Sziasztok!
Azt hiszem túl vagyunk a "nehezén",csak reménykedni tudok,hogy az idő a mi malmuknra hajtja a vízet.
Mindenkinek nagyon köszönöm az együttérzést,jó volt érezni,hogy gondoltok ránk
Megpróbálok visszazökkeni a régi kerékvágásba,de nem ígérem,hogy túl aktív leszek mostanában.
Elég jól lemaradtam a reagálásokban,megpróbálok szép sorban menni,hogy nem maradjon ki
Senki! Látom sok szép fótót tettek fel,tényleg szemet gyönyörködtető volt végig nézni őket
Andi! Először is gratulálnék a sikeres vizsgádhoz!Nagyon ügyes vagy!Büszke vagyok rád!
Kitartás,már nemsokára ott lesz a jogsi a kezedben. Tudsz majd gyakorolni? Van kocsitok?
Lőrinek is gratulálok ám,hogy ilyen ügyes nagyfiú,és már utánozza az állatok hangját.
15 hós oltás
Igen,van tapasztalatunk,ami nem is olyan régi.....
Belázasodtunk,és tényleg 10 nap után,sőt van aki ki is pöttyösödik tőle,szóval ne ijedj meg,ha Lőri az oltás után 8-10 nappal lebetegszik,mert valószínű,hogy csak oltási reakció.Egy nap volt az egész,szóval nem "vészes".(Nekem se szólt a doki
)
Mi most kapjuk a 18 hóst,remélem ettől nem lesz semmi baja.Lekopogom,de amióta szedi a Vitakolant,egyszer sem kapott el a hányós-hasmenéses víruson kivül semmit.
(Szóval mégegyszer köszi
Nóra,hogy megemlítetted.)
Pedig még sűrűbben viszem közösségbe,mint előtte,és az uncsitesója is ugyanúgy hazahozza az oviból a betegségeket okozó bacikat/vírusokat.
A tesója elkapja,Dávid nem. (Lekopogom gyorsan.)
Reménykedjünk....,szorítok,hogy szerencsések legyetek,és Lőrinek ne legyen semmi baja tőle
Õ is most kap először új oltást?
Azt tudod,hogy 18 hósan is oltják őket?(Ami régebben nem volt,de nekünk úgy jön,ki,hogy többet kapunk,és nem kevesebbet
)
Ti beadatjátok a bárányhimlő ellen végül is? Én annyira vacilálok,megint.Újra előkerült a téma,de nem tudom......mi legyen?Ki adatta be?????(Betti nem azt látom,és többiek?)
Anett,te profi fótós vagy,látszik a képeken.A lányok is gyönyörűek,szó se róla,de az anyukájuk egy profi
Neked is köszi az együttérzést,a dédis- sztori amit leírtál a Tamival kapcsolatban olyan melegséggel tölti el az embert,tényleg imádnivalóak
Betti! Milán is nagyon helyes kis krapek!
Örülök,hogy sikerült feltenni ennyi képet!
Nagyon ügyes már,hogy felállt a kiságynál,gyorsan fejlődő baba! Biztos az uszás is sok izmot erősít,én bánom,hogy kihagytam.
Köszi kérdésed,most nem fejtem ki részletesen,hogy mit szoktunk itthon csinálni,de mostanában elég zűrős volt minden,ahhoz,hogy hanyagoljalak titeket.
Angolra kétszer járok egy héten,minden hétfőn és szerdán 3-5ig. Már túl vagyok az első teszten is,majd holnap kiderül,hogy menniyre van képben az angol tudásom.(a mini angol tudásom,mert csak január óta tart
)De nagyon tetszik és ha vége lesz,őnerőből szeretném továbbfejleszteni magam egy magasabb szintre,mert nagyon tetszik.
Temetés
Dávid szerencsére nem vett észre az egészből semmit,ugyanolyan vidám jó kedvű kisgyerek,mint volt. A hugom vigyázott rá,és nagyon szépen elvoltak,semmi gondja nem volt.
Pici még ehhez az egészhez,biztos furcsa volt neki a sok szomorú,megtört arcú emberke,de vannnak még számára ismeretlen dolgok,amivel nem találkozott,így szerintem ezt is annak tudta be. Na most jó nagy hűlyeséget irtam,de remélem érthető,amit gondolok.
Nem kérdeztél egyáltalán hűlyeséget!
Nóra! Remélem hamar megjavul a géped,és akkor végre msn-zhetünk.
Mennek a drukkok a vizsgához és a hitelhez is!
Holnap talizunk!
Szilvi! Remélem a párod már jobban van! Habár,ha ennyi szép csajszival van körülvéve,már az gyógyító hatással lehetne rá
Nem is tudtam,hogy két lakópark van Vecsésen?????Azt hittem,hogy egy lakótelep,és egy lakópark???Akkor ezekszerint kettő????? nem semmi....Egyszer már tényleg elmegyek,és körülnézek.
Anita! Hova mentek Erdélybe? És kihez?
Most viszont lépek,de előrebocsátom,hogy folyamatban van egy dolog nálam,ugyanis drasztikus lépéseket dolgozok ki hogy ,hogyan csökkenthetjük az internettel eltöltött órák számát,mert kezdem elveszíteni a háztartás fonalát
Na puszi azoknak is akik kimaradtak,
Judi,Jatka és Kriszti!Remélem velük is minden rendben!
puszi.