyon jó dolga lesz benne. Kép
Nevetős képed + micimacis ruci szupi!!! Kép

D vitamin, K vitamin, Cebion: Beni imádja őket, mondjuk én a kezdetektől mondom mellé, hogy itt a fini vitamin, amitől szép, nagyfiú leszel ..., szóval kiskanál, fejek bele tejet, ebbe bele a vitamin és nyalogatja, cuppogtatja a kanalat.

Tücsökmami,
naaa, mi van a súllyal?

Mancsi,
irrgum-burrgum! Hát a Batyitól én már igazán egy köpésre lakom, ilyenkor tessék meglátogatni minket!!!! Kép
Hatalmas a pocód, kíváncsi leszek, mekkora lesz Peti baba. De Te hallod sovi vagy máshol! Kép
Laktoherb: én imádom, úgy ahogy van. De biztosan ugyan olyan hatásos ízesítve is.
Szilikont is lehet sterilizálni, de én nem is használom ezt a részét a mellszívónak, én csak bénáztam vele.

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló!

Mancs!
De szép a pocid! Enyim meg mint a zebra...Kép
Laktoherbet én ízesítettem.

Coolasa!
D vitamint én egyenesen a szájukba cseppentettem a gyermetegeknek, ha mellé ment akkor újabb próba, ha nem voltam biztos benne, hogy bent van, akkor 2 csepp ment be, abból baja nem származik. Ugyanis, van amelyik doki napi 1 cseppet ajánl, van aki meg 2 naponta 2 cseppet, van aki meg a heti adagot ajánlja egybe. Ezen kiigazodni... Meg egy újszülött babócának egyáltalán nem nehéz beadni, majd amikor már tudatosan ellenkezik!Kép Az ujjra cseppet nem próbáltam, de nagyon jó ötlet!Kép

MAmackának
hatalmas gratula a babócához!Kép

Vuka!
Az a legjobb! Gábor csinálta ezt és a végén már annyira ki voltam merülve, hogy volt, mikor 1 órán át nem bírtam elaludni, mert attól rettegtem, hogy úgyis mindjárt felébredKép Aztán napközben együtt aludtunk. Fekve szoptattam és amíg ő szopott addig én is félálomba kerültem, mikor elaludt, kicsit arrébb toltam, így én is kényelmesen tudtam aludni és ha nyöszizett, csak odaraktam a kezem és aludtunk tovább. Ilyenkor sokszor előfordult, hogy eljött az újabb szopi ideje, akkor csak megint közelebb húztam magamhoz, és újra belealudt a szopibaKép Volt, hogy 6 órát bírtam aludni vele így. Igaz, a házimunka váratott magára, de amikor már az ember napok óta nem alszik az sokkal rosszabb. Volt, hogy 2 nap alatt 4 órát aludtam... annyira hasfájós volt. Hú mennyit ráztam a seggét azta!

Mennem kell altatni a gyerkőcöket.
sasha

Kép
sasha

Sasha,
én úgy tudom, hogy a kutacs méretétől függően kell a D-vitamint adni, az átl. a napi 1 csepp, de ha a gyerkőcnek nagyobb a kutacsa, akkor 2 vagy 3 csepp is kellhet naponta. Most rohanok, mert odakozmál Livi ebédje!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, tényleg meggyőző a hasméreted, de valóban, a fennmaradó testrészeiden meg anorexiásnak tűnsz, ez jó jel a visszarendeződés vonatkozásában!
Mik azok a háttérben a polcon, apró üvegcsék netán? Gondolom, minden portörlés előtt idegnyugatókat szedsz....

Kép Kép
coolasa

igen, igen, Andrisnak nagy a kutacsa és neki nemrég napi két cseppet írtak elő, én a szájába csppentem. Tegnap elfelejtettem. Kép

Mancs, drukkolok neked, hogy kijöjjön a babóca. Tényleg szép nagy pocid van. Kép

na, én is elgondolkodtam az üvegeken... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabuska!

Látod, most várom a 3. gyereket, de ezt még senkitől se hallottam.Kép Ilyenek ezek...
De végeredményében, teljesen logikus, hiszen a D vitamin a csontoknak kell a fejlődéshez és a kutacs benövését is elősegíti... gondolhattam volna rá.Kép De így is benőtt a fejük lágyaKép

Coolasa, MacsKép
Tényleg, mennyi kis mütyűrKép Nálunk mindent 1.50 magasságba fel kellett költöztetniKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!
Kész vagyokKép Szonja most volt hajlandó elaludni reggel 6:30 óta. És vagy sírt vagy cicin volt. Tehát, inkább cicin volt.
Vuka, én megpróbáltam a szopispozíciós cumis átverést de nálunk nem jött be csak mégnagyobb ordítás lett a "mi ez a hányadék" grimasz után.
Én láttam a rezgőszékes részt:o)))))))))))
Ez a mosoly nem is mosoly inkább huncutmosoly Kép
Mancsi, most már tudom miért mondta nekem a dokim, hogy nem is olyan nagy a poci. A tiéd jókora, de tényleg csak egy plusz poci van rajtad, egyébként meg semmi extra súly. Ejha, ezt nem tudnám utánan csinálni az fix!
A szopis teát nyugottan ízesítheted ezzel nem közömbösíted a benne levő anyagokat.
D-vit. Tényleg célszerű figyeni a kutacsot. Viszont, én kiskanálban adom pár csepp anyatejjel naponta 1 cseppet minden reggeli szoptatásnál.

NKép

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?