Sziasztok,
kora délután két órán keresztül próbáltam feltenni az alábbiakat:
Siba,
Mire szedsz antibiotikumot ily hosszú ideje?
Jobbulást neked!
Jadey,
én is laikus vagyok, bár szívesen teszek-veszek (mármint tettem-vettem) odakint. Fűnyírás, nyesegetés, szőlőkötözés, ilyesmik (eddig Balatonon, jövőre már itthon is
) AFP: ha ott nem volt kötelező, hát miért is mentél volna?!
Dorka,
mi egy kollégánktól kaptuk őket, bébikorukban. Tesók, fajtiszták, de nem törzskönyvezettek. Édes, kajla dögök, rosszak néha nagyon... Ruci: mi már kaptunk rengeteget a családtól, de nem hoztuk el őket, babonából. Azért anyunál megnéztem ám a kínálatot... Alig várom, hogy lábacska kerüljön a minizokniba
És most a frissek
:
Manka,
csodásak a kutyusok!!! Érdekes, aszittem, a kertészek alapjáraton nem szeretik a kutyákat (mármint a kertjükben). Ti hogy birkóztok meg a folyamatos rombolással? (Fűkopás, virágletaposás, fiúkutyapisi-által-sárgult-növények). Nekünk ezek miatt kell kettéválasztani a kertet, még jó, hogy megoldható teljesen esztétikusan, és nekik is, nekünk is sok-sok marad...
Bettus,
mi is holnap megyünk UH-ra
Végül is a Praxisba, mert ott nem kell sorbanállni, és nagyon kedvesek voltak két hete... Végül Ti elmentetek oda? Elvileg én holnap kezdem a 19. hetet, de lehet, hogy fiatalabb vagyok - azért remélem, a genetikai UH-t meg lehet csinálni...
Örülök, hogy elmúltak a görcsök
Tapétakaparás
Mikor költöztök?
Iza,
mi sem vagyunk még kész... igaz, már bent lakunk, de nincs külső vakolás, terasz, járda, kertrendezés... Úgy néz ki, nemsoká belefogunk. (Aztán három év múlva jöhet a hozzáépítés, mert a ház csak 70 nm, illetve kívülről annyi, belülről kicsit kisebb....) Régen sokat nyaraltam Gyulán, közel a Várhoz - volt ott egy munkásszállóból átalakított szálloda a többi "előkelő" között, ott szálltunk meg az osztálytársaimmal. Milyen jó volt a Százéves meg az indonéz étterem... Meg az a kis csatorna, ami mellett hazaballagtunk... Nem lesz furcsa London után egy "nyugis kisváros"?
Piciri,
nekem is csak egy-két nagy tő nyílt ki, a többi még bimbó... Talán azok másfajták. Meg a nagyok irtó sok napot kapnak.
Gigi,
ház
bökdösés
Kilók: én eddig 2-3 között "gyarapodtam". Viszont szedem az Euthyrox-ot, ami gyorsítja az anyagcserét. Áttértem barnakenyérre, abból is kevesebbre. Viszont: állandó csoki- (és egyéb édesség-)éhségem van. És most semmilyen gyümölcsnek nincs még idénye, hogy azzal helyettesíthessem, sok alma meg puffaszt...
Ez a hét kiló egyébként nem tűnik tragikusnak...
Krisszi,
nemsoká megérzed te is
Keményedés: vigyázz magadra, pihenj sokat!!!
Rejo,
örülök, hogy kiderült végre... Meló miatt ne izgasd magad, most nem az a legfontosabb, hanem
TE és a BÉBI! Majd megoldják vhogy, ne félj
Zárójeles: én a helyedben akkor se mennék, ha engedne az orvos. A vérveszteség azért nem jó buli... ezzel nem akarlak megijeszteni, de mikor én barnázni kezdtem, másnaptól hat hétre otthon maradtam. Sok fekvés, pihi...