Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Kriszta, borzalmasan sajnalom!!! Kép Kép Kép
Pedig nagyon ugy nezett ki! Tuttira megjott, nagyon? De tenyleg csucsszuper hogy volt pe-d es a dpo is 14 napos volt, haladas! Kép
Ne add fol!!!

Monyoka: Kép
Egyertelmuen megy folfele, hajra! Kép

Csakegy: Kép
Mostmar csak megjon! A fene egye, aki azt akarja hogy ne jojjon meg annak megjon aki meg azt hogy megjojjon nem jon meg! Kép

Remelem Junko ma reggel tesztelt egy POZITIVAT!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kriszta! Kép
Mi nagyon egyszerre működünk, a múltkor is egy napon jött meg, emlékszel? A gyerekeink is egykorúakKép Neked középidőben volt Uh-od a Closty miatt?

Kép
Kép
sosi

Sosi
Most utoljára 3X voltam UH-n a closty miatt.A 10. napon kell menni először(9.-en veszem be az utolsó tabit),és addig járok,míg a tüsző hűlt helye látszik már!Kép
Tényleg egyszerre működünk!Remélem Junko lemaradt tőlünk!Kép

Junko,drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Sajnálom, hogy megjött!Kép De a ciklusod rendeződni látszik!

Az én görbém:
Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Nagyon jó a görbéd!UH-n mikorra tették a p.é.-t?(csak a DPO miatt)
Mikor gondoltál tesztelni??
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

Zsazsoka: ez egyszeruen szupi, szerintem ha ezt Beszti latna akkor rogton irna hogy; micsoda szep harom fazisu gorbe! Kép
Mikor tesztelsz?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!

Beszti látja!KépKép (Ahogy a többi hozzászólást is általában...)
És igen, ez az én Nátános görbém is lehetneKép...

Zsóka!

Lásd feljebb!KépKép Csak nem egy babás görbéd van?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kriszta

SajnálomKépKép...Én annyira bíztam...Kép
De azért örüljünk a dolog jó oldalának,szuper ciklushosszKépKép!

Sosi

KépKép...

Tontica

A "terveztük" azt jelenti,hogy nálunk is,mint nálatok egy darabig nem lehetettKép.Mi úgy terveztük,hogy tavaly február környékén essek teherbe,mert akkor mire hazajön párom,addigra született volna meg Villő.De úgy voltam vele,mi van,ha azonnal nem jön össze,ő meg márciusban kimegy,akkor aztán neszenekedKép...Gondoltam,kezdjük hamarabb,bizti várni kell,közben mérem a hőmet stb...Ez volt november végén...A többit tudodKépKép!
Aztán közben rájöttünk,mennyivel jobb volt így,mert 6 hétig hánytam,alig bírtam felkelni.Ha egyedül lettem volna BUlcsúval,nem tudom,mit csináltam volna...
De,irigy vagyok a pocakra,mert azt imdátam,de jelen pillanatban maradnék annálKép(jó,hogy nem lehetKép)...
Nálunk azért hármaska még várat magára,megvárom,míg a drágáim kicsit nagyobbacskák,önállóbbak.Aztán ha el tudok szakadni a munkától,akkor hajráKép...
Szóval én előbb neked drukkolokKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Nagyon aranyosak vagytok lányok!Kép
A Closty egy kicsit kitolta a ciklushosszt, így én még nem merek tesztelni.
Nagyon szeretném,ha babás görbém lenne és így nem kellene HSG sem. De egyelőre nem merek bízni.
23-án (16.napon) voltam UH-on. Ott nem mondta a doki,hogy mikor volt pé, csak, hogy volt.

Köszi a drukkokat és viszontdrukk mindenkinek!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szép hetet mindenkinek!
Felteszem a friss görbém, amit a mai napon két keserves óra alvás után sikerült mérnem.
A helyzet az hogy szombaton kicsit hányingerem volt, ami teganap folytatódott aztán éjszaka felerősödött, annyira hogy nem tudtam tőle aludni.
Szerintetek 10nappal pé. után már lehetnek ilyen tüneteim??(más, esetleg betegségre utaló tünet nincs)
És mit mond a görbe ?Köszönöm K.
Kép

Kép
katica_75

Szia Katica!

A görbéd nagyon szép! Biztos, hogy a 12. napon volt a pé-d? Te is úgyérezted? Tojásfehérje, fájdalom, LH teszt..stb? Mert látom, hogy az akciók kicsit későbbre lettek időzítve. Hány naposak a ciklusaid? Bár lehet, hogy az a 8. napi dupla adag kitartott a 12. napig és akkor lesz egy szép lányotokKép

Kép
Kép
sosi

Szia!De jó hogy ilyen korán itt vagy! Kép
A 13. napon (és előtte sem)nem volt páfrányos a mikroszkóp viszont a 14. reggelén tiszta páfrány-dzsungelre ébredtünk-ami még este is megvolt.Egyébként 30-34 naposak a ciklusaim de cickafark-palástfű tea asszem megtette hatását Kép
Remélem nem késtük le a pé-met!

Kép
katica_75

Katica
Nagyon szép görbéd van!Látszik,hogy jól működsz!KépDrukk a pozitív teszthez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

JUNKO
GYERE MÁR!!!!TÛKÖN ÜLÖK!!!!!!!
DRUKK+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr

sziasztok.

kriszti nagyon sajnalom ,de annak orulok hogy rendszerezodik a ciklusod.Most megint Closty?

katica.gyonyoru a gorbedKép

sosi nekd irtam mar a masikba de ide is leirom hogy sajnalomKép

zsazsoka.Nekd is mennek a drukkok.

junko eltunt.

Kép
monyoka

Szisztok.

Nincs bébi. Megint tök üres vagyok, mind testileg mind lelkileg. Nem akarok drámázni, de ezt most annyira nem tudom kezelni. Még nem jött meg, de vasárnap már leesett a hő 36,9-re, ma meg 36,6-ra. Sok ez most nekem. ÉS annyira, de anniyra esélytelennek látom már ezt az egészet. Mert ha négy gyönyörű tüszővel, és pontosan eltalált akcióval nem jön össze, akkor mit várhatok még? Máskor mitől lenne jobb?????????????????????,

Otthon kikapcsolták szombat reggel a netet, így most már csak innen bentről tudok írni. Majd.

Puszi, az esélyeseknek továbbra is szurkolok.

Kriszta! Pedig reméltem, hogy legalább te...
Zsóka, Ancsa hajrá.

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko, Okriszti sajnálomKép Új ciklus, új remény!
Junko fel a fejjel! Talán máskor kevesebb stresszes napod lesz!

Sosi! Én most fogom elkezdeni majd a Clostit, de nekem 3. napon kell elkezdenem. 5 napon keresztül 2*1-et. Mivel dokim árva szóval sem mondta, hogy UH ciklus közben, ezért kénytelen vagyok elmenni máshoz UH-zni.Kép

Kavicska! Grat a 2. cn-hez.Kép
Csakegy! Még nekem sem jött meg, de egészen közel állok hozzá.Kép Kitartás neked is!Kép

Magamról: semmi. Hulla vagyok. Tegnap még 37,1 volt a hőm, ma meg 36,2.

Hát csajszik! Szebb napokat nektek!

Elmék gyorsan elolvasom a szombatot! - még csak vasárnapot futottam át.

Bee----------bye
beebeey

Junko
Nagyon sajnálomKépKépKépKüldök nagy ölelést:
Kép

Bee
Van akinek a 3. naptól írják fel,úgy is jó!!!Kép
Az UH viszont feltétlenül szükséges a clostys ciklusban!Mindenképp menj el,legalább 1X!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!
Nem tudom, hogy emlékeztek-e rám, januárban írogattam nektek. Megígértem hogy ha van valami hírem akkor megírom nektek. Márc.16-án inszeminációm volt és most szombaton, vasárnap és ma teszteltem egy pozitívat. Amit még nem tudunk igazán felfogni, majd csak az Uh után, mert már nagyon régóta vártuk ezt.Remélem semmi probléma nem lesz majd.
Nektek továbbra is drukkolok. Olvaslak ám benneteket ha nem is mindennap, de két naponta biztos.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

gyongyi.Gratula.Sok sok boldogsagotKép

Kép
monyoka

Szasztok...

Junko: sajnálomKép

Beebeey: izé... nekem is lezuhant... már csak 36,4... szóval kezdek megnyugodni, hogy megjön végre (még ha nem is érzek semmi erre utalót...)...(bevallom, már amiatt kezdtem parázni, hogy ez itt csinált nekem egy kis PÉ-t az ucsó pillanatban és akkor még 2 hét az új ciklusig... ami persze jó lett volna de szét is szedte volna az idegeimet asszemKép)

Na... nekem ez a Norcolut utáni 4. napom...

(Skacok... vége a vízesésnek... most kezdek sivatagosodni... és felettébb idegesítő a dolog....)
csakegysokadnick

Üdv!

Basszus csajok... annyi esélyesünk volt pedig Kép

Kriszta, Kép Kép
Junko, Kép Kép
Sosi, Kép Kép

Zsazsóka,
te meg aztán igazán helyre kis görbét produkálsz! Kép Nagyon szorítok!

Gyöngyi,
azt tudom, hogy már nagyon régóta próbálkoztatok!
Gratulálok!!! Kép Kép

Bocs, ha nem fogtam mindent hsz-t, de még mindig zizzent vagyok...

angel37

Fú... elfelejtettem betétet hozni magammal... na ez a ciki... (na mostmár akkor bírja ki estig... mert nincs kedvem betétért rohangálniKép))
csakegysokadnick

Gyöngyi
Nagy gratula!!!!!!Kép

Angyal
Hát igen,csillaghullás volt itt hétvégénKép

Csakegy
Megjön már sztem ma!(A hődből ítélve)

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm lányok aranyosak vagytok.
Remélem hogy ennyi teszt nem hazudik.

Kép
Kép
bgyöngyi

Kriszta,
nagy kár Kép úgy sajnálom Kép

Bocs, hogy most nem vágom, de Tlidiért lehet most szorítani? Ki esélyes még mostanában?

Csakegy,
a természet szeret kitolni! Kép úgyhogy fuss betétért!

angel37

Ildi,asszem 23 cn-nél tart!KépZsóka pedig lassan befutó.Kép

Bali,vagy Tontica raktok egy táblát?(én meg azt nem tudom,a táblát ki sinálja most)

KépKép

KépKép
okr

Igen, Zsazsónak írtam is egy drukkot az előbb!

Tlidi,
neked is megy! Kép +++++++++++++++++++

angel37

Kriszta: a tabla Balinal van. Kép

Junko: Ez hihetetlen, en komolyan azt hittem hogy mindkettotok babas. Majd legkozelebb!!! Kép

Katica: hat, szerintem ez is egy haromfazisu gorbe ha nem tevedek. Kép Szoval mikor derul ki?

Zsazsoka: kivancsian varjuk a 14. dpo-s hodet! Kép Nagyon izgi!!! Kép Irjal!!!!!!!!

Gyongyi: GRATULA, GRATULA, GRATULA!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Csakegy: ma mar tutti megjon! Kép

Anyapoc: Kép
Koszike a drukkot en meg azert drukkolok Neked hogy leanykad szepen, nyugodtan ataludja az ejszakat! Kép
Kepzeld, a hugimnak mar megmozdult a pocaklakoja!!! Ugy orulok, kar hogy nem lehetek vele. Kép De amire megszuletik hazamegyunk! Kép
Csunya irigy diszno vagyok!!! De jo a hugicamnak!!! Kép Bar az en fiam mar nem szopik masfel orankent, nem uvolt torkaszakadtabol, atalussza az ejszakakat, eszik, iszik egyedul, dumal is valamicsket, bujik es puszit ad ... ha jol belegondolok akkor nem is irigylem annyira ha-ha! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így ismeretlenül írok, de Gyöngyi jó hírét látva gratulálni szerettem volna.

Okr, Sosi,JunkoSajnálom, hogy a szép görbék ellenére sem sikerült!

Junko, én is kicsit el vagyok kenődve mostanság, hogy van peteérésem, szép a görbe, jók a párom eredményei, HSG: átjárható és mégsincs eredménye. Bár nekem van még egy "bónusz" fejl. -i rendellenességem, de mégisKép

Bgyöngyi , GRATULÁLOK!Kép Kép Kép Nagyon örülök, hogy végre sikerült ! Hanyadik inszem volt? Mivel stimuláltak?
nolina

Nolina és többiek köszönöm a gratulációkat.
Merional injekciót kaptam 10 db amp. és Ovitrelle tüszőrepesztőt. 3. inszemem volt.
Jobb old.3 db, bal old. 4 db tüszőm volt.

Kép
Kép
bgyöngyi

Okr!

Tom, tom, tom.... el is vagyok kenődve egy picit.
Ezért kérdeztem múltkor, hogy tudtok -e nődokit
cs. megyében.
Szerinted mikor kellene menni UH-zni? Mert menni akarok!!

Csakegy: Szahara szindróma nálam is fennállKép Szerintem neked ma fog megjönniKép Főleg hogy nem is készültél rá. Ilyenkor szokott kitolni a természet a csajszikkalKép

Ma megtudom a nem 3. napi hormoneredményeit.

Junko eltüntKép

No majd még felkukkantok.

ui: jó ez a fórum. Ha nem jöttem volna ide, ülnék otthon, szedegetném a Clositot teljes lelki nyugalommal-tök hülyén.Kép

Bee--------------bye
beebeey

Sziasztok!

Junkó, Kriszti! Sajnálom! Ez olyan gonoszság az élettől, ott voltak a szép tüszik meg minden és semmi! Szemétség!!!!! Kép

Gyöngyi! Grtatula!

Bee! Sztm. 12-14 között kéne menni, és ha tudsz akkor még egyszer az esedékes repi után is! Bocs,h nem vagyok képben,de neked sem volt pé-d closti nélkül?

Tontica! Én irigylem! Kép. És ha egy akkora pici fiam lenne, mint a tiéd akkor is irigyelném! Jó kis népes család, az a jóó!

Nolina! Szia! Gyere csak hozzánk gyakrabban.

Sosi! Le vagyok maradva! Sajnálom, hogy megjött! De ilyen alacsony progival jobb is hidd el! Majd most kiküszöbölitek legalább ebben a ciklusban! (Ugye jól írtam, h megjött?!!Én így emlékszem)

Csajszik! Olyan, de olyan édik vagytok, hogy szorítotok! De én sajna nem vagyok olyan bizakodó!Minden a szokásos mederben halad! cicfeszkó nuku, cremy nyák dögivel, patti elvétve, hőm szokásosan nem üti a 37-et! Tuti nem vagyok babás, mint ahogy a szombati hőmet is megmondtam!Most nagyon illúzióromboló voltam mi?! Dehát ez van! Nem is lehet, mert tegnap keményem ástam, ma sokat bicóztam! De már nem tud izgatni! Egyszerűen érzem, h nem vagyok babás, akkor meg miért ne csináljam a szokásos tevékenységeimet, különben ha ezeket felfüggesztem, minden úszik, és még baba sincs!Ennyi! Ja holnap jön a második labor! Megint megcsapolnak!

Pusza Ilidi
Vendég

Sziasztok!

Gyongyi!
Gratulalok!!!Kép

Kriszti,Junko,Sosi!
KépKépKép

Beebeey!
En is a 3.napon kezdtem,csak en 3x1-t!UH-ra a 13.napon kell mennem!

Angel!
Olvastam a mailedet!Nagyon KépKépKépKép!!!

Tobbieknek kuldom a drukkokat!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Csakegynek mensi hozo drukk ++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Izé.... asszem elveszett a hozzászólásom...

szóval csak annyi, hogy azért ujjongtam, mert volt egy kis folt a WC papíron... de már elmúltKép

Na mindegy... talán estig összekapja magát...
csakegysokadnick

Tildi és Ancsa! Köszönöm!
Olyan "szerencsében" részesültem, hogy ez a jövő hét péntektől vasárnapig terjedő időszakra
esik.Kép( Szombaton jövök haza külhonból, vasárnap nem tudok hova menni.Kép Úgy érzem, hogy elég f...s napom van. Elnézést a kifejezésért!

Az igazság az, hogy ciklusom is alig van.
Veszett bizonytalan lettem ebben a témában, mert "érdekes" Kép( választ kaptam a hormonvizsgálataimra.

Más téma:
Béna vagyok linkelésben, de:
www.konzilium.hu/pajzsm.htm.
FELHÁBORÍTÓ!!!! - T3/T4-es téma

Csakegy! nem hiszem hogy vigasztal a tudat, de ma délben megjelent nálam a Mikulás.Kép hajrá neked is!Kép

Bee----------bye

Drukkjaim legyen veletek!
beebeey

az melyik? (T3/T4-es téma...) merre találom?

(Ui: hát nálam még semmi... de elkezdem inni a cickát...)
csakegysokadnick

Ancsa!
Magadról miért nem írsz!?? Te is a 20 nap környékén vagy?! Vagy 25? Én leírtam a tüneteket! Nagyon hallgatsz!! Te hogy érzed?

CSakegy! 1.cn-től igyad a cickát! Szerintem fontos,hogy összhangban legyen a ciklusoddal! EGyszer Angel linkelt be ilyen írást, hogy ha nem így iszod zavart okoz!

BEE! Tényleg durva! És felháborító! Nekem sem volt ciklusom a closti előtt! És a clostival beállt a régi (lánykori) 17. napra a pé. Tehát nekem elég 16. napon menni! Ha régen neked is harmincegynehány napos volt a cikl. akkor lehet, h a closti neked is a régit állítja vissza! EGyébként is ha mondjuk a 15. napon mész akkor a folyadékot látják és abból is tudják, h volt pé-d! De mehetsz úgy is h csütörtökön aztán köv hétfőn(akkor már lehet megreped).
Vendég

TildiKépKép

Köszi! Teljes összeomlás határán vagyok / voltam.
Olyan jó, hogy soraitokban mindig találok egy kis reményt. Ez a remény most a closti féle téma.

Csakegy! Itt arról van szó, hogy 2006. februárban kijött egy rendelet, amely szabályozza, hogy a T3/T4-el kapcsolat vizsgálatokat. Ezeket, egy embernél, csak egy évben egyszer szabad nézni e rendelet szerint.

Elmegyek a héten ehhez a szűkszavú dokimhoz.

Bee-----------bye
beebeey

Tlidi: de nem tudom, hogy ez most nem-e az első nap... tehát nekem csak úgy soha nem szokott véres lenni a nyákom... és most -igaz, hogy csak egy csepp erejéig- de az volt... ráadásul friss vér volt (szép piros)... Na mindegy... most két filternyi cickát már megittam... annyi tutira nem árt... (hja... a filteres szerintem eleve töredékét éri csak a sima zacskósnak...)
csakegysokadnick

De mi az a T3/T4? pajzsmirigyhormonok? Nálam eddig csak THS-t vagy mit néztek...
csakegysokadnick

Csakegy! Szerintem sem az igazi a fileteres és drága is! A sima mezei zacsis olcsóbb és jobb is! Vegyél azt! Dm v. rosszmanban! 99 Ft.

T-khez nem értek! De azthiszem, hogy az még alaposabban rávilágít a lényegre! A tsh- csak olyan összetett, az is mutatja, h baj van, de a T-k még jobban rávilágítanak,h mi a probléma! Asszem

Bee! Bizony a remény nagyon jó! Én mostmár kezdem az insem felé irányozni magam és abban reménykedni! Csak előtte még átjárhatósági kell! Meg még egy adag closti! Meg a hormonlaborom eredményei!
Vendég

Tlidi: otthon van jó kis biocickafarkKép (legutóbb akcijós volt a DM-ben és akkor jól bevásároltam belőle).... csak gondoltam ha megjön nap közben akkro már elkezdem iszogatni... (meg hát melóban nem szeretek teát bűvölgetni... olyan macerás... így marad a filter vagy a termosz...)
csakegysokadnick

Akkor összefoglalva: A stratégiám: cicafark, joghurt, aszpirin és majd az a homeopátiás gyógyi amit Te is írtál... (follicolinum... ez végig az egész ciklusban?) Az E vitamin végül letiltva úgyhogy az nem... (orvosi utasításra D vitamin viszont végig...)... fuhhh... 14. naptól meg palástfű...

(emellé metformin, premens, elevit és C vitamin napi 500 és valami nöi gyógycseppek amiket szombaton vettem)

Hát nem semmiKép
csakegysokadnick

Nem! Folli csak pé-ig! Hőmérőn alapulva!
Vendég

Tlidi: kösziKép És utána akkor nem kell semmi a palástfűn kívül? (rémlik mintha írtál volna egy másikat is...)

bocsi, hogy ennyit kérdezekKép
csakegysokadnick

Nem tudom, mi volt az! Én keveréket iszok, amit a nőgyogyi írt fel! Édesgyökeret próbáltam inni pé előtt (de nem ment)mert az nyákképző, vagy oldó! Ezt adta a doki,h áthaladjanak a nyákomon! De csak egy párszor ittam, mert nagyon rossz! De látod, h nem sikerült ezek ellenére sem! Mondjuk,ha neked a pé-n múlik csak akkor sikerülni fog sztm.
Vendég

Tlidi: hát izé... ja... én még nem jutottam el odáig, hogy máson is múljonKép Majd ha van PÉ és nincs eredmény akkro el lehet rajta gondolkozni, miért... de azért jóelőre felkészülökKép (aszpirin stb.)
csakegysokadnick

Lányok!Kép
Nagyon köszi a drukkokat! Aranyosak vagytok!
Nem nagyon merek bizakodni, mert a görbéimmel eddig sem volt nagy baj. De mégsem lett baba.Kép
Ez a 3. Closty-s hónap, meg a Kedvesem sem utazott el, szép tüszőt látott a doki az UH-on és a mnyh is rendben volt.
Elméletileg rendben vannak a dolgok.
Csak félek, hogy a gyakorlat mást fog mutatni és mehetek HSG-re rövidesen....

Tildi!
Neked hányadik Closty ez?

Kép
Kép
zsazsóka73

Csakegy! Nagyon kíváncsian várom hogy fog alakulni nálad! Remélem sikerül pé-t csinálnunk!

Zsazsóka! Ma vagy a 14.dpo-n ugye?? Szupi? És még semmi? Van valamilyen tünet?
Nekem ez a második clostis ciklus. Elvileg még egy van és utána átjárhatósági! De lehet, h még egy clostis ciklus csinálunk mert, későn jön meg a labor! Majd az orvos megmondja!
Vendég

Tildi!
Sokaknál a 3. Closty-s hónap jött be! Úgyhogy drukk neked! ( Izgulok, hogy nehogy a kivételhez tartozzak, aki erősíti a szabályt...)Mert utána átjárhatósági nekem.
A 14.dpo a pé utáni 14. nap?, mert ma azon vagyok.
Tünet: a mellem nagyon érzékeny, étvágyam jó, viszont a Closty-val az első 2 hónapban együtt járó reggeli hányinger nincs...

Mindenre felkészülve: Ha a magándokim a kórházban csinálja a HSG-t, mondani fogja, hogy mivel tartozom vagy mi az illő?

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?